Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
a ponyvaregény jó, de ez sem mesterműahhoz túl inkoherens és szketch jellegű számomra
valamint Uma Thurman továbbra is harmat gyenge
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
így is mocsok hosszú a backlogom 😀Na meg az enemyt se, abban is nagyot alakít és a film is fasza.Ne hagyd ki, tényleg kitűnő film és ő meg Michael Peña nagyon nagyot alakít benne.nem láttam mégZodiacutolsó műszakban sem?
Fincher filmjeit szeretem, JG-től továbbra sem vagyok elájulva de talán majd ma a Nightcrawler meggyőz (Life-ban szerettem)
a film jó és izgalmas, a közepén talán kicsit leül
a befejezésért nem rajongok mert egyértelmű választ ad valamire amire nincs egyértelmű válasz jelenleg
nyilván ez alkotói szabadság
és ehhez kihagyott fontos fejleményeket a végén | DNS teszt elvileg negatív lett ALA-re |
Negritis
briareos
Negritis
iktriad
peach
örülök hogy párat sikerült levenni róla
meg persze 2x annyit feltenni 😀
több mint 4 éve
Na meg az enemyt se, abban is nagyot alakít és a film is fasza.Ne hagyd ki, tényleg kitűnő film és ő meg Michael Peña nagyon nagyot alakít benne.nem láttam mégZodiacutolsó műszakban sem?
Fincher filmjeit szeretem, JG-től továbbra sem vagyok elájulva de talán majd ma a Nightcrawler meggyőz (Life-ban szerettem)
a befejezésért nem rajongok mert egyértelmű választ ad valamire amire nincs egyértelmű válasz jelenleg
és ehhez kihagyott fontos fejleményeket a végén | DNS teszt elvileg negatív lett ALA-re |
Negritis
briareos
Negritis
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ne hagyd ki, tényleg kitűnő film és ő meg Michael Peña nagyon nagyot alakít benne.nem láttam mégZodiacutolsó műszakban sem?
Negritis
briareos
Negritis
több mint 4 éve
Ha vlm akkor ez elbírt volna egy második részt simán, ahol már mint befutott nagymenő pl meghasonulhatott volna a sorsával stb stb vagy bármi.hálisten nincs folytatása
ozibozi
nem láttam mégZodiacutolsó műszakban sem?
Negritis
briareos
több mint 4 éve
Zodiacutolsó műszakban sem?
Negritis
több mint 4 éve
Nightcrawlera film jó, nem mondom hogy mestermű ahhoz pár motiváció nem passzol
de valszeg elég jól leírja hogy mennyire gerinctelenek a hírügynökségek
és az elmúlt 5 évben csak rosszabb lett
több mint 4 éve
megnéztem a szürke senkiket, tetszett. nyugaton ebből simán kihoznak egy másfél két órás filmet, mert lett volna ennyi a történetben.they shall not grow oldot is sikerült, de őszintén nekem nem volt nagy élmény. megemelem a kalapom, mert kemény meló lehetett meg szép emlékezet állítás tényleg de nem mondom azt, hogy nagyon lekötött sajnos.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Extraction:sztem egy tök jó B akció film, én valszeg megnézem többször is
a film maga egy john wick - sicario - headshot/night comes for us keverék
az akciók kurvajó, a karakterek és a sztori max közepes
a közepén van egy felesleges melodráma
mondjuk ezután a gemini man meg a bad boys 3 legalább 1 pontot zuhanna
mer íme nem csak ázsiaiak vagy keanu tudja rendesen megcsinálni
a rendezőt megnézném egy faszább forgatőkönyvvel is mondjuk
több mint 4 éve
- JC6
6 987
Éjjeli féreg?Kegyetlen film. Kegyetlen jó.
Egyszerűen nem tudok belekötni.
Ellenben a kimenekítés c. filmmel, ami egy borzalom.
több mint 4 éve
ZodiacFincher filmjeit szeretem, JG-től továbbra sem vagyok elájulva de talán majd ma a Nightcrawler meggyőz (Life-ban szerettem)
több mint 4 éve
www.imdb.com/title/tt7905466/?ref_=tt_sims_ttamúgy elvileg ez is jó a témában:Ennek mi a cime?
www.youtube.com/watch?v=IrabKK9Bhds
Negritis
Janek
több mint 4 éve
amúgy elvileg ez is jó a témában:Ennek mi a cime?
Negritis
több mint 4 éve
TYLER RAKE: A KIMENEKÍTÉS (2020én még nem láttam de az alapján amit hallottam egy pörgős akció orgia
Nagyon gyenge szerintem semmiről nem szól csak lőnek lőnek és lőnek .......
Golshifteh Farahani az egyetken aki tetszett 😃(Birom az arab meg zsido csajokat egyébként)
Filmre visszatérve egyszer nézős max.
Szerintem a Támadás a Fehér ház ellen jobb volt.
Rózsa Sándor (betyár)
kicsit olyan mint a john wick
én ennyit várok majd tőle
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
TYLER RAKE: A KIMENEKÍTÉS (2020Nagyon gyenge szerintem semmiről nem szól csak lőnek lőnek és lőnek .......
Golshifteh Farahani az egyetken aki tetszett 😃(Birom az arab meg zsido csajokat egyébként)
Filmre visszatérve egyszer nézős max.
Szerintem a Támadás a Fehér ház ellen jobb volt.
több mint 4 éve
www.puliwood.hu/ismertetok/az-utobbi-evek-husz-legjobb-magyar-filmje-220808.html
több mint 4 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2020/04/29/alex_smith_nfl_labtores_washington_redskins_mutetek_amputacio_elkerulese/újabb doksi ami érdekel
több mint 4 éve
Extraction nekem frankon tetszett. Meg is jott a kedvem a The division 2hoz. 🤤😀De amugy tenyleg korrekt lett, noha azert nyilvan egy ido utan mar kicsit wtf volt, hogy Thorra rarepulhet a fel vilag, akkor sem nagyon serul meg. Illetve nekem a loszerfogyasztas kicsit tullepte a szokasos tarakat, de aprosagokra ne adjunk. 😀
Igy is elvezheto volt, uresjarat alig, vegig lekotott. Ami nem tetszett, hogy szinte minden egyes "fordulata" teljesen kiszamithato volt. Meg a vege is.
Most meg lenyomtam a Bad Educationt. Valahol jo volt, valahol rossz. Kiszamithato volt, illetve nehol azert szenvedos, hogy lekosson vegig, ennek ellenere azert ott volt a kerdojel bennem, hogy melyik szalon mi lesz. Mint irtam, rettento kiszamithato volt, de megis azt mondom, egyszer mindenkepp nezos.
több mint 4 éve
Amúgy ennyi erővel a Szenvedélyek viharában is lehetne I.vh-s filmnek mondani 😊 www.youtube.com/results?search_query=legends+of+the+fall+war+scene
Durva szinészgárdát raktak mögé, jó film is volt, de náha már lecsöpögött a vászonról 😊
több mint 4 éve
amúgy elvileg ez is jó a témában:Igen ezt ismertem, tényleg pazar munka
Negritis
több mint 4 éve
amúgy elvileg ez is jó a témában:gyakorlatilag is, szenzációs film
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Spartacus-t is meg akartam nézni még mikor Kirk Douglas meghalt csak elmaradt, de ugye fent van Netflixen és akkor egyszerűen meg tudom eredeti nyelvenvégül csak 2 Kubrick film volt tegnap 😀Clockwork Orange mellé majd inkább a Dr. Strangelove-ot ajánlanám a folytatásban. 😊
Full Metal Jacket:
hát igen, rengeteg cliché és 1-2 szarul kezelt karakter
meg 1-2 bullshit | ak47el nem fognak sniperkedni |
ez lerontotta az élményt, de még pár napig emésztem
2001 Space Odyssey
uh, hát igen ez nem egy mai film, az első 1 órában nem sok minden történik
és a vége is elég wtf
Kubrick egy zseni az amit ott technikailag lerakott az beszarás, az effektek nem igazán lógtak ki
és rengeteg dolog valszeg innen ered a modern scifikben
ha a befejezés kicsit tisztább akkor lehet hogy többre értékelném, de egy viszonylag "földhöz ragadt" filmhez egy ilyen spritiuális jellegű befejezés nem passzolt nekem
Negritis
Greengo
de ma asszem játszok nem filmezek