Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Rockyban is ugyanez volt, nincs ezzel gondyoutu.be/AHmCH7iB_IMBírom ezeket a filmeket.
steelwolf
Egyszer azt mondom oké, kétszer még épphogy elmegy... de vajon ebből is lesz 9 rész, mint a FF-ból? 😀
Nehéz sors, nagyképűség, KO, keményen edzek, összeszedem mgam, WIN. Kérem játssza le újra. És újra.
És újra.
😀 😀 😀
jobbágy#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
youtu.be/AHmCH7iB_IMBírom ezeket a filmeket.
steelwolf
Egyszer azt mondom oké, kétszer még épphogy elmegy... de vajon ebből is lesz 9 rész, mint a FF-ból? 😀
Nehéz sors, nagyképűség, KO, keményen edzek, összeszedem mgam, WIN. Kérem játssza le újra. És újra.
És újra.
😀 😀 😀
több mint 3 éve
jövőm szombatSzombaton a Corvin 100 alkalmával kitör a felkelés (valójában nem tör ki, csak valami hangzatosat akartam írni)! Érkezik az 1960-as Spartacus, Stanley Kubrick klasszikusa! 🛡⚔️
— Artmozi (@artmozi) October 19, 2022
👉 https://t.co/qi1t460OQW pic.twitter.com/fqTcMXY6iC
több mint 3 éve
mondjuk a trailer megint túltolta, de várós acucc
több mint 3 éve
Kurva jó ez az FB, nem követem az oldalakat de már legalább húszadszorra látom , hogy mi lesz a Black Adam stáblistás jelenete…..
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Helloween végeHát ez kurva gyenge lett, a második felében a slashing jó de az oda vezető út épphogy
A közönség persze kriminalis volt ...
több mint 3 éve
Ez lesz köszönöm 😊Keresek egy filmet, hátha látta valaki 😊a leírás alapján rákerestem és ezt találtam: four to dinner
Pontosan nem emlékszem, hogy milyen nemzetiségű a film, de spanyol / olasz / francia trióból kerül ki, én spanyolra tippelnék.
Cselekmény: Egy tetőn indul, ahol egy pár látja vendégül a barátait (4 fő) és arról beszélgetnek, hogy vajon az ellentétek vonzzák egymást vagy a hasonló emberek. A sztori két szálon fut, egyik szálban azt a kimenetelt látjuk, ahol az ellentétek jönnek össze egymással, míg a másikban, ahol azok akik több dologban egyeznek.
Sajnos több konkrétumra nem emlékszem, de hátha így is ráismertek 😀
ervinator
hátha 😊
Fontos_Vidra
Kb 2 órán át kerestem mindenféle keresőszavakkal, de akkor én voltam balfasz 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Keresek egy filmet, hátha látta valaki 😊a leírás alapján rákerestem és ezt találtam: four to dinner
Pontosan nem emlékszem, hogy milyen nemzetiségű a film, de spanyol / olasz / francia trióból kerül ki, én spanyolra tippelnék.
Cselekmény: Egy tetőn indul, ahol egy pár látja vendégül a barátait (4 fő) és arról beszélgetnek, hogy vajon az ellentétek vonzzák egymást vagy a hasonló emberek. A sztori két szálon fut, egyik szálban azt a kimenetelt látjuk, ahol az ellentétek jönnek össze egymással, míg a másikban, ahol azok akik több dologban egyeznek.
ervinator
hátha 😊
több mint 3 éve
Keresek egy filmet, hátha látta valaki 😊Pontosan nem emlékszem, hogy milyen nemzetiségű a film, de spanyol / olasz / francia trióból kerül ki, én spanyolra tippelnék.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
ripRIP Robbie Coltrane 🕊️ pic.twitter.com/n4XqVS0h6z
— Oscars Central (@oscars_central) October 14, 2022
több mint 3 éve
Amazing movie. Sad news.
— James Gunn (@JamesGunn) October 14, 2022
több mint 3 éve
After only 3 hours, we're approaching $20K AND @Kickstarter picked us as a #ProjectWeLove!!!!!!! Thank you so much, this support is mind blowing!!!
— The VelociPastor (@thevelocipastor) October 13, 2022
Let's keep it going by making it a project YOU love🦖https://t.co/dL78QlVHRO#TheVelociPastor #Kickstarter #Horror #Comedy pic.twitter.com/lEN06vI2Du
több mint 3 éve
Angela Lansbury 96+De klassz, hogy megemlékeztél róla! Nyugodjék békében!
RIP
ozibozi
Kevesen tudják róla, hogy a "nyugdíjas nyomozgatós évek előtt" a Broadway egyik legnagyobb ikonja volt.
több mint 3 éve
Mostanában volt/lesz a 2 Dune és vissza a jövőbe is
több mint 3 éve
És akkor életemben először megnéztem az Avatart, ráadásul imax 3d-ben 😊én a gyűrűk urát pótlom végre a mom parkban, pénteken nézem a 2. részt 😀
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
És akkor életemben először megnéztem az Avatart, ráadásul imax 3d-ben 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
www.filmezzunk.hu/2022/10/09/nem-vicc-jon-a-knight-rider-mozifilm/?fbclid=IwAR3s1axICzv4NUcEgTckZmxu6ApbPHDfZ4wvMhamo9BDRnt_ABSRLQ7VMDw

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
igazából egy jó kis hentelésnek tűnikyoutu.be/a53e4HHnx_sEzt a baromságot, atyaég😃
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
az akciók ha rendbe vannak akkor "popcorn"ra tökéletes
több mint 3 éve
youtu.be/a53e4HHnx_sEzt a baromságot, atyaég😃
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
youtu.be/a53e4HHnx_s
több mint 3 éve
emlékszem hogy neked nem tetszett, de hálisten nem szokott az elrettetneniFekete TelefonSzerintem nagyon gyenge. Illetve a Harrigan úr telefonja lett még valami borzalmas. Pedig jól indult, tetszett. Aztán jött a lepkefing
ahhoz képest hogy alig látni Hawke arcát nagyon átható a kisugárzása a film alatt
az atmoszféra faszán el lett találva és az is működik ahogy a lehetőségeket végigpróbálják
kicst a Split jutott elsőre eszembe róla
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
a kisrác amit lehetett megpróbált, hawke jó volt
ha nincs a kislány szála akkor kvázi földhözragadt lett volna az egész, mert éhség/Bezártság/őrülettel magyarázhatóak a telefonhívások
több mint 3 éve
Fekete TelefonSzerintem nagyon gyenge. Illetve a Harrigan úr telefonja lett még valami borzalmas. Pedig jól indult, tetszett. Aztán jött a lepkefing
ahhoz képest hogy alig látni Hawke arcát nagyon átható a kisugárzása a film alatt
az atmoszféra faszán el lett találva és az is működik ahogy a lehetőségeket végigpróbálják
kicst a Split jutott elsőre eszembe róla
Negritis, a vajda