NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
9
5
2:20, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Shutter IslandThe Wolf of Wall Street
Django unchained
Inception
The Dark Knight Rises
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
nemtom hogy a gravitációval vagy az interstellarral lehetne-e engem könnyebben vallatniinsterstellarban amikor indult a love conquers everything bőgés hathawaytől, olyan akkut erős hányinger kapott el hogy majdnem kirohantam moziból.
de valszeg a gravitációval, az szar is, az interstellar csak túlértékelt
mondjuk annyira nem mint a dunkirk amivel rájöttem hogy Nolan one trick póni
és ha a stílusa nem passzol a filmhez akkor is ráerőlteti
Negritis
tény h anno nem segitett h hullafáradtan ültem be moziba, elején el is bóbiskoltam kicsit csak akkor ébredtem fel amikor zimmer feje ráborult az orgona billentyűire
több mint 4 éve
nemtom hogy a gravitációval vagy az interstellarral lehetne-e engem könnyebben vallatnide valszeg a gravitációval, az szar is, az interstellar csak túlértékelt
mondjuk annyira nem mint a dunkirk amivel rájöttem hogy Nolan one trick póni
és ha a stílusa nem passzol a filmhez akkor is ráerőlteti
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
dugo93
4 224
InterstellarI origins
Prisoners
Contratiempo
Shutter island
A Rusht eléggé fáj lehagyni. Persze sok van még.
több mint 4 éve
imádom a birdmant, de vlaszeg azért nem rakom a top5-be mert a founderben nekem erősebb volt Keatonviszont az nem jobb film, meh nehéz ez
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Tényleg jönnek ki még szép számmal remek filmek, szinte lehetetlen ötös listát írni... holnap szerintem teljesen más lenneHer
Amour
Birdman
Calvary
Silence
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A:IWThe Raid Redemption
3 Billboards
Grand Budapest Hotel
Ronal the Barbarian
több mint 4 éve
Mad maxInfinity war
3 óriás plakát
Suszter szabó baka kém
Beszélnünk kell kevinről
(rohadt kevés az 5, legalább 10 film jutott még eszembe kapásból)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
deyell
11 702
Akkor bekezdem.Csinálhatunk egy saját listát,minden megemlített film egy pontot ér, a végén meg kialakul a sorrendünk.Joker
ÉVTIZED TOP5 FILMJE?
-Birdman
-Dark Knight Rises
-Inception
-Mad Max Fury Road
-Shutter Island
Kenny
Whiplash
Nightcrawler
Leviathan
Jagten
choose life
több mint 4 éve
Akkor bekezdem.Csinálhatunk egy saját listát,minden megemlített film egy pontot ér, a végén meg kialakul a sorrendünk.ÉVTIZED TOP5 FILMJE?
-Birdman
-Dark Knight Rises
-Inception
-Mad Max Fury Road
-Shutter Island
több mint 4 éve
De erősen ajánlom az alábbi filmeket is megtekintésre 😂youtu.be/UkYAr_wyaZU
Karnoszaurusz 2
Brutál trash film, a dinóka elszabadul. Vér van bőven benne, meg belek 😁
És nem is ismeretlen színészekkel, persze nem az első vonal.
youtu.be/bUkSMxeaeuA
Moszkítók
Már a cím is hangzatos 😁 Méteres szúnyogok csapnak le áldozataikra. Jól hangzik, nem? 😎
A 2 trailer magáért beszél 😂
És itt még amúgy igazi autókat, házakat robbantottak fel...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Starship Troopers abszolút kedvenc... Ígéretes fiatal színészek és Jeremy Irons 😎Jeremy Irons???? Michael Ironside lesz az akire gondolsz...
Király történet, jó megvalósítás.
És Dizzy meg a mellei... 😍
Chargers LT
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Starship Troopers abszolút kedvenc... Ígéretes fiatal színészek és Jeremy Irons 😎Király történet, jó megvalósítás.
És Dizzy meg a mellei... 😍
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Igen, de az 1997-es film 😂Hát ez annyira mondjuk nem ritka manapság 😀Egyébként a Starship troopers tényleg jó, csak csináltak neki pár szükségtelen gagyi folytatást 😊Bevallom én eddig nem is hallottam róla, de most hogy utána néztem megjött a kedvem hozzá. 😀az mondjuk tényleg egy kurvajó film, egy trash film mögé álcázvaKirály, köszi.Starship Troopers.Igen, 2 pápa, amiből 1 lemond típusú. Egyébként izlések és pofonok.Na tegnap megnéztem Netflixen A 2 pápát. Ha valakit érdekelnek az ilyen típusú filmek mindenképpen ajánlom. Kiváló színészi játék, nagyon jó forgatókönyv, Ferenc életútja pedig különösen jól ki van dolgozva. Nálam 9/10.Milyen típusú?
roberto23
Amiben két pápa van? Vagy amiben egy pápa lemond?
Azok közül valóban ez a legjobb film...
Egyébként semmi extra, (most őszintén, egy ilyen anakronisztikus, 21.századtól teljesen idegen, többezer éves metodikájú képződmény, mint a katolikus egyház, és a róla szóló felszínes tucatfilm nulla tanulsággal, mondanivalóval kábé annyira progresszív, mint random 3 oldal a Bibliából), tipikus kamumoralizálgató tucatfilm, közepes színészi játékkal. 5/10. Mondjuk Az Ír-nél jobb, az tény.
Sobri Jóska
Amúgy én tökre értem, hogy neked vmi elképesztő kifinomult az izlésed, és nem felel meg neked minden szar, de van valami olyan, ami tetszik?
roberto23
Sobri Jóska
Felírtam a listámra. 😊
roberto23
Negritis
roberto23
warr_b
roberto23
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Imádom az olyan filmeket, amiben filmet forgatnak (a Be Kind Rewind a beszt a témában), így a Dolemite is nagyon tetszett, igazán szórakoztató közel 2 óra volt, szerintem kár kihagyni.A két pápának meg szerintem nagyszerű a mondanivalója, Sobri mintha nem is láttad volna olyankat írsz róla... de a Jackie-t is kevesen szerették annyira, mint én, úgyhogy engem lehet talán túl könnyen megvenni a "moralizálgatással"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hát ez annyira mondjuk nem ritka manapság 😀Egyébként a Starship troopers tényleg jó, csak csináltak neki pár szükségtelen gagyi folytatást 😊Bevallom én eddig nem is hallottam róla, de most hogy utána néztem megjött a kedvem hozzá. 😀az mondjuk tényleg egy kurvajó film, egy trash film mögé álcázvaKirály, köszi.Starship Troopers.Igen, 2 pápa, amiből 1 lemond típusú. Egyébként izlések és pofonok.Na tegnap megnéztem Netflixen A 2 pápát. Ha valakit érdekelnek az ilyen típusú filmek mindenképpen ajánlom. Kiváló színészi játék, nagyon jó forgatókönyv, Ferenc életútja pedig különösen jól ki van dolgozva. Nálam 9/10.Milyen típusú?
roberto23
Egyébként semmi extra, (most őszintén, egy ilyen anakronisztikus, 21.századtól teljesen idegen, többezer éves metodikájú képződmény, mint a katolikus egyház, és a róla szóló felszínes tucatfilm nulla tanulsággal, mondanivalóval kábé annyira progresszív, mint random 3 oldal a Bibliából), tipikus kamumoralizálgató tucatfilm, közepes színészi játékkal. 5/10. Mondjuk Az Ír-nél jobb, az tény.
Sobri Jóska
Amúgy én tökre értem, hogy neked vmi elképesztő kifinomult az izlésed, és nem felel meg neked minden szar, de van valami olyan, ami tetszik?
roberto23
Sobri Jóska
Felírtam a listámra. 😊
roberto23
Negritis
roberto23
warr_b
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Ez már majdnem török akciófilm színvonal 😊Velocipastor!!!!! eddig az a legepicebb amit láttam 😀Mega shark vs giant octopusIgen, 2 pápa, amiből 1 lemond típusú. Egyébként izlések és pofonok.Na tegnap megnéztem Netflixen A 2 pápát. Ha valakit érdekelnek az ilyen típusú filmek mindenképpen ajánlom. Kiváló színészi játék, nagyon jó forgatókönyv, Ferenc életútja pedig különösen jól ki van dolgozva. Nálam 9/10.Milyen típusú?
roberto23
Sobri Jóska
roberto23
Megapiranha
Szellemcápa
😊
warr_b
www.youtube.com/watch?v=l8-cCnDDriI
Negritis
több mint 4 éve
Egyébként a Starship troopers tényleg jó, csak csináltak neki pár szükségtelen gagyi folytatást 😊Bevallom én eddig nem is hallottam róla, de most hogy utána néztem megjött a kedvem hozzá. 😀az mondjuk tényleg egy kurvajó film, egy trash film mögé álcázvaKirály, köszi.Starship Troopers.Igen, 2 pápa, amiből 1 lemond típusú. Egyébként izlések és pofonok.Na tegnap megnéztem Netflixen A 2 pápát. Ha valakit érdekelnek az ilyen típusú filmek mindenképpen ajánlom. Kiváló színészi játék, nagyon jó forgatókönyv, Ferenc életútja pedig különösen jól ki van dolgozva. Nálam 9/10.Milyen típusú?
roberto23
Sobri Jóska
roberto23
Sobri Jóska
Felírtam a listámra. 😊
roberto23
Negritis
roberto23
több mint 4 éve
Bevallom én eddig nem is hallottam róla, de most hogy utána néztem megjött a kedvem hozzá. 😀az mondjuk tényleg egy kurvajó film, egy trash film mögé álcázvaKirály, köszi.Starship Troopers.Igen, 2 pápa, amiből 1 lemond típusú. Egyébként izlések és pofonok.Na tegnap megnéztem Netflixen A 2 pápát. Ha valakit érdekelnek az ilyen típusú filmek mindenképpen ajánlom. Kiváló színészi játék, nagyon jó forgatókönyv, Ferenc életútja pedig különösen jól ki van dolgozva. Nálam 9/10.Milyen típusú?
roberto23
Sobri Jóska
roberto23
Sobri Jóska
Felírtam a listámra. 😊
roberto23
Negritis
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Velocipastor!!!!! eddig az a legepicebb amit láttam 😀Mega shark vs giant octopusIgen, 2 pápa, amiből 1 lemond típusú. Egyébként izlések és pofonok.Na tegnap megnéztem Netflixen A 2 pápát. Ha valakit érdekelnek az ilyen típusú filmek mindenképpen ajánlom. Kiváló színészi játék, nagyon jó forgatókönyv, Ferenc életútja pedig különösen jól ki van dolgozva. Nálam 9/10.Milyen típusú?
roberto23
Sobri Jóska
roberto23
Megapiranha
Szellemcápa
😊
warr_b
www.youtube.com/watch?v=l8-cCnDDriI
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
az mondjuk tényleg egy kurvajó film, egy trash film mögé álcázvaKirály, köszi.Starship Troopers.Igen, 2 pápa, amiből 1 lemond típusú. Egyébként izlések és pofonok.Na tegnap megnéztem Netflixen A 2 pápát. Ha valakit érdekelnek az ilyen típusú filmek mindenképpen ajánlom. Kiváló színészi játék, nagyon jó forgatókönyv, Ferenc életútja pedig különösen jól ki van dolgozva. Nálam 9/10.Milyen típusú?
roberto23
Sobri Jóska
roberto23
Sobri Jóska
Felírtam a listámra. 😊
roberto23
több mint 4 éve
Mega shark vs giant octopusIgen, 2 pápa, amiből 1 lemond típusú. Egyébként izlések és pofonok.Na tegnap megnéztem Netflixen A 2 pápát. Ha valakit érdekelnek az ilyen típusú filmek mindenképpen ajánlom. Kiváló színészi játék, nagyon jó forgatókönyv, Ferenc életútja pedig különösen jól ki van dolgozva. Nálam 9/10.Milyen típusú?
roberto23
Sobri Jóska
roberto23
Megapiranha
Szellemcápa
😊
több mint 4 éve
a 2 pápa tudtommal kamaradráma, abból meg van egy csomó jóAz tényleg jó.
pl a Man from Earth
Negritis
több mint 4 éve
Király, köszi.Starship Troopers.Igen, 2 pápa, amiből 1 lemond típusú. Egyébként izlések és pofonok.Na tegnap megnéztem Netflixen A 2 pápát. Ha valakit érdekelnek az ilyen típusú filmek mindenképpen ajánlom. Kiváló színészi játék, nagyon jó forgatókönyv, Ferenc életútja pedig különösen jól ki van dolgozva. Nálam 9/10.Milyen típusú?
roberto23
Sobri Jóska
roberto23
Sobri Jóska
Felírtam a listámra. 😊
több mint 4 éve
a 2 pápa tudtommal kamaradráma, abból meg van egy csomó jópl a Man from Earth