Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Tegnap esti elmenyem a Jojo Rabbit. Fu nagyon tetszett. Annyira finoman lavirozik a humor/drama/morbid/cukisag vonalon. Tok jo hogy 2020-ban vegre merunk ezen igy humorizalni. Jo talan Benigni volt ebben az uttoro de ott egeszen mas volt a humor forrasa, ez sokkal kevesbe dramai, erezni rajta hogy nem akar semmi ujat mondani, reg volt felejtsuk el tudjunk belole humort csinalni. Zenek Tarantinoi magassagokban vannak, szineszek kezdve a kisgyerekkel es Rockwellel zsenialisak. Vegen meg a tanc jelenet a nemet nyelvu Heroes-ra priceless.Na ezt meg is nézem. A rendezőtől egy filmet láttam, az nagyon tetszett:
JéBé
www.imdb.com/title/tt4698684/?ref_=nm_flmg_wr_12
több mint 4 éve
JéBé
7 035
Tegnap esti elmenyem a Jojo Rabbit. Fu nagyon tetszett. Annyira finoman lavirozik a humor/drama/morbid/cukisag vonalon. Tok jo hogy 2020-ban vegre merunk ezen igy humorizalni. Jo talan Benigni volt ebben az uttoro de ott egeszen mas volt a humor forrasa, ez sokkal kevesbe dramai, erezni rajta hogy nem akar semmi ujat mondani, reg volt felejtsuk el tudjunk belole humort csinalni. Zenek Tarantinoi magassagokban vannak, szineszek kezdve a kisgyerekkel es Rockwellel zsenialisak. Vegen meg a tanc jelenet a nemet nyelvu Heroes-ra priceless.
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=P1M69CVXze4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ja, az más. Aszittem, csak a trailert kell megnézni.www.youtube.com/watch?v=RibAQHeDia8bizony, kötelező, egyik legjobb dokumentumfilm, amit láttam
Nézzétek meg.
Vrij6
Löfli
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=RibAQHeDia8bizony, kötelező, egyik legjobb dokumentumfilm, amit láttam
Nézzétek meg.
Vrij6
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=RibAQHeDia8Nézzétek meg.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Mississipi: Burning-et asszem megnézem tőle, így elsőre semmit nem láttam 😕
több mint 4 éve
A legjobb a The Wall.Meghalt Alan Parker...Madárka az jó volt. és az Angyalszív
A filmjei közül (nem láttam mindet) a két kedvenc: Madárka, Lángoló Mississippi.
nagylaza
d3Y
több mint 4 éve
deyell
11 702
Meghalt Alan Parker...Madárka az jó volt. és az Angyalszív
A filmjei közül (nem láttam mindet) a két kedvenc: Madárka, Lángoló Mississippi.
nagylaza
choose life
több mint 4 éve
Meghalt Alan Parker...A filmjei közül (nem láttam mindet) a két kedvenc: Madárka, Lángoló Mississippi.
több mint 4 éve
www.gamestar.hu/uzlet/a-universal-es-az-amc-egyezsege-megvaltoztathatja-a-filmipart-282374.htmlérdekes következményei lehetnek ennek
pl a disney sztem hasonlót fog kötni hogy a disney+-n legyen elég tartalom csak az meg azzal fog járni hogy a "rekordbevétel" jó ideig nem várható hogy megdől (WB-nek ott az HBO Max)
több mint 4 éve
Igen, lehet.Sok embernek fontos a "mit hagyok hátra". Ő volt a díva az Elfújta a szélből, halivúd aranykorának egyik megtestesítője. Erre büszke is volt. Persze 104 évesen fogalmam sincs milyen mentalis státuszban volt, de ha fogta, mi zajlik, akkor ez neki akár utolsó tőrdöfés is lehetett.104 évesen azért volt ennel nagyobb baja is szegénynek.index.hu/kultur/cinematrix/2020/07/27/meghalt_olivia_de_havilland/Hálisten azt azért még megélhette, hogy tiltólistára kerüljön az egyik ikonikus filmje.
🙁
warr_b
diverdoc
Durva és ijesztő lehet addig élni, hogy a gyerekeid olyan öregek, mint most a szüleink.
Sobri Jóska
diverdoc
több mint 4 éve
Sok embernek fontos a "mit hagyok hátra". Ő volt a díva az Elfújta a szélből, halivúd aranykorának egyik megtestesítője. Erre büszke is volt. Persze 104 évesen fogalmam sincs milyen mentalis státuszban volt, de ha fogta, mi zajlik, akkor ez neki akár utolsó tőrdöfés is lehetett.104 évesen azért volt ennel nagyobb baja is szegénynek.index.hu/kultur/cinematrix/2020/07/27/meghalt_olivia_de_havilland/Hálisten azt azért még megélhette, hogy tiltólistára kerüljön az egyik ikonikus filmje.
🙁
warr_b
diverdoc
Durva és ijesztő lehet addig élni, hogy a gyerekeid olyan öregek, mint most a szüleink.
Sobri Jóska
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
104 évesen azért volt ennel nagyobb baja is szegénynek.index.hu/kultur/cinematrix/2020/07/27/meghalt_olivia_de_havilland/Hálisten azt azért még megélhette, hogy tiltólistára kerüljön az egyik ikonikus filmje.
🙁
warr_b
diverdoc
több mint 4 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2020/07/27/meghalt_olivia_de_havilland/Hálisten azt azért még megélhette, hogy tiltólistára kerüljön az egyik ikonikus filmje.
🙁
warr_b
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Old Guardsztem teljesen korrekt akció film
Theron jó volt és maga az old guardot alkotó színészek jók voltak
a gond megint az ellenfelekkel volt, mint oly sok filmben (pl sok marvelben) itt is inkább karikatúrák
a harcok jók, főleg a templomi tetszett nekem bár kicsit sötét volt sokszor
az egyetlen probléma az akciókban hogy nehéz olyan karakterért izgulni aki nem fog meghalni
a drámai rész nem rossz, de nem is forgatókönyv írói bravúr
ami még tetszett az a Joe-Nicky közti kapcsolat, főleg a vallomás volt szép
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2020/07/27/meghalt_olivia_de_havilland/🙁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Sang Krausea múltkori indiai horror után mondom megnézek egy Thai-t
hát ez sajnos inkább volt romance, és a cgi is borzalmas, nem csak gyenge hanem kifejezetten rossz és borzalmas
a színészi játék gyenge, a dráma és a romantika nem jött át
cserébe a történet is közepes
több mint 4 éve
port.hu/cikk/mozi/atompara-lett-a-szovjetunioban-jatszodo-alien-koppintas-uj-elozetese/article-67374?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Meg kell várni amíg a németek is mernek csinálni egy ilyen filmet, de én nem tartanám vissza addig a lélegzetem. Amúgy az Eagle elsüllyed a filmben. Mindenesetre tényleg baromi jó lett. Másfél órába nagyon sok dolgot tudtak belegyömöszölni úgy, hogy nem lett felületes a film és a harcászati része páratlan. A Kidd romboló zártsága meg kívül-belül gyönyörű.Greyhound egész jó kis háborús film lett. Nálam 7/10.Na jó, de a jenki/brit hadihajókat feszt elkerülik ezek a fránya torpedók ezekben a filmekben 😆
Valójában nem tudom milyen lehetett egy ilyen csata, de úgy érzem nagyon közel állhat a valósághoz az ahogy a filmben bemutatták. Végre nem egy olyan film ahol ha kilőnek egy torpedót, ott egyből elsüllyed valami.
Nomac
#JC6
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
www.cinemazing.net/hirek/kiemelt-hirek/elisabeth-moss-sajat-produkcios-ceget-alapitott-meg-is-van-milyen-sorozattal-debutalnak/És a Tó tükrében még jobb is.Engem pont a The Handmaid's Tale-ben nyújtott nagyszerű alakítása tántorít el attól egyelőre, hogy olyan filmet nézzek, amiben ő szerepel. 😀 Túl hitelesen adja elő a szerepét, és baromira nyomasztott a szolgálólányos sorozat is, így egyelőre várok a baggio által említett filmmel is. Pedig amúgy előkelő helyen van a "megnézendő" listámon.Azért mert Elizabeth Moss egy ,állat' 😆Hónapok óta először megnéztem egy filmet, a Red Sparrowt Jennifer Lawrence-szel a főszerepben. Alapból nem szeretem az ilyen témájú filmeket, de ez most nagyon tetszett. Nagyon átjött a hangulata a filmnek, mondjuk azt sosem fogom megérten, hogy tudnak az emberek ilyen munkát végezni. Ehhez én túl galamblelkű vagyok. 😊Számomra a The Invisible Man volt óriási pozitív meglepetés, bár lehet csak túl megengedő passzban vagyok, mert a Hamilton musical és a netflixes agyatlan akciófilm, az Extraction is nagyon bejött 😊 (a the old guardból csak részleteket láttam, annyi elég is volt)
Mikey
r.baggio
steelwolf
Mikey
Fent van HboGo-n.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
És a Tó tükrében még jobb is.Engem pont a The Handmaid's Tale-ben nyújtott nagyszerű alakítása tántorít el attól egyelőre, hogy olyan filmet nézzek, amiben ő szerepel. 😀 Túl hitelesen adja elő a szerepét, és baromira nyomasztott a szolgálólányos sorozat is, így egyelőre várok a baggio által említett filmmel is. Pedig amúgy előkelő helyen van a "megnézendő" listámon.Azért mert Elizabeth Moss egy ,állat' 😆Hónapok óta először megnéztem egy filmet, a Red Sparrowt Jennifer Lawrence-szel a főszerepben. Alapból nem szeretem az ilyen témájú filmeket, de ez most nagyon tetszett. Nagyon átjött a hangulata a filmnek, mondjuk azt sosem fogom megérten, hogy tudnak az emberek ilyen munkát végezni. Ehhez én túl galamblelkű vagyok. 😊Számomra a The Invisible Man volt óriási pozitív meglepetés, bár lehet csak túl megengedő passzban vagyok, mert a Hamilton musical és a netflixes agyatlan akciófilm, az Extraction is nagyon bejött 😊 (a the old guardból csak részleteket láttam, annyi elég is volt)
Mikey
r.baggio
steelwolf
Mikey
Fent van HboGo-n.
több mint 4 éve
- JC6
6 988
thx index elvileg jön holnap vagy holnapután netflixreSzerintem addig nem alszok 😀
www.youtube.com/watch?v=i4das8_tUUY&feature=emb_title
valszeg csak engem érdekel de én elvagyok a kínai hülyeségekkel
amint megnéztem majd jelentem hogy milyen volt
Negritis
több mint 4 éve
thx index elvileg jön holnap vagy holnapután netflixrewww.youtube.com/watch?v=i4das8_tUUY&feature=emb_title
valszeg csak engem érdekel de én elvagyok a kínai hülyeségekkel
amint megnéztem majd jelentem hogy milyen volt
több mint 4 éve
Mikey
18 752
Engem pont a The Handmaid's Tale-ben nyújtott nagyszerű alakítása tántorít el attól egyelőre, hogy olyan filmet nézzek, amiben ő szerepel. 😀 Túl hitelesen adja elő a szerepét, és baromira nyomasztott a szolgálólányos sorozat is, így egyelőre várok a baggio által említett filmmel is. Pedig amúgy előkelő helyen van a "megnézendő" listámon.Azért mert Elizabeth Moss egy ,állat' 😆Hónapok óta először megnéztem egy filmet, a Red Sparrowt Jennifer Lawrence-szel a főszerepben. Alapból nem szeretem az ilyen témájú filmeket, de ez most nagyon tetszett. Nagyon átjött a hangulata a filmnek, mondjuk azt sosem fogom megérten, hogy tudnak az emberek ilyen munkát végezni. Ehhez én túl galamblelkű vagyok. 😊Számomra a The Invisible Man volt óriási pozitív meglepetés, bár lehet csak túl megengedő passzban vagyok, mert a Hamilton musical és a netflixes agyatlan akciófilm, az Extraction is nagyon bejött 😊 (a the old guardból csak részleteket láttam, annyi elég is volt)
Mikey
r.baggio
steelwolf