NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
ígéreteswww.youtube.com/watch?v=PFZZ2XW6Kp4&feature=emb_title
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Elég korrekt az új Terminátor!oh van akinek tetszik? ilyet se sokat láttam 😀
steelwolf
haverokkal néztünk ma 3 filmet, mind régebbi:
Evil Dead 2
teljes joggal klasszikus, 1 rossz CGI-tól eltekintve a mai napig tökéletesen megállja a helyét
a maszkok, animatronix és egyéb praktikus effektek nagyon jók
Bruce Cambell élete alakítása
a fizikai színészkedése nagyon jól működik
aki szereti a horror vígjátékokat, és még valamiért nem látta akkor mindenképp nézze meg
Tökéletes Katona
uh, hát jobbra emlékeztem, Emerichtől inkább a kövi 2 filmjét nézze mindenki mert ez Lundgrentől eltekintve gyenge
Olivér és társai
nagyon aranyos disney mese, bájos és szórakoztató
bár a dalok nem túl jók főleg amit a kislány énekel, azzal vallatni lehetne
de van ami meg működik, ha nem nézzük azt hogy Fagin mit képvisel morálisan akkor teljesen jó
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Elég korrekt az új Terminátor!Hahadehogy 😀 abból miért jönne új "cut"Jah, azt hittem, az eredeti.a 2018ast sokan nem szerettékmovieweb.com/fantastic-four-2015-directors-cut-josh-trank/A Predatorral mi a baj? 😳
melyik lesz a következő szar film?
SW, Predator, Venom, Alien Covenant?
Negritis
warr_b
Negritis
warr_b
justice league synder cut óta jönnek a szar big IP filmek hogy hát akkor nekik is mennyit javítana egy új cut
Ghostbuster 2016
Suicide Squad
most a F4stic
oh közbe eszembe jutott hogy az újabb terminator filmek is biztos jók lennének egy új cuttal
meg a csárli angyalai
Negritis
A legutóbbi terminátort nem láttam, a többi említett mind rakás szar kategória, akárhogy vágják 😀
Talán a Suicide squad nézhető volt.
warr_b
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=42vrsUpq7Hg
több mint 4 éve
Hahadehogy 😀 abból miért jönne új "cut"Jah, azt hittem, az eredeti.a 2018ast sokan nem szerettékmovieweb.com/fantastic-four-2015-directors-cut-josh-trank/A Predatorral mi a baj? 😳
Negritis
warr_b
Negritis
warr_b
justice league synder cut óta jönnek a szar big IP filmek hogy hát akkor nekik is mennyit javítana egy új cut
Ghostbuster 2016
Suicide Squad
most a F4stic
oh közbe eszembe jutott hogy az újabb terminator filmek is biztos jók lennének egy új cuttal
meg a csárli angyalai
Negritis
A legutóbbi terminátort nem láttam, a többi említett mind rakás szar kategória, akárhogy vágják 😀
Talán a Suicide squad nézhető volt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
dehogy 😀 abból miért jönne új "cut"Jah, azt hittem, az eredeti.a 2018ast sokan nem szerettékmovieweb.com/fantastic-four-2015-directors-cut-josh-trank/A Predatorral mi a baj? 😳
Negritis
warr_b
Negritis
warr_b
Ghostbuster 2016
Suicide Squad
most a F4stic
meg a csárli angyalai
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Jah, azt hittem, az eredeti.a 2018ast sokan nem szerettékmovieweb.com/fantastic-four-2015-directors-cut-josh-trank/A Predatorral mi a baj? 😳
Negritis
warr_b
Negritis
több mint 4 éve
a 2018ast sokan nem szerettékmovieweb.com/fantastic-four-2015-directors-cut-josh-trank/A Predatorral mi a baj? 😳
Negritis
warr_b
több mint 4 éve
movieweb.com/fantastic-four-2015-directors-cut-josh-trank/A Predatorral mi a baj? 😳
Negritis
több mint 4 éve
movieweb.com/fantastic-four-2015-directors-cut-josh-trank/melyik lesz a következő szar film?
több mint 4 éve
Ezt ide vagy a viccekbe vagy a politikaba?444.hu/2020/05/27/ami-a-regebbi-magyaroknak-a-tanu-cimu-film-volt-az-lesz-nekunk-szalay-kornel-geza-zsenialis-videoja?fbclid=IwAR3ymSpiUt3i-NyduvxiEjAdngI8FyTatLioXbx0Mf0hUzC5N2sfxwtcMa8
több mint 4 éve
Nah nekem is megvolt a Rise of Skywalker... igazából nagyon felesleges volt szegény, szinte semmit nem tett hozzá az egészhez, ráadásul az első legalább másfél óra rém unalmas és vontatott volt. A végecsatára felpörgött kicsit, de az már too little, too late. Meg igazából nagyon felmelegített Jedi visszatér érzet volt az egész, szerencsétlen Disney-ben semmi kreativitás nincs már... 😄
több mint 4 éve
az ötödik elem egy kurvajó over the top űropera, olyan filmek mellé tneném mint a függetlenség napjanem a logikáról szól 😀
a 3 új részből nekem is a Last Jedi a kedvencem, az nem egy unalmas remake, és nem is egy kaotikus massza
több mint 4 éve
Haha ez is egy opció. 😀mondjuk Zorg az elején hihette hogy csak jön egy nagy big boss aki segít elérni neki az automatizált világotMostanában nem olvastam a topicot, nem tudom mikor volt utoljára téma a Star Wars, de ha valakinek hiányzott akkor mázlija van. 😀Nekem ebben a témában az alapkérdésem, hogy miért éri meg az Ötödik elemben Gary Oldman karakterének, Zorgnak támogatnia a mindent totálisan megsemmisítő nagy pusztító sötétséget?
Vmilyen perverzió miatt ma újra megnéztem az utolsó jedik-et és egy kérdés nem hagy nyugodni. Snoke (aki ugye Palpatine) mi a szárért akarta kinyírni Rey-t, ha csak az ő segítségével terhet vissza? Tudom nehéz 3 filmet úgy megcsinálni, hogy legyen közük egymáshoz, de ha vkinek van vmi tippje erre örülnek ha megosztana.😀
roberto23
Ha sikerrel járnak, akkor kb. három hétig vagy napig élvezheti a megnövekedett vagyonát, mieőtt ő is elenyészik a semmibe bele.
Szóval egy filmet (ami egyébként még nem is rossz) is nehéz úgy megcsinálni, hogy logikus és koherens legyen önmagával.
Sobri Jóska
utána meg már kontrollálva volt
Snoke az utolsó Jedikben még okkal akarta kinyírni Rey-t
más kérdés hogy a RoS elvette az értelmét
persze lehet azt mondani hogy voltak pillanatok amikot tudta irányítani magát és meg akarta akadályozni Palpatine terveit
vagy csak teher alatt nő a pálma módon edzette őt Palpatine 😀
Negritis
Amúgy igen, a filmben tök logikus volt, de utólag nagyon el lett így baszva. Amúgy így hogy újranéztem, kövezzetek meg de nekem továbbra is a kedvencem a 3 újból. A jótol az utolsó Jedik is k messze van, de legalább hozott be új dolgokat az univerzumba, és Luke "halála" nagyon odabaszott. Nekem az az új sorozat messze legjobb jelenete.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Nem láttam az 5. elemet. 😕Mostanában nem olvastam a topicot, nem tudom mikor volt utoljára téma a Star Wars, de ha valakinek hiányzott akkor mázlija van. 😀Nekem ebben a témában az alapkérdésem, hogy miért éri meg az Ötödik elemben Gary Oldman karakterének, Zorgnak támogatnia a mindent totálisan megsemmisítő nagy pusztító sötétséget?
Vmilyen perverzió miatt ma újra megnéztem az utolsó jedik-et és egy kérdés nem hagy nyugodni. Snoke (aki ugye Palpatine) mi a szárért akarta kinyírni Rey-t, ha csak az ő segítségével terhet vissza? Tudom nehéz 3 filmet úgy megcsinálni, hogy legyen közük egymáshoz, de ha vkinek van vmi tippje erre örülnek ha megosztana.😀
roberto23
Ha sikerrel járnak, akkor kb. három hétig vagy napig élvezheti a megnövekedett vagyonát, mieőtt ő is elenyészik a semmibe bele.
Szóval egy filmet (ami egyébként még nem is rossz) is nehéz úgy megcsinálni, hogy logikus és koherens legyen önmagával.
Sobri Jóska
Bár így lehet nem is fogom már. 😀
Persze, nem is ezzel van a bajom. Minden filmben van vmi logikátlanság, de ekkora bukfenc egy ilyen költségvetésű filmnél azért gáz. Minden SW részben van vmi baromság, de hogy egy film ennyire semmibe vegye a sorozatban előtte lévő 2 filmet... Na mindegy. Kár nagyon ezért a 3 részért.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
mondjuk Zorg az elején hihette hogy csak jön egy nagy big boss aki segít elérni neki az automatizált világotMostanában nem olvastam a topicot, nem tudom mikor volt utoljára téma a Star Wars, de ha valakinek hiányzott akkor mázlija van. 😀Nekem ebben a témában az alapkérdésem, hogy miért éri meg az Ötödik elemben Gary Oldman karakterének, Zorgnak támogatnia a mindent totálisan megsemmisítő nagy pusztító sötétséget?
roberto23
Sobri Jóska
utána meg már kontrollálva volt
Snoke az utolsó Jedikben még okkal akarta kinyírni Rey-t
más kérdés hogy a RoS elvette az értelmét
persze lehet azt mondani hogy voltak pillanatok amikot tudta irányítani magát és meg akarta akadályozni Palpatine terveit
vagy csak teher alatt nő a pálma módon edzette őt Palpatine 😀
több mint 4 éve
Mostanában nem olvastam a topicot, nem tudom mikor volt utoljára téma a Star Wars, de ha valakinek hiányzott akkor mázlija van. 😀Nekem ebben a témában az alapkérdésem, hogy miért éri meg az Ötödik elemben Gary Oldman karakterének, Zorgnak támogatnia a mindent totálisan megsemmisítő nagy pusztító sötétséget?
roberto23
több mint 4 éve
Mostanában nem olvastam a topicot, nem tudom mikor volt utoljára téma a Star Wars, de ha valakinek hiányzott akkor mázlija van. 😀Vmilyen perverzió miatt ma újra megnéztem az utolsó jedik-et és egy kérdés nem hagy nyugodni. Snoke (aki ugye Palpatine) mi a szárért akarta kinyírni Rey-t, ha csak az ő segítségével terhet vissza? Tudom nehéz 3 filmet úgy megcsinálni, hogy legyen közük egymáshoz, de ha vkinek van vmi tippje erre örülnek ha megosztana.😀
több mint 4 éve
screenrant.com/ghostbusters-2016-directors-cut-teased-paul-feig/
több mint 4 éve
filmvilag.blog.hu/2020/05/22/pandemia-film_szinopszisok😂😆😅
több mint 4 éve
csak a kép miatt linkeltem, nem olvastam el rendesenHát mondjuk ebból sok minden nem derül ki | azon kívül, hogy volt egy Cthulhu rajz a szekrényében | ...locusmag.com/2020/01/theres-always-a-bigger-fish-josh-pearce-and-arley-sorg-discuss-underwater/| Igen, a fénykép megvolt, furcsálltam is, hogy ha ki is ürítették az állomást, nyilván nem pánikban, sietve hagyták el, akkor hogyhogy otthagyott egy ilyen képet. A térkép is megvolt a Roebuck tervezett helyével, de a többi nekem nem tűnt fel 😁 |nah csak hogy megkeressem letöltöttem a filmet 😀Baszki, pedig nem aludtam be rajta, de ezeket az utalásokat én nem vettem észre 😃Árok (Underwater) - egész jól indult, volt hangulata, kicsit alienes, aztán kb a felénél | (kb a vicces srác halálánál) | valami megváltozik, és onnantól kb azt vártam, mikor lesz vége, pedig csak másfél óra az egész. Nem feltétlenül jó, amikor valami túl van magyarázva, de itt kb semmiről nem derült ki semmi, | a szörnyek pedig szerintem nagyon gagyik voltak és borzasztóan túl voltak tolva, minek volt ilyen iszonyat sok? Meg az a chtulhu szerű óriáspolip izé bazzeg... |sztem Stewart jó volt a filmben, és sztem elmondják mi a háttere
Szegény Twilightos csaj továbbra is nagyon nulla, mondjuk a többiek se tettek hozzá semmit, egyedül talán a Silicon valley-s srác volt jó.
A végén legalább | a girhes csaj odaveszett, | az tetszett.
Összességében max 5/10, ebben több volt, hasonló stílusban a Deep star six vagy a Leviathan sokkal jobb, de még a Deep blue sea is 😊
warr_b
| konkrétan Cthulu-t idézi meg a kapitány hogy visszahozza a halott lányát
mikor a térképet mutatják a másik bázison vannak erre utalások
és ha vágod a cthulu lore-t akkor kiderül hogy miért vannak ennyien |
Negritis
warr_b
| 65. perc környékén nézi át Lucien öltöző szekrényét
ott a kislánynak a képe
és utána mutatjáka Roeback fúrót, és mellette ott a pentagramma
meg egy kép cthulu-ról is |
bennem nagyon megmaradt az az utalás, mert szépen csinálta a "show, dont tell"-t
Negritis
warr_b
Negritis
De bezzeg az ázsiai csaj akcentusán | meg hogy a néger hal meg először | azon muszáj volt picsogni... mehh.
warr_b
Jessica Henwick meg <3
több mint 4 éve
Hát mondjuk ebból sok minden nem derül ki | azon kívül, hogy volt egy Cthulhu rajz a szekrényében | ...locusmag.com/2020/01/theres-always-a-bigger-fish-josh-pearce-and-arley-sorg-discuss-underwater/| Igen, a fénykép megvolt, furcsálltam is, hogy ha ki is ürítették az állomást, nyilván nem pánikban, sietve hagyták el, akkor hogyhogy otthagyott egy ilyen képet. A térkép is megvolt a Roebuck tervezett helyével, de a többi nekem nem tűnt fel 😁 |nah csak hogy megkeressem letöltöttem a filmet 😀Baszki, pedig nem aludtam be rajta, de ezeket az utalásokat én nem vettem észre 😃Árok (Underwater) - egész jól indult, volt hangulata, kicsit alienes, aztán kb a felénél | (kb a vicces srác halálánál) | valami megváltozik, és onnantól kb azt vártam, mikor lesz vége, pedig csak másfél óra az egész. Nem feltétlenül jó, amikor valami túl van magyarázva, de itt kb semmiről nem derült ki semmi, | a szörnyek pedig szerintem nagyon gagyik voltak és borzasztóan túl voltak tolva, minek volt ilyen iszonyat sok? Meg az a chtulhu szerű óriáspolip izé bazzeg... |sztem Stewart jó volt a filmben, és sztem elmondják mi a háttere
Szegény Twilightos csaj továbbra is nagyon nulla, mondjuk a többiek se tettek hozzá semmit, egyedül talán a Silicon valley-s srác volt jó.
Összességében max 5/10, ebben több volt, hasonló stílusban a Deep star six vagy a Leviathan sokkal jobb, de még a Deep blue sea is 😊
warr_b
Negritis
warr_b
ott a kislánynak a képe
bennem nagyon megmaradt az az utalás, mert szépen csinálta a "show, dont tell"-t
Negritis
warr_b
Negritis
De bezzeg az ázsiai csaj akcentusán | meg hogy a néger hal meg először | azon muszáj volt picsogni... mehh.
több mint 4 éve
locusmag.com/2020/01/theres-always-a-bigger-fish-josh-pearce-and-arley-sorg-discuss-underwater/| Igen, a fénykép megvolt, furcsálltam is, hogy ha ki is ürítették az állomást, nyilván nem pánikban, sietve hagyták el, akkor hogyhogy otthagyott egy ilyen képet. A térkép is megvolt a Roebuck tervezett helyével, de a többi nekem nem tűnt fel 😁 |nah csak hogy megkeressem letöltöttem a filmet 😀Baszki, pedig nem aludtam be rajta, de ezeket az utalásokat én nem vettem észre 😃Árok (Underwater) - egész jól indult, volt hangulata, kicsit alienes, aztán kb a felénél | (kb a vicces srác halálánál) | valami megváltozik, és onnantól kb azt vártam, mikor lesz vége, pedig csak másfél óra az egész. Nem feltétlenül jó, amikor valami túl van magyarázva, de itt kb semmiről nem derült ki semmi, | a szörnyek pedig szerintem nagyon gagyik voltak és borzasztóan túl voltak tolva, minek volt ilyen iszonyat sok? Meg az a chtulhu szerű óriáspolip izé bazzeg... |sztem Stewart jó volt a filmben, és sztem elmondják mi a háttere
warr_b
Negritis
warr_b
ott a kislánynak a képe
Negritis
warr_b
több mint 4 éve
| Igen, a fénykép megvolt, furcsálltam is, hogy ha ki is ürítették az állomást, nyilván nem pánikban, sietve hagyták el, akkor hogyhogy otthagyott egy ilyen képet. A térkép is megvolt a Roebuck tervezett helyével, de a többi nekem nem tűnt fel 😁 |nah csak hogy megkeressem letöltöttem a filmet 😀Baszki, pedig nem aludtam be rajta, de ezeket az utalásokat én nem vettem észre 😃Árok (Underwater) - egész jól indult, volt hangulata, kicsit alienes, aztán kb a felénél | (kb a vicces srác halálánál) | valami megváltozik, és onnantól kb azt vártam, mikor lesz vége, pedig csak másfél óra az egész. Nem feltétlenül jó, amikor valami túl van magyarázva, de itt kb semmiről nem derült ki semmi, | a szörnyek pedig szerintem nagyon gagyik voltak és borzasztóan túl voltak tolva, minek volt ilyen iszonyat sok? Meg az a chtulhu szerű óriáspolip izé bazzeg... |sztem Stewart jó volt a filmben, és sztem elmondják mi a háttere
warr_b
Negritis
warr_b
ott a kislánynak a képe
Negritis
több mint 4 éve
nah csak hogy megkeressem letöltöttem a filmet 😀Baszki, pedig nem aludtam be rajta, de ezeket az utalásokat én nem vettem észre 😃Árok (Underwater) - egész jól indult, volt hangulata, kicsit alienes, aztán kb a felénél | (kb a vicces srác halálánál) | valami megváltozik, és onnantól kb azt vártam, mikor lesz vége, pedig csak másfél óra az egész. Nem feltétlenül jó, amikor valami túl van magyarázva, de itt kb semmiről nem derült ki semmi, | a szörnyek pedig szerintem nagyon gagyik voltak és borzasztóan túl voltak tolva, minek volt ilyen iszonyat sok? Meg az a chtulhu szerű óriáspolip izé bazzeg... |sztem Stewart jó volt a filmben, és sztem elmondják mi a háttere
warr_b
Negritis
warr_b
ott a kislánynak a képe