Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
ripHe only wrote one screenplay, but it’s an absolute gem of a whodunnit. Why not pay tribute to the great Stephen Sondheim by watching his parlor game cult classic ‘The Last Of Sheila’. (Co-written with Anthony Perkins, no less). RIP x pic.twitter.com/Cqd2FpUgtw
— edgarwright (@edgarwright) November 26, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
infinitehót közepes akciófilm aminek a koncepciója tök jó is lehetett volna
de sajnos megint túl sokat akartak és egy baromság lett
kb hegylakó 2 x mátrix 2 úgy hogy nem létezik az első rész
a színészek nem jók, a történet blőd de az akciók és a hangulat rendbe van
több mint 4 éve
www.puliwood.hu/hirek/elhunyt-csuros-karola-302639.html
több mint 4 éve
Pont emiatt nem számítottam egy-két fordulatra, de főleg a végén, mert nulla kémia. Szar dumák, katasztrófa az egész. Vártam valamit a végén, de nem ezt. De nem is tudnám jobban megmagyarázni, mert olyan sivár film sajnos.Egyedül a fordulat volt értékelhető abban a filmben.ezt magyarázd már meg, én értem hogy meglepőnek tűnhetett de távolról látszott
kristóf17
és a karakterek/színészek közti kémia hiánya miatt egyáltalán nem működött
Negritis
több mint 4 éve
Kegyetlen az a film.Egyedül a fordulat volt értékelhető abban a filmben.ezt magyarázd már meg, én értem hogy meglepőnek tűnhetett de távolról látszott
kristóf17
Negritis
Kegyetlen szar. F&F episode XXXIII kb. Semmilyen értékelhető momentuma nincs, egy percnyi kémia sincs, nevetséges párbeszédek, százezredik bőr lehúzás a sztoriról... 40 perc után kezdtem el tekerni, fizikai fájdalom volt addig is az a 40 perc. Kalap szart sem ér, nemhiába a netflix tolta.
több mint 4 éve
Egyedül a fordulat volt értékelhető abban a filmben.ezt magyarázd már meg, én értem hogy meglepőnek tűnhetett de távolról látszott
kristóf17
több mint 4 éve
A sonicot néztem most meg a fiammal. Neki nagyon tetszett, de másfél órát én is elvoltam vele. A story nyílván olyan amilyen, leginkább nincs is, de bőven nézhető kategória, rosszabbra számítottam
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
az is egy korrekt film és működik a karakterek közti kémia bár | morgan kibaszott freeman .... |Nekem még a Sokkal több mint testőr 2 is.30 percig bírtam, bár nem én vagyok a célközönség, de ebből sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni egy jó rendezővelRed notice:sztem ennél rosszabb, főleg mert 0 kémia van a karakterek között
Egész jópofa kis akcióvígjáték, pár apróbb marhaságtól eltekintve.
RR a szokásos, amit mostanában mindig hoz, eyecandynek ott van Gal Gadot (bár nekem az indiai csajszi jobban bejött 😁). Amolyan Indiana Jones és Ocean's crossover, egyszer simán nézhető 🙂
warr_b
a sztori meg egy gyengébb heisthoz is elbaszott
a fordulat meg ...
Negritis
a Free guy pedig tetszett
r.baggio
Igénytelen vagyok, na...
bcsarli
több mint 4 éve
Nekem még a Sokkal több mint testőr 2 is.30 percig bírtam, bár nem én vagyok a célközönség, de ebből sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni egy jó rendezővelRed notice:sztem ennél rosszabb, főleg mert 0 kémia van a karakterek között
RR a szokásos, amit mostanában mindig hoz, eyecandynek ott van Gal Gadot (bár nekem az indiai csajszi jobban bejött 😁). Amolyan Indiana Jones és Ocean's crossover, egyszer simán nézhető 🙂
warr_b
a fordulat meg ...
Negritis
r.baggio
Igénytelen vagyok, na...
több mint 4 éve
30 percig bírtam, bár nem én vagyok a célközönség, de ebből sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni egy jó rendezővelRed notice:sztem ennél rosszabb, főleg mert 0 kémia van a karakterek között
warr_b
a fordulat meg ...
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Egyedül a fordulat volt értékelhető abban a filmben. Nem tetszett. Egy gyenge 5-ös 10-ből. Pedig nem sok filmre szakítottam időt mostanság, de inkább lett volna valami más.Red notice:sztem ennél rosszabb, főleg mert 0 kémia van a karakterek között
warr_b
a fordulat meg ...
Negritis
több mint 4 éve
Jeges pokolIdeje Schindler-nek is a visszavonuláson gondolkodni...
több mint 4 éve
Red notice:sztem ennél rosszabb, főleg mert 0 kémia van a karakterek között
warr_b
a fordulat meg ...
több mint 4 éve
Red notice: Egész jópofa kis akcióvígjáték, pár apróbb marhaságtól eltekintve.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Az új Ghostbusters egy cuki nosztalgia bombaDe sajnos egy tök átlagos és felesleges folytatás
több mint 4 éve
Tényleg nem Deadpool, de határozottan tetszettAzt fog😃kicsit hosszú lett és irgalmatlanul sok az effekt, a fény ésatöbbi, de a humora jó.Ez a lényeg. Szórakoztasson.Free Guyt látta már valaki? A hét végére tervezem, addig vélemény jöhet.korrekt limonádé, sztori semmi extra, a színészek meg a humora elviszi
bcsarli
Löfli
bcsarli
#JC6
több mint 4 éve
Megnéztem ezt az új francia “vígjátékot”, az Ezek vagyunk mi-t.Hat gyerekek, ez valami borzalom. De tényleg, szó szerint, borzalmas! Emberiség elleni bűntett…
több mint 4 éve
Semmi problema, a buntetesed, hogy a Pats nem lep palyara a holnapi jateknapon.Jah, igaz, van sorozatok topik is, elfelejtettem...my bad...én meg arra céloztam hogy ez a filmek topic 😀www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
1 rész kipiálva, eddig tetszik 😊
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
NegritisHat van tiz resze, es sorozatkent hivatkoznak ra, nekem az eleg, hogy sorozatkent definialjam. 😀Jóvanakkor kötekedjetek csak 😉
De en mar csak ilyen lazado vagyok!
Stez
Úgy értettem, hogy az anime sorozatban, de akkor pongyolán fogalmazta na...
Solymi
Negritis
Solymi
több mint 4 éve
Jah, igaz, van sorozatok topik is, elfelejtettem...my bad...én meg arra céloztam hogy ez a filmek topic 😀www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
NegritisHat van tiz resze, es sorozatkent hivatkoznak ra, nekem az eleg, hogy sorozatkent definialjam. 😀Jóvanakkor kötekedjetek csak 😉
Stez
Solymi
Negritis
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Pont most akartam írni hogy topic tévesztés esete áll fent !én meg arra céloztam hogy ez a filmek topic 😀www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
Stez
Solymi
Negritis
Kérném a probléma mielőbbi orvoslását az illetékes szakhatóságtól
több mint 4 éve
én meg arra céloztam hogy ez a filmek topic 😀www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
Stez
Solymi
több mint 4 éve
www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
Negritis
Hat van tiz resze, es sorozatkent hivatkoznak ra, nekem az eleg, hogy sorozatkent definialjam. 😀Jóvanakkor kötekedjetek csak 😉
Stez
több mint 4 éve
Hat van tiz resze, es sorozatkent hivatkoznak ra, nekem az eleg, hogy sorozatkent definialjam. 😀De en mar csak ilyen lazado vagyok!
több mint 4 éve
www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
több mint 4 éve
Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez