NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
180
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
80
15
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
twitter.com/MarvelStudios/status/1201771802382307328Rohadt jó látni egy Marvel film előzetesében, hogy a nyitó kockákon Budapest van. Meg itt-ott a trailer folyamán újra és újra feltűnik a város.
Negritis
több mint 4 éve
twitter.com/MarvelStudios/status/1201771802382307328
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Gondolták: De Niro + Pesci + Pacino egy maffiózós filmben rossz nem lehet.Azért a Hitler Bukásos Hoffa kirohanás az irodában eléggé jóféle volt 😊
De lehetett. Mert ezen felül semmi ötlet nincs benne.
Emlékezetes jelenet az lesz, ami már említve lett, a nyugger rugdosás az utcán. Sztem komoly mém alapanyag.
ulpianus
Amúgy tényleg céltalan maffiózó eposz a film, ami csak folyik és folyik, amíg beletorkollik a nagy semmibe. Talán minisorozatként működhetett volna, de akkor is max a szinészek miatt
több mint 4 éve
ez a film egy tanmeseabból láttad az eredetit? sztem sokkal jobb
csak az eredeti szándékaival ellentétben nem épp a történeten keresztül tanít, hanem láthatjuk milyen az, amikor valakihez - legyen bármilyen tehetséges - hozzádobnak korlátlan pénzmagot, produceri felügyelet nélkül, a kevesebb néha több tipikus esete
na a Némaság az tényleg szerelemgyerek volt
r.baggio
és ez a fő bajom Scorsese-vel
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
ez a film egy tanmesecsak az eredeti szándékaival ellentétben nem épp a történeten keresztül tanít, hanem láthatjuk milyen az, amikor valakihez - legyen bármilyen tehetséges - hozzádobnak korlátlan pénzmagot, produceri felügyelet nélkül, a kevesebb néha több tipikus esete
na a Némaság az tényleg szerelemgyerek volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ez egy tisztelgés volt az ‘aranykornak’ ami a teflon don/ok/ eljövetelével a vádalkukkal megszűnt. Az a világ amibe szerelmes volt Scorsese és a többi nagynak tartott színész, ennek /is/ köszönhették a hírnevüket ráadásul még fiatalok is voltak.Én támogatom a maszturbálast, Scorseseét is, csak nézni nem túl szórakoztató.
Őők azok akik túlélték azt a kort az életben is, eltemetve kortársaikat.
Vlsz ‘A kutya nem nézne meg’ egy ilyen filmet a mai világban, ha nem ők szerepeltek volna benne.
Ez egy Jutalom játék volt, amit kb maguknak, magukról csináltak lezárva egy korszakot.
ozibozi
Ezt a filmet látva némileg atértékelődik a Marvel filmekről mondott kritikájának létjogosultsága. Már a “csináljon jobbat” rostán elbukott.
több mint 4 éve
ozibozi
17 156
Ez egy tisztelgés volt az ‘aranykornak’ ami a teflon don/ok/ eljövetelével a vádalkukkal megszűnt. Az a világ amibe szerelmes volt Scorsese és a többi nagynak tartott színész, ennek /is/ köszönhették a hírnevüket ráadásul még fiatalok is voltak.Őők azok akik túlélték azt a kort az életben is, eltemetve kortársaikat.
Vlsz ‘A kutya nem nézne meg’ egy ilyen filmet a mai világban, ha nem ők szerepeltek volna benne.
Ez egy Jutalom játék volt, amit kb maguknak, magukról csináltak lezárva egy korszakot.
több mint 4 éve
Gondolták: De Niro + Pesci + Pacino egy maffiózós filmben rossz nem lehet.Így igen, de ott elvileg harminciksz éves Sheeran.
De lehetett. Mert ezen felül semmi ötlet nincs benne.
Emlékezetes jelenet az lesz, ami már említve lett, a nyugger rugdosás az utcán. Sztem komoly mém alapanyag.
ulpianus
Ez nem pozitív értelemben ikonikus, hanem vérciki.
több mint 4 éve
Gondolták: De Niro + Pesci + Pacino egy maffiózós filmben rossz nem lehet.De lehetett. Mert ezen felül semmi ötlet nincs benne.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
hát, az Irishman max közepes filmKözepes se.
a sztori nem rossz, bár az is inkább rutinmunka
a casting borzalmas a cgi förmedvény
a többi rendben van, de ez max egy iparos munka
Negritis
A sztori teljesen érdektelen, az a filmmel az alapgond, hogy minek készült el?! Mi volt a célja? Mit akart elmesélni?
Semmi újat nem mond el semmiről, egy alapvetően tufa, gonosz, romlott bérgyilkos és néhány anakronisztikus, önfejű és irracionálisan viselkedő maffiózó+Hoffa nyűglődéses bukása mind emberileg, mind “szakmailag”.
Nulla új ötlet, nulla új nézőpont, nulla mondanivaló (talán annyi, hogy “szar megöregedni”, de ezzel nehéz vitába is szállni, tenni is ellene), nulla ikonikus, emlékezetes jelenet, nulla jó beszólás, vagy dialógus, unalmas történetvezetés nulla izgalommal. Kiért izgulunk? Kiért szorítunk? Senkiért.
Ez a CGI-s fiatalítás meg nevetséges. De Nirot 76 évesen fiatalítják 40 évesnek úgy, hogy kb. 60-nak néz ki, miközben a mozgása, gesztusai egy 76 éveséi.
A dalok jók, 10/2.
több mint 4 éve
a legrosszabbat az tett a filmnek számomra hogy a héten erre készülve pótoltam a Goodfellas-t és a Scarface-t
több mint 4 éve
én sem voltam elájulva tőle...szerintem kifejezetten nem használt a filmnek a hossza
semmi bajom ha egy film nézeti magát, ha olyan simán nézhető 150 perc is, de ezt lehetett volna 2 órában is megcsinálni
több mint 4 éve
hát, az Irishman max közepes filma sztori nem rossz, bár az is inkább rutinmunka
a casting borzalmas a cgi förmedvény
a többi rendben van, de ez max egy iparos munka
több mint 4 éve
Nekem egyedül a szeme nem tetszett, rohadt fura volt, de amúgy át tudtam lépni a fiatalításon.Neked volt időd kifigyelni a nézését meg a járását? 😊
O1G
több mint 4 éve
- JC6
6 976
Nekem egyedül a szeme nem tetszett, rohadt fura volt, de amúgy át tudtam lépni a fiatalításon.
több mint 4 éve
első 30 perc után a kérdésem:mi a faszért nem lehetett összeszedni rendes 40es színészeket és maszk munkával megoldani?!
ez ahogy | De Niro 90éves mozdulatokkal "rugdossa" a boltost szánalmas |
Scorsese mi lenne ha keresne olyan színészeket akik meg tudják csinálni amit szeretne ehellyet a baromság helyett?
olcsóbb is lenne a film (eleve nem a legjobb a fiatalítás amúgy) és De Niro manírjai nagyon kilógnak
főleg a Goodfellas után (hétfőn pótoltam)
a mai De Niro egy jó paródiája annak ami a 70es 80as években volt, nem passzol a filmhez
amúgy ugyanebbe a hibába esett a Gemini Man is
tudjuk milyen volt a fiatal Will Smith, és leugrott a képernyőről hogy az nem ő
Pacino-n se segít h nemrég láttam a Scarface-t ...
több mint 4 éve
jah délbe keltem 😀hálaadás tripleheader volt, biztos most kelt fel😊Reggeliért?😀Ki látta már az Ír-t?én nemsoká, elmegyek reggeliért aztán belövöm Netflixen
Én holnap fogok nekiállni nagy eséllyel. 😀
Vrij6
Negritis
Vrij6
NB2
több mint 4 éve
hálaadás tripleheader volt, biztos most kelt fel😊Reggeliért?😀Ki látta már az Ír-t?én nemsoká, elmegyek reggeliért aztán belövöm Netflixen
Vrij6
Negritis
Vrij6
több mint 4 éve
Reggeliért?😀Ki látta már az Ír-t?én nemsoká, elmegyek reggeliért aztán belövöm Netflixen
Vrij6
Negritis
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Ki látta már az Ír-t?én nemsoká, elmegyek reggeliért aztán belövöm Netflixen
Vrij6
több mint 4 éve
Ki látta már az Ír-t?Én holnap fogok nekiállni nagy eséllyel. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
What happened to monday jó film?Jó kis film, egyszer érdemes megnézni. 😀
csebi
több mint 4 éve
- JC6
6 976
Nagyon tetszett Az ír. Külön pacsi a humoros kiszólásokért. Nálam 10/10.
több mint 4 éve
Noomi Rapace fantasztikus!What happened to monday jó film?Épp tegnap este ment a film+ csatornán, olyan mint a Lopott idő, marha jó alapötlet, izgalmas kezdés, majd kétharmad katyvasz és szenvedés... sajnálom, hogy megnéztem, de annyira gagyi volt egyes részein, hogy már ezért nem tudtam levenni a szemem róla
csebi
r.baggio
több mint 4 éve
Kinek nem tetszik még ez a digitális fiatalítás, lsd. Gemini Man, Irishman? Az előbbiben pedig nagyon "érdekesek" ezek a klónnál 1,5-szeresre felgyorsította de életszerűként beállított verekedés-mozdulatok 😀a Tony Stark fiatalítás nekem nem jött be, de az Ant Man teljesen jó volt
Gergőbácsi