NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
196
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
85
21
22:25
RedZone week 16
84
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
14
4
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Amúgy meg Superman badass és igen köré épül a JL, de azért lesz jelentősége a többieknek is, mégha ebben a filmben tényleg mint savior jelent meg, mert a többiek kevesebbek…az a baj hogy van aki badass, és van aki olyan op hogy minden mind1
Toca
az Infinity War-ban ezért kellett mellőzni Cp Marvel-t és ezért volt hogy csak korlátozva Wanda is, bár ugye esetében az instabilitás is számít
és nem mint megmentő jött, hanem mint ha a gyerekek csatároztak volna eddig aztán megjött apuci rendet rakni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nézem a Snyder Cut-t ha már kint van a filmbarátok special rólaNe porogd túl, attól hogy valamit újra vágnak nem lesz 10x jobb film.
www.youtube.com/watch?v=HKEsbhR6TAU
a cgi borzalmas, a harc jelenetek átláthatatlanok
mindenki egy picsogós idióta, attól nem lesz valami mély meg drámai hogy szar ezeréves dolgok miatt nyafognak
az nem karaktermélyítés Steppenwolfnál hogy | elkezd picsogni hogy ő bizony haza akar menni |
az hogy Flash intronál | berakják Iris-t mint fan service egy dolog, az hogy fekete nem pedig egy fehér nő egy másik dolog, engem ez nem szokott annyira zavarni, bár így semmi értelme a fan servicenek
de az hogy a kibaszott virsli fontosabb mint valakinek az élete az legalja még Snydertől is |
| martian manhunternek sincs semmi értelme |
a part 1-3ban lévő hozzáadott jelenetek lófaszt sem érnek, cserébe kibaszott unalmas az egész emiatt
Snyder továbbra sem tud párbeszédeket írni, csak akkor miért nem bízza olyanra aki tud
a csatornában van egy Batman - Flash jelenet amit kivágtak
| "save one", az egy normális karakter fejlődési pont ugyebár
www.youtube.com/watch?v=QZuLH8txtRk |
az indokolatlan lassításokról nem akarnék beszélni
csak 1 valaki olyan erős mint Steppenwolf, aha azt az 1 valakit meg is ölték azért
de eleve az egész justice leaguenek semmi értelme mert Superman egyedül táposabb mint a többi együttvéve
gyorsabb mint flash, erősebb mint ww
tud repülni, az eye beam táposabb mint bármilyen szuperfegyver
mi a fasz értelme így a többieknek?
bár számomra | ez az egyenlet | is kb annyi mintha másolnák az infinity gauntlet-t és a köveket hozzá (nemtom képregényben hogy van) csak lófaszt nem tudni hogy ez miért is akkor dolog
mondjuk eleve ez lenne a justice league és kb 0 kémia van a karakterek között, és orhadtul nem jön át miért is kezdtek együtt dolgozni
volt ugye a sikeres WW és Aquaman film, nah azokhoz képest az itteni karaktereik sokkal rosszabbak, rohadtul hiányzik valaki aki jól fogja össze az egészet
semmi értelme nem volt ezt a 4 órás verziót kiadni, ugyanolyan szar mint az "eredeti" cserébe 4 órás és mocsok unalmas,
a 4:3nak sincs semmi értelme ahogy annak se hogy más fps-sel van különböző helyeken (hbo go-n ugye "csak" 3:52 nem 4óra+)
Negritis
Nekem pl. Volt hozzáadott értéke jó pár jelenetnek.
| Flash sorozatban se fehér, vicces hogy téged nem zavar de felhozod, akkor csak zavar 😛 |
Ez a film Aquaman előtt készült, eredeti legnagyobb hibája is az, hogy nincsen felépítve az összes karakter illetve nem érted a motivációt.
Ebben azért erősített a film, de hat olyan dolgokkal, hogy nincs eredete még 3 hősnek nem tud mit kezdeni senki.
| Martian manhunternek ( fun fact Synder leforgatott egy Green Lantern valtoztatot is) miért kellett volna tobb értene legyen. Neki később lesz majd jelentősége, most már az is baj ha elkezdik a karaktrert felépíteni ? |
4-3-nak és Snyder bizonyos teknikaitol én se vágom magamat hasra, de örülök, hogy ezt kiadták mert 10x jobb mint az eredeti.
Persze ettől nem lett jo film, de azert ezt az óriás sírásodat se értem, nem vagy te Steppenwolf 😛
Igen, minden felépített főellensegnek kell legyen hajtóereje, azert nem meglepő, pláne, hogy DC és Marvel között van hasonlóság.
| sőt mondok jobbat, itt is időutazással oldanak meg dolgokat, csak itt lesznek következményei |
Amúgy meg Superman badass és igen köré épül a JL, de azért lesz jelentősége a többieknek is, mégha ebben a filmben tényleg mint savior jelent meg, mert a többiek kevesebbek…
több mint 4 éve
nézem a Snyder Cut-t ha már kint van a filmbarátok special rólawww.youtube.com/watch?v=HKEsbhR6TAU
a cgi borzalmas, a harc jelenetek átláthatatlanok
mindenki egy picsogós idióta, attól nem lesz valami mély meg drámai hogy szar ezeréves dolgok miatt nyafognak
az nem karaktermélyítés Steppenwolfnál hogy | elkezd picsogni hogy ő bizony haza akar menni |
az hogy Flash intronál | berakják Iris-t mint fan service egy dolog, az hogy fekete nem pedig egy fehér nő egy másik dolog, engem ez nem szokott annyira zavarni, bár így semmi értelme a fan servicenek
de az hogy a kibaszott virsli fontosabb mint valakinek az élete az legalja még Snydertől is |
| martian manhunternek sincs semmi értelme |
a part 1-3ban lévő hozzáadott jelenetek lófaszt sem érnek, cserébe kibaszott unalmas az egész emiatt
Snyder továbbra sem tud párbeszédeket írni, csak akkor miért nem bízza olyanra aki tud
a csatornában van egy Batman - Flash jelenet amit kivágtak
| "save one", az egy normális karakter fejlődési pont ugyebár
www.youtube.com/watch?v=QZuLH8txtRk |
az indokolatlan lassításokról nem akarnék beszélni
csak 1 valaki olyan erős mint Steppenwolf, aha azt az 1 valakit meg is ölték azért
de eleve az egész justice leaguenek semmi értelme mert Superman egyedül táposabb mint a többi együttvéve
gyorsabb mint flash, erősebb mint ww
tud repülni, az eye beam táposabb mint bármilyen szuperfegyver
mi a fasz értelme így a többieknek?
bár számomra | ez az egyenlet | is kb annyi mintha másolnák az infinity gauntlet-t és a köveket hozzá (nemtom képregényben hogy van) csak lófaszt nem tudni hogy ez miért is akkor dolog
mondjuk eleve ez lenne a justice league és kb 0 kémia van a karakterek között, és orhadtul nem jön át miért is kezdtek együtt dolgozni
volt ugye a sikeres WW és Aquaman film, nah azokhoz képest az itteni karaktereik sokkal rosszabbak, rohadtul hiányzik valaki aki jól fogja össze az egészet
semmi értelme nem volt ezt a 4 órás verziót kiadni, ugyanolyan szar mint az "eredeti" cserébe 4 órás és mocsok unalmas,
a 4:3nak sincs semmi értelme ahogy annak se hogy más fps-sel van különböző helyeken (hbo go-n ugye "csak" 3:52 nem 4óra+)
több mint 4 éve
www.puliwood.hu/hirek/gigaszi-uzlet-kereten-belul-keszul-el-a-torbe-ejtve-2-3-meghozza-a-netflixen-292480.html
több mint 4 éve
Én is úgy gondolom h a FOMO abszolút koherens egész.azt is láttam nemrég , tetszett de a FOMO a maga bulis jeleneteivel amik kb 100% élethűnek tűnnek meg ezzel a pörgősebb formátumával jobban beszippantotttegnap megnéztük a FOMO c. magyar filmet! elég ütős kis story , nagyon hiteles jelenetekkel , fasza kis fiatal színészekkel!ha valaki bulizott már úgy isten igazából annak még inkább érdekes 😊lol, én is pont tegnap néztem meg és sztem nem lett túl jó mint film
kemény témát feszeget ,nyilván picit szélsőségesen bemutatva a "mai fiatalokat " elég messzire elmegy de szépen össze van rakva a story egyáltalán nem rugaszkodik el teljesen a realitástól... szülőként nézve már előre betojtam persze mi jöhet még ! 😊 anno mi is nyomtuk rendesen de manapság bármi marhaságot megcsinálsz a buliban vagy kiütöd magad 1 percen belül mindenki láthatja...ezzel nagyon durván nehéz lehet mit kezdeni ...
yooker
mint életérzés lenyomat jó, de az egész nem áll össze és valami hiányzik belőle
hasonló témát feszeget mint a remélem legközelebb sikerül meghalnod, csak az egy jó film is mellé
Negritis
nekem összeáll abszolút amúgy mint film is...
yooker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
hátha valakit érdekelwww.youtube.com/watch?v=eqos4YgwssM
több mint 4 éve
azt is láttam nemrég , tetszett de a FOMO a maga bulis jeleneteivel amik kb 100% élethűnek tűnnek meg ezzel a pörgősebb formátumával jobban beszippantotttegnap megnéztük a FOMO c. magyar filmet! elég ütős kis story , nagyon hiteles jelenetekkel , fasza kis fiatal színészekkel!ha valaki bulizott már úgy isten igazából annak még inkább érdekes 😊lol, én is pont tegnap néztem meg és sztem nem lett túl jó mint film
kemény témát feszeget ,nyilván picit szélsőségesen bemutatva a "mai fiatalokat " elég messzire elmegy de szépen össze van rakva a story egyáltalán nem rugaszkodik el teljesen a realitástól... szülőként nézve már előre betojtam persze mi jöhet még ! 😊 anno mi is nyomtuk rendesen de manapság bármi marhaságot megcsinálsz a buliban vagy kiütöd magad 1 percen belül mindenki láthatja...ezzel nagyon durván nehéz lehet mit kezdeni ...
yooker
hasonló témát feszeget mint a remélem legközelebb sikerül meghalnod, csak az egy jó film is mellé
Negritis
nekem összeáll abszolút amúgy mint film is...
több mint 4 éve
tegnap megnéztük a FOMO c. magyar filmet! elég ütős kis story , nagyon hiteles jelenetekkel , fasza kis fiatal színészekkel!ha valaki bulizott már úgy isten igazából annak még inkább érdekes 😊lol, én is pont tegnap néztem meg és sztem nem lett túl jó mint film
yooker
több mint 4 éve
tegnap megnéztük a FOMO c. magyar filmet! elég ütős kis story , nagyon hiteles jelenetekkel , fasza kis fiatal színészekkel!ha valaki bulizott már úgy isten igazából annak még inkább érdekes 😊kemény témát feszeget ,nyilván picit szélsőségesen bemutatva a "mai fiatalokat " elég messzire elmegy de szépen össze van rakva a story egyáltalán nem rugaszkodik el teljesen a realitástól... szülőként nézve már előre betojtam persze mi jöhet még ! 😊 anno mi is nyomtuk rendesen de manapság bármi marhaságot megcsinálsz a buliban vagy kiütöd magad 1 percen belül mindenki láthatja...ezzel nagyon durván nehéz lehet mit kezdeni ...
több mint 4 éve
tudom, tudom velem van a bajde ezt várom, elég elborultnak tűnik, még jobban mint az előző 😀
www.youtube.com/watch?v=jty_V-zMrMM
több mint 4 éve
The Devil All the Time sztem jó/nagyszerű alakítások egy nehezen emészthető filmben, ahol nincs senki akit tudnék sajnálni akár egy percig is, még Arvinnal is nehéz együtt érezni
egy kis összeszedettség hiányzott belőle, így túlságosan fókuszvesztett és szerteágazó volt ami ártott neki
több mint 4 éve
A her nekem nem adta, viszont az ex machinát pótold amint tudod 😊most a the devil all the time lesz míg megjön az mh rise
peach
elvégre a 666. imdb pontozásom jön 😀
több mint 4 éve
A her nekem nem adta, viszont az ex machinát pótold amint tudod 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Tauegy érdekes netflix sci-fi, lényegében 2.5 szereplő van
egy tudós, 1 smart home ai és egy kísérleti alany
3uk közti interakciókból épül fel a film
a film arról szól hogy hogyan épít kapcsolatot az elrabolt csaj hogy kijusson, miközben a tudós próbálja időre befezetni a kísérletet
kis stockholm szindróma, kis tony stark - jarvis
számomra szórakoztató volt
bár a Her-t és az Ex Machinát még nem láttam, de amit tudok azokról lehet hasonlít rájuk
~90-95 perc-t sztem lehet ér (Gary Oldman az AI hangja), bár ha kimarad se vesztettél semmit
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
I'll just drop this here. Did I mention that a trailer is coming tomorrow? #TheSuicideSquad pic.twitter.com/VmB9n0rFSZ
— James Gunn (@JamesGunn) March 25, 2021
több mint 4 éve
Doomsdaycsak azért néztem meg mer netflixen elsőre azt hittem h Kate Beckinsale szerepel benne, és lementettem majd feldobta a netflix hogy hamarosan eltűnik (április 22 talán?)
ha van káosz film hát ez az, elindul egy vírus-karantén vonnallal
majd ahogy illik vissza kell menni a lezárt zónába, ahol van mad max világ
meg van középkori lovagi anglia is
maga a film nagyon feledhető, de van egy 10-15 perces üldözéses jelenet ami bármelyik mad max-nek erényére válna és sztem valamennyi inspirációt vett innnen a fury road is
ha mást nem azt érdemes megnézni belőle
több mint 4 éve
Engem ez. Itt érzem legjobban, hogy mennyire mások az ő képeségei, mint az enyémek. 😛Epp ez zavar? De hat o Diana Prince, akiben az istenek vere csorgedezik. 😀itt már idősebb mint a ww84 elején, még se zavar senkit hogy edz, itt meg igenEzt nem is értem.
és ez sztem igenis fontos a karaktere szempontjából
Negritis
De a képregényekben is azért sok ellentmondásos dolog történik, egyik univerzum se koherens egész, engem az jobban zavar például, hogy 500 km/órával röpköd fent az égben, és egy csepp könnye se csordul ki, én meg bármikor robogóztam, már 40-50-nél alig láttam, úgy jött kifele a könny.
Sobri Jóska
De vard meg, amig robogozik, lehet, hogy annal mar o is konnyezni fog. 😀
Stez
több mint 4 éve
Epp ez zavar? De hat o Diana Prince, akiben az istenek vere csorgedezik. 😀itt már idősebb mint a ww84 elején, még se zavar senkit hogy edz, itt meg igenEzt nem is értem.
Negritis
De a képregényekben is azért sok ellentmondásos dolog történik, egyik univerzum se koherens egész, engem az jobban zavar például, hogy 500 km/órával röpköd fent az égben, és egy csepp könnye se csordul ki, én meg bármikor robogóztam, már 40-50-nél alig láttam, úgy jött kifele a könny.
Sobri Jóska
De vard meg, amig robogozik, lehet, hogy annal mar o is konnyezni fog. 😀
több mint 4 éve
itt már idősebb mint a ww84 elején, még se zavar senkit hogy edz, itt meg igenEzt nem is értem.
Negritis
több mint 4 éve
nem, a CGI néz ki atom szarul, és sztem a 80as éveket se sikerült igazán jól elkapniukLáttam persze. Az is tetszett, arra se nagyon emlékszem már. 😊A Snyder Cuton fellelkesedve megnéztem a Wonder Woman 1984-t a sok negatív kritika dacára.láttad az első WW-t? mer a WW84 az egyik fontos mondását teszi zárójelbe kapásból a nyitányban
Nem volt életem filmje, de rossznak se mondanám, az első 30 perc tömény 80-as évek feelingje az nagyon tetszett, Pedro Pascal nagyon nem, ha kövér fehérembert akarnak, akkor miért egy vékony latinóval játszatják, örökké rejtély marad, amúgy látványos tucatfilm, egyszer teljesen simán nézhető, van pár következetlenség, de nem igazán zavaró, az meg kimondottan tetszett, hogy Cheetaht egy 45 éves színésznővel játszatták el.
Sobri Jóska
ráadásul ótvarul is néz ki
Negritis
Milyen fontos mondást tesz zárójelbe?
Ami neked ótvar, gondolom nekem pont az jön be, ez a túltolt színes, neonos, giccses feeling az első félórából.
Sobri Jóska
de ez megint más kérdés, az tényleg egyéni hozzáállás
www.youtube.com/watch?v=NyrY6Ak2yYs
itt már idősebb mint a ww84 elején, még se zavar senkit hogy edz, itt meg igen
több mint 4 éve
Láttam persze. Az is tetszett, arra se nagyon emlékszem már. 😊A Snyder Cuton fellelkesedve megnéztem a Wonder Woman 1984-t a sok negatív kritika dacára.láttad az első WW-t? mer a WW84 az egyik fontos mondását teszi zárójelbe kapásból a nyitányban
Nem volt életem filmje, de rossznak se mondanám, az első 30 perc tömény 80-as évek feelingje az nagyon tetszett, Pedro Pascal nagyon nem, ha kövér fehérembert akarnak, akkor miért egy vékony latinóval játszatják, örökké rejtély marad, amúgy látványos tucatfilm, egyszer teljesen simán nézhető, van pár következetlenség, de nem igazán zavaró, az meg kimondottan tetszett, hogy Cheetaht egy 45 éves színésznővel játszatták el.
Sobri Jóska
Negritis
Milyen fontos mondást tesz zárójelbe?
Ami neked ótvar, gondolom nekem pont az jön be, ez a túltolt színes, neonos, giccses feeling az első félórából.
több mint 4 éve
A Snyder Cuton fellelkesedve megnéztem a Wonder Woman 1984-t a sok negatív kritika dacára.láttad az első WW-t? mer a WW84 az egyik fontos mondását teszi zárójelbe kapásból a nyitányban
Sobri Jóska
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
A Snyder Cuton fellelkesedve megnéztem a Wonder Woman 1984-t a sok negatív kritika dacára.Nem volt életem filmje, de rossznak se mondanám, az első 30 perc tömény 80-as évek feelingje az nagyon tetszett, Pedro Pascal nagyon nem, ha kövér fehérembert akarnak, akkor miért egy vékony latinóval játszatják, örökké rejtély marad, amúgy látványos tucatfilm, egyszer teljesen simán nézhető, van pár következetlenség, de nem igazán zavaró, az meg kimondottan tetszett, hogy Cheetaht egy 45 éves színésznővel játszatták el.
több mint 4 éve
hát a white tiger 😀nem is tudom hogy az mi 😀White Tigercim alapján azt hittem az a trágya ruszki 2vhs is2ből tigris tankot csinálós rettenet
nah ezt tuti nem láttam volna ha nincs a filmbarátok, viszont szivesen ajánlom bárkinek
klasszikus crime eredet sztori
a scorsese-s hasonlat látom hogy honnan jön, de sztem kicsit erőltetett
várom még az indiai kollégáim véleményét hogy mennyire "tűpontos" ha Indiáról beszélünk
de csak az hogy a gettóból milyen nehéz kiszabadulni és a mocsár mennyire megtesz mindent hogy ott tartson megéri a filmet
fontos hogy nem bollywood stílusú film, nincs random dalbetét | van éneklés de sztem az passzol a sztorihoz |
Negritis
briareos
Negritis
www.youtube.com/watch?v=24XXECv-oWw
briareos
több mint 4 éve
telex.hu/szorakozas/2021/03/23/olyan-szereplo-tunt-fel-a-godzilla-vs-kong-utolso-trailereben-amitol-az-osszes-rajongo-rettenetes-izgalomba-jott😂 baszó lesz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta