Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért mert Elizabeth Moss egy ,állat' 😆Hónapok óta először megnéztem egy filmet, a Red Sparrowt Jennifer Lawrence-szel a főszerepben. Alapból nem szeretem az ilyen témájú filmeket, de ez most nagyon tetszett. Nagyon átjött a hangulata a filmnek, mondjuk azt sosem fogom megérten, hogy tudnak az emberek ilyen munkát végezni. Ehhez én túl galamblelkű vagyok. 😊Számomra a The Invisible Man volt óriási pozitív meglepetés, bár lehet csak túl megengedő passzban vagyok, mert a Hamilton musical és a netflixes agyatlan akciófilm, az Extraction is nagyon bejött 😊 (a the old guardból csak részleteket láttam, annyi elég is volt)
Mikey
r.baggio
több mint 4 éve
Hónapok óta először megnéztem egy filmet, a Red Sparrowt Jennifer Lawrence-szel a főszerepben. Alapból nem szeretem az ilyen témájú filmeket, de ez most nagyon tetszett. Nagyon átjött a hangulata a filmnek, mondjuk azt sosem fogom megérten, hogy tudnak az emberek ilyen munkát végezni. Ehhez én túl galamblelkű vagyok. 😊Számomra a The Invisible Man volt óriási pozitív meglepetés, bár lehet csak túl megengedő passzban vagyok, mert a Hamilton musical és a netflixes agyatlan akciófilm, az Extraction is nagyon bejött 😊 (a the old guardból csak részleteket láttam, annyi elég is volt)
Mikey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Mikey
18 752
Hónapok óta először megnéztem egy filmet, a Red Sparrowt Jennifer Lawrence-szel a főszerepben. Alapból nem szeretem az ilyen témájú filmeket, de ez most nagyon tetszett. Nagyon átjött a hangulata a filmnek, mondjuk azt sosem fogom megérten, hogy tudnak az emberek ilyen munkát végezni. Ehhez én túl galamblelkű vagyok. 😊
több mint 4 éve
Aval - The House Next Door indiai horror, ördögűző-átok-kör és hasonló vonalon mozog
alapvetően klisés és semmi újat nem nyújt
de a hangulata jó és a kivitelezés is
ha figyelembe veszem hogy ázsiai színészekről beszélünk az alakításokra se lehet panasz
ami zavart az az hogy miért kell minden bollywoodi filmbe éneklés-táncolás
a cgi középszar, de nem vesz a film értékéből szerintem
aki szereti a horrort az tegyen vele egy próbát
bár akinek van kisgyereke annak nem biztos hogy tudom ajánlani
| van benne egy jelenet ahol az apa lefejezi a kislányát |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
igen smafu, engem nem kapott elÉs a kibaszott hattyúk, meg a sok mesebeli lófasz smafu? 😕az a baj h a film arra épít h a karakterek elviszik a hátán, azok meg nekem nem működtekIn BrugesSztem remekmű 😊
nem rossz film, de nem is jó
nem kicsit sokallom a 7.8at rá
Negritis
csebi
tuti hogy sokaknak fog nekem igazából kb a drogos csaj működött
Negritis
Duff
szerintem nagyon hangulat film, ha elkap akkor biztos hogy ül
több mint 4 éve
Duff
3 133
És a kibaszott hattyúk, meg a sok mesebeli lófasz smafu? 😕az a baj h a film arra épít h a karakterek elviszik a hátán, azok meg nekem nem működtekIn BrugesSztem remekmű 😊
Negritis
csebi
Negritis
több mint 4 éve
A Három óriásplakát így újranézve is még mindig ölég erős film.Én most néztem meg megint, valóban odabaszós film. Egy szelet vidéki Amerika...
Mondjuk Frances McDormandnek bem feltétlenül adtam volna Oscart, de Sam Rockwell megérdemelte.
warr_b
több mint 4 éve
Sobri, nagyon megkönnyebbültem hogy irsz, aggasztó híreket olvastam indexenMiseryTe eddig akváriumban éltél? 😊
végre nekiálltam megnézni ezt is
uh, Kathy Bates az egyik legerősebb alakítás evör
Negritis
Egy csomó ezeréves filmről írsz, amiket most látsz először.
Eddig mit néztél?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
nemtom hogy istenítették-e még most hallgatom majd meg őket miután megnéztem 😀Azért őszinten, azok nagy része, bármilyen erős és jó film volt annakidején, mára, újranézve, lassúak és uncsik.Filmbarátok podcastet hallgat, ahol épp ezeket dicsértékMiseryTe eddig akváriumban éltél? 😊
Negritis
Eddig mit néztél?
Sobri Jóska
Gondolj bele akkor hány maradhatott ki a kötelező Bunuel-Bergman-Kuroszava összesből
r.baggio
Pl. egy Derszu Uzala amikor ezeréve láttam, akkor lekötött, nemrég újra akartam nézni, és módfelett untatott. Pedig jó film.
A Nagy zabálással vagy a The Stinggel is így jártam.
Sobri Jóska
és jó apropó az amikor bedobnak egy filmet h én is meg/újra nézzek klasszikusokat
több mint 4 éve
Azért őszinten, azok nagy része, bármilyen erős és jó film volt annakidején, mára, újranézve, lassúak és uncsik.Filmbarátok podcastet hallgat, ahol épp ezeket dicsértékMiseryTe eddig akváriumban éltél? 😊
Negritis
Eddig mit néztél?
Sobri Jóska
Gondolj bele akkor hány maradhatott ki a kötelező Bunuel-Bergman-Kuroszava összesből
r.baggio
Pl. egy Derszu Uzala amikor ezeréve láttam, akkor lekötött, nemrég újra akartam nézni, és módfelett untatott. Pedig jó film.
A Nagy zabálással vagy a The Stinggel is így jártam.
több mint 4 éve
Filmbarátok podcastet hallgat, ahol épp ezeket dicsértékMiseryTe eddig akváriumban éltél? 😊
Negritis
Eddig mit néztél?
Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
egy csomó egyéb szart meg jót 😀MiseryTe eddig akváriumban éltél? 😊
Negritis
Eddig mit néztél?
Sobri Jóska
és még mindig van egy csomó 1000 éves film amit nem láttam és meg kell nézni
nyugi lesz még hasonló film pl a mechanickus narancs
több mint 4 éve
MiseryTe eddig akváriumban éltél? 😊
Negritis
Eddig mit néztél?
több mint 4 éve
Miseryvégre nekiálltam megnézni ezt is
több mint 4 éve
az a baj h a film arra épít h a karakterek elviszik a hátán, azok meg nekem nem működtekIn BrugesSztem remekmű 😊
Negritis
csebi
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Greyhound egész jó kis háborús film lett. Nálam 7/10.Na jó, de a jenki/brit hadihajókat feszt elkerülik ezek a fránya torpedók ezekben a filmekben 😆
Valójában nem tudom milyen lehetett egy ilyen csata, de úgy érzem nagyon közel állhat a valósághoz az ahogy a filmben bemutatták. Végre nem egy olyan film ahol ha kilőnek egy torpedót, ott egyből elsüllyed valami.
Nomac
több mint 4 éve
In BrugesSztem remekmű 😊
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
In Brugesnem rossz film, de nem is jó
több mint 4 éve
Greyhound egész jó kis háborús film lett. Nálam 7/10. Valójában nem tudom milyen lehetett egy ilyen csata, de úgy érzem nagyon közel állhat a valósághoz az ahogy a filmben bemutatták. Végre nem egy olyan film ahol ha kilőnek egy torpedót, ott egyből elsüllyed valami.
több mint 4 éve
Da 5 Bloodsfasza kis film lenne ha Spike Lee megint nem tolná tele aktuál propagandával
ettől még nem rossz
Artemis Fowl
uh, egy szóval? semmilyen
nem unalmas de egyszerre érdektelen
a színészek és karakterek 1 kivétellel semmit se érnek
a történet blőd és a cgi nem jó
cserébe 90 perc, délutáni gyerek matinéra elmegy
több mint 4 éve
Számomra a legtöbb korrekt iparosmunka, de legalább csinálnak horrort, ráadásul legtöbbször nézhetőt.Vannak a Blumhouse-nak egész jó filmjei, de ez a Fantasy island ez valami bűngyenge lett... nagyjából minden aspektusban rossz.teljesen hit and miss
Na jó, néhol dzépen van fényképezve 😁, de ennyi.
warr_b
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Blumhouse_Productions_projects
de azért itt van pár ami túl lép az "egész jón" 😀
upgrade, whiplash, the gift
hunt-t kéne megnézni még
Negritis
A The river sorizat is jó volt, filnek közül talán a két Happy death day jött be legjobban.
A The hunt is jó volt, pont nemrég írtam is róla, nézd meg nyugodtan 🙂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Vannak a Blumhouse-nak egész jó filmjei, de ez a Fantasy island ez valami bűngyenge lett... nagyjából minden aspektusban rossz.teljesen hit and miss
Na jó, néhol dzépen van fényképezve 😁, de ennyi.
warr_b
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Blumhouse_Productions_projects
de azért itt van pár ami túl lép az "egész jón" 😀
upgrade, whiplash, the gift
hunt-t kéne megnézni még
több mint 4 éve
Vannak a Blumhouse-nak egész jó filmjei, de ez a Fantasy island ez valami bűngyenge lett... nagyjából minden aspektusban rossz.Na jó, néhol dzépen van fényképezve 😁, de ennyi.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
youtu.be/7VK5HlQOczc
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=4UOA8AHFy5I