NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Una para todos. Egy mindenkiért. HBO Go.Valami jó filmet tud ajánlani valaki ami mostanság jött ki?Hmm, amiket mostanában feltettek netflixre, azok között esetleg, és HBO Gora is felkerült pár film, ami nem került moziba
Estére néznék valamit. Akció / dráma vonalon mondjuk.
Toca
Chargers LT
Keserédes spanyol film, jó a hangulata, a gyerekszereplők, a sztorija.
több mint 4 éve
Valami jó filmet tud ajánlani valaki ami mostanság jött ki?Kegyelem ára,Oslo,esetleg a D Washington féle vonatos film
Toca
több mint 4 éve
Valami jó filmet tud ajánlani valaki ami mostanság jött ki?Hmm, amiket mostanában feltettek netflixre, azok között esetleg, és HBO Gora is felkerült pár film, ami nem került moziba
Toca
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
moziban igen, enmagban sztem még nemGodzilla vs Kong 😀wrath of manValami jó filmet tud ajánlani valaki ami mostanság jött ki?Six underground, bár az tavalyi
Toca
peach
nobody
Negritis
Fast 9 kijött már?
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Godzilla vs Kong 😀wrath of manValami jó filmet tud ajánlani valaki ami mostanság jött ki?Six underground, bár az tavalyi
Toca
peach
nobody
Negritis
Fast 9 kijött már?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
wrath of manValami jó filmet tud ajánlani valaki ami mostanság jött ki?Six underground, bár az tavalyi
Toca
peach
nobody
több mint 4 éve
Valami jó filmet tud ajánlani valaki ami mostanság jött ki?Six underground, bár az tavalyi
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
A szineszkedest se felejtsük ki végülis az olaszok játszanakValami jó filmet tud ajánlani valaki ami mostanság jött ki?Foci EB elődöntő. Lehet benne akció, dráma, horror bármi 😊
Toca
bcsarli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Valami jó filmet tud ajánlani valaki ami mostanság jött ki?Foci EB elődöntő. Lehet benne akció, dráma, horror bármi 😊
Toca
több mint 4 éve
Szerintem ez a Tomorrow's War nem volt rossz. Oke, semmi ujdonsag, sot, igazabol ossze lett gyurva az Edge of Tomorrowbol, War of The Worldsbol meg meg nehany filmbol, meg tele van klisekkel, de osszessegeben szerintem egyszer siman nezheto popcorn mozi volt.Az az egyetlen film amit pont tegnap néztem az idei felhozatalból.
Amig nem kell gondolkozni, nincs baj.
Stez
Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Szerintem ez a Tomorrow's War nem volt rossz. Oke, semmi ujdonsag, sot, igazabol ossze lett gyurva az Edge of Tomorrowbol, War of The Worldsbol meg meg nehany filmbol, meg tele van klisekkel, de osszessegeben szerintem egyszer siman nezheto popcorn mozi volt.Amig nem kell gondolkozni, nincs baj.
több mint 4 éve
Valami jó filmet tud ajánlani valaki ami mostanság jött ki?Estére néznék valamit. Akció / dráma vonalon mondjuk.
több mint 4 éve
Hang Nélkül 2Jó volt, az izgalom faktor megmaradt az 1-ből, ami akkor nagyot ütött. Nyilván az újdonság ereje már nem volt meg, de valid a 2. rész, sőt én egy 3.-at is megnéznék, amiben jöhet a fight a szörnyek ellen
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
nem, de ezt hívják metaforánakFelháborító hogy a mesék arra tanítanak ne prekoncepcio alapján itelkezz hanem ismerd meg a másikatPersze, mert csak szörnyekkel lehet értékeket közvetíteni.
Negritis
#JC6
és bármilyen csoportra ráhúzható akivel szemben előítéletek léteznek
több mint 4 éve
Felháborító hogy a mesék arra tanítanak ne prekoncepcio alapján itelkezz hanem ismerd meg a másikatPersze, mert csak szörnyekkel lehet értékeket közvetíteni.
Negritis
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Felháborító hogy a mesék arra tanítanak ne prekoncepcio alapján itelkezz hanem ismerd meg a másikat
több mint 4 éve
Nekem a kedvenc meséim a charlie, minden kutya a mennybe megy és a beszélő kutyák csodacsontja volt, mégsem lettem nagy kutya barát... Szóval nem értem mi ebben a durva?Luca:Milyen durva, hogy míg én Tom és Jerry-n meg Nils Holgerson-on nőttem fel, a 21. században olyan mesék készülnek, ahol egy emberevő ogre kedves, a viziszörny aranyos meg cuki, egy vikingnek gyilkos házisárkánya lesz, stb. 😀 😀 😀
aranyos kis animációs film, egy egyszerű történettel, a tanulságot is láttuk már, talán ilyen köntösben nem
szerethető kis cucc
Negritis
#JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Luca:Milyen durva, hogy míg én Tom és Jerry-n meg Nils Holgerson-on nőttem fel, a 21. században olyan mesék készülnek, ahol egy emberevő ogre kedves, a viziszörny aranyos meg cuki, egy vikingnek gyilkos házisárkánya lesz, stb. 😀 😀 😀
aranyos kis animációs film, egy egyszerű történettel, a tanulságot is láttuk már, talán ilyen köntösben nem
szerethető kis cucc
Negritis
több mint 4 éve
Luca:aranyos kis animációs film, egy egyszerű történettel, a tanulságot is láttuk már, talán ilyen köntösben nem
szerethető kis cucc
több mint 4 éve
sztem ezek szinvonalasabbak még mindig mint jópár film amit nézek 😀perverz egy állat 😊Annyi szó volt itt róla 1 nap alatt, hogy megfogadtam, ha elviszik 15-ig akkor azt megnézem 😊én felmentem enmagra és leszedtem az első 8 részt 😀
bcsarli
Negritis
ozibozi
több mint 4 éve
perverz egy állat 😊Annyi szó volt itt róla 1 nap alatt, hogy megfogadtam, ha elviszik 15-ig akkor azt megnézem 😊én felmentem enmagra és leszedtem az első 8 részt 😀
bcsarli
Negritis
több mint 4 éve
Annyi szó volt itt róla 1 nap alatt, hogy megfogadtam, ha elviszik 15-ig akkor azt megnézem 😊én felmentem enmagra és leszedtem az első 8 részt 😀
bcsarli
több mint 4 éve
Annyi szó volt itt róla 1 nap alatt, hogy megfogadtam, ha elviszik 15-ig akkor azt megnézem 😊
több mint 4 éve
Halálos Iramban 9| Toretto meghalt? |
Mivel autó fan és majd 20 éve franchise fanja vagyok, nyilván megnéztem.
Filmnek már nem túl jó, de rajongóként azért simán elmegy.
A kocsik faják, és a legjobb részek a visszautalások a korábbi részekre.
Az utolsó fél perc pedig tökéletes!
Chargers LT