Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
ezzel a filmmel kiderül h a sony féle "spiderverse" és az mcu tényleg kapcsolódik-ewww.youtube.com/watch?v=9eQBl3_6FKA
az egész érdektelen, főleg hogy a vámpír kontent mindenkinek a könyökén jön ki
ráadásul egy középszar underworld feelinget hoz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Erthetetlen, hogy nincsen ott a jeloltek kozott Egerton, amikor egy eve egy kilometerekkel szarabb film meg tarolt, ami raadasul totalis hazugsag volt.elton john túlértelmezte a szeresd felebarátodat "utasítást"Én is csodálkoztam hogy az LMBTQXYZZS nem tüntetett még érte..én a Rocketman-t hiáynolomés hol van Bale? Ezt is elveszik tőle mint a Puskás díjat...ez az utóbbi évek legerősebb Oscar gálája leszaz irishman jelölései szánalmasok ...
shawnka
Negritis
eaglesmcnabb
Negritis
#JC6
viccet félretéve a film kurva jó, kiváncsi lennék hogy:
- láttad-e
- van-e nem homofób kritikád vele kapcsolatba (nem tökéletes a film tény)
Negritis
Ugy tunik, hogy halivudnak most eleg volt a meleg tema nehany evig, aztan jo messzirol elkerulik inkabb.
Az Irishman meg no comment.
több mint 4 éve
elton john túlértelmezte a szeresd felebarátodat "utasítást"Én is csodálkoztam hogy az LMBTQXYZZS nem tüntetett még érte..én a Rocketman-t hiáynolomés hol van Bale? Ezt is elveszik tőle mint a Puskás díjat...ez az utóbbi évek legerősebb Oscar gálája leszaz irishman jelölései szánalmasok ...
shawnka
Negritis
eaglesmcnabb
Negritis
#JC6
viccet félretéve a film kurva jó, kiváncsi lennék hogy:
- láttad-e
- van-e nem homofób kritikád vele kapcsolatba (nem tökéletes a film tény)
több mint 4 éve
- JC6
6 981
Én is csodálkoztam hogy az LMBTQXYZZS nem tüntetett még érte..én a Rocketman-t hiáynolomés hol van Bale? Ezt is elveszik tőle mint a Puskás díjat...ez az utóbbi évek legerősebb Oscar gálája leszaz irishman jelölései szánalmasok ...
shawnka
Negritis
eaglesmcnabb
Negritis
több mint 4 éve
Volt mar olyan, hogy egyazon szemely lett ugyanabban az evben a legjobb fo- es mellekszereplo is? Drukkolok Scarlettnek. 😀
több mint 4 éve
én a Rocketman-t hiáynolomés hol van Bale? Ezt is elveszik tőle mint a Puskás díjat...ez az utóbbi évek legerősebb Oscar gálája leszaz irishman jelölései szánalmasok ...
shawnka
Negritis
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
és hol van Bale? Ezt is elveszik tőle mint a Puskás díjat...ez az utóbbi évek legerősebb Oscar gálája leszaz irishman jelölései szánalmasok ...
shawnka
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ez az utóbbi évek legerősebb Oscar gálája leszaz irishman jelölései szánalmasok ...
shawnka
több mint 4 éve
ez az utóbbi évek legerősebb Oscar gálája lesz
több mint 4 éve
ivós filmnek szántuk, nézhetetlen voltCop Mortem után megvan a második 1 pontos filmem imdb-nhékás, az már csak Anger miatt is minimum kettes!!!
Negritis
eaglesmcnabb
annál a velocipastor is jobb
több mint 4 éve
Cop Mortem után megvan a második 1 pontos filmem imdb-nhékás, az már csak Anger miatt is minimum kettes!!!
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
john c reily-t valaki magyarázza már elcsinál egy olyan epic filmet mint a Sisters brothers
egy bájos emléket mint a Stan&Ollie
és egy förmedvényt mint a Watson&Holmes
mindezt 2018-ban
aki hozzám hasonlóan imádta a stan és pan filmeket gyerekként nézze meg a Stan&Ollie-t
nagyszerű alakítások és egy szép történet barátságról és arról hogy múlik el a világ dicsősége
több mint 4 éve
nah végre pótoltam a taxisofőrta film nem öregedett túl jól főleg az akció terén
viszont van egy hangulata
és még jobban zavar hogy mennyire blatant copy volt sokszor a Joker
több mint 4 éve
milyen sorozat? és miért kéne olyannak lennie?Hát oké, de akkor lehetett volna olyan mint a sorozat, ott egészen jól eltalálták a szereplőket és a hangulatot azzal az elvetemült romkom szerű paródiával 😊Jó nagy hulladék lesz ez a a Harley Quinn film így az előzetes alapján, hihetetlen mennyire amatőröket pakoltak a most is király Margot mellé... McGregor mennyire erőltetett volt basszus..nemtom, nekem bejött a trailer
FLZOLI
"elbaszott" női deadpool lesz kb a film
Negritis
FLZOLI
nekem felkeltette az érdeklődésemet és valszeg moziban nézem (ami nem jelent semmi a macskák után 😀)
Negritis
több mint 4 éve
milyen sorozat? és miért kéne olyannak lennie?Hát oké, de akkor lehetett volna olyan mint a sorozat, ott egészen jól eltalálták a szereplőket és a hangulatot azzal az elvetemült romkom szerű paródiával 😊Jó nagy hulladék lesz ez a a Harley Quinn film így az előzetes alapján, hihetetlen mennyire amatőröket pakoltak a most is király Margot mellé... McGregor mennyire erőltetett volt basszus..nemtom, nekem bejött a trailer
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
nekem felkeltette az érdeklődésemet és valszeg moziban nézem (ami nem jelent semmi a macskák után 😀)
több mint 4 éve
Hát oké, de akkor lehetett volna olyan mint a sorozat, ott egészen jól eltalálták a szereplőket és a hangulatot azzal az elvetemült romkom szerű paródiával 😊Jó nagy hulladék lesz ez a a Harley Quinn film így az előzetes alapján, hihetetlen mennyire amatőröket pakoltak a most is király Margot mellé... McGregor mennyire erőltetett volt basszus..nemtom, nekem bejött a trailer
FLZOLI
Negritis
több mint 4 éve
Jó nagy hulladék lesz ez a a Harley Quinn film így az előzetes alapján, hihetetlen mennyire amatőröket pakoltak a most is király Margot mellé... McGregor mennyire erőltetett volt basszus..nemtom, nekem bejött a trailer
FLZOLI
több mint 4 éve
marriage storyuh, hát nem egy feel good sztori, egyetlen hozadéka abramsnek hogy Adam Driver bekerült a köztudatba
erős alakítások, földhöz ragadt történet, minimális hálivúd
több mint 4 éve
Tőrbe ejtve Na most megvolt végre nekem is.
Zseniális, aki tudja, nézze meg 😎
Kicsit Colombo, de csak kicsit, amennyire jól áll neki.
A szereplők nagyon jók, Ana de Armas pedig egy tünemény. 😍
Nem csak egy klasszikus csavaros krimi, attól is kicsit más, így újat is kapunk. Ráadásul olyan mint egy kirakós, elrejtett darabkákkal, így a néző is kirakhatja közben.
Igazán szórakoztató.
Megérdemli a világsikert a film.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Ennyire vágynak az emberek egy új Agatha Christe/Poirot/Columbo részre, hogy egy teljesen átlagos, nyilván nem rossz, de semmiben sem extra Knives Out filmet is az egekig magasztalnak?a sztori jó és a színészek kiválóak
Régen tényleg minden jobb volt... a filmek világában mindenképp
tessék sok-sok régi klasszikust nézni
r.baggio
sztem van miért magasztalni
több mint 4 éve
Krisztus első megkísértéselátom hogy miért hisztiznek miatta, de az a gond h ezen hisztizni kell
átmenet a monty python és az irigy hónaljmirigy között
néhol kínos néhol mókás, 40-50 perces kis limonádé
több mint 4 éve
Ennyire vágynak az emberek egy új Agatha Christe/Poirot/Columbo részre, hogy egy teljesen átlagos, nyilván nem rossz, de semmiben sem extra Knives Out filmet is az egekig magasztalnak?Régen tényleg minden jobb volt... a filmek világában mindenképp
tessék sok-sok régi klasszikust nézni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ozibozi
17 156
Sharknado ?
több mint 4 éve
Jó nagy hulladék lesz ez a a Harley Quinn film így az előzetes alapján, hihetetlen mennyire amatőröket pakoltak a most is király Margot mellé... McGregor mennyire erőltetett volt basszus..