NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
mucsi interjún belbuzdulva megnéztem a Fekeországothát ez egy igénytelen hulladék, kb csak a villanyszerelős rész ami értékelhető benne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=ELkDbHErUNY
több mint 3 éve
Megnéztem én is ezt a Tinder csalós filmet: lehet érte utálni, de nem sajnálom a lányokat. Aki hülye, haljon meg.
több mint 3 éve
Fistful of Vengeancea wu assins sorozathoz készült film, igazából nem baj hogy ebből nem lett egész évados kontent mert sztem nincs benne annyi
viszont így tök jó kis kompakt cucc
Iwais kurvajó mint mindig, Lewis Tan is kurvajó (a mostal kombatban sem a színésszel hanem a karakterrel volt gond) a többiek harcjelentei viszont esetlegesek és nem túl jók
maga a történet egyáltalán nincs túlbonyolítva, a cím már bosszú sztorit ígér azt is kapunk
sajnos itt is van "család"
martial arts fanoknak egy nézést simán megér, a sorozat ismeretét sztem nem igényli
és hálistan nincs marc dacascos
mondjuk a Pangu legendát én eddig úgy olvastam (chinese xianxia/xuanhuan novelek) hogy megszületett a káoszból, a fejszéjével ketté hasította a semmit hogy megszülessen a cosmos, majd mivel erre elhasználta az összes erejét meghalt
több mint 3 éve
Még több Gyűrűk Ura? Yes please. 'The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim' — an original anime feature — is set for release on April 21, 2024 from Warner Bros.
— Film Updates (@FilmUpdates) February 14, 2022
(Source: https://t.co/CCPTtoKys7pic.twitter.com/TNPMzoA7En
A kislány teljes mértékben elvitte a szerepet a hátán, nagy reszpekt neki.Nem véletlen, hogy a film egyik meglepetés szereplője | A Gozert alakító Olivia WIlde | azonnal le is csapott rá, hogy szerepeljen a következő rendezésben.
Solymi
több mint 3 éve
Ghostbusters - Aftermathegyetértek, nem állítom hogy valami zseniális film, de nekem is nagyon bejött jó lenne ilyen stílusban folytatni
Kicsit ótzkodtam tőle, hogy YA film, de nagyon jól összerakták.
Szerethetőek voltak a karakterek, nem volt túlbonyolítva, lehet néha egyszerű a vonalvezetés, dehát családi mozinak készült, úgy, hogy a felnőttek is élvezhessék és nosztalgiázhassanak.
És azt kell mondjam, hogy ezt maximálisan teljesítette.
Szerintem a gyerekeknek számára is élvezhető, követhető és átélhető és a felnőttek se unják el magukat, mert figyelnek rájuk is.
A kislány teljes mértékben elvitte a szerepet a hátán, nagy reszpekt neki.
Érdemes várni a végén, mert a vége főcím után és a stáblista után is vannak jelenetek.
Ha lesz folytatás, akkor én várom 😊
Solymi
több mint 3 éve
Ghostbusters - AftermathKicsit ótzkodtam tőle, hogy YA film, de nagyon jól összerakták.
Szerethetőek voltak a karakterek, nem volt túlbonyolítva, lehet néha egyszerű a vonalvezetés, dehát családi mozinak készült, úgy, hogy a felnőttek is élvezhessék és nosztalgiázhassanak.
És azt kell mondjam, hogy ezt maximálisan teljesítette.
Szerintem a gyerekeknek számára is élvezhető, követhető és átélhető és a felnőttek se unják el magukat, mert figyelnek rájuk is.
A kislány teljes mértékben elvitte a szerepet a hátán, nagy reszpekt neki.
Érdemes várni a végén, mert a vége főcím után és a stáblista után is vannak jelenetek.
Ha lesz folytatás, akkor én várom 😊
több mint 3 éve
majdnem ott van ahol a Rezsi nyomában!, de még dolgozni kell, hogy elérje a Migráns3 által létrehozott szintetwww.portfolio.hu/gazdasag/20220214/brutalis-ujevi-rezsiar-emeles-volt-europaban-itthon-egyre-kirivobban-olcso-az-aram-es-gazar-526625?fbclid=IwAR0l_TDSo-OAlr8sL-4McUmEON_aPBVnIjJ2y_mJG7057TprLlnYbmY9XgoNagyon király ez a film 😀
Nézzük meg mi van a hanyatló nyugaton! Persze nekünk itt van a rezsicsökkentés. Q1 végén mennyi lesz a tőkeemelés az MVM-nél? 500 milliárd?
Pont most számoltuk újra hogy a 2021-es árhoz képest 120%-al nőt az áram díja. Azt hittük 60%-os emelés elég lesz...
Nomac
#JC6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Ez van amikor az ember több topicot olvas egyszerre 😀www.portfolio.hu/gazdasag/20220214/brutalis-ujevi-rezsiar-emeles-volt-europaban-itthon-egyre-kirivobban-olcso-az-aram-es-gazar-526625?fbclid=IwAR0l_TDSo-OAlr8sL-4McUmEON_aPBVnIjJ2y_mJG7057TprLlnYbmY9XgoNagyon király ez a film 😀
Nézzük meg mi van a hanyatló nyugaton! Persze nekünk itt van a rezsicsökkentés. Q1 végén mennyi lesz a tőkeemelés az MVM-nél? 500 milliárd?
Pont most számoltuk újra hogy a 2021-es árhoz képest 120%-al nőt az áram díja. Azt hittük 60%-os emelés elég lesz...
Nomac
#JC6
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20220214/brutalis-ujevi-rezsiar-emeles-volt-europaban-itthon-egyre-kirivobban-olcso-az-aram-es-gazar-526625?fbclid=IwAR0l_TDSo-OAlr8sL-4McUmEON_aPBVnIjJ2y_mJG7057TprLlnYbmY9XgoNagyon király ez a film 😀
Nomac
több mint 3 éve
Synchronicérdekes alapötlet de valahogy a fókusz nem lett az igazi
nem mackie és dorman a problémája a filmnek, ők sztem egész jók voltak
valahogy a fókusz és a háttér nem volt elég izgalmas hogy rendesen lekössön/elkapjon
több mint 3 éve
24.hu/kultura/2022/02/14/meghalt-ivan-reitman-rendezo-szellemirtok/méghogy Szellemirtók, pfff... Ovizsaru!
"A fiúknak fütyijük van, a lányoknak puncijuk!"
több mint 3 éve
imádom a uko iwais és raid féle martial arts filmeketde van egy külön varázsa annak a hong kongi "tánc"kungfu-nak amit jackie chan-ék csináltak
főleg ha összehasonlítjuk a részeges karatemester 1-2t
a maga nemében mind2 zseniális mégis teljesen más a 2
több mint 3 éve
Hát ez a King's man egy nagy lepkefing.nekem a rasputin harc tetszett, de amúgy igen nem volt túl nagy eresztés
#JC6
bár ezt írtam akkor is 😀
több mint 3 éve
Hát ez a King's man egy nagy lepkefing.
több mint 3 éve
Engem az az egy dolog érdekel, hogy ezután hanyan akarják majd elkapni és megsimizni a buksiját...
több mint 3 éve
A vége meg… lol az egész rendszernek, világnak, úgy ahogy van. Pusztulat.Fúú de régen rántott be már így valami!Miért lenne veled baj?Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..Tudom hogy velem van a baj,de most nézem, és szinte rosszul vagyok a sztoritól, persze végig nézem, de nekem NAGGYON durva.
#JC6
Tony Adams
#JC6
A holland csaj valami egészen brutális.
Tony Adams
több mint 3 éve
kemény történet, és meglepő módon engem pl eddig elkerültFúú de régen rántott be már így valami!Miért lenne veled baj?Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..Tudom hogy velem van a baj,de most nézem, és szinte rosszul vagyok a sztoritól, persze végig nézem, de nekem NAGGYON durva.
#JC6
Tony Adams
#JC6
Tony Adams
több mint 3 éve
Fúú de régen rántott be már így valami!Miért lenne veled baj?Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..Tudom hogy velem van a baj,de most nézem, és szinte rosszul vagyok a sztoritól, persze végig nézem, de nekem NAGGYON durva.
#JC6
Tony Adams
#JC6
több mint 3 éve
The boy behind the doorelég jó kis abduction sztori 2 srácról ahogy próbálnak megmenekülni
több mint 3 éve
Miért lenne veled baj?Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..Tudom hogy velem van a baj,de most nézem, és szinte rosszul vagyok a sztoritól, persze végig nézem, de nekem NAGGYON durva.
#JC6
Tony Adams
több mint 3 éve
Nem tudom hova írhatnám, mert nem film, de ez a Tinder csaló nagyon komoly sztori… és a “happy end” is..Tudom hogy velem van a baj,de most nézem, és szinte rosszul vagyok a sztoritól, persze végig nézem, de nekem NAGGYON durva.
#JC6
több mint 3 éve
hát, nálam ő nagyobbat zuhant mint dancsóAlig várom majd a Retroshock-os kritikát erről, amikor kijön. 😀Vagy tőle:
www.youtube.com/watch?v=fb5ELWi-ekk
iktriad
www.youtube.com/c/HollywoodNewsAgency
bcsarli
próbálta ugyanazt csinálni csak belefásult és szar lett, azóta nem is nézem
dancsó legalább váltott hogy ne égjen ki
több mint 3 éve
Alig várom majd a Retroshock-os kritikát erről, amikor kijön. 😀Vagy tőle:
www.youtube.com/watch?v=fb5ELWi-ekk
iktriad
www.youtube.com/c/HollywoodNewsAgency