NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Mé nincs ott az elmúlt napokban említett 2 filmnél a lejátszás netflixen, nem értem?!te is telekomos vagy? lehet az a gond
Negri?
War Machine és a 6 nap.
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Mé nincs ott az elmúlt napokban említett 2 filmnél a lejátszás netflixen, nem értem?! Negri?
War Machine és a 6 nap.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 020
sorozatok topikba is mehetne, de mivel a tech a lényegJaja, mikor készült a sorozat, akkor már volt szó erről, sorozatjunkie-n meg a filmbuzi-n elég sok ilyen infó van 😊
twitter.com/MartinBlond/status/1273259855642365963
Negritis
több mint 4 éve
sorozatok topikba is mehetne, de mivel a tech a lényegtwitter.com/MartinBlond/status/1273259855642365963
több mint 4 éve
- JC6
6 988
index.hu/kultur/cinematrix/2020/06/17/a_tropusi_vihar_is_megkapta_a_rasszista_pecsetet/Ejj, ezek fullba nyomják a kretént...
több mint 4 éve
melyik szolgáltató? nekem az invitelnél nincs ilyen problémámTelekom.
lehet hogy a upcnél már van
de továbbra is ilyenre jó egy VPN ott tudod változtatni az országot
Negritis
Műszaki eunuch vagyok. Mi az a VPN?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 020
Tudom, de ez jobban passzolt hozzá 😀sztem ő a war machine-ra gondolt amúgy 😀Nekem sem indul, nincs ott hogy lejátszás, csak az adatlap.Hát ez fury...(haha, szóvicc...érted 😀 )
De Brad Pitt háborús filmjénél is ue van, nem értem.
#JC6
Solymi
Negritis
több mint 4 éve
melyik szolgáltató? nekem az invitelnél nincs ilyen problémámlehet hogy a upcnél már van
de továbbra is ilyenre jó egy VPN ott tudod változtatni az országot
több mint 4 éve
sztem ő a war machine-ra gondolt amúgy 😀Nekem sem indul, nincs ott hogy lejátszás, csak az adatlap.Hát ez fury...(haha, szóvicc...érted 😀 )
#JC6
Solymi
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nekem sem indul, nincs ott hogy lejátszás, csak az adatlap.Hát ez fury...(haha, szóvicc...érted 😀 )
#JC6
több mint 4 éve
Hivatalos: a jövő évi Oscar gála április 25.-én lesz megrendezve. twitter.com/TheAcademy/status/1272597452600651781
Csak mondom azon a héten szokták az NFL draftot mostanság megrendezni, szóval lehet, hogy a 2 esemény egy héten lesz és az NFL draftra előbb kerülhet sor, mint az Oscarra.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Nekem sem indul, nincs ott hogy lejátszás, csak az adatlap.De Brad Pitt háborús filmjénél is ue van, nem értem.
több mint 4 éve
Sztem hívd fel őket mert nekem is simán indulItthonról, magyarországról.melyik országból próbálod?Na ez érdekes...Meg már csak azért is toll a fülébe a netflixnek, mert a pár napja emlegetett 6 days ebben a régió kódban nem elérhető...Azt meg hogy?
Ugyhogy kinlódhattam a zseniális minőségű, hiredetésekkel és felugró ablakokkal teli kalóz oldallal...
Cowboykarcsi90
Én most csekkoltam és indítja simán, már ha a 2017-es filmről beszélünk.
Valszeg megnézem a Da 5 Bloodsot vagy legalábbis összehasonlítom, hogy a Netflixes stream vagy a torrent a jobb minőségű, 1080p kell úgyis 24-es monitorra.
Solymi
Igen a 2017es film az iráni nagykövetségen történ 1980as tuszdrámáról.
Eleve ha a tvn rákeresek, magában a netflixben, nem hozza be. Annyit tudtam elerni, hogy ha a böngészőben ráguglizok a filmre ugye az eslő amit feldob az rögtön egy leehtőséget ad fel hogy netflixen nézzem. Ramegyek. Be is jelentkeztet, minden. Aztán valami olyasmit ír ki hogy az ön régiójában nem tekinthető meg a film.
Cowboykarcsi90
nekem simán elindította
www.netflix.com/title/80178280
Negritis
De az okos tvn pl most már be se jön a netflix, egy hiba kódot dob ki...
Lehet megzaklatom az ügyfélszolgálatot...
“Ez a műsor a te régiódban nem elérhető. Kód(22004)” ez volt a konkrét hiba üzenet amugy a fílmre. Akár én keresek rá manuálisan a google-ön és próbálom onnan megnyitni, akár erről a linkről amit most te raktál be.
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Itthonról, magyarországról.melyik országból próbálod?Na ez érdekes...Meg már csak azért is toll a fülébe a netflixnek, mert a pár napja emlegetett 6 days ebben a régió kódban nem elérhető...Azt meg hogy?
Ugyhogy kinlódhattam a zseniális minőségű, hiredetésekkel és felugró ablakokkal teli kalóz oldallal...
Cowboykarcsi90
Valszeg megnézem a Da 5 Bloodsot vagy legalábbis összehasonlítom, hogy a Netflixes stream vagy a torrent a jobb minőségű, 1080p kell úgyis 24-es monitorra.
Solymi
Eleve ha a tvn rákeresek, magában a netflixben, nem hozza be. Annyit tudtam elerni, hogy ha a böngészőben ráguglizok a filmre ugye az eslő amit feldob az rögtön egy leehtőséget ad fel hogy netflixen nézzem. Ramegyek. Be is jelentkeztet, minden. Aztán valami olyasmit ír ki hogy az ön régiójában nem tekinthető meg a film.
Cowboykarcsi90
nekem simán elindította
Negritis
De az okos tvn pl most már be se jön a netflix, egy hiba kódot dob ki...
Lehet megzaklatom az ügyfélszolgálatot...
“Ez a műsor a te régiódban nem elérhető. Kód(22004)” ez volt a konkrét hiba üzenet amugy a fílmre. Akár én keresek rá manuálisan a google-ön és próbálom onnan megnyitni, akár erről a linkről amit most te raktál be.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
- JC6
6 988
melyik országból próbálod?Irán...
nekem simán elindította
Negritis
több mint 4 éve
melyik országból próbálod?Na ez érdekes...Meg már csak azért is toll a fülébe a netflixnek, mert a pár napja emlegetett 6 days ebben a régió kódban nem elérhető...Azt meg hogy?
Cowboykarcsi90
Solymi
Cowboykarcsi90
nekem simán elindította
több mint 4 éve
Na ez érdekes...Meg már csak azért is toll a fülébe a netflixnek, mert a pár napja emlegetett 6 days ebben a régió kódban nem elérhető...Azt meg hogy?
Cowboykarcsi90
Solymi
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 020
Meg már csak azért is toll a fülébe a netflixnek, mert a pár napja emlegetett 6 days ebben a régió kódban nem elérhető...Azt meg hogy?
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Meg már csak azért is toll a fülébe a netflixnek, mert a pár napja emlegetett 6 days ebben a régió kódban nem elérhető...miért nem egy vpn-nel?
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Meg már csak azért is toll a fülébe a netflixnek, mert a pár napja emlegetett 6 days ebben a régió kódban nem elérhető...Ugyhogy kinlódhattam a zseniális minőségű, hiredetésekkel és felugró ablakokkal teli kalóz oldallal...
több mint 4 éve
kurvajó sok cucc van a Netflixen, csak keresni kell, és kerülni azokat, amiket feldob 😀 (jó, mondjuk én is a régebbi filmekre és sorozatokra gondolok, de én rengeteg olyat találtam, amit érdemes bepótolnom, ezt a linket is ajánlom, ha akar valaki keresgélni: mashable.com/article/netflix-search-codes/?europe=true)Asszony be rántott a 365 napra. Haaat. Nem, nem, soha. Elkepesztoen bugyuta dialógusok, és szörnyű forgatókönyv. 2-3 perces beszélgetés után 5-10 perces montazsok. Elkepesztoen gyenge film, nem tudom h láttam e rosszabbat valaha.Alig van valami nézhető a Netflix-en. Amikor az index könyörög a mozik újra nyitásáért az már jelent valamit (Az utolsó bűntény).
csebi
#JC6
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Asszony be rántott a 365 napra. Haaat. Nem, nem, soha. Elkepesztoen bugyuta dialógusok, és szörnyű forgatókönyv. 2-3 perces beszélgetés után 5-10 perces montazsok. Elkepesztoen gyenge film, nem tudom h láttam e rosszabbat valaha.Alig van valami nézhető a Netflix-en. Amikor az index könyörög a mozik újra nyitásáért az már jelent valamit (Az utolsó bűntény).
csebi
több mint 4 éve
Asszony be rántott a 365 napra. Haaat. Nem, nem, soha. Elkepesztoen bugyuta dialógusok, és szörnyű forgatókönyv. 2-3 perces beszélgetés után 5-10 perces montazsok. Elkepesztoen gyenge film, nem tudom h láttam e rosszabbat valaha.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Spike Lee legújabb filmje valami borzalom. Minden téren.www.polygon.com/reviews/2020/6/12/21288272/da-5-bloods-review-spike-lee-netflix
#JC6
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Spike Lee legújabb filmje valami borzalom. Minden téren.