Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Ámen! 😉balatoni pihi közbeni új termésAh, pedig az Ál/arc, Szikla, Con air egy klasszikus szentháromság 😁😊
The Dirt
nekem tetszett, kb ismertem a zenéjüket de semmit nem tudtam a bandáról
nem is néztem utólag utána hogy mennyi ferdítés volt esetleg talán nem sok
Lion King ('94)
még mindig kurvajó, nem akarom látni a remaket
Harry Potter 6-7.1-7.2
a 3. után folyamatosan csökken a szinvonal de így a végére már elérünk a rossz filmekhez
lehet csak a könyvek mondatják velem (ott az 5. a kedvencem) de nagyon nehéz volt nézni
Scary Movie 5
sajnos itt már a 2. is nehezen volt nézhető, az első még egész jó
de így az 5.re teljesen látszik hol tartott a 2010es évek elején jelenleg a "paródia"
Ál/Arc
az hogy a történet baromság egy dolog, travolta pocsék színész
Cage kellően over the top, de egy akciófilm amiben szar az akció nem lesz jó
Negritis
warr_b
több mint 4 éve
balatoni pihi közbeni új termésAh, pedig az Ál/arc, Szikla, Con air egy klasszikus szentháromság 😁😊
The Dirt
Lion King ('94)
Harry Potter 6-7.1-7.2
a 3. után folyamatosan csökken a szinvonal de így a végére már elérünk a rossz filmekhez
lehet csak a könyvek mondatják velem (ott az 5. a kedvencem) de nagyon nehéz volt nézni
Scary Movie 5
de így az 5.re teljesen látszik hol tartott a 2010es évek elején jelenleg a "paródia"
Ál/Arc
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
balatoni pihi közbeni új termésThe Dirt
Lion King ('94)
Harry Potter 6-7.1-7.2
Scary Movie 5
Ál/Arc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
a Mischief-ben meg amilyen dzsungelt villantot, abban máig is harcoló vietkongok voltak 😊én még a Zikrekből emlékszem rá, de hát ott is ő volt nyilván a jónőMeghalt Kelly Preston. Mellrákos volt😕Emlékszem a Nekem 8-ban mennyire megható volt, amikor ő meg Tim Robbins egymásra talált utóbbi meglehetősen őrült kalandjai végén. Nem beszélve arról, mennyire csinos volt abban a filmben.
NB2
iktriad
slowmotion
Nyugodjon békében 😕
g.ci rák....
több mint 4 éve
én még a Zikrekből emlékszem rá, de hát ott is ő volt nyilván a jónőMeghalt Kelly Preston. Mellrákos volt😕Emlékszem a Nekem 8-ban mennyire megható volt, amikor ő meg Tim Robbins egymásra talált utóbbi meglehetősen őrült kalandjai végén. Nem beszélve arról, mennyire csinos volt abban a filmben.
NB2
iktriad
több mint 4 éve
Én is évente egyszer biztosan megnézem, abszolút favorit.Sokan mondták utólag az egység tagjai közül, hogy Sobel nélkül nem lett volna olyan egységes az Easy, mint amilyenné vált. mondhatjuk, hogy ő volt a sikerhez szükséges Ross. 😊Meg kell adni, Sobel a maga módján egy zseni.megértem sobelt, they were on a breakwww.youtube.com/watch?v=MTRZRRlA4swrégi szép idők amikor még nem 600an voltunk a cégnél és mindig amikor váltott valaki, benyomtuk ezt:az első perctől az utolsóig tökéletes.És milyen jó, hogy "csak" 10x60 perc, gyorsan végignézhető, és nem higították túlEn a Band of Brothers / Elitalakulat cimu mini sorozatra bukkantam ra ismet. Orulet, hogy mar 20 ev eltelt a sugarzasa ota... Azota sem szuletett szerintem jobb film vagy sorozat ami a 2. vh. emberi tragediajat az amerikai sereg oldalan bemutatna.Epikus sorozat, ha nem láttam már vagy 10x szerintem egyszer se, és bármikor újra tudnám nézni.
undisputedly
Kenny
slowmotion
Kenny
www.youtube.com/watch?v=VcMk85ZsBh0
briareos
abszolút favorit jelenet 😀
Kenny
briareos
...
Nincs olyan a században, aki ne futna fel önként teljes menetfelszerelésben a Currahee-ra, csak hogy belehúzhasson a kávéjába...
slowmotion
iktriad
több mint 4 éve
Meghalt Kelly Preston. Mellrákos volt😕Ehh 😕
NB2
több mint 4 éve
Meghalt Kelly Preston. Mellrákos volt😕És ami az origot illeti, nincs lejjebb. Pont ma rakják be a kamaszkorom legszebb mellei sorozatunkban az ő sex jeleneteit.
NB2
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Nagyon szép nő volt, Már a Titkos imádó című filmben is feltűnt.Meghalt Kelly Preston. Mellrákos volt😕Emlékszem a Nekem 8-ban mennyire megható volt, amikor ő meg Tim Robbins egymásra talált utóbbi meglehetősen őrült kalandjai végén. Nem beszélve arról, mennyire csinos volt abban a filmben is.
NB2
iktriad
(öreg HBO-sok még talán emlékeznek a filmre)
több mint 4 éve
Meghalt Kelly Preston. Mellrákos volt😕Emlékszem a Nekem 8-ban mennyire megható volt, amikor ő meg Tim Robbins egymásra talált utóbbi meglehetősen őrült kalandjai végén. Nem beszélve arról, mennyire csinos volt abban a filmben.
NB2
több mint 4 éve
Meghalt Kelly Preston. Mellrákos volt😕
több mint 4 éve
Sokan mondták utólag az egység tagjai közül, hogy Sobel nélkül nem lett volna olyan egységes az Easy, mint amilyenné vált. mondhatjuk, hogy ő volt a sikerhez szükséges Ross. 😊Meg kell adni, Sobel a maga módján egy zseni.megértem sobelt, they were on a breakwww.youtube.com/watch?v=MTRZRRlA4swrégi szép idők amikor még nem 600an voltunk a cégnél és mindig amikor váltott valaki, benyomtuk ezt:az első perctől az utolsóig tökéletes.És milyen jó, hogy "csak" 10x60 perc, gyorsan végignézhető, és nem higították túlEn a Band of Brothers / Elitalakulat cimu mini sorozatra bukkantam ra ismet. Orulet, hogy mar 20 ev eltelt a sugarzasa ota... Azota sem szuletett szerintem jobb film vagy sorozat ami a 2. vh. emberi tragediajat az amerikai sereg oldalan bemutatna.Epikus sorozat, ha nem láttam már vagy 10x szerintem egyszer se, és bármikor újra tudnám nézni.
undisputedly
Kenny
slowmotion
Kenny
briareos
Kenny
briareos
...
Nincs olyan a században, aki ne futna fel önként teljes menetfelszerelésben a Currahee-ra, csak hogy belehúzhasson a kávéjába...
slowmotion
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Nem is olyan rossz ez a Greyhound, sokkal rosszabbra számítottam.
több mint 4 éve
A Három óriásplakát így újranézve is még mindig ölég erős film.Mondjuk Frances McDormandnek bem feltétlenül adtam volna Oscart, de Sam Rockwell megérdemelte.
több mint 4 éve
persze, 2 éve az Ad Astrában is nyomta mégTegnap végre meg tudtam nézni a Hunger Games uccsó két részét(nem röhög).Az az ipse még aktív? nyolcvan X évesen? (igen, 1 részt se láttam abból a filmből 😊 )
Van bennem hiányérzet, de Donald Sutherland simán uralja a képernyőt.
Maga a sztoriban is film alapján sok lehetett volna még, lehet összecsapták, nem olvastam a könyveket. De így egyben a 4 részre azt mondom, beszippantott a disztópia és kerek egész lett. Szerintem adok 1 sanszot a könyveknek.
petey
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 944
Tegnap végre meg tudtam nézni a Hunger Games uccsó két részét(nem röhög).Az az ipse még aktív? nyolcvan X évesen? (igen, 1 részt se láttam abból a filmből 😊 )
Maga a sztoriban is film alapján sok lehetett volna még, lehet összecsapták, nem olvastam a könyveket. De így egyben a 4 részre azt mondom, beszippantott a disztópia és kerek egész lett. Szerintem adok 1 sanszot a könyveknek.
petey
több mint 4 éve
Ezt amúgy a szinkron nem tudta visszaadni, a könyvben asszem még belevizelésként mentMeg kell adni, Sobel a maga módján egy zseni.Nemtom te hogy vagy vele, de én nem húznék bele abba, amibe Sobel már egyszer beleivott...
...
slowmotion
#JC6
több mint 4 éve
Tegnap végre meg tudtam nézni a Hunger Games uccsó két részét(nem röhög).nekem tetszettek a könyvek, és pár dologban úgy emlékszem, hogy bővebb volt, amiért jobban lehetett érteni döntéseket/szitukat is.
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Meg kell adni, Sobel a maga módján egy zseni.Nemtom te hogy vagy vele, de én nem húznék bele abba, amibe Sobel már egyszer beleivott...
...
slowmotion
több mint 4 éve
Tegnap végre meg tudtam nézni a Hunger Games uccsó két részét(nem röhög).Van bennem hiányérzet, de Donald Sutherland simán uralja a képernyőt.
több mint 4 éve
Meg kell adni, Sobel a maga módján egy zseni.megértem sobelt, they were on a breakwww.youtube.com/watch?v=MTRZRRlA4swrégi szép idők amikor még nem 600an voltunk a cégnél és mindig amikor váltott valaki, benyomtuk ezt:az első perctől az utolsóig tökéletes.És milyen jó, hogy "csak" 10x60 perc, gyorsan végignézhető, és nem higították túlEn a Band of Brothers / Elitalakulat cimu mini sorozatra bukkantam ra ismet. Orulet, hogy mar 20 ev eltelt a sugarzasa ota... Azota sem szuletett szerintem jobb film vagy sorozat ami a 2. vh. emberi tragediajat az amerikai sereg oldalan bemutatna.Epikus sorozat, ha nem láttam már vagy 10x szerintem egyszer se, és bármikor újra tudnám nézni.
undisputedly
Kenny
slowmotion
Kenny
briareos
Kenny
briareos
...
több mint 4 éve
megértem sobelt, they were on a breakwww.youtube.com/watch?v=MTRZRRlA4swrégi szép idők amikor még nem 600an voltunk a cégnél és mindig amikor váltott valaki, benyomtuk ezt:az első perctől az utolsóig tökéletes.És milyen jó, hogy "csak" 10x60 perc, gyorsan végignézhető, és nem higították túlEn a Band of Brothers / Elitalakulat cimu mini sorozatra bukkantam ra ismet. Orulet, hogy mar 20 ev eltelt a sugarzasa ota... Azota sem szuletett szerintem jobb film vagy sorozat ami a 2. vh. emberi tragediajat az amerikai sereg oldalan bemutatna.Epikus sorozat, ha nem láttam már vagy 10x szerintem egyszer se, és bármikor újra tudnám nézni.
undisputedly
Kenny
slowmotion
Kenny
briareos
Kenny
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=MTRZRRlA4swrégi szép idők amikor még nem 600an voltunk a cégnél és mindig amikor váltott valaki, benyomtuk ezt:az első perctől az utolsóig tökéletes.És milyen jó, hogy "csak" 10x60 perc, gyorsan végignézhető, és nem higították túlEn a Band of Brothers / Elitalakulat cimu mini sorozatra bukkantam ra ismet. Orulet, hogy mar 20 ev eltelt a sugarzasa ota... Azota sem szuletett szerintem jobb film vagy sorozat ami a 2. vh. emberi tragediajat az amerikai sereg oldalan bemutatna.Epikus sorozat, ha nem láttam már vagy 10x szerintem egyszer se, és bármikor újra tudnám nézni.
undisputedly
Kenny
slowmotion
Kenny
briareos
több mint 4 éve
Az, de ha ennél hosszabbra nyújtják (esetleg csinálnak két szériát), akkor már tele lenne lötyögéssel.az első perctől az utolsóig tökéletes.És milyen jó, hogy "csak" 10x60 perc, gyorsan végignézhető, és nem higították túlEn a Band of Brothers / Elitalakulat cimu mini sorozatra bukkantam ra ismet. Orulet, hogy mar 20 ev eltelt a sugarzasa ota... Azota sem szuletett szerintem jobb film vagy sorozat ami a 2. vh. emberi tragediajat az amerikai sereg oldalan bemutatna.Epikus sorozat, ha nem láttam már vagy 10x szerintem egyszer se, és bármikor újra tudnám nézni.
undisputedly
Kenny
slowmotion
Kenny
Így meg elég feszes a tempója, de mégis mindent megmutat.
több mint 4 éve
régi szép idők amikor még nem 600an voltunk a cégnél és mindig amikor váltott valaki, benyomtuk ezt:az első perctől az utolsóig tökéletes.És milyen jó, hogy "csak" 10x60 perc, gyorsan végignézhető, és nem higították túlEn a Band of Brothers / Elitalakulat cimu mini sorozatra bukkantam ra ismet. Orulet, hogy mar 20 ev eltelt a sugarzasa ota... Azota sem szuletett szerintem jobb film vagy sorozat ami a 2. vh. emberi tragediajat az amerikai sereg oldalan bemutatna.Epikus sorozat, ha nem láttam már vagy 10x szerintem egyszer se, és bármikor újra tudnám nézni.
undisputedly
Kenny
slowmotion
Kenny