NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
97
13
2:20, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Az a jo a Halalos Iramban filmekben, hogy komolynak indultak, a foldon voltak siman, de aztan valahol feluton onmaguk parodiajava valtak. Es ez most mar szandekos a rendezotol, direkt nyomja is tovabb a wtf iranybol.Halálos Iramban 9Van egy nagyon kedves barátom, autószerelő. Moziba nemigen jár, a peca a hobbija illetve amikor nem pecázik, akkor pecás újság meg F&H a tévében.
Mivel autó fan és majd 20 éve franchise fanja vagyok, nyilván megnéztem.
Filmnek már nem túl jó, de rajongóként azért simán elmegy.
A kocsit faják, és a legjobb részek a visszautalások a korábbi részekre
Az utolsó fél perc pedig tökéletes!
Chargers LT
Két eset van amikor eljön velem moziba, az egyik az új Halálos Iramban a másik az akutákis RE (itthon ismertebb - habár teljesen érthetetelen - nevén: Kaptár).
Megmondom őszintén vagy 7 részt biztosan vele néztem meg és a filmekből különösebben nem emlészem semmire, de Zoli barátom fújtatására, mocorgására, felszisszenéseire, MCbazmegminekhoztálide és társaira nagyon 😊 ahogyan arra is, hogy minden rész után elmentünk inni, ahol órákon keresztül elemezte nekem, hogy melyik jelenet miért volt elképesztő baromság technikai szempontból, én pedig roppant jól szórakozom ezen, mint az autók mechanikájához semennyire nem értő ember. De szerintem igazából ő is 😊 szóval megyünk, megnézzük.
MC12
Na meg persze minden reszben elokerul valami nagy badass arc, lasd a Felaldozhatok sorozatot. Csak utobbi alapbol ugy keszult el, hogy tudtak, hogy az igazabol parodia. Itt sokaig ezt nem fogadtak el. Szamomra a Halalos Iramban mar nezhetetlen, meg poennak sem tudom felfogni, elobb nezek meg egy Sharknadot, mert az nem probal mrg komoly lenni, azon rohogok vegig.
De ahol amugy en kaszaltam ezt a sorozstot, az Walker halala volt, ami utan honapokig fogadkozott a studio, a rendezo, mindenki, hogy ezzel akkor vege, az iranta valo tiszteletbol sem fogjak folytatni, erre eltelt egy ev, es a penz mar megint fontosabb volt. Diesel is tolta tovabb, aki szinten eloadast tolt, hogy Walker nelkul ezt mar nem kellene. Tudom, ez is csak uzlet, de nalam itt megszunt a Halalom Iramban. Amugy az elso reszt kifejezetten szerettem, rengetegszer lattam, mind a mai napig megnezem, ha a tvben belefutok.
Igazabol azt varom, mikor pakoljak vissza teljes filmben Walkert valami hologrammal, ezekben a filmekben ugysem szamit semmit, ki halt meg, ket reszen belul visszahozzak valami kamuindokkal.
több mint 4 éve
Halálos Iramban 9Van egy nagyon kedves barátom, autószerelő. Moziba nemigen jár, a peca a hobbija illetve amikor nem pecázik, akkor pecás újság meg F&H a tévében.
Mivel autó fan és majd 20 éve franchise fanja vagyok, nyilván megnéztem.
A kocsit faják, és a legjobb részek a visszautalások a korábbi részekre
Chargers LT
Két eset van amikor eljön velem moziba, az egyik az új Halálos Iramban a másik az akutákis RE (itthon ismertebb - habár teljesen érthetetelen - nevén: Kaptár).
Megmondom őszintén vagy 7 részt biztosan vele néztem meg és a filmekből különösebben nem emlészem semmire, de Zoli barátom fújtatására, mocorgására, felszisszenéseire, MCbazmegminekhoztálide és társaira nagyon 😊 ahogyan arra is, hogy minden rész után elmentünk inni, ahol órákon keresztül elemezte nekem, hogy melyik jelenet miért volt elképesztő baromság technikai szempontból, én pedig roppant jól szórakozom ezen, mint az autók mechanikájához semennyire nem értő ember. De szerintem igazából ő is 😊 szóval megyünk, megnézzük.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Halálos Iramban 9Mivel autó fan és majd 20 éve franchise fanja vagyok, nyilván megnéztem.
A kocsik faják, és a legjobb részek a visszautalások a korábbi részekre.
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
hvg.hu/kultura/20210626_Mar_csak_egy_filmet_csinal_Tarantino_aztan_visszavonul

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
a vége kicsit sub zero - scorpion 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Just Mercykicsit eltúlzott de szerencsére nem ismerem az ottani börtönviszonyokat....
tetszett ,nem volt rohanós a színészek élvezték a karaktereket. nem csöpögött és valahol mindig szerettem a jogi filmeket.
több mint 4 éve
Hitmans Wifes Bodyguard:mocskos sokat káromkodnak, a poénok jelentős része alpári és/vagy cringe-cheesy hülyeség
viszont számomra végtelenül szórakoztató volt
nem ér fel az első részhez, de főleg azért mert nincs lényegi karakter fejlődés csak méginkább viszik szélsőséges irányba a karaktereket
több mint 4 éve
Ajánlott program jövő hétremozgokepfesztival.hu/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
nemtom eldönteni hogy ez mi akar lenni, mer a trailerben nincs akció hogy john wick klón legyen
ha meg komoly akkor a premise megölheti, mindenesetre kiváncsi leszek rá
több mint 4 éve
Wrath of ManStatham nem alkalmas egy szerepre
a történet sztem egész jó, a heist jó, az akciók jól vannak megrendezve
de valahogy a ritchies párbeszédek és karakterek hiányoztak belőle
ettől még egy teljesen jó film, csak valahogy mégse hozza azt a szintet amit vártam volna a Gentleman után
több mint 4 éve
RIP Ned Beatty

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hallod azt hittem már megy nem kell rosszindulatbemutató nélkül amúgy nem tudom mit vársz mit mondjunk ráNa "bassszzzameg"Na újramost nézem, átrakták szeptemberre a bemutatót 😕
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/mozi/termeszetes-feny-termeszetes-feny/movie-225837/amp
Valaki valami ? (Az hogy csütörtöktől játszák tudom)
VvAlekosz
Löfli
Köszi az infót
Kegyetlenül kíváncsi vagyok erre a filmre
VvAlekosz
Negritis
Erdeklodtem es pont
több mint 4 éve
bemutató nélkül amúgy nem tudom mit vársz mit mondjunk ráNa "bassszzzameg"Na újramost nézem, átrakták szeptemberre a bemutatót 😕
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/mozi/termeszetes-feny-termeszetes-feny/movie-225837/amp
VvAlekosz
Löfli
Köszi az infót
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na "bassszzzameg"Na újramost nézem, átrakták szeptemberre a bemutatót 😕
VvAlekosz
Löfli
Köszi az infót
több mint 4 éve
Na újramost nézem, átrakták szeptemberre a bemutatót 😕
VvAlekosz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Na újra www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/mozi/termeszetes-feny-termeszetes-feny/movie-225837/amp
több mint 4 éve
megvolt az idei első mozizása Soul megérte, még akkor is ha vártam vagy fél évet rá
bár angolul valszeg jobban élveztem volna
több mint 4 éve
Ez a Schindler listaja meg mindig eros es megdobbento film. Tegnap ment valahol, gondoltam a fene nezi magyarul, megneztem Netflixen inkabb angolul. Lattam mar nehany eve, de most ujfent sziven utott.Mondja ezt az, akinek a képén az újnáci Cartman van..."Müssen die Juden ausrotten!" 😀
Stez
(Persze a film amúgy tényleg remek)
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
hétvégén ráleltem egy igazi gyöngyszemre ami eddig nekem teljesen a radar alatt ment pedig gengszter filmes fronton jónak gondoltam magam !Zseniális film, de hogy maradhatott ki? 😊
A halál keresztútján (Coen fivérek 1990)
Gabriel Byrne a főszerepben!zseniális kis noire ,remek hangulat nagyon fasza karakterek! igazi sakkjátszma az életben maradásért , ahol kell kemény de igazából a párbeszédek dominálnak akár egy kamaradrámaként is felfogható !John Torturo pedig hab a tortán! erősen ajánlom ha valakinek még kimaradt...
yooker
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
hétvégén ráleltem egy igazi gyöngyszemre ami eddig nekem teljesen a radar alatt ment pedig gengszter filmes fronton jónak gondoltam magam !A halál keresztútján (Coen fivérek 1990)
Gabriel Byrne a főszerepben!zseniális kis noire ,remek hangulat nagyon fasza karakterek! igazi sakkjátszma az életben maradásért , ahol kell kemény de igazából a párbeszédek dominálnak akár egy kamaradrámaként is felfogható !John Torturo pedig hab a tortán! erősen ajánlom ha valakinek még kimaradt...
több mint 4 éve
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/mozi/termeszetes-feny-termeszetes-feny/movie-225837/ampcsütörtöktől a mozikban
Valakinek valami infó?
VvAlekosz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
www.google.com/amp/s/port.hu/adatlap/film/mozi/termeszetes-feny-termeszetes-feny/movie-225837/ampValakinek valami infó?