Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Mindegy. Talladega Nights.Pedig elvileg nem is ez a címe: www.sonymoviechannel.hu/musorok/taplogaz-ricky-bobby-balladajaHa már ilyen gagyi filmes kedvencek coming out van, akkor nálam a Ricky Bobby legendája az ultimate no.1., akárhányszor meg tudom nézni, magam se értem, miért... 😊Mit indítottam el két ártatlan sorral... 🤣🤔😁úgy néz akik eddig őrizgették a jó izlésű filmrajongó imidzsüket azokban átszakadt egy gát és ez tömeges coming outot eredményezett...😊
warr_b
yooker
somoskovig
bcsarli
több mint 3 éve
Pedig elvileg nem is ez a címe: www.sonymoviechannel.hu/musorok/taplogaz-ricky-bobby-balladajaHa már ilyen gagyi filmes kedvencek coming out van, akkor nálam a Ricky Bobby legendája az ultimate no.1., akárhányszor meg tudom nézni, magam se értem, miért... 😊Mit indítottam el két ártatlan sorral... 🤣🤔😁úgy néz akik eddig őrizgették a jó izlésű filmrajongó imidzsüket azokban átszakadt egy gát és ez tömeges coming outot eredményezett...😊
warr_b
yooker
somoskovig
több mint 3 éve
és a reanimátorral mibaj? nehéz lovecraftet csinálni, főleg ha nem is értik a lényeget...nem láttam, arról nem is írtam semmit
sutianap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
és a reanimátorral mibaj? nehéz lovecraftet csinálni, főleg ha nem is értik a lényeget...Feleségem bölcsészkaros volt Pécsett és volt filmesztétika/filmkritika szemináriuma, amire néha szabadidőmben beültem.az evil dead első része egy érdekes dolog, sztem a film jobb mint amilyen értékeléseket kapott
A prof tök jó fej volt, a magasröptű, tényleg igényes elemzések mellett vetített néha trash filmeket is (pl.: Howard a kacsa, Reanimátor, Evil Dead - bár ezt én bírom).
Az ő szava járása volt (szó szerint), hogy "a szar filmeket pedig a csöcsök miatt érdemes megnézni".
Willie Parker
és ha a 2 nem reboot lenne lényegében akkor igazi kult klasszikus lenne, így csak egy gyöngyszem
a 2 mondjuk sztem klasszikus, a 3 meg a tökéletes over the top trash
Negritis
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Én egyben láttam a hármat, gondolhatod!Feleségem bölcsészkaros volt Pécsett és volt filmesztétika/filmkritika szemináriuma, amire néha szabadidőmben beültem.az evil dead első része egy érdekes dolog, sztem a film jobb mint amilyen értékeléseket kapott
A prof tök jó fej volt, a magasröptű, tényleg igényes elemzések mellett vetített néha trash filmeket is (pl.: Howard a kacsa, Reanimátor, Evil Dead - bár ezt én bírom).
Az ő szava járása volt (szó szerint), hogy "a szar filmeket pedig a csöcsök miatt érdemes megnézni".
Willie Parker
és ha a 2 nem reboot lenne lényegében akkor igazi kult klasszikus lenne, így csak egy gyöngyszem
Negritis
több mint 3 éve
nekem ez a white chicks.Ha már ilyen gagyi filmes kedvencek coming out van, akkor nálam a Ricky Bobby legendája az ultimate no.1., akárhányszor meg tudom nézni, magam se értem, miért... 😊Mit indítottam el két ártatlan sorral... 🤣🤔😁úgy néz akik eddig őrizgették a jó izlésű filmrajongó imidzsüket azokban átszakadt egy gát és ez tömeges coming outot eredményezett...😊
warr_b
yooker
somoskovig
több mint 3 éve
Feleségem bölcsészkaros volt Pécsett és volt filmesztétika/filmkritika szemináriuma, amire néha szabadidőmben beültem.az evil dead első része egy érdekes dolog, sztem a film jobb mint amilyen értékeléseket kapott
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Feleségem bölcsészkaros volt Pécsett és volt filmesztétika/filmkritika szemináriuma, amire néha szabadidőmben beültem. A prof tök jó fej volt, a magasröptű, tényleg igényes elemzések mellett vetített néha trash filmeket is (pl.: Howard a kacsa, Reanimátor, Evil Dead - bár ezt én bírom).
több mint 3 éve
Ha már ilyen gagyi filmes kedvencek coming out van, akkor nálam a Ricky Bobby legendája az ultimate no.1., akárhányszor meg tudom nézni, magam se értem, miért... 😊Mit indítottam el két ártatlan sorral... 🤣🤔😁úgy néz akik eddig őrizgették a jó izlésű filmrajongó imidzsüket azokban átszakadt egy gát és ez tömeges coming outot eredményezett...😊
warr_b
yooker
több mint 3 éve
Mit indítottam el két ártatlan sorral... 🤣🤔😁úgy néz akik eddig őrizgették a jó izlésű filmrajongó imidzsüket azokban átszakadt egy gát és ez tömeges coming outot eredményezett...😊
warr_b
több mint 3 éve
oh yeah 😀Mit indítottam el két ártatlan sorral... 🤣🤔😁És akkor még a megjött apuci filmekről nem is volt egy sor sem 😊
warr_b
bcsarli
több mint 3 éve
Mit indítottam el két ártatlan sorral... 🤣🤔😁És akkor még a megjött apuci filmekről nem is volt egy sor sem 😊
warr_b
több mint 3 éve
Mit indítottam el két ártatlan sorral... 🤣🤔😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
3:04 😀 😀 😀youtu.be/cDnTTmM8Oe0a teljes ledöbbenés amikor hazamegy ferrelhez és peak hotness eva mendes a feleség aki teljesen odavan 😀PANCSER POLICEEEEEEE!!!!!!!!other guys, yep
😀
bcsarli
asszem netflixen is fent van
Negritis
azok a pofákat amiket marky mark vág, meg próbál ölelkezni
briareos
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
youtu.be/cDnTTmM8Oe0a teljes ledöbbenés amikor hazamegy ferrelhez és peak hotness eva mendes a feleség aki teljesen odavan 😀PANCSER POLICEEEEEEE!!!!!!!!other guys, yep
😀
bcsarli
Negritis
briareos
több mint 3 éve
a teljes ledöbbenés amikor hazamegy ferrelhez és peak hotness eva mendes a feleség aki teljesen odavan 😀PANCSER POLICEEEEEEE!!!!!!!!other guys, yep
😀
bcsarli
Negritis
több mint 3 éve
PANCSER POLICEEEEEEE!!!!!!!!other guys, yep
😀
bcsarli
több mint 3 éve
PANCSER POLICEEEEEEE!!!!!!!!😀
több mint 3 éve
valahol , valamikor (😊 )olvastam hogy ő az a színész akinek a filmjei a gázsijához képest a legkevésbé jövedelmezőek...Lelkesen jelentkezek a hátsó sorban!Jah, alapvetően én is csípem Marky Markot (a zenéjét leszámítva 😊)filmesztéták majd arcon köpködnek de nekem minden adja amiben wahlberg van.Szerintem is, nem ironizáltam kivételesen 😀Belefutottam újra a Deepwater Horizonba.sztem ez egy teljesen jó film
Szeretem a katasztrófafilmeket. 😊
warr_b
Negritis
warr_b
van ami csak quilty pleasure szinten de akkor is
briareos
warr_b
peach
több mint 3 éve
Mark Wahlberg klasszikusan kurva jó akciófilmszínész.Mégis, király a Legyőzhetetlenben, a Boogie Nightsban, a Ted-ekben, a Pain and Gainben, az Instant családban, a Túlélőben, a Hazárdjátékban egyaránt.
De a kedvenc akciófilmek tőle a Sivatagi cápák, az Orvlövész, a 22 mérföld, a 2 kaliber, a Max Payne és a 4 tesó.
Neki se sok rossz filmje van.
több mint 3 éve
Lelkesen jelentkezek a hátsó sorban!Jah, alapvetően én is csípem Marky Markot (a zenéjét leszámítva 😊)filmesztéták majd arcon köpködnek de nekem minden adja amiben wahlberg van.Szerintem is, nem ironizáltam kivételesen 😀Belefutottam újra a Deepwater Horizonba.sztem ez egy teljesen jó film
warr_b
Negritis
warr_b
briareos
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
megnézem majd valamikor, csak jussak el odadeparted-t még midnig nem néztem meg, főleg azért mert az eredeti túl jóÉn is így gondolom, de ez pont az a remake, ami megéri a 2 órát.
Negritis
Igor
most a Twins mission-t kezdtem el csak közben a NAS-m is lehalt és az XU4et kicseréltem AtomicPi-re
és ezzel szevedtem 3 napot
több mint 3 éve
departed-t még midnig nem néztem meg, főleg azért mert az eredeti túl jóÉn is így gondolom, de ez pont az a remake, ami megéri a 2 órát.
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
departed-t még midnig nem néztem meg, főleg azért mert az eredeti túl jó
több mint 3 éve
Az a szint, aki valszeg tudna jobbat is, csak általában elég sok szemetet is elvállal. A korábbi komolyabb filmjei közül (és amiket láttam),filmesztéták majd arcon köpködnek de nekem minden adja amiben wahlberg van.Szerintem is, nem ironizáltam kivételesen 😀Belefutottam újra a Deepwater Horizonba.sztem ez egy teljesen jó film
warr_b
Negritis
warr_b
briareos
- a Departed-hoz kicsit kevés volt, de
- a Fighter / Lovely Bones-ban szerintem teljesen jó
Ez teljesen oké hollywoodi mércével.
Csak kár hogy mondjuk ezek mind 10+ éve voltak már... a rendezők nem hívják más role-ra, vagy ő nem akar menni, passz.
Viszont nagyon kíváncsi leszek milyen lesz Sully-ként az Uncharted filmben.. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)