Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
közbe a mai filmezős nap végére beiktattam a coach cartertUram! Hogy mondta Uram? Igen, Uram! - mert ettől aztán tyű de nagy szigor meg tisztelet van. 😀 nagyon rossz film.
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
közbe a mai filmezős nap végére beiktattam a coach cartert
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
RTL Klubon Infinity War, es hiaba allitom angolra a nyelvet, azon is magyart ad. Pedig RTL-en es TV2-n mindig szokott lenni angol nyelv. Magyarul pedig nezhetetlen ez az Infinity War is... Fuj.nézd inkább az igazi dream team-et az eurosporton
Stez
több mint 4 éve
RTL Klubon Infinity War, es hiaba allitom angolra a nyelvet, azon is magyart ad. Pedig RTL-en es TV2-n mindig szokott lenni angol nyelv. Magyarul pedig nezhetetlen ez az Infinity War is... Fuj.
több mint 4 éve
parttalan vita, nekem tetszettMar hogyne roluk szolna, oket uldoztek allamokon at. Akarva es akaratlanul is foszereplok. Es nagyon jol tudom, hogy szandekosan nem mutattak oket, de nalam ez a film tipikusan az, ami rohadt nagyot szolhatott volna, de maga a megvalositas egy kaka lett. Lassu, unalmas, vontatott, ami komolynak akart tunni, ehelyett labon lotte sajat magat es nem lehetett eleg komolyan venni.ez a film nem B&C-ről szól, hanem a rangerekről, és nekem ez kifejezetten tetszikma megnéztem a Highwayment ami egy korrekt road movieAzt mondod? Marmint elobbire. Szerintem egy teljesen rossz film, abszolut egyoldaluan mutatja be az egesz sztorit, az meg egyenesen kurva irritalo szamomra, hogy az utolso egyetlen jeleneten kivul semmit nem mutat meg azokrol, akikrol szolt az egesz. A vegen meg bevagtak egy kepkockat, ahol mintha ket ovodas es megszeppent ember majd beszarna.
és kellően lehozza a földre a Bonnie-Clyde sztorit
valamint a Szigorúan piszkos ügyeket, ami húha, nem kicsit kurvajó
Negritis
Hogy oszinte legyek, mar a feletol azt vartam, hogy legyen inkabb vege. Ez volt az a film, amit meg Harrelson sem tudott megmenteni.
Stez
az a jelenet számomra nem rontotta el a filmet, sőt kifejezetten tetszik hogy előtte amennyire lehet takarták az arcukat
szándékosan nem mutatva be őket
minek adjanak hozzá a "legendához" miközbe pitiáner gyilkosokról beszélünk
maga a film bár lassú, de a kémia számomra működik Costner és Harrelson között
meg nekem tetszett az is ahogy visszaadták a 30as éveket
Negritis
Az alapotlet volt jo szerintem, a megvalositas gyenge. Szamomra nagyon nem sikerult atadni azt, amit akartak vagy kellett volna.
Stez
az is fel volt építve hogy miért "gyerekek" lényegében pont azzal aki ott volt azonosítani
valamin a mítosszal is amit építettek / elhittek
aztán mikor az élet "beköszön" akkor meg ott vagy letolt gatyával hogy hupsz
a film sebessége nálam működött, de megértem ha másnál nem
több mint 4 éve
Mar hogyne roluk szolna, oket uldoztek allamokon at. Akarva es akaratlanul is foszereplok. Es nagyon jol tudom, hogy szandekosan nem mutattak oket, de nalam ez a film tipikusan az, ami rohadt nagyot szolhatott volna, de maga a megvalositas egy kaka lett. Lassu, unalmas, vontatott, ami komolynak akart tunni, ehelyett labon lotte sajat magat es nem lehetett eleg komolyan venni.ez a film nem B&C-ről szól, hanem a rangerekről, és nekem ez kifejezetten tetszikma megnéztem a Highwayment ami egy korrekt road movieAzt mondod? Marmint elobbire. Szerintem egy teljesen rossz film, abszolut egyoldaluan mutatja be az egesz sztorit, az meg egyenesen kurva irritalo szamomra, hogy az utolso egyetlen jeleneten kivul semmit nem mutat meg azokrol, akikrol szolt az egesz. A vegen meg bevagtak egy kepkockat, ahol mintha ket ovodas es megszeppent ember majd beszarna.
Negritis
Hogy oszinte legyek, mar a feletol azt vartam, hogy legyen inkabb vege. Ez volt az a film, amit meg Harrelson sem tudott megmenteni.
Stez
az a jelenet számomra nem rontotta el a filmet, sőt kifejezetten tetszik hogy előtte amennyire lehet takarták az arcukat
Negritis
Az alapotlet volt jo szerintem, a megvalositas gyenge. Szamomra nagyon nem sikerult atadni azt, amit akartak vagy kellett volna.
több mint 4 éve
ez a film nem B&C-ről szól, hanem a rangerekről, és nekem ez kifejezetten tetszikma megnéztem a Highwayment ami egy korrekt road movieAzt mondod? Marmint elobbire. Szerintem egy teljesen rossz film, abszolut egyoldaluan mutatja be az egesz sztorit, az meg egyenesen kurva irritalo szamomra, hogy az utolso egyetlen jeleneten kivul semmit nem mutat meg azokrol, akikrol szolt az egesz. A vegen meg bevagtak egy kepkockat, ahol mintha ket ovodas es megszeppent ember majd beszarna.
Negritis
Stez
több mint 4 éve
Taral Hicks a Bronxi MesébenAlison Lohman a Nagy Halban
a paletta két széléről
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
ma megnéztem a Highwayment ami egy korrekt road movieAzt mondod? Marmint elobbire. Szerintem egy teljesen rossz film, abszolut egyoldaluan mutatja be az egesz sztorit, az meg egyenesen kurva irritalo szamomra, hogy az utolso egyetlen jeleneten kivul semmit nem mutat meg azokrol, akikrol szolt az egesz. A vegen meg bevagtak egy kepkockat, ahol mintha ket ovodas es megszeppent ember majd beszarna.
Negritis
több mint 4 éve
ma megnéztem a Highwayment ami egy korrekt road movieés kellően lehozza a földre a Bonnie-Clyde sztorit
több mint 4 éve
próbáltam olyan alakításokat gyűjteni amik eddig kimaradtak:Bridgette Wilson - Mortal Kombat 1995
Amanda Tapping - Stargate SG-1
Shailene Woodley - Snowden 2016
és a végére egy kis hazai:
Kiss Ramóna - Kölcsönlakás 2019 (film kurva szar és még gif sincs)
több mint 4 éve
Örülnék ha illusztrációt is raknátok a listáitok mellé 😋
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Megint félrebeszélsz 😂Na sorozatokba amúgy ne is menjünk bele, mert akkor őrület lesz 😁Meg az a szerencse, hogy nem nez ki rosszul, mert a szineszi jateka nem sokkal szarnyalja tul a szar kategoriat. 😂
Majd összesítés lesz, és akkor utána listázunk a sorozatokból top10et 😎
Addig is a Shield ügynökeiből itt van nektek a bőven top10 Chloe Bennett istencsászárnődémonasszony! 🤤😍
Chargers LT
Stez
több mint 4 éve
Se7en:az utolsó félóra kiszámítható, de az alakítások jók
megértem miért lett klasszikus
több mint 4 éve
Na sorozatokba amúgy ne is menjünk bele, mert akkor őrület lesz 😁Meg az a szerencse, hogy nem nez ki rosszul, mert a szineszi jateka nem sokkal szarnyalja tul a szar kategoriat. 😂
Addig is a Shield ügynökeiből itt van nektek a bőven top10 Chloe Bennett istencsászárnődémonasszony! 🤤😍
Chargers LT
több mint 4 éve
Na sorozatokba amúgy ne is menjünk bele, mert akkor őrület lesz 😁Chloe már a junkie eye candy listáján is mindig top10, sztem itt is garantált helye lesz. 😀
Chargers LT
Szerkesztette: Raven17
több mint 4 éve
Na sorozatokba amúgy ne is menjünk bele, mert akkor őrület lesz 😁Majd összesítés lesz, és akkor utána listázunk a sorozatokból top10et 😎
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Amugy van meztelen (vagyis melltarto van rajta, de bugyi nincs, csak jo nagy dzsungel) jelenete is a filmben a mi jo Jennynknek, amikor a tukor elott all es bamulja magat.Erre vannak a drog- és egyéb prevenciós napok a sulikban, nekünk anno így vetítették le a Trainspottingot meg a Kölyköket. Jó, többnyire végignevettük, mert úgy volt előadva, de azért elég rendesen átjött az üzenete is mindkettőnek.Pedig nincs benne semmi amit ne tudna bárki,max nehéz vele szembenézni(akárcsak a saját hibáinkkal)Szerintem o sem, csak annyit, hogy nem latta, es nem is szeretne. Amugy pedig egy undorito film, mas kerdes, hogy zsenialis, az undorito resze pedig azert az, mert bemutatja a drog rossz oldalat. De a Kosaras naploja is undorito, megis kivalo. A negativ oldalait nyilvan az alaptema hozza magaval. Sokaknak mondjuk ehhez nincsen "gusztusuk".solymiMi a baj a requiem-el ? Az egyik legjobb film a drogok káros hatásáról. És a drog itt lehet bármi.Ki mondta, hogy baj van vele?
Janek
Stez
Janek
Stez
Én köteleznék mindenkit,hogy megnézze legalább 2x életében és lehetőleg 20 éves kora körül leg yen az első vagy elötte picivel.
Janek
Lehet láttam már jópár életről lehozós filmet és számomra a Requiem az egyik ilyen és pont ezért köszönöm, nem akarom megnézni. Azt a bizonyos jelenetet a csajszikkal meg azért néztem meg, mert kíváncsi perverz vagyok.
Egyébként meg Jókai Aranyembere hasonló, végigszopatja benne a főszereplőt illetve Dosztojevszkijtől a félkegyelmű, habár azt végigmulattam vmiért, szerencsére úgy tudtam olvasni mintha valami burleszk lenne, habár ott is érzékeltem a helyzetet.
Naszóval egyetértek, érdemes ezt és az ehhez hasonló filmeket kötelezően bemutatni, de akkor tisztában kell lenni azzal, hogy mennyire érett egy adott személy, mert elég rendesen odavághat neki egy ilyen filmélmény.
Solymi
En 15 evesen lattam kb a filmet, megcsapott, de azert annyira nem, hogy depresszioba zuhanjak. Ezt azert nem mutatnam be fiataloknak ugymond elrettenteskent, mert sok benne a dugas, azon meg a fiatal sracok rohognek, ezaltal ezek elhomalyositjak a tenyleges mondanivalot. A Trainspotting ilyen szempontbol jobb, bar meg mindig kiemelnem a Kosaras naplojat is ilyen teren.
Viszont megneztem a T2-t meg tavaly, na az viszont annyira rossz film volt szerintem, egy a maga mufajaban kultfilmet megcsufoltak egy szar folytatassal.
több mint 4 éve
itt mind a 4 felkerülhet sok listára sztem 😀azért az, hogy Jennifer Connellyt senki sem említette még...Na jó, ezért van a top10 😁
d3Y
Mert nem egyszerű! 😎
Ha belemélyednék, akkor top50et írnék kb.
Szinte mindenki által írt listával egyet lehet érteni, a 80% az írottaknak simán érthető és adom.
Pl egy Marion Cotillard abszolút übersexy!
Chargers LT
www.youtube.com/watch?v=h81UOjlFmMs
több mint 4 éve
azért az, hogy Jennifer Connellyt senki sem említette még...Na jó, ezért van a top10 😁
d3Y
Mert nem egyszerű! 😎
Ha belemélyednék, akkor top50et írnék kb.
Szinte mindenki által írt listával egyet lehet érteni, a 80% az írottaknak simán érthető és adom.
Pl egy Marion Cotillard abszolút übersexy!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 020
Erre vannak a drog- és egyéb prevenciós napok a sulikban, nekünk anno így vetítették le a Trainspottingot meg a Kölyköket. Jó, többnyire végignevettük, mert úgy volt előadva, de azért elég rendesen átjött az üzenete is mindkettőnek.Pedig nincs benne semmi amit ne tudna bárki,max nehéz vele szembenézni(akárcsak a saját hibáinkkal)Szerintem o sem, csak annyit, hogy nem latta, es nem is szeretne. Amugy pedig egy undorito film, mas kerdes, hogy zsenialis, az undorito resze pedig azert az, mert bemutatja a drog rossz oldalat. De a Kosaras naploja is undorito, megis kivalo. A negativ oldalait nyilvan az alaptema hozza magaval. Sokaknak mondjuk ehhez nincsen "gusztusuk".solymiMi a baj a requiem-el ? Az egyik legjobb film a drogok káros hatásáról. És a drog itt lehet bármi.Ki mondta, hogy baj van vele?
Janek
Stez
Janek
Stez
Én köteleznék mindenkit,hogy megnézze legalább 2x életében és lehetőleg 20 éves kora körül leg yen az első vagy elötte picivel.
Janek
Lehet láttam már jópár életről lehozós filmet és számomra a Requiem az egyik ilyen és pont ezért köszönöm, nem akarom megnézni. Azt a bizonyos jelenetet a csajszikkal meg azért néztem meg, mert kíváncsi perverz vagyok.
Egyébként meg Jókai Aranyembere hasonló, végigszopatja benne a főszereplőt illetve Dosztojevszkijtől a félkegyelmű, habár azt végigmulattam vmiért, szerencsére úgy tudtam olvasni mintha valami burleszk lenne, habár ott is érzékeltem a helyzetet.
Naszóval egyetértek, érdemes ezt és az ehhez hasonló filmeket kötelezően bemutatni, de akkor tisztában kell lenni azzal, hogy mennyire érett egy adott személy, mert elég rendesen odavághat neki egy ilyen filmélmény.
több mint 4 éve
.... Szégyelljétek magatokat, hogy egy olyan nőt, mint a Szüzet szüntess sztárja, Elisha Cuthbert, meg sem említetek...Joeg baszki tenyleg! O lemaradt, sajnalom, de o tenyleg istenno. Mekkora abban a filmben, ahhh.
Olyan szinten szerelmes voltam a csajba, hogy heteken át a levelezési címét vagy bármilyen más elérhetőségét kerestem 😀😀😀D
LoveSobri
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
.... Szégyelljétek magatokat, hogy egy olyan nőt, mint a Szüzet szüntess sztárja, Elisha Cuthbert, meg sem említetek...Bratyóm élete nője volt anno 😀
Olyan szinten szerelmes voltam a csajba, hogy heteken át a levelezési címét vagy bármilyen más elérhetőségét kerestem 😀😀😀D
LoveSobri
több mint 4 éve
.... Szégyelljétek magatokat, hogy egy olyan nőt, mint a Szüzet szüntess sztárja, Elisha Cuthbert, meg sem említetek...olvass vissza, szóbakerült
LoveSobri
több mint 4 éve
.... Szégyelljétek magatokat, hogy egy olyan nőt, mint a Szüzet szüntess sztárja, Elisha Cuthbert, meg sem említetek...Fun fact: a Szüzet szüntess! volt Olivia Wilde első (ici-pici)szerepe. Drogot vett benne a főgenyát játszó Timothy Olyphanttól, mint Emile Hirsch-ék egyik igen dögös osztálytársa.
LoveSobri
Akkor még elsősorban mint casting asszisztens dolgozott a filmen, és a készítők így hálálták meg a munkáját.
Szerkesztette: iktriad