Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Tékában kapható a Star Wars IX!
több mint 4 éve
- JC6
6 987
Nem lelem...Netflix film, jövő héten meg is akarom nézniwww.youtube.com/watch?v=sIqXRDDdo7cnem Pitt, hanem Clooney, és nem film, hanem minisorozat, a Catch-22 lesz azJarheadPitt-nek van ehhez hasonló filmje, azt hiszem tavalyi, de sehol nem találom és nem értem miért, pedig régóta meg akarom nézni... te tudod miről beszélek? Valami tábornokot alakít, de inkább ilyen szatíra szerű.
Negritis
LoveSobri
r.baggio
😛
LoveSobri
Negritis
több mint 4 éve
nem akarom tudni ezek utánJarheadmondjuk a könyv sem volt feltétlenül erős emlékeim szerint
uh, hát sokkal jobbra számítottam
de mikor a végén megláttam hogy Mendes, akkor pár dolog kitisztult
ez a film nem tudja eldönteni hogy szatíra legyen, vagy pszichológiai dráma
emellé még a színészek sincsenek jól intstruálva
JJ-től ennyire wtf alakítást nem láttam még (bár a Donnie Darko-t se)
az egész film inkonzisztens
bajaim:
|
- az elején az ahogy őrjöngenek a vietnámi háború képsoraira az szatíra lehetne
- ahogy előadják hogy ők most a hazát és annak szabadságát védik Iraq-ban azt is annak érezném
- az egész "TV stáb" jelenetsor úgy ahogy van szar, és amit ott művelnek azért nem tudom elképzelni hogy az egész szakaszt nem zavarják haza
- de aztán jön a hiszti hogy vajon félrekúr-e a barátnőm (igen) meg a home video a másik feleségének a félrekúrásával
- a karácsonyi balhé után meg mintha realisztikus akarna lenni a film, csak nem sikerül neki, főleg a hisztivel a végén
- a finálé is elég wtf
|
biztos vannak akik szeretik, én brutálisat csalódtam
Negritis
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jarheadmondjuk a könyv sem volt feltétlenül erős emlékeim szerint
uh, hát sokkal jobbra számítottam
bajaim:
|
- ahogy előadják hogy ők most a hazát és annak szabadságát védik Iraq-ban azt is annak érezném
- az egész "TV stáb" jelenetsor úgy ahogy van szar, és amit ott művelnek azért nem tudom elképzelni hogy az egész szakaszt nem zavarják haza
- de aztán jön a hiszti hogy vajon félrekúr-e a barátnőm (igen) meg a home video a másik feleségének a félrekúrásával
- a karácsonyi balhé után meg mintha realisztikus akarna lenni a film, csak nem sikerül neki, főleg a hisztivel a végén
- a finálé is elég wtf
|
Negritis
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ne legyenek túl nagy elvárásaid illetve pontosabban ne az legyen, hogy ez mekkora poén film lesz, mert nem az, anno engem is becsapott a trailer.Netflix film, jövő héten meg is akarom nézniwww.youtube.com/watch?v=sIqXRDDdo7cnem Pitt, hanem Clooney, és nem film, hanem minisorozat, a Catch-22 lesz azJarheadPitt-nek van ehhez hasonló filmje, azt hiszem tavalyi, de sehol nem találom és nem értem miért, pedig régóta meg akarom nézni... te tudod miről beszélek? Valami tábornokot alakít, de inkább ilyen szatíra szerű.
Negritis
LoveSobri
r.baggio
😛
LoveSobri
Negritis
több mint 4 éve
Netflix film, jövő héten meg is akarom nézniwww.youtube.com/watch?v=sIqXRDDdo7cnem Pitt, hanem Clooney, és nem film, hanem minisorozat, a Catch-22 lesz azJarheadPitt-nek van ehhez hasonló filmje, azt hiszem tavalyi, de sehol nem találom és nem értem miért, pedig régóta meg akarom nézni... te tudod miről beszélek? Valami tábornokot alakít, de inkább ilyen szatíra szerű.
Negritis
LoveSobri
r.baggio
😛
LoveSobri
több mint 4 éve
- JC6
6 987
www.youtube.com/watch?v=sIqXRDDdo7cnem Pitt, hanem Clooney, és nem film, hanem minisorozat, a Catch-22 lesz azJarheadPitt-nek van ehhez hasonló filmje, azt hiszem tavalyi, de sehol nem találom és nem értem miért, pedig régóta meg akarom nézni... te tudod miről beszélek? Valami tábornokot alakít, de inkább ilyen szatíra szerű.
Negritis
LoveSobri
r.baggio
😛
több mint 4 éve
nem Pitt, hanem Clooney, és nem film, hanem minisorozat, a Catch-22 lesz azJarheadPitt-nek van ehhez hasonló filmje, azt hiszem tavalyi, de sehol nem találom és nem értem miért, pedig régóta meg akarom nézni... te tudod miről beszélek? Valami tábornokot alakít, de inkább ilyen szatíra szerű.
Negritis
LoveSobri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Jarheaduh, hát sokkal jobbra számítottam
bajaim:
|
- a finálé is elég wtf
|
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Tegnap megnéztem a Ford vs Ferrari filmet.Nem tudom kinek mi a véleménye, de szerintem nagyon harmatos.
Hosszú, rengeteg unalmas résszel, cserébe sok Hollywoodi giccs.
több mint 4 éve
- JC6
6 987
Az új SW? Sajnálom azt a 30 percet amit a tekeréssel eltöltöttem, várva lesz e értelmes jelenet valahol...
több mint 4 éve
nyilván amit tudnak megtartanakNem tudom, hogy vannak a szerződések. De beindul / beindult a Disney Európában. Megfogják tartani exclusivenak a filmjeiket.tekintve hogy most a Marvel is ott van magyarországon így őszig nem aggódnék ezenDisney+ miatt oda már nem biztos, hogy felfog.tesóm az új SW-t várja magyarul, csak ugye nincs mo-i forgalmazó...az HBO-ra mikor felkerül majd akkor gondolom
NB2
Negritis
Toca
Negritis
SW még határon pattog.
Toca
de amíg itthon hivatalosan nincs D+, addig az HBO Go-ra jönnek a filmek
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy vannak a szerződések. De beindul / beindult a Disney Európában. Megfogják tartani exclusivenak a filmjeiket.tekintve hogy most a Marvel is ott van magyarországon így őszig nem aggódnék ezenDisney+ miatt oda már nem biztos, hogy felfog.tesóm az új SW-t várja magyarul, csak ugye nincs mo-i forgalmazó...az HBO-ra mikor felkerül majd akkor gondolom
NB2
Negritis
Toca
Negritis
SW még határon pattog.
több mint 4 éve
Star Warstesóm az új SW-t várja magyarul, csak ugye nincs mo-i forgalmazó...Mi az az uj SW ?
NB2
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
rise of shittesóm az új SW-t várja magyarul, csak ugye nincs mo-i forgalmazó...Mi az az uj SW ?
NB2
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
tesóm az új SW-t várja magyarul, csak ugye nincs mo-i forgalmazó...Mi az az uj SW ?
NB2
több mint 4 éve
tekintve hogy most a Marvel is ott van magyarországon így őszig nem aggódnék ezenDisney+ miatt oda már nem biztos, hogy felfog.tesóm az új SW-t várja magyarul, csak ugye nincs mo-i forgalmazó...az HBO-ra mikor felkerül majd akkor gondolom
NB2
Negritis
Toca
több mint 4 éve
Disney+ miatt oda már nem biztos, hogy felfog.tesóm az új SW-t várja magyarul, csak ugye nincs mo-i forgalmazó...az HBO-ra mikor felkerül majd akkor gondolom
NB2
Negritis
több mint 4 éve
tesóm az új SW-t várja magyarul, csak ugye nincs mo-i forgalmazó...az HBO-ra mikor felkerül majd akkor gondolom
NB2
több mint 4 éve
tesóm az új SW-t várja magyarul, csak ugye nincs mo-i forgalmazó...
több mint 4 éve
Mikor lesz fent ingyenesen a Hang nélkül 2.. .már nem bírom...???
LoveSobri
Mar reg kint van, oscarra is jeloltek OV-t miatta.
több mint 4 éve
Mikor lesz fent ingyenesen a Hang nélkül 2.. .már nem bírom...szeptemberre lett tolva a premier úgyhogy addig nem hiszem
LoveSobri
több mint 4 éve
- JC6
6 987
Mikor lesz fent ingyenesen a Hang nélkül 2.. .már nem bírom...
több mint 4 éve
ez az Extinction olyan mint a Prospect, IO, In the shadow of the moonnem rossz film, de nem is jó
semmit nem ad a film történelemhez, tisztes középszer