NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Batwomen most színésznőt kell cseréljen 😀Mivel a DC jogok a Warnernál vannak, az HBO meg már a Warner Media része, így ez nem meglepő...Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
Ott van már a (z iszonyat szar) Batwoman, most a Stargirl is...
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mivel a DC jogok a Warnernál vannak, az HBO meg már a Warner Media része, így ez nem meglepő...Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
Ott van már a (z iszonyat szar) Batwoman, most a Stargirl is...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
mit akarnak rajta feltámasztani mikor kijelentették hogy kaszálták a DCEU-t?!Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
Toca
és mi a fasz kell hozzá 1 évben?
dolgoznak még a CGI-on?
több mint 4 éve
Persze, hogy szükség van. Próbálják feltámasztani DC-t az eddigi filmekből. Hol lehetne egyszerűbben mint az HBOn.www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
több mint 4 éve
m.facebook.com/marveldchun/photos/a.437862406356913/1843455452464261/?type=3&source=48Man of Steel és BvS után nekem 0 hitem van benneamúgy kicsit remélem, hogy rosszabb lesz, mint a Whedon-féle és örökre értelmét vesztik az online petíciók 😀www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
de azért lehetne elég baszó is
shawnka
Negritis
több mint 4 éve
Man of Steel és BvS után nekem 0 hitem van benneamúgy kicsit remélem, hogy rosszabb lesz, mint a Whedon-féle és örökre értelmét vesztik az online petíciók 😀www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
shawnka
több mint 4 éve
amúgy kicsit remélem, hogy rosszabb lesz, mint a Whedon-féle és örökre értelmét vesztik az online petíciók 😀www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
Negritis
több mint 4 éve
www.instagram.com/p/CAa3czPBa7O/?hl=hukomolyan szükség van erre?!
steelwolf
több mint 4 éve
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=kJc3X6wzW1A
több mint 4 éve
Hmm, pedig azt hittem hardy minden filmjét láttam... 😀oooo, ezt meg kell nézni 😀Kémes hármasValaki látta már innen a Caponét? Annyira kiváncsi vagyok a véleményetekre...Mondj olyan filmet, amiben Tom Hardy rossz volt.
#JC6
Sobri Jóska
peach
www.imdb.com/title/tt0415160/?ref_=nm_flmg_act_40
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
oooo, ezt meg kell nézni 😀Kémes hármasValaki látta már innen a Caponét? Annyira kiváncsi vagyok a véleményetekre...Mondj olyan filmet, amiben Tom Hardy rossz volt.
#JC6
Sobri Jóska
peach
www.imdb.com/title/tt0415160/?ref_=nm_flmg_act_40
több mint 4 éve
Kémes hármasValaki látta már innen a Caponét? Annyira kiváncsi vagyok a véleményetekre...Mondj olyan filmet, amiben Tom Hardy rossz volt.
#JC6
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
a Legendát én jó filmnek tartom, és azt ő húzza fel kb egyedülAttól még hogy a főszereplő jó, a film lehet rossz 😊Valaki látta már innen a Caponét? Annyira kiváncsi vagyok a véleményetekre...Mondj olyan filmet, amiben Tom Hardy rossz volt.
#JC6
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Konkrétan ezt a filmet ő sem tudta megmenteni. Rettenet.Valaki látta már innen a Caponét? Annyira kiváncsi vagyok a véleményetekre...Mondj olyan filmet, amiben Tom Hardy rossz volt.
#JC6
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Attól még hogy a főszereplő jó, a film lehet rossz 😊Valaki látta már innen a Caponét? Annyira kiváncsi vagyok a véleményetekre...Mondj olyan filmet, amiben Tom Hardy rossz volt.
#JC6
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Valaki látta már innen a Caponét? Annyira kiváncsi vagyok a véleményetekre...Mondj olyan filmet, amiben Tom Hardy rossz volt.
#JC6
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Valaki látta már innen a Caponét? Annyira kiváncsi vagyok a véleményetekre...
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=gcnQDiEsauA
több mint 4 éve
youtu.be/FzBuGMPGTC8
több mint 4 éve
no
7 290
+ PaulHot Fuzzen ezt a filmet nagyon adom es igazad van a hatar nem jo a ket stilus kozott, illetve sztem hosszu is bar csak 115 perc.
haver választása volt, a Shaun of the Dead szerintem egy jobb film
bár ez is elég beteg, főleg az akció orgia a végén
a gond hogy nem jól egyensúlyozik a paródia-komoly film határon
Negritis
Van egy 3. filmjuk is ami a The World's End es 2013-as
ZoliMP
Bar szerintem nulla komolysaga van ezeknek a filmeknek, parodiak. Nekem nagyon bejonnek.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 561
Az oscar nalam top ha stallone.szivesebben nézem a gyenge állj vagy lő a mamámat mint azokat 😀A rajongas eros szo nalam is de ha megy vhol nem feltetlenul kapcsolom el a daylight-ot sem, a cliffhangerrel sincs baj e szempontbol nalam es teny a pusztito szorakoztatobb sztem is.mondjuk az sztem nem túl jó ahogy a Daylightért se rajongoka pusztító over the top 90'ies action egyik iskolapéldája (a másik akár a dredd bíró is lehet)stallone nagyot ment 93-ban.
megannyi sajnos mára egyre aktuálisabb társadalom kritikával fűszerezve
egyik kedvenc filmem, objektívan nézve sok hibája van
de szubjektíven ezek nem érdekelnek
Negritis
A cliffhanger is akkor joot ki. 😊
ZoliMP
Negritis
ZoliMP
bár nekem Stallone az Oscar, Pusztító, Dredd Bíró, Tango és Cash
nameg Rambo-Rocky 😀
Negritis
A dredd birot meg nem lattam, talan majd adjak azt is🤣
több mint 4 éve
szivesebben nézem a gyenge állj vagy lő a mamámat mint azokat 😀A rajongas eros szo nalam is de ha megy vhol nem feltetlenul kapcsolom el a daylight-ot sem, a cliffhangerrel sincs baj e szempontbol nalam es teny a pusztito szorakoztatobb sztem is.mondjuk az sztem nem túl jó ahogy a Daylightért se rajongoka pusztító over the top 90'ies action egyik iskolapéldája (a másik akár a dredd bíró is lehet)stallone nagyot ment 93-ban.
Negritis
ZoliMP
Negritis
ZoliMP
bár nekem Stallone az Oscar, Pusztító, Dredd Bíró, Tango és Cash
nameg Rambo-Rocky 😀
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 561
A rajongas eros szo nalam is de ha megy vhol nem feltetlenul kapcsolom el a daylight-ot sem, a cliffhangerrel sincs baj e szempontbol nalam es teny a pusztito szorakoztatobb sztem is.mondjuk az sztem nem túl jó ahogy a Daylightért se rajongoka pusztító over the top 90'ies action egyik iskolapéldája (a másik akár a dredd bíró is lehet)stallone nagyot ment 93-ban.
Negritis
ZoliMP
Negritis
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 020
Miért lenne az? Kellett valaki aki eljátsza a mórt, ő meg ráadásul elég jó színész.Szeretem mindkettőt (főleg ha az elsőt nem vágják szét, mert olyan időpontban van), de azért legyünk őszinték kicsit vicces Morgan Freeman behelyezése a filmbe.Egyik kedvenc filmem a Pusztító, jó karakterek, jó dumák, kibaszott jó poszter.Gyanus h mikor mondja hogy iden elmarad a karacsony, azt betolta spontan es meghagytakAzt a filmet mindenki tök komolyan vette, Rickman meg poénra vette és széttrollkodta 😀a pusztito abszolut egy jo film.Ma megnézettem A pusztítót az asszonnyal. Asszem ő nem jön majd a moziba. 😃pedig jön a folytatása
Hanni
imádom a filmet minden gagyisága ellenére
amúgy aki szereti a Sharknado jellegű filmeket
nézze meg a Lavalantulát
viszont a Check Point-t 2017ből senkinek se ajánlom
Negritis
tegnap este ment a robin hood, freemannel costnerrel az is teljesen rendben van ennyi ido utan is.
nem vagyok egy filmet elemzo szemely, de Alan Rickman sztem paradesan jatszik ebben a filmben.
ZoliMP
warr_b
ZoliMP
Az nemtom megvan-e, de Snipesnak mondták, hogy "lassabban" verekedjen, mert nem látszanak a mozdulatok...faszi amúgy feketeöves...
A Robin Hood meg tök jól meg lett csinálva, nemhiába blockbuster a film. Itt is jó szereplőgárdát hoztak össze és ült is, Bryan Adams zenéje meg telitalálat.
Solymi
NB2
Ilyen alapon az is vicces, hogy Árpád vezért meg Franco Nero játszotta...pedig utóbbival semmi bajom, sőt örültem is neki.