NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A 6 Days megvolt már valakinek?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
hááát nem tudom, nem bizakodokwww.youtube.com/watch?v=0hAL7emClFM&feature=emb_title
több mint 4 éve
Még jó, hogy azokat a leírásokat nem olvastam.A legtöbb leírásban, kritikában háborús szatíraként jellemezték.Jojo nyuszi - hááát, ennek az új-zélandi vagy maori vagy nemtommilyen Robert Downey Jr. hasonmásnak a filmjei, humora asszem nem nekem való 😊Vígjáték volt?
Szerintem a Thor: Ragnarök is szar volt, meg a What we do in the shadows is, hát ez a Jojo se volt jó az erőltetett, túltolt poénjaival meg allegóriáival. A kissrác jó volt, Johanssont fogalmam sincs ezért a semmiért miért jelölték Oscarra, aki ezt a Rebel Wilson nevű förmedvényt meg bármire beválogatja, az sültbolond 😀
Biztos velem van a baj, de nem éreztem azt a nagy nevetési ingert talán két jelenetet leszámítva, meg a nagy szomorú szívfacsaró drámát se. A jelöléseket persze érti az ember a téma miatt, de hát mehh...
warr_b
Én a "kedves aranyos" kategóriában néztem, úgy teljesen jónak tűnt.
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
A legtöbb leírásban, kritikában háborús szatíraként jellemezték.Jojo nyuszi - hááát, ennek az új-zélandi vagy maori vagy nemtommilyen Robert Downey Jr. hasonmásnak a filmjei, humora asszem nem nekem való 😊Vígjáték volt?
Szerintem a Thor: Ragnarök is szar volt, meg a What we do in the shadows is, hát ez a Jojo se volt jó az erőltetett, túltolt poénjaival meg allegóriáival. A kissrác jó volt, Johanssont fogalmam sincs ezért a semmiért miért jelölték Oscarra, aki ezt a Rebel Wilson nevű förmedvényt meg bármire beválogatja, az sültbolond 😀
Biztos velem van a baj, de nem éreztem azt a nagy nevetési ingert talán két jelenetet leszámítva, meg a nagy szomorú szívfacsaró drámát se. A jelöléseket persze érti az ember a téma miatt, de hát mehh...
warr_b
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
miért lenne?, Rebel Wilson sztem is csak elviselhető ott de van vele pár jó poénJojo nyuszi - hááát, ennek az új-zélandi vagy maori vagy nemtommilyen Robert Downey Jr. hasonmásnak a filmjei, humora asszem nem nekem való 😊Csak Negritis ezt meg ne lássa... lesz nemulass
warr_b
#JC6
de idegesítő is, mondjuk a Macskák után nem hiszem hogy bárhol dícsérni fogom
Sca Jo sztem nagyon jól működött a sráccal együtt, el lehetett hinni ami köztük van
a dráma leginkább a "cipő" jelenetben van
a humor pedig abszurd alapvetően és abból adódik hogy milyen szituációkba keveredik az ember
a Gestapo jelenet sztem leírja az egész filmet, a humort és a komoly részt is
én imádtam a Thor:R-t és a Hunt for the wilderpeople-t is
viszont Waiti megosztó rendező, ha nem szereted a stíulást akkor jobban jársz ha kihagyod
a Boy-t és a Hétköznapi vámpírokat még nem láttam, de fent vannak a listán
több mint 4 éve
Jojo nyuszi - hááát, ennek az új-zélandi vagy maori vagy nemtommilyen Robert Downey Jr. hasonmásnak a filmjei, humora asszem nem nekem való 😊Vígjáték volt?
warr_b
több mint 4 éve
Jojo nyuszi - hááát, ennek az új-zélandi vagy maori vagy nemtommilyen Robert Downey Jr. hasonmásnak a filmjei, humora asszem nem nekem való 😊nézd meg a Hunt for the Wilderpeople-t, az tényleg kurvajó 😊
warr_b
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Jojo nyuszi - hááát, ennek az új-zélandi vagy maori vagy nemtommilyen Robert Downey Jr. hasonmásnak a filmjei, humora asszem nem nekem való 😊Csak Negritis ezt meg ne lássa... lesz nemulass
warr_b
több mint 4 éve
Jojo nyuszi - hááát, ennek az új-zélandi vagy maori vagy nemtommilyen Robert Downey Jr. hasonmásnak a filmjei, humora asszem nem nekem való 😊Hagyjad, szar az egész én is ezt mondtam 😊
warr_b
több mint 4 éve
Jojo nyuszi - hááát, ennek az új-zélandi vagy maori vagy nemtommilyen Robert Downey Jr. hasonmásnak a filmjei, humora asszem nem nekem való 😊 Szerintem a Thor: Ragnarök is szar volt, meg a What we do in the shadows is, hát ez a Jojo se volt jó az erőltetett, túltolt poénjaival meg allegóriáival. A kissrác jó volt, Johanssont fogalmam sincs ezért a semmiért miért jelölték Oscarra, aki ezt a Rebel Wilson nevű förmedvényt meg bármire beválogatja, az sültbolond 😀
több mint 4 éve
twitter.com/FilmbaratokPod/status/1268850593268891648
több mint 4 éve
még nem volt időmNa, megnézted?ajjaj, nem szoktunk egyet érteni főleg ilyesmi filmek megítélésében szóval aggódok 😀twitter.com/JustMercyFilm/status/1267711816735404033Baromi jó film és true story, nagyon ajánlós.
én terveztem megnézni már korábban is, jó apropónak tűnik
bár tuti lesz aki ezek után meg direkt nem nézi meg
bár arra meg majd jön Seth Rogen akinek kicsit elborult a gyógyszere instán
Negritis
#JC6
Negritis
#JC6
tegnap este viszont befejeztük haverokkal a Sharknado Sagát
a 6. rész nagyon legalja de a 4-5 az bájosan kretén
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Na, megnézted?ajjaj, nem szoktunk egyet érteni főleg ilyesmi filmek megítélésében szóval aggódok 😀twitter.com/JustMercyFilm/status/1267711816735404033Baromi jó film és true story, nagyon ajánlós.
Negritis
#JC6
Negritis
több mint 4 éve
nem tudom, de hogy nem a nemzeti sport fogja ezeket felgyöngyölíteni, az biztoshbogo.hu/filmek/colectiv1 hónapja láttam, elég durva
"2015-ben tűz pusztított a bukaresti Colectiv klubban. A tragédiának 27 halottja és 180 sebesültje volt. Néhány nappal később újabb áldozatok haltak meg akórházakban olyan sebek miatt, amelyek nem voltak életveszélyesek. Végül egy orvos információi alapján újságírók jártak utána az ügynek. Nyomozásuk megdöbbentő eredményre vezetett, hatalmas egészségügyi csalássorozatot tártak fel. Az eseményeket és az érintetteket követve a film az oknyomozó újságírás hatását és következményeit vizsgálja."
r.baggio
nálunk vajon hány ilyen simli lehet?
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
hbogo.hu/filmek/colectiv1 hónapja láttam, elég durva
"2015-ben tűz pusztított a bukaresti Colectiv klubban. A tragédiának 27 halottja és 180 sebesültje volt. Néhány nappal később újabb áldozatok haltak meg akórházakban olyan sebek miatt, amelyek nem voltak életveszélyesek. Végül egy orvos információi alapján újságírók jártak utána az ügynek. Nyomozásuk megdöbbentő eredményre vezetett, hatalmas egészségügyi csalássorozatot tártak fel. Az eseményeket és az érintetteket követve a film az oknyomozó újságírás hatását és következményeit vizsgálja."
r.baggio
nálunk vajon hány ilyen simli lehet?
több mint 4 éve
hbogo.hu/filmek/colectiv"2015-ben tűz pusztított a bukaresti Colectiv klubban. A tragédiának 27 halottja és 180 sebesültje volt. Néhány nappal később újabb áldozatok haltak meg akórházakban olyan sebek miatt, amelyek nem voltak életveszélyesek. Végül egy orvos információi alapján újságírók jártak utána az ügynek. Nyomozásuk megdöbbentő eredményre vezetett, hatalmas egészségügyi csalássorozatot tártak fel. Az eseményeket és az érintetteket követve a film az oknyomozó újságírás hatását és következményeit vizsgálja."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
RIP Földi Teri
több mint 4 éve
ajjaj, nem szoktunk egyet érteni főleg ilyesmi filmek megítélésében szóval aggódok 😀twitter.com/JustMercyFilm/status/1267711816735404033Baromi jó film és true story, nagyon ajánlós.
Negritis
#JC6
több mint 4 éve
- JC6
6 988
twitter.com/JustMercyFilm/status/1267711816735404033Baromi jó film és true story, nagyon ajánlós.
Negritis
több mint 4 éve
twitter.com/JustMercyFilm/status/1267711816735404033én terveztem megnézni már korábban is, jó apropónak tűnik
több mint 4 éve
Jah mikor az SBD-k rárepültek a hajókra nekem egy picit soknak tűntek a nyomjelzősök😊Halálos fegyver 4 az hatalmas Benny bá'-val 😀
1x jó volt...
Viszont én annyira sok rossz kritikát kaptam a BB3-ról, hogy én sokkal rosszabbra számítottam. Picit olyan érzésem volt mint a Halálos fegyver 4-nél, hogy ott látszott, hogy Gibsonék felett eljárt az idő, Jet Li mérföldekkel jobban tolta a verekedéseket, de az is és ez is egynek elment.
NB2
több mint 4 éve
Jah mikor az SBD-k rárepültek a hajókra nekem egy picit soknak tűntek a nyomjelzősök😊1x jó volt...
Viszont én annyira sok rossz kritikát kaptam a BB3-ról, hogy én sokkal rosszabbra számítottam. Picit olyan érzésem volt mint a Halálos fegyver 4-nél, hogy ott látszott, hogy Gibsonék felett eljárt az idő, Jet Li mérföldekkel jobban tolta a verekedéseket, de az is és ez is egynek elment.
több mint 4 éve
ozibozi
17 170
Kb egy Ps4 játéknak nézett ki a csata jelenetek nagy része, de még így is egyszer nézhető volt.
több mint 4 éve
Midway: korrekt volt, tipikus Emmerich 😊 Nem volt nagyon túltolva, teljesen nézhető volt (bár a főszereplő srác arcberendezése valami egészen fantasztikzs, végig lenyűgözve néztük 😄). A cgi itt-ott valóban ergya volt, meg a Doolottle-szálat nem értettem, minek keverték bele, az eléggé kilógott. 7/10, mert szeretem a témát 😊
Új Bad boys: hááát, egyszer meg lehetett nézni, bàr eléggé felesleges volt ezt valóban megcsinálni 😄
Kicsit sok volt a picsogás meg szentimentalizmus, és még egy esetleges folytatásnak is nyitva hagytak... 4/10 mondjuk.