NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
A Chicagói 7 miért van ennyire felcumizva?
több mint 3 éve
A megbocsáthatatlan viszont elég jó a netflixen. Simán top5 filmjük, igaz nem magas a léc, de saját jogon is nagyon rendben van. Persze dráma, nem biztos, hogy a legjobb karácsonyi film 😊marriage story, uncut gems, pieces of a woman, ballad of buster scruggs, dolemite is my name, chicago 7, worth
peach
csak azok amik hirtelen eszembe jutnak és jók így hirtelen
de lenne még jópár, persze sok a szar de a minőség is jelen van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A megbocsáthatatlan viszont elég jó a netflixen. Simán top5 filmjük, igaz nem magas a léc, de saját jogon is nagyon rendben van. Persze dráma, nem biztos, hogy a legjobb karácsonyi film 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ne nézz fel. Nem, nem, nem. Tipikus Netflix “komoly” film annak minden hibájával és kevés előnyével.Komolyan nincs a Netflixnek pénze vágóra? A film kb. 35 perccel hosszabb mint kéne, az Ariana Grande dalnak a film felénél semmi értelme, azon kívül, hogy futassa az énekesnőt, nulla, zero semmi és ilyen jelenetből van 10. Szatírának komolytalan és tét nélküli - komolyan ez a csávó rendezte a Big shortot és a Vice-t? Te jó ég - drámának sekélyes, figyelemfelhívásnak a social média, a politika, az it eszközök veszélyeire meg gyerekes, idejétmúlt, politkus ès szájbarágós. Blanchett és Di Caprio románca…több mint kínos.
Streep meglepően gyenge, fullba nyomta a karikatúrát azt meg ugye tudjuk, hogy nem szabad. Di Caprio és Lawrence oké, nem jó, oké. Blanchett és Rob Morgan jók voltak, de egyetlen igazán jó karakter volt és az Hillé. Egy másodpercre nem vette komolyan a szerepet és ez elképesztően jól állt neki. Az képi világ rendben volt, nyilván, Sandgren volt a First Man operatőre is ott is fasza volt. Mi volt jó még….hát pár Hill jeleneten és a végén kívül semmi nem jut eszembe de a vége is csak azért, mert nem akartam elhinni, hogy komolyan meg merik csinálni, hogy előre a szádba rágják a lezáró poént. De, megmérték.
3 vagy 4 pont, Hill miatt.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Életrevalók, még mindig kurvajó 😊6szorra is 😉
steelwolf
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Életrevalók, még mindig kurvajó 😊
több mint 3 éve
Nem borzalmas a Suicide Squad, de amennyira vártam annyira nagy csalódás lett. Annál a filmnél jobban, nem bánok semmit negatív értelemben amire pénzt adtam ki.én ezekből a ghost rider 2-t szeretem mer nick cage annyira over the top hogy imádomÉn szerettem a Blade 3-at, de való igaz, az sikerült a leggyengébbre. 😊Nekem nincs értékelésem rá.sztem tudok neked mondani 10et amit nem szivesen nézne újra kevés fanatikuson kívül senki 😀
Aránylag kevés film van, sőt szuperhősösből szerintem 1 kezemen megtudom számolni, amit sose néznék újra. Egyik amazinget se fogom soha. Szóval nálam a szar plecsnit megkapja.
Nem , soha 😊
Toca
de csak így hirtelen:
Blade 3, Spawn, Steel, Elektra, Daredevil, Green Lantern, Suicide Squad, WW84, Nick Fury, Ghost Rider 2, Dark Phoenix, Howard the duck, superman 4, catwoman, fant4stic, zoom, max steel
és igen mindet láttam 😀
Negritis
Szeretem a Blade trilógiát, szívesen megnéztem volna még pár részt.
KeyG
a suicide squad nem borzalmas, de túl meh sok helyet
a green lantern meg egy korrekt szuperhős film lehetne ha nem annyira förtelmes a cgi
Negritis
Ami a legjobb meglepetés volt az a Guardians of the Galaxy első része, nem vártam sokat és azt hittem hibázik a Marvel, erre leraktak egy baszott jó és szórakoztató filmet.
A Green Lantern se borzalmas, azt szerencsére nem moziban láttam.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
én ezekből a ghost rider 2-t szeretem mer nick cage annyira over the top hogy imádomÉn szerettem a Blade 3-at, de való igaz, az sikerült a leggyengébbre. 😊Nekem nincs értékelésem rá.sztem tudok neked mondani 10et amit nem szivesen nézne újra kevés fanatikuson kívül senki 😀
Aránylag kevés film van, sőt szuperhősösből szerintem 1 kezemen megtudom számolni, amit sose néznék újra. Egyik amazinget se fogom soha. Szóval nálam a szar plecsnit megkapja.
Nem , soha 😊
Toca
de csak így hirtelen:
Blade 3, Spawn, Steel, Elektra, Daredevil, Green Lantern, Suicide Squad, WW84, Nick Fury, Ghost Rider 2, Dark Phoenix, Howard the duck, superman 4, catwoman, fant4stic, zoom, max steel
és igen mindet láttam 😀
Negritis
KeyG
a suicide squad nem borzalmas, de túl meh sok helyet
a green lantern meg egy korrekt szuperhős film lehetne ha nem annyira förtelmes a cgi
több mint 3 éve
Én szerettem a Blade 3-at, de való igaz, az sikerült a leggyengébbre. 😊Nekem nincs értékelésem rá.sztem tudok neked mondani 10et amit nem szivesen nézne újra kevés fanatikuson kívül senki 😀
Nem , soha 😊
Toca
de csak így hirtelen:
és igen mindet láttam 😀
Negritis
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Nekem is tetszett alapvetően, és tényleg ők ketten nagyon jók voltak.Megnézte már vki a Ne nézz fel-t a netflixen? Vélemények?én nagyon rosszra számítottam, de meglepően jól szórakoztam rajta, nálam McKay nagyon hit or miss, most ez tetszett, DiCaprio és Cate Blancett rohadt jó, a többiek so-so, ilyen Idiocracy stílusa van nagyobb büdzséből, kevesebb alpári poénnal
davemayer
Löfli
Viszont a film második felére (utolsó harmadára) elment egy olyan politikai irányba hogy az már nekem szánalmassá tette nagyon. Főleg amilyen bunkó párhuzamokat vontak a filmben lévő kormányon levők és a valóság között, elég propaganda szaga lett sajnos, de annyira hogy az már zavaró volt.
Én értem hogy hollywood melyik oldalon áll és az esetleges fricska teljesen normális, de ez már-már gusztustalan méreteket öltött, legalábbis számomra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Megnézte már vki a Ne nézz fel-t a netflixen? Vélemények?én nagyon rosszra számítottam, de meglepően jól szórakoztam rajta, nálam McKay nagyon hit or miss, most ez tetszett, DiCaprio és Cate Blancett rohadt jó, a többiek so-so, ilyen Idiocracy stílusa van nagyobb büdzséből, kevesebb alpári poénnal
davemayer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
mindenképp, bár lehet pótolni kéne akkor a dr strangelove hiányosságom isKivancsi leszek a velemenyedre, majd ird meg.Megnézte már vki a Ne nézz fel-t a netflixen? Vélemények?@bruzsy
davemayer
A Don't Look Up egyszerre ijesztő és zseniális, majdnem Strangelove szintű szatíra lehetne, ha fél órával rövidebb. És mondjuk egy éve jön ki.
ennyit vágok, de tervbe van véve
lehet még ma
Negritis
davemayer
több mint 3 éve
Kivancsi leszek a velemenyedre, majd ird meg.Megnézte már vki a Ne nézz fel-t a netflixen? Vélemények?@bruzsy
davemayer
A Don't Look Up egyszerre ijesztő és zseniális, majdnem Strangelove szintű szatíra lehetne, ha fél órával rövidebb. És mondjuk egy éve jön ki.
lehet még ma
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Megnézte már vki a Ne nézz fel-t a netflixen? Vélemények?@bruzsy
davemayer
lehet még ma
több mint 3 éve
Megnézte már vki a Ne nézz fel-t a netflixen? Vélemények?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Zoom - Nick Fury nincs meg, de igazad van, van köztük pár remekmű 😀Nekem nincs értékelésem rá.sztem tudok neked mondani 10et amit nem szivesen nézne újra kevés fanatikuson kívül senki 😀
Nem , soha 😊
Toca
de csak így hirtelen:
és igen mindet láttam 😀
Negritis
több mint 3 éve
Nekem nincs értékelésem rá.sztem tudok neked mondani 10et amit nem szivesen nézne újra kevés fanatikuson kívül senki 😀
Nem , soha 😊
Toca
de csak így hirtelen:
és igen mindet láttam 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
automatictouchdown!youtu.be/oMSdFM12hOwvótmá 😊
Willie Parker
Löfli
Nem tekertem vissza, sorry
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
youtu.be/oMSdFM12hOwvótmá 😊
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Nekem nincs értékelésem rá.én úgy vagyok vele hogy a szar film az 4 és az alatt kezdődikTudom, hogy neked máshol van a mértéked. 😀sztem egyik spiderman film se lett szarSzerintem csak akkor nézd a filmeket meg ha szeretsz időt elbaszni szar filmekre Negri.| lehet megnézem őket ha lesz időm rá. egyébként sokkal jobb volt így mert nosztalgia volt teljesen. Garfieldről a film alatt először azt hittem hogy ő Carlos Sainz |ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
| alapból csak a régi három filmet láttama 2000-es évek elejéről, így érthető |
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
Negritis
Heisman
Kivétel a Spiderverse. Az jo lett.
Toca
se a 3 se az amazing 2
szar film az máshol van
Negritis
De a 3 és az Amazing 2, szerintem az 1-is, nettó időelbaszas, nálam ez már eleg, hogy szarnak minosítsem.
Toca
a pókemberek közül egyik sincs 5.5 alatt számomra
Negritis
A 3-mal más bajom van, az csak egy oltári nagy katyvasz kb mint a SvB.
Na de, hogy ajánlanám-e bárkinek aki önerőből nem nézte meg őket.
Nem , soha 😊
több mint 3 éve
én úgy vagyok vele hogy a szar film az 4 és az alatt kezdődikTudom, hogy neked máshol van a mértéked. 😀sztem egyik spiderman film se lett szarSzerintem csak akkor nézd a filmeket meg ha szeretsz időt elbaszni szar filmekre Negri.| lehet megnézem őket ha lesz időm rá. egyébként sokkal jobb volt így mert nosztalgia volt teljesen. Garfieldről a film alatt először azt hittem hogy ő Carlos Sainz |ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
Negritis
Heisman
Toca
se a 3 se az amazing 2
szar film az máshol van
Negritis
De a 3 és az Amazing 2, szerintem az 1-is, nettó időelbaszas, nálam ez már eleg, hogy szarnak minosítsem.
Toca
a pókemberek közül egyik sincs 5.5 alatt számomra
több mint 3 éve
Tudom, hogy neked máshol van a mértéked. 😀sztem egyik spiderman film se lett szarSzerintem csak akkor nézd a filmeket meg ha szeretsz időt elbaszni szar filmekre Negri.| lehet megnézem őket ha lesz időm rá. egyébként sokkal jobb volt így mert nosztalgia volt teljesen. Garfieldről a film alatt először azt hittem hogy ő Carlos Sainz |ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
Negritis
Heisman
Toca
se a 3 se az amazing 2
szar film az máshol van
Negritis
több mint 3 éve
sztem egyik spiderman film se lett szarSzerintem csak akkor nézd a filmeket meg ha szeretsz időt elbaszni szar filmekre Negri.| lehet megnézem őket ha lesz időm rá. egyébként sokkal jobb volt így mert nosztalgia volt teljesen. Garfieldről a film alatt először azt hittem hogy ő Carlos Sainz |ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
Negritis
Heisman
Toca
se a 3 se az amazing 2
szar film az máshol van