NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Baszki, pedig nem aludtam be rajta, de ezeket az utalásokat én nem vettem észre 😃Árok (Underwater) - egész jól indult, volt hangulata, kicsit alienes, aztán kb a felénél | (kb a vicces srác halálánál) | valami megváltozik, és onnantól kb azt vártam, mikor lesz vége, pedig csak másfél óra az egész. Nem feltétlenül jó, amikor valami túl van magyarázva, de itt kb semmiről nem derült ki semmi, | a szörnyek pedig szerintem nagyon gagyik voltak és borzasztóan túl voltak tolva, minek volt ilyen iszonyat sok? Meg az a chtulhu szerű óriáspolip izé bazzeg... |sztem Stewart jó volt a filmben, és sztem elmondják mi a háttere
Szegény Twilightos csaj továbbra is nagyon nulla, mondjuk a többiek se tettek hozzá semmit, egyedül talán a Silicon valley-s srác volt jó.
A végén legalább | a girhes csaj odaveszett, | az tetszett.
Összességében max 5/10, ebben több volt, hasonló stílusban a Deep star six vagy a Leviathan sokkal jobb, de még a Deep blue sea is 😊
warr_b
| konkrétan Cthulu-t idézi meg a kapitány hogy visszahozza a halott lányát
mikor a térképet mutatják a másik bázison vannak erre utalások
és ha vágod a cthulu lore-t akkor kiderül hogy miért vannak ennyien |
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Árok (Underwater) - egész jól indult, volt hangulata, kicsit alienes, aztán kb a felénél | (kb a vicces srác halálánál) | valami megváltozik, és onnantól kb azt vártam, mikor lesz vége, pedig csak másfél óra az egész. Nem feltétlenül jó, amikor valami túl van magyarázva, de itt kb semmiről nem derült ki semmi, | a szörnyek pedig szerintem nagyon gagyik voltak és borzasztóan túl voltak tolva, minek volt ilyen iszonyat sok? Meg az a chtulhu szerű óriáspolip izé bazzeg... |sztem Stewart jó volt a filmben, és sztem elmondják mi a háttere
Szegény Twilightos csaj továbbra is nagyon nulla, mondjuk a többiek se tettek hozzá semmit, egyedül talán a Silicon valley-s srác volt jó.
Összességében max 5/10, ebben több volt, hasonló stílusban a Deep star six vagy a Leviathan sokkal jobb, de még a Deep blue sea is 😊
warr_b
| konkrétan Cthulu-t idézi meg a kapitány hogy visszahozza a halott lányát
mikor a térképet mutatják a másik bázison vannak erre utalások
és ha vágod a cthulu lore-t akkor kiderül hogy miért vannak ennyien |
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Árok (Underwater) - egész jól indult, volt hangulata, kicsit alienes, aztán kb a felénél | (kb a vicces srác halálánál) | valami megváltozik, és onnantól kb azt vártam, mikor lesz vége, pedig csak másfél óra az egész. Nem feltétlenül jó, amikor valami túl van magyarázva, de itt kb semmiről nem derült ki semmi, | a szörnyek pedig szerintem nagyon gagyik voltak és borzasztóan túl voltak tolva, minek volt ilyen iszonyat sok? Meg az a chtulhu szerű óriáspolip izé bazzeg... | Szegény Twilightos csaj továbbra is nagyon nulla, mondjuk a többiek se tettek hozzá semmit, egyedül talán a Silicon valley-s srác volt jó.
több mint 4 éve
Erről beszéltem én is. Biztos összeáll majd csak engedjék el az eddigi koncepciót mert az egy fos.Komolyan ízlésről akarsz vitázni?Én is a DC mellett tettem le a garast itt egy éve, komorabb, hangulatosabb, és tény, hogy a filmek nem igazán sikerültek ütősre (a Suicid Squad kimondottan koncepciótlan és szar lett), de a Wonder Women, a Batman vs. Superman és a Justice League sokkal jobb, mint a legjobb Marvelek, azon egyszerű oknál fogva, hogy a Marvel vígjátékokat készít, amik tagadhatatlanul szórakoztatóak, de ennyi.DC univerzum jobb én is jobban szeretem. Csak a filmeik annyira szarok és annyira fosul építik az univerzumot, hogy muszáj újrakezdeni vagy legalább kicist átkoncepcionálni.
A DC, mint univerzum sokkal emberibb, átélhetőbb, karakteresebb számomra.
És akkor a Watchmenről és a Jokerről nem is beszéltünk.
Sobri Jóska
JL és BvS sokkal jobb miben ? Fejtsd ki kérlek? Komoroabb és emberibb ez tény ezenfelül?
Következetesebb a story nem ?
Jól beleillik az univerzumba ? Nem - hiszen olyan szereplő fontos benne akit addig nem is ismertünk
Jobb a sztori? - Mááártttaaa
Összeszedettebb? Még csak az sem összevissza ugrálnak főleg a JL-ben
Egy külön filmnek is gagyi, ha meg univerzumot akarnak építen szar vagy csak szar sorrendben hozták ki.
De igazából ízlések és pofonok, Sobrin nem csodálkozom mert mindig az a jó neki ami másoknak szar mert így tud emberkedni.
Ender te azért vagy érdekes mert te voltál az első ember szerintem kb. 500-1000 emberből akiről erről beszéltem aki azt mnodta jó. 😀
Persze ha csak a DC imádat és Marvel filmek utálata mondatja az más, csak nekem az nem érv hogya film jó mert a Marvel szar. 😊
Toca
Hogy nekem miért tetszett jobban mondjuk a JL vagy a BvS mint a Vasember vagy a Bosszúállók?
Ha azt mondom, hogy Lex Luthor amikor bemutatja egymásnak Batmant és Supermant az jobban tetszett, mint az MCU bármelyik jelenete, az mit bizonyít?
Nekem egyébként képregényben és karakterben Amerika Kapitány volt mindig a kedvencem, de úgy érzem akármennyire is jó iparosmunka az MCU bármelyik filmje, valahogy nem adja vissza azt az eredeti képregényfeelinget, mint az a 3 DC film, amit írtam, és amire emlékszem. Túl... bugyuták, egyértelműen a 12-18 éves korosztály a fő célcsoportja a családbarát poénokkal. Ami egyáltalán nem baj, nagyrészük jó film, csak nem fog meg. Gondolom ez az ízlésbéli része. Van aki pl. odavan a Nolan-féle Batmanekért, én nem, vagy pl. ez a dél-koreai Oscar-díjas film se fogott meg, miközben a szintén koreai Lady Vengeance-t meg imádom. A Star Warsért meg a Star Trekért se voltam oda, de pl. az Expanse Univerzum könyben nagyon bejön.
Valahogy a Marvelben minden szuperhős csak "verekszik" nem igazán használja ki a szuperképességeit, ez mondjuk egy Batmannél nem fog zavarni, merthogy nincs is neki, max annyi, hogy gazdag. Persze Sólyomszemnek, a Fekete Özvegynek vagy Vasembernek sincs, nem is náluk hiányolom, de pl. ahogy a Skarlát Boszorkányt elsúlytalanították vagy Thort, az nem jött be.
Az tény, hogy a DC filmek még nem álltak össze úgy, mint Favreau és Feige MCU-ja, de 2008 előtt a Marvel is jó szar filmeket hozott ki. Én bízok abban, hogy valahol bekattan majd a DC is. Amúgy a BvS is 600 millió profitot termelt, és a JL is 300 fölött, szóval a motivációnak meg kell lennie a Warnernél is.
Sobri Jóska
Amúgy nem vitatkoztam, kiváncsi voltam Ender véleményére miért. A tiedre nem, több dolog miatt sem.
Persze a fórum elfér biztos van még akit érdekel 😛
több mint 4 éve
Komolyan ízlésről akarsz vitázni?Én is a DC mellett tettem le a garast itt egy éve, komorabb, hangulatosabb, és tény, hogy a filmek nem igazán sikerültek ütősre (a Suicid Squad kimondottan koncepciótlan és szar lett), de a Wonder Women, a Batman vs. Superman és a Justice League sokkal jobb, mint a legjobb Marvelek, azon egyszerű oknál fogva, hogy a Marvel vígjátékokat készít, amik tagadhatatlanul szórakoztatóak, de ennyi.DC univerzum jobb én is jobban szeretem. Csak a filmeik annyira szarok és annyira fosul építik az univerzumot, hogy muszáj újrakezdeni vagy legalább kicist átkoncepcionálni.
Sobri Jóska
JL és BvS sokkal jobb miben ? Fejtsd ki kérlek? Komoroabb és emberibb ez tény ezenfelül?
Jól beleillik az univerzumba ? Nem - hiszen olyan szereplő fontos benne akit addig nem is ismertünk
Egy külön filmnek is gagyi, ha meg univerzumot akarnak építen szar vagy csak szar sorrendben hozták ki.
De igazából ízlések és pofonok, Sobrin nem csodálkozom mert mindig az a jó neki ami másoknak szar mert így tud emberkedni.
Ender te azért vagy érdekes mert te voltál az első ember szerintem kb. 500-1000 emberből akiről erről beszéltem aki azt mnodta jó. 😀
Persze ha csak a DC imádat és Marvel filmek utálata mondatja az más, csak nekem az nem érv hogya film jó mert a Marvel szar. 😊
Toca
Hogy nekem miért tetszett jobban mondjuk a JL vagy a BvS mint a Vasember vagy a Bosszúállók?
Ha azt mondom, hogy Lex Luthor amikor bemutatja egymásnak Batmant és Supermant az jobban tetszett, mint az MCU bármelyik jelenete, az mit bizonyít?
Nekem egyébként képregényben és karakterben Amerika Kapitány volt mindig a kedvencem, de úgy érzem akármennyire is jó iparosmunka az MCU bármelyik filmje, valahogy nem adja vissza azt az eredeti képregényfeelinget, mint az a 3 DC film, amit írtam, és amire emlékszem. Túl... bugyuták, egyértelműen a 12-18 éves korosztály a fő célcsoportja a családbarát poénokkal. Ami egyáltalán nem baj, nagyrészük jó film, csak nem fog meg. Gondolom ez az ízlésbéli része. Van aki pl. odavan a Nolan-féle Batmanekért, én nem, vagy pl. ez a dél-koreai Oscar-díjas film se fogott meg, miközben a szintén koreai Lady Vengeance-t meg imádom. A Star Warsért meg a Star Trekért se voltam oda, de pl. az Expanse Univerzum könyben nagyon bejön.
Valahogy a Marvelben minden szuperhős csak "verekszik" nem igazán használja ki a szuperképességeit, ez mondjuk egy Batmannél nem fog zavarni, merthogy nincs is neki, max annyi, hogy gazdag. Persze Sólyomszemnek, a Fekete Özvegynek vagy Vasembernek sincs, nem is náluk hiányolom, de pl. ahogy a Skarlát Boszorkányt elsúlytalanították vagy Thort, az nem jött be.
Az tény, hogy a DC filmek még nem álltak össze úgy, mint Favreau és Feige MCU-ja, de 2008 előtt a Marvel is jó szar filmeket hozott ki. Én bízok abban, hogy valahol bekattan majd a DC is. Amúgy a BvS is 600 millió profitot termelt, és a JL is 300 fölött, szóval a motivációnak meg kell lennie a Warnernél is.
több mint 4 éve
Nesztek e tálib kutyákkkJr clint már a midnight sunban is tetszett nekem, maga a film is kellemes meglepetés volt.
www.youtube.com/watch?v=f4LM9a02q9Q
Eatwood jr is here!!!4444
#JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
1000-ből az első? Jobban meg kell válogatnod, hogy kikkel beszélsz 😉Én is a DC mellett tettem le a garast itt egy éve, komorabb, hangulatosabb, és tény, hogy a filmek nem igazán sikerültek ütősre (a Suicid Squad kimondottan koncepciótlan és szar lett), de a Wonder Women, a Batman vs. Superman és a Justice League sokkal jobb, mint a legjobb Marvelek, azon egyszerű oknál fogva, hogy a Marvel vígjátékokat készít, amik tagadhatatlanul szórakoztatóak, de ennyi.DC univerzum jobb én is jobban szeretem. Csak a filmeik annyira szarok és annyira fosul építik az univerzumot, hogy muszáj újrakezdeni vagy legalább kicist átkoncepcionálni.
Sobri Jóska
Toca
több mint 4 éve
Én is a DC mellett tettem le a garast itt egy éve, komorabb, hangulatosabb, és tény, hogy a filmek nem igazán sikerültek ütősre (a Suicid Squad kimondottan koncepciótlan és szar lett), de a Wonder Women, a Batman vs. Superman és a Justice League sokkal jobb, mint a legjobb Marvelek, azon egyszerű oknál fogva, hogy a Marvel vígjátékokat készít, amik tagadhatatlanul szórakoztatóak, de ennyi.DC univerzum jobb én is jobban szeretem. Csak a filmeik annyira szarok és annyira fosul építik az univerzumot, hogy muszáj újrakezdeni vagy legalább kicist átkoncepcionálni.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Én is a DC mellett tettem le a garast itt egy éve, komorabb, hangulatosabb, és tény, hogy a filmek nem igazán sikerültek ütősre (a Suicid Squad kimondottan koncepciótlan és szar lett), de a Wonder Women, a Batman vs. Superman és a Justice League sokkal jobb, mint a legjobb Marvelek, azon egyszerű oknál fogva, hogy a Marvel vígjátékokat készít, amik tagadhatatlanul szórakoztatóak, de ennyi.A DC, mint univerzum sokkal emberibb, átélhetőbb, karakteresebb számomra.
több mint 4 éve
Kétlem, hogy én lennék az első, aki szerint a BvS jó 😊 A JL az tényleg gyenge, de még így is inkább hajlandó lennék azt megnézni újra, mint egy Marvel vígjátékot.Nem gondoltam volna, hogy eljutok oda, hogy valaki azt mondja az a film jó és hogy akár még logikus is a történet lefolyása.Nyilván lehetett volna logikusabb megoldás is a Martha helyett, de szvsz pont az volt ott a lényeg, hogy Batsy a film első felében nem gondolkodott logikusan, elvesztette az önkontrollját... oszt így zökkent helyre.nekem nincs bajom darkosabb világgalÉn imádtam mindkettőt, a darkosabb stílus (meg a DC fanságom) miatt. Én a Marvel vígjátékokat utálom.de mire alapozod a reményt? most őszinténIgen, dolgoznak a CGI-on. Sokan várják, mert utálják azt a katyvaszt, ami anno kijött a mozikba és remélik, hogy ez sokkal jobb lesz. Köztük én is 😉mit akarnak rajta feltámasztani mikor kijelentették hogy kaszálták a DCEU-t?!Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
és mi a fasz kell hozzá 1 évben?
dolgoznak még a CGI-on?
Negritis
ender1112
a men of steel és a bvs is szar filmek voltak
utóbbi ráadásul egy elbaszott katyvasz
Negritis
ender1112
egyik kedvenc filmem a Burton féle első Batman
de ha egy filmnek az a megoldása hogy "martha-martha-martha" az egy fos már bocsánat
és akkor egyéb hülyeségekbe már bele se megyek
Negritis
ender1112
Amúgy a DC filmek nem menthetetlenek BvS és a JL az ami giga szar.
De az előző úgy istentelenül fos.
A másik azért mert nem érthető.
Nincs felépítve minden karakter Aquaman ha a film után jön jobb lett volna ahogy Flash is pl. Talán kijön a film eddigre. Aztán kiderül.
Azt a balfaszkodást amit csináltak nehéz lesz feledtetni, de ne felejtsük el elég sok Warnernél a változás.
ATT felvásárlás óta konkrétan az öreg vezető réteget lecserélték és ATT Warner - HBO-val hasonlót készül csinálni mint a Disney. Ha türelmesek lehet jó, ha megint sietnek fos lesz.
Toca
több mint 4 éve
Nem gondoltam volna, hogy eljutok oda, hogy valaki azt mondja az a film jó és hogy akár még logikus is a történet lefolyása.Nyilván lehetett volna logikusabb megoldás is a Martha helyett, de szvsz pont az volt ott a lényeg, hogy Batsy a film első felében nem gondolkodott logikusan, elvesztette az önkontrollját... oszt így zökkent helyre.nekem nincs bajom darkosabb világgalÉn imádtam mindkettőt, a darkosabb stílus (meg a DC fanságom) miatt. Én a Marvel vígjátékokat utálom.de mire alapozod a reményt? most őszinténIgen, dolgoznak a CGI-on. Sokan várják, mert utálják azt a katyvaszt, ami anno kijött a mozikba és remélik, hogy ez sokkal jobb lesz. Köztük én is 😉mit akarnak rajta feltámasztani mikor kijelentették hogy kaszálták a DCEU-t?!Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
dolgoznak még a CGI-on?
Negritis
ender1112
Negritis
ender1112
de ha egy filmnek az a megoldása hogy "martha-martha-martha" az egy fos már bocsánat
Negritis
ender1112
Amúgy a DC filmek nem menthetetlenek BvS és a JL az ami giga szar.
De az előző úgy istentelenül fos.
A másik azért mert nem érthető.
Nincs felépítve minden karakter Aquaman ha a film után jön jobb lett volna ahogy Flash is pl. Talán kijön a film eddigre. Aztán kiderül.
Azt a balfaszkodást amit csináltak nehéz lesz feledtetni, de ne felejtsük el elég sok Warnernél a változás.
ATT felvásárlás óta konkrétan az öreg vezető réteget lecserélték és ATT Warner - HBO-val hasonlót készül csinálni mint a Disney. Ha türelmesek lehet jó, ha megint sietnek fos lesz.
több mint 4 éve
Nyilván lehetett volna logikusabb megoldás is a Martha helyett, de szvsz pont az volt ott a lényeg, hogy Batsy a film első felében nem gondolkodott logikusan, elvesztette az önkontrollját... oszt így zökkent helyre.nekem nincs bajom darkosabb világgalÉn imádtam mindkettőt, a darkosabb stílus (meg a DC fanságom) miatt. Én a Marvel vígjátékokat utálom.de mire alapozod a reményt? most őszinténIgen, dolgoznak a CGI-on. Sokan várják, mert utálják azt a katyvaszt, ami anno kijött a mozikba és remélik, hogy ez sokkal jobb lesz. Köztük én is 😉mit akarnak rajta feltámasztani mikor kijelentették hogy kaszálták a DCEU-t?!Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
dolgoznak még a CGI-on?
Negritis
ender1112
Negritis
ender1112
Negritis
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Nesztek e tálib kutyákkkwww.youtube.com/watch?v=f4LM9a02q9Q
Eatwood jr is here!!!4444
Szerkesztette: - JC6
több mint 4 éve
2 érdekesnek tűnő filmwww.youtube.com/watch?v=g1Oxxyc7o0c
www.youtube.com/watch?v=eZgNl1JA2RY
több mint 4 éve
nekem nincs bajom darkosabb világgalÉn imádtam mindkettőt, a darkosabb stílus (meg a DC fanságom) miatt. Én a Marvel vígjátékokat utálom.de mire alapozod a reményt? most őszinténIgen, dolgoznak a CGI-on. Sokan várják, mert utálják azt a katyvaszt, ami anno kijött a mozikba és remélik, hogy ez sokkal jobb lesz. Köztük én is 😉mit akarnak rajta feltámasztani mikor kijelentették hogy kaszálták a DCEU-t?!Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
dolgoznak még a CGI-on?
Negritis
ender1112
Negritis
ender1112
több mint 4 éve
Én imádtam mindkettőt, a darkosabb stílus (meg a DC fanságom) miatt. Én a Marvel vígjátékokat utálom.de mire alapozod a reményt? most őszinténIgen, dolgoznak a CGI-on. Sokan várják, mert utálják azt a katyvaszt, ami anno kijött a mozikba és remélik, hogy ez sokkal jobb lesz. Köztük én is 😉mit akarnak rajta feltámasztani mikor kijelentették hogy kaszálták a DCEU-t?!Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
dolgoznak még a CGI-on?
Negritis
ender1112
Negritis
több mint 4 éve
de mire alapozod a reményt? most őszinténIgen, dolgoznak a CGI-on. Sokan várják, mert utálják azt a katyvaszt, ami anno kijött a mozikba és remélik, hogy ez sokkal jobb lesz. Köztük én is 😉mit akarnak rajta feltámasztani mikor kijelentették hogy kaszálták a DCEU-t?!Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
dolgoznak még a CGI-on?
Negritis
ender1112
több mint 4 éve
Igen, dolgoznak a CGI-on. Sokan várják, mert utálják azt a katyvaszt, ami anno kijött a mozikba és remélik, hogy ez sokkal jobb lesz. Köztük én is 😉mit akarnak rajta feltámasztani mikor kijelentették hogy kaszálták a DCEU-t?!Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
dolgoznak még a CGI-on?
Negritis
több mint 4 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2020/05/22/szineszt_cserelt_a_kovetkezo_mission_impossible-film/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
egybéként fent van netflix a teljes harry potter filmsorozat ismég úgyse láttam eredeti nyelven
több mint 4 éve
Ez a Netflix egyre rosszabb.. olyan tré filmeket fogtam ki az elmúlt napokban, hogy ihaj.sok hulladék van, de egy gyors imdb check segít
#JC6
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Ez a Netflix egyre rosszabb.. olyan tré filmeket fogtam ki az elmúlt napokban, hogy ihaj.
több mint 4 éve
Ők odatették. Úgy gondolták ott van a helye, gyanítom már kész van, de valószínűleg az HBO vagyis hát inkább a Warner úgy látta, hogy ott van értelme ( szerintem sehol nincs de ez más kérdés 😀 ).mit akarnak rajta feltámasztani mikor kijelentették hogy kaszálták a DCEU-t?!Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
dolgoznak még a CGI-on?
Negritis
Max még amúgy sem indult be USAban se, lehet majd megvárják az EU-t is vele aztán csak utána adják le.
több mint 4 éve
Úgyis kasza...Batwomen most színésznőt kell cseréljen 😀Mivel a DC jogok a Warnernál vannak, az HBO meg már a Warner Media része, így ez nem meglepő...Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
Ott van már a (z iszonyat szar) Batwoman, most a Stargirl is...
warr_b
Negritis