Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Huh, mostanság nagyon szar filmeket fogok ki netflixen..Fekete rákok, Váratlan szerencse... egyik rosszabb, mint a másik.
több mint 3 éve
RIP 😕24.hu/kultura/2022/03/14/meghalt-william-hurt-oscar-dijas-szinesz/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Pedig ott még haja is volt 😊folyamatosan hanyatlik a Hudson Hawk ótaén nézem ezeket a filmeket szal el tudom képzelni hogy azt se tudja hol vanTe el tudod képzelni, hogy bármilyen szar film bármilyen"szerepét" el tudja játszani, ha ennyire ramaty állapotban lenne? A lakókocsijából nem talál oda a 20 méterre lévő setre, meg folyamatosan fülesen súgnak neki, de évi 6-8 filmet megcsinál azért 😄ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
Negritis
Persze.
warr_b
Negritis
....nyuszi....golyó!
sutianap
Azután azért még volt pár jó alakítása:
Ponyvaregény
Utolsó cserkész
Die Hard 3
12 majom
A sakál
A kód neve : Merkúr
Szükségállapot
Hatodik érzék
Bérgyilkos a szomszédom 1-2
Sin City
.
.
.
.
Ízlés szerint
több mint 3 éve
folyamatosan hanyatlik a Hudson Hawk ótaén nézem ezeket a filmeket szal el tudom képzelni hogy azt se tudja hol vanTe el tudod képzelni, hogy bármilyen szar film bármilyen"szerepét" el tudja játszani, ha ennyire ramaty állapotban lenne? A lakókocsijából nem talál oda a 20 méterre lévő setre, meg folyamatosan fülesen súgnak neki, de évi 6-8 filmet megcsinál azért 😄ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
Negritis
Persze.
warr_b
Negritis
....nyuszi....golyó!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
De nem azért, mert beteg lenne... lehet, hogy van benne minimális igazság, de ez a cikk valami iszonyat férc munka, tele helyesírási hibákkal..én nézem ezeket a filmeket szal el tudom képzelni hogy azt se tudja hol vanTe el tudod képzelni, hogy bármilyen szar film bármilyen"szerepét" el tudja játszani, ha ennyire ramaty állapotban lenne? A lakókocsijából nem talál oda a 20 méterre lévő setre, meg folyamatosan fülesen súgnak neki, de évi 6-8 filmet megcsinál azért 😄ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
Negritis
Persze.
warr_b
Negritis
több mint 3 éve
én nézem ezeket a filmeket szal el tudom képzelni hogy azt se tudja hol vanTe el tudod képzelni, hogy bármilyen szar film bármilyen"szerepét" el tudja játszani, ha ennyire ramaty állapotban lenne? A lakókocsijából nem talál oda a 20 méterre lévő setre, meg folyamatosan fülesen súgnak neki, de évi 6-8 filmet megcsinál azért 😄ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
Negritis
Persze.
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Te el tudod képzelni, hogy bármilyen szar film bármilyen"szerepét" el tudja játszani, ha ennyire ramaty állapotban lenne? A lakókocsijából nem talál oda a 20 méterre lévő setre, meg folyamatosan fülesen súgnak neki, de évi 6-8 filmet megcsinál azért 😄ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
Negritis
Persze.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ha igaz akkor nagyon nem vicces sajnoshu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
bcsarli
több mint 3 éve
hu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyrAgyára ment a Hell 😊
Negritis
több mint 3 éve
hu.ign.com/bruce-willis/75266/news/bruce-willis-sulyos-mentalis-betegseggel-kuzd-egyik-rendezoje-szerint-allitolag-ezert-vallal-be-egyr
több mint 3 éve
A tinder csaló - kapj el ha tudsz a való életben edition. Egy zseni a fazon, kár, jogy erre használja a tehetségét. Amúgy baromi jól összerakott doku, egy nagyon erős kriminek simán elmegy.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
The Adam Projectaranyos kis feel good scifi, kb annyira vehető komolyan mint az időzsaru és történetben elég hasonló
az akciók jók, a cgi nem rossz, a színészek jók és tudja mikor legyen kicsit viccesebb
nem találja fel a spanyol viaszt de egy jó kikapcsolódás
és nem is hosszú
több mint 3 éve
Hitchcocktol meg mindig a Kötél a kedvenc filmem.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Nekem bejott az uj Batman. Eredeti hanggal persze. Haver szinkronosan nezte de mondta hogy nem.jott be neki.Szinlronnal néztem, korrekt volt!
Vrij6
Maga a film természetesen bejött, de akig várom már eredeti nyelven!
Épp azon tűnődtem h Deathstroke karaktere mennyire illene ebbe a filmbe!?
Szívesen látnám nagyvásznon!
több mint 3 éve
Nekem bejott az uj Batman. Eredeti hanggal persze. Haver szinkronosan nezte de mondta hogy nem.jott be neki.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
evekkel ezelott olvastam es lattam is. regi film. parades szereplokkel, de lassan folyik.Hát mostanában nincs kedvem ilyet nézni 😕
aktualis?!
Az utolsó part
Gregory Peck
Ava Gardner
Fred Astaire
Anthony Perkins
Valaki, valahol megnyomta a piros gombot. Kitört a harmadik világháború, és az atomcsapások után csak üszkös romok maradtak. Ausztráliának szerencséje volt: az ötödik kontinens kimaradt a háborúsdiból. Ám ők is csak haladékot kaptak: a lassan az egész világot belepő rádioaktív felhő előbb-utóbb eljut hozzájuk is. Maximum egy évük van a csendes halálig. Az amerikai tengeralattjáró, mely a katasztrófa után szerencsésen elérte az ausztrál partokat, most az utolsó küldetésére készül: Kaliforniából érkező rádiójeleket fogtak. Lehet, hogy csoda történt, és mégis vannak túlélők? A film Nevil Shute regénye alapján készült.
www.youtube.com/watch?v=Awm50kJQeeI
YoungZeeZee
Ha (remélem minél hamarabb) rendeződik a helyzet, akkor viszont biztos megnézem.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 410
evekkel ezelott olvastam es lattam is. regi film. parades szereplokkel, de lassan folyik.aktualis?!
Az utolsó part
Gregory Peck
Ava Gardner
Fred Astaire
Anthony Perkins
Valaki, valahol megnyomta a piros gombot. Kitört a harmadik világháború, és az atomcsapások után csak üszkös romok maradtak. Ausztráliának szerencséje volt: az ötödik kontinens kimaradt a háborúsdiból. Ám ők is csak haladékot kaptak: a lassan az egész világot belepő rádioaktív felhő előbb-utóbb eljut hozzájuk is. Maximum egy évük van a csendes halálig. Az amerikai tengeralattjáró, mely a katasztrófa után szerencsésen elérte az ausztrál partokat, most az utolsó küldetésére készül: Kaliforniából érkező rádiójeleket fogtak. Lehet, hogy csoda történt, és mégis vannak túlélők? A film Nevil Shute regénye alapján készült.
www.youtube.com/watch?v=Awm50kJQeeI
több mint 3 éve
Nekem a Batman filmek az a burton féle adaptációA Reeves felé jó volt és kicsit olyan mint egy Arkham játék adaptáció ami nagyon jót tett neki
A hosszabbol lehetett volna vágni de nem hiszem hogy kellett volna
több mint 3 éve
A kedvencem, amikor beraknak egy nyomozos, krimihez olyan hangot a gyilkosnak, hogyha meghallod arccal megszolalni, egybol le van love a poen, es tudod, ki az. Lasd Freemannel a Kiss the girlst, ami epp megy Paramounton. Sokszor leadtak, mindig nagyokat rohogok, amikor mar a film elso harmadaban tudod, ki a gyilkos, csak mert egy olyan jellegzetes hangja van, amit nem tudsz elteveszteni.Jogdij miatt van ez.olcsobb az ujraszinkron.A jeleneteket most nem neztem, azt par hettel ezelott masik filmnel, filmeknel tunt fel.Szarjon sunt, aki szerint ujra kell szinkronizalni a regi all time filmeket. Most epp a Platoont nezem, es szinte az osszes fontos szereplo hangjat ujraszinkronizaltak. Siralmas.melyiket hagyták ki? a drogbarlangosat?
Arrol mar szot sem ejtek, hogy ikonikus jeleneteket vagdosnak ki, mert hogy az a mai vilagban bizony nem elfogadhato. Hat hogyne.
Stez
slowmotion
Most csak a hang tunt fel, Sheennek es Defoe-nak is total mas hangja volt.
De peldaul Jawsnal is volt jelenet, amit megvagtak, marpedig ez egy all time filmnel meh. Amugy is, de igy foleg.
Stez
Es mielott a filcimek is elojonnek.
Ott a studiok bolintanak vegul.a szinkronra is h ki kit
YoungZeeZee
Elveve ezzel az egesz film izgalmat.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 410
Jogdij miatt van ez.olcsobb az ujraszinkron.A jeleneteket most nem neztem, azt par hettel ezelott masik filmnel, filmeknel tunt fel.Szarjon sunt, aki szerint ujra kell szinkronizalni a regi all time filmeket. Most epp a Platoont nezem, es szinte az osszes fontos szereplo hangjat ujraszinkronizaltak. Siralmas.melyiket hagyták ki? a drogbarlangosat?
Arrol mar szot sem ejtek, hogy ikonikus jeleneteket vagdosnak ki, mert hogy az a mai vilagban bizony nem elfogadhato. Hat hogyne.
Stez
slowmotion
De peldaul Jawsnal is volt jelenet, amit megvagtak, marpedig ez egy all time filmnel meh. Amugy is, de igy foleg.
Stez
Es mielott a filcimek is elojonnek.
Ott a studiok bolintanak vegul.a szinkronra is h ki kit
több mint 3 éve
A jeleneteket most nem neztem, azt par hettel ezelott masik filmnel, filmeknel tunt fel.Szarjon sunt, aki szerint ujra kell szinkronizalni a regi all time filmeket. Most epp a Platoont nezem, es szinte az osszes fontos szereplo hangjat ujraszinkronizaltak. Siralmas.melyiket hagyták ki? a drogbarlangosat?
Stez
slowmotion
több mint 3 éve
Szarjon sunt, aki szerint ujra kell szinkronizalni a regi all time filmeket. Most epp a Platoont nezem, es szinte az osszes fontos szereplo hangjat ujraszinkronizaltak. Siralmas.melyiket hagyták ki? a drogbarlangosat?
Stez
több mint 3 éve
Szarjon sunt, aki szerint ujra kell szinkronizalni a regi all time filmeket. Most epp a Platoont nezem, es szinte az osszes fontos szereplo hangjat ujraszinkronizaltak. Siralmas.AMC... Sajnos egy hónap alatt 2 filmbe is beleszaladtam amit agyonvágtak, felejtős így ez a csatorna
Stez
több mint 3 éve
En alapbol mindent feliratosan nezek, utanozhatatlan az eredeti hang. De neha igy este elkapok egy-egy remek filmet valamelyik magyar adon, es rendre feltunik, hogy ujra lett szinkronizalva, meg nyilvan teljesen szet van vagva, kultikus jelenetek vannak megnyirva, a film ikonikus es amugy lenyeges reszletei kivagva. Agyrem.Szarjon sunt, aki szerint ujra kell szinkronizalni a regi all time filmeket. Most epp a Platoont nezem, es szinte az osszes fontos szereplo hangjat ujraszinkronizaltak. Siralmas.Komolyan Stez, csodálkozol? Piszí foreva, 2022. Meg sem nézem, hiába ikonikus..
Stez
#JC6
több mint 3 éve
Szarjon sunt, aki szerint ujra kell szinkronizalni a regi all time filmeket. Most epp a Platoont nezem, es szinte az osszes fontos szereplo hangjat ujraszinkronizaltak. Siralmas.Komolyan Stez, csodálkozol? Piszí foreva, 2022. Meg sem nézem, hiába ikonikus..
Stez