Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Tudtok ajánlani rendes filmet anime témában az elmúlt 5-6 évből? Olyat ami nem vmi sorozathoz köthető azaz megállja a helyét önálló filmként.www.gamestar.hu/masvilag/studio-ghibli-anime-netflix-273330.htmlMeh.... it's Ghibli. Nem egy nagy hír.
Negritis
Eddig is ez volt a legnépszerűbb volt, ezután is az lesz... az egyéb animét kéne nyomatni. 😛
(Amúgy Grave of the Fireflies pont nincs benne, mert másé a jog - )
Viszont Mijazaki meg nagyon lassan halad az új filmjével (15% elvileg, 3.5 év alatt) - szóval nem lesz meg vele az olimpiáig... 😕
Igor
Netflixről meg hirtelen ugrott be, hogy animációs témában ez a sorozat azért nem volt rossz 😊 :
www.youtube.com/watch?v=wUFwunMKa4E
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Ezt max akkor tudhatod, ha ott voltál valamelyik casting kanapén.fú, nem tudom. én nagyon jól éreztem magamat közben, de párszor unatkoztam az utolsó 20 perce meg egyenesen kínos volt. Rian Johnson szerintem az a csávó, akit megkér a nője, hogy ne élvezzen a szájába, ezért inkább borzasztóan seggbebassza.Knives out - Torbe ejtvealul hype-olt? 😀
Nagyon alulhypolt alkotas, szerintem zsenialis, humoros csavaros nagyon jol osszerakott film, reg szorakoztam ilyen jol moziban!
JéBé
inkább azt mondanám alul marketingelt, a neten brutális hype-t kapott
Negritis
valahogy így jöttem ki róla 😀
shawnka
Nyugi, nem kell egyből törölni a "Weinstein bácsi" névjegyet a telefonból, mi nem fogunk analizálni kívűl és belül... 😊
több mint 4 éve
tudod, először kell a népszerű amiről hallottak aztán mikor azok ledarálva lehet adni az egyéb cuccot 😀www.gamestar.hu/masvilag/studio-ghibli-anime-netflix-273330.htmlMeh.... it's Ghibli. Nem egy nagy hír.
Negritis
Eddig is ez volt a legnépszerűbb volt, ezután is az lesz... az egyéb animét kéne nyomatni. 😛
Viszont Mijazaki meg nagyon lassan halad az új filmjével (15% elvileg, 3.5 év alatt) - szóval nem lesz meg vele az olimpiáig... 😕
Igor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.gamestar.hu/masvilag/studio-ghibli-anime-netflix-273330.htmlMeh.... it's Ghibli. Nem egy nagy hír.
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Engem is ez vett meg végleg azt hiszem 😀Gyönyörű hasonlat, felírtam a filmet a listára 😀fú, nem tudom. én nagyon jól éreztem magamat közben, de párszor unatkoztam az utolsó 20 perce meg egyenesen kínos volt. Rian Johnson szerintem az a csávó, akit megkér a nője, hogy ne élvezzen a szájába, ezért inkább borzasztóan seggbebassza.Knives out - Torbe ejtvealul hype-olt? 😀
Nagyon alulhypolt alkotas, szerintem zsenialis, humoros csavaros nagyon jol osszerakott film, reg szorakoztam ilyen jol moziban!
JéBé
Negritis
shawnka
warr_b
több mint 4 éve
Gyönyörű hasonlat, felírtam a filmet a listára 😀fú, nem tudom. én nagyon jól éreztem magamat közben, de párszor unatkoztam az utolsó 20 perce meg egyenesen kínos volt. Rian Johnson szerintem az a csávó, akit megkér a nője, hogy ne élvezzen a szájába, ezért inkább borzasztóan seggbebassza.Knives out - Torbe ejtvealul hype-olt? 😀
JéBé
Negritis
shawnka
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
nemtom, nekem nagyon tetszett a "showdown" a végénfú, nem tudom. én nagyon jól éreztem magamat közben, de párszor unatkoztam az utolsó 20 perce meg egyenesen kínos volt. Rian Johnson szerintem az a csávó, akit megkér a nője, hogy ne élvezzen a szájába, ezért inkább borzasztóan seggbebassza.Knives out - Torbe ejtvealul hype-olt? 😀
JéBé
Negritis
shawnka
több mint 4 éve
fú, nem tudom. én nagyon jól éreztem magamat közben, de párszor unatkoztam az utolsó 20 perce meg egyenesen kínos volt. Rian Johnson szerintem az a csávó, akit megkér a nője, hogy ne élvezzen a szájába, ezért inkább borzasztóan seggbebassza.Knives out - Torbe ejtvealul hype-olt? 😀
JéBé
Negritis
több mint 4 éve
www.gamestar.hu/masvilag/studio-ghibli-anime-netflix-273330.html
több mint 4 éve
Terminator: Dark Fate Nem vártam tőle sokat, de nekem korrekt lett! Az új T-nél elég fasza kis megoldások voltak!
több mint 4 éve
Bár a vicceknél is megállná a helyét 😀1-1.5 hónapja beszéltem róla
9gag.com/gag/aPRXzyK
Gorcsev
zseniálisan szar
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Bár a vicceknél is megállná a helyét 😀9gag.com/gag/aPRXzyK
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
ozibozi
17 156
Békebeli Poirot a XXI. Századra. 😊
több mint 4 éve
Knives out - Torbe ejtvealul hype-olt? 😀
JéBé
több mint 4 éve
JéBé
7 035
Knives out - Torbe ejtve Nagyon alulhypolt alkotas, szerintem zsenialis, humoros csavaros nagyon jol osszerakott film, reg szorakoztam ilyen jol moziban!
több mint 4 éve
23.ai hét brutál lesz1917
Jojo
Jewell
több mint 4 éve
a Life sztem jobb film, de teljesen korrektUnderwater:Life klón? Mert az hiába össze ollózott klisé film, kurva jól meg volt csinálva
nah ezért nem jógázunk a mariana árokban
szórakoztató, klisés Alien klón a jobbak közül
Negritis
peach
meg hálisten csak 90 perc körül van, ami üdítő a 130 perces szenvedések között
több mint 4 éve
Underwater:Life klón? Mert az hiába össze ollózott klisé film, kurva jól meg volt csinálva
nah ezért nem jógázunk a mariana árokban
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Underwater:nah ezért nem jógázunk a mariana árokban
több mint 4 éve
kiváncsi leszek az uncut gems-re hóvégéntwitter.com/MsKathyBates/status/1216778724609126405
több mint 4 éve
Ja, latom. Nem ismertem volna meg, ha nem mondod. 😀 En azt remelem, hogy az uj Penge ennek a filmnek a vegen jelenik meg... Es nem happy end lesz a lezaras Morbius szamara. 😆én is azért tudom mert Bate írta twitteren 😀
Stez
eleve a trailert is azért néztem meg 😀
twitter.com/Bate81/status/1216775486069706753
több mint 4 éve
Ja, latom. Nem ismertem volna meg, ha nem mondod. 😀 En azt remelem, hogy az uj Penge ennek a filmnek a vegen jelenik meg... Es nem happy end lesz a lezaras Morbius szamara. 😆
több mint 4 éve
de az a reimi féle pókemberezzel a filmmel kiderül h a sony féle "spiderverse" és az mcu tényleg kapcsolódik-e2 percnel a hatterben le van gyilkosozva Spider-man a falon. 🙂 Az mar gondolom a Mysterio-fele szal miatt van.
www.youtube.com/watch?v=9eQBl3_6FKA
az egész érdektelen, főleg hogy a vámpír kontent mindenkinek a könyökén jön ki
ráadásul egy középszar underworld feelinget hoz
Negritis
Stez
több mint 4 éve
ezzel a filmmel kiderül h a sony féle "spiderverse" és az mcu tényleg kapcsolódik-e2 percnel a hatterben le van gyilkosozva Spider-man a falon. 🙂 Az mar gondolom a Mysterio-fele szal miatt van.
www.youtube.com/watch?v=9eQBl3_6FKA
az egész érdektelen, főleg hogy a vámpír kontent mindenkinek a könyökén jön ki
ráadásul egy középszar underworld feelinget hoz
Negritis
Szerkesztette: Stez