Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=KBJ8xkxFyKs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nah akkor ma házhoz megyek lóf*szért és megnézem fél2től a Macskákat 😀kiváncsi vagyok marad-e ép agysejtem 😀
több mint 4 éve
Nem védeni akarom, de elég hosszú időn keresztül elég prominens személye volt Hollywood-nak, rengeteg A-listás filmmel. Nyilván rengeteg barátja, lekötelezettje van. Miért utálnák ki? Ha elítélik, bebizonyosodik hogy bűnös, úgy már kicsit más lenne a helyzet, de addig szerintem ez simán belefér.ez ok! de hogy a filmes közeg teljes mértékben visszafogadja / elfogadja nekem ezzel van a bajom...nyaraljon Tahitin vagy csináljon bármit de hogy simán ott lehet mintha mi sem történt volna ez kurva gáz...azért hogy Harvey Weinstein ( ha jól láttam ) ott feszített a Golden Globe gálán valamelyik asztalnál teljesen kedélyesen az eléggé gáz de lehet hogy csak én vagyok rohadt naív...A tárgyalása előtt volt a gála, miért ne lehetett volna ott? Egyelőre még nem ítélték el, ártatlanság vélelme, stb stb 🙂
yooker
warr_b
yooker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Sajnos nem a lényegi részt emeltem ki az eredeti hozzászólásból:Én vagy 10+ könyvet olvastam el csak telefonon keresztül, nyelvet tanulok rajta (kívülről ez ugyanannak látszik, mintha messengereznék), nyilván nem ez az általános, de az általánosítást is utálom azoktól, akik nem tudják elképzelni, hogy a facebookozáson és a macskás videók nézegetésén kívül más is van a világon. Na mindegy ez itt ordas offugyanez, évek óta csak telón olvasok könyvet, mert már nem fértem el lakásban az old school könyvektől. Azok nem tudják elképzelni mire jó egy mai okosteló akik tényleg csak instáznak meg chatelnek rajta. persze ahhoz is kell egy 300k+os flagship... 😀
r.baggio
briareos
"btw, vonattal jöttem az emberek kb fele használta a telefonját volt aki olvasott és volt aki azt nézte mire ugathat be"
Csak arra reflektáltam, hogy szerintem nem csak ez a két opció létezik főleg a "kinek ugathat be " dolog...
több mint 4 éve
Jojo Rabbit erősen ajánlott.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
talán mert holló a hollónak...ez ok! de hogy a filmes közeg teljes mértékben visszafogadja / elfogadja nekem ezzel van a bajom...nyaraljon Tahitin vagy csináljon bármit de hogy simán ott lehet mintha mi sem történt volna ez kurva gáz...azért hogy Harvey Weinstein ( ha jól láttam ) ott feszített a Golden Globe gálán valamelyik asztalnál teljesen kedélyesen az eléggé gáz de lehet hogy csak én vagyok rohadt naív...A tárgyalása előtt volt a gála, miért ne lehetett volna ott? Egyelőre még nem ítélték el, ártatlanság vélelme, stb stb 🙂
yooker
warr_b
yooker
(nehogy azt hidd, hogy a többiek nem csinálták, csak róla kiderült)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ilyen a vilag sajnos ...ez ok! de hogy a filmes közeg teljes mértékben visszafogadja / elfogadja nekem ezzel van a bajom...nyaraljon Tahitin vagy csináljon bármit de hogy simán ott lehet mintha mi sem történt volna ez kurva gáz...azért hogy Harvey Weinstein ( ha jól láttam ) ott feszített a Golden Globe gálán valamelyik asztalnál teljesen kedélyesen az eléggé gáz de lehet hogy csak én vagyok rohadt naív...A tárgyalása előtt volt a gála, miért ne lehetett volna ott? Egyelőre még nem ítélték el, ártatlanság vélelme, stb stb 🙂
yooker
warr_b
yooker
Plusz az ott levok 70% lefogadom élt már vissza a hatalmával ilyen téren.
több mint 4 éve
ez ok! de hogy a filmes közeg teljes mértékben visszafogadja / elfogadja nekem ezzel van a bajom...nyaraljon Tahitin vagy csináljon bármit de hogy simán ott lehet mintha mi sem történt volna ez kurva gáz...azért hogy Harvey Weinstein ( ha jól láttam ) ott feszített a Golden Globe gálán valamelyik asztalnál teljesen kedélyesen az eléggé gáz de lehet hogy csak én vagyok rohadt naív...A tárgyalása előtt volt a gála, miért ne lehetett volna ott? Egyelőre még nem ítélték el, ártatlanság vélelme, stb stb 🙂
yooker
warr_b
több mint 4 éve
azért hogy Harvey Weinstein ( ha jól láttam ) ott feszített a Golden Globe gálán valamelyik asztalnál teljesen kedélyesen az eléggé gáz de lehet hogy csak én vagyok rohadt naív...A tárgyalása előtt volt a gála, miért ne lehetett volna ott? Egyelőre még nem ítélték el, ártatlanság vélelme, stb stb 🙂
yooker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
azért hogy Harvey Weinstein ( ha jól láttam ) ott feszített a Golden Globe gálán valamelyik asztalnál teljesen kedélyesen az eléggé gáz de lehet hogy csak én vagyok rohadt naív...
több mint 4 éve
Én vagy 10+ könyvet olvastam el csak telefonon keresztül, nyelvet tanulok rajta (kívülről ez ugyanannak látszik, mintha messengereznék), nyilván nem ez az általános, de az általánosítást is utálom azoktól, akik nem tudják elképzelni, hogy a facebookozáson és a macskás videók nézegetésén kívül más is van a világon. Na mindegy ez itt ordas offugyanez, évek óta csak telón olvasok könyvet, mert már nem fértem el lakásban az old school könyvektől. Azok nem tudják elképzelni mire jó egy mai okosteló akik tényleg csak instáznak meg chatelnek rajta. persze ahhoz is kell egy 300k+os flagship... 😀
r.baggio
több mint 4 éve
Én vagy 10+ könyvet olvastam el csak telefonon keresztül, nyelvet tanulok rajta (kívülről ez ugyanannak látszik, mintha messengereznék), nyilván nem ez az általános, de az általánosítást is utálom azoktól, akik nem tudják elképzelni, hogy a facebookozáson és a macskás videók nézegetésén kívül más is van a világon. Na mindegy ez itt ordas off
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
És mivan ha én az e-mailem olvasom, teendőim rendezem?Aha...meg mondjuk azt , hogy tervezz, kreatív ötleteket szülj végiggondold a napi teendőidet vagy megtervezd a holnapit. Vagy gondolkozz azon, hogy mivel lephetnéd meg a párodat, gyerekedet.. stb..jah igen, meg volt aki nézett ki a fejéből bambán, nah ezt váltják le az emberek most telefonba bambulássalJexi:Nekem bejött. Tegnap is felszallok a buszra, megszámoltam, 13 emberből 11 bele volt buzulva a telojaba. Nem állapot.
átlagos romkom, egy csomó ok-boomer demagógiával
és alapvetően nem több mint egy mobilos remake az anger managementhez
Negritis
Voltak jo képsorok, remelem minél többen néztek meg akik ugyanígy élnek.
#JC6
Negritis
Nem te használod a telefont , ő használ téged.
Vagy már észre sem veszed, hogy mit akarnak eladni neked mert te magad vagy a termék.
gordon
Mivan ha veluk beszélek nekik nézelődök mert amikor veluk vagyok veluk akarok lenni?
Kreatív ötletelés meg érdekes, van hogy olvasok egy cikket ami tok jó a munkámhoz és felreteszem.
De mivan ha a napi stresszt 10 perc játékkal vezetem le vagy telefonon olvasom a fórumot ?
Tényleg ne legyünk demagógok, mert nem tudod ki mit csinál.
Ha már problémázni akarunk inkább legyen az, hogy ami hozzátartozik / képernyő nézés mennyire káros.
Szociális kötődések is csorbulnak persze, de pont azt a részét hoztad fel ami az előnye 😊
több mint 4 éve
ilyen alapon nem te használod a fórumot, hanem az tégedAha...meg mondjuk azt , hogy tervezz, kreatív ötleteket szülj végiggondold a napi teendőidet vagy megtervezd a holnapit. Vagy gondolkozz azon, hogy mivel lephetnéd meg a párodat, gyerekedet.. stb..jah igen, meg volt aki nézett ki a fejéből bambán, nah ezt váltják le az emberek most telefonba bambulássalJexi:Nekem bejött. Tegnap is felszallok a buszra, megszámoltam, 13 emberből 11 bele volt buzulva a telojaba. Nem állapot.
Negritis
#JC6
Negritis
Vagy már észre sem veszed, hogy mit akarnak eladni neked mert te magad vagy a termék.
gordon
elvégre beszélhetnél a családoddal is ehelyett!!!!44444négynégynégy
ezért mondom hogy demagóg ....
több mint 4 éve
Aha...meg mondjuk azt , hogy tervezz, kreatív ötleteket szülj végiggondold a napi teendőidet vagy megtervezd a holnapit. Vagy gondolkozz azon, hogy mivel lephetnéd meg a párodat, gyerekedet.. stb..jah igen, meg volt aki nézett ki a fejéből bambán, nah ezt váltják le az emberek most telefonba bambulássalJexi:Nekem bejött. Tegnap is felszallok a buszra, megszámoltam, 13 emberből 11 bele volt buzulva a telojaba. Nem állapot.
Negritis
#JC6
Negritis
több mint 4 éve
btw egy csomó része a filmnek összejön innen:southpark.cc.com/full-episodes/s14e14-creme-fraiche
southpark.cc.com/full-episodes/s15e01-humancentipad
southpark.cc.com/full-episodes/s20e03-the-damned
southpark.cc.com/full-episodes/s20e04-wieners-out
több mint 4 éve
nem fogok társadalmi kérdésekbe belemenniJexi:Nekem bejött. Tegnap is felszallok a buszra, megszámoltam, 13 emberből 11 bele volt buzulva a telojaba. Nem állapot.
Negritis
#JC6
de sztem nem rosszabb az ha a telefont nézik, mintha épp a másikat szúrnák hogy mivel van többje mint nekem
van benne erős üzenet nem mondom, de túl erős a túlzás és süt róla a boomer mentalitás
nemrég már idéztem Szókratész-t akinek az irott szóval is gondja volt
btw, vonattal jöttem az emberek kb fele használta a telefonját volt aki olvasott és volt aki azt nézte mire ugathat be
jah igen, meg volt aki nézett ki a fejéből bambán, nah ezt váltják le az emberek most telefonba bambulással
több mint 4 éve
- JC6
6 981
Jexi:Nekem bejött. Tegnap is felszallok a buszra, megszámoltam, 13 emberből 11 bele volt buzulva a telojaba. Nem állapot.
Negritis
több mint 4 éve
Jexi:átlagos romkom, egy csomó ok-boomer demagógiával
több mint 4 éve
valakinek van infója, hogy mikor lesz látható pesti mozikban is az Árva Brooklyn?www.vox.hu/newvox/?p=17172
www.imdb.com/title/tt0385887/
gamerkr
16.a elvileg
több mint 4 éve
valakinek van infója, hogy mikor lesz látható pesti mozikban is az Árva Brooklyn?www.imdb.com/title/tt0385887/
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=5TYDBidOa5I&feature=emb_titlebiztos jó lesz, de valahogy engem inkább taszít
több mint 4 éve
Tőrbe ejtve:idén is sikerült egy fasza filmel kezdeni az évet
látni akarom még eredeti hanggal is, de közel tökéletes film
aki szereti a krimiket azoknak kb kötelező
több mint 4 éve
Bírom az X-men univerzumot, de így h újraforgatták a filmet, nem tudom h mit várjak tőle!www.youtube.com/watch?v=t6Jgipg_OLM