NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
171
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
83
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kinek nem tetszik még ez a digitális fiatalítás, lsd. Gemini Man, Irishman? Az előbbiben pedig nagyon "érdekesek" ezek a klónnál 1,5-szeresre felgyorsította de életszerűként beállított verekedés-mozdulatok 😀
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Akkor az új SW is előbb lesz a boltokban? 😀Egyes jógastúdiókban már most vetítik, visszafelé, fele sebességre lassítva. Sáááátáááániiiiii
O1G
több mint 4 éve
- JC6
6 975
Akkor az új SW is előbb lesz a boltokban? 😀
több mint 4 éve
What happened to monday jó film?Épp tegnap este ment a film+ csatornán, olyan mint a Lopott idő, marha jó alapötlet, izgalmas kezdés, majd kétharmad katyvasz és szenvedés... sajnálom, hogy megnéztem, de annyira gagyi volt egyes részein, hogy már ezért nem tudtam levenni a szemem róla
csebi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
What happened to monday jó film?Egynek elmegy, érdekes a sztori alapja, van benne 1-2 csavar, de azért a plot kiszámítható.
csebi
Netflix szinten jó.
több mint 4 éve
What happened to monday jó film?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Hogy kerülhetett a boltokba ilyen gyorsan? Komolyan érdekel..mi? Netflixen fent van mindenkinek teljesen legálisan
O1G
onnan meg lerippelni nem tart semeddig
hogy miért nem volt ugyanaz mint a What Happened to Monday-el és tiltották le itthon azt nem tudom.
De asszem a Roma is úgyvolt h kb egyszerre ment moziban és netflixen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
- JC6
6 975
Hogy kerülhetett a boltokba ilyen gyorsan? Komolyan érdekel..
több mint 4 éve
The Irishman elérhető Netflixen és a "boltokban" 😊most akartam én is hozni a hírt 😊
bogec7
pénteken kéne rá szakítanom egy kis időt... nem is kicsit😊
több mint 4 éve
The Irishman elérhető Netflixen és a "boltokban" 😊sztem csak pénteken lesz rá időm 😀
bogec7
de készültem a héten megnéztem a Scarface-t és a Goodfellas-t 😀
több mint 4 éve
bogjosi
1 494
The Irishman elérhető Netflixen és a "boltokban" 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Egész fogyasztható ez a netflixes The King. Tetszik, hogy rákapnak ezekre a történelmi sztorikra.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=ntNOTlcLAnM
több mint 5 éve
Menj a Művészbe, ott úgy hallottam emberek dolgoznak. 😉na tegnap Puskinban megnéztük az Irishmant, szerintem egyáltalán nem volt gáz a cgi fiatalítás, a sztori és a tálalása is zseniális, De Niro-t rég láttam ilyen jól játszani, Pesci is kiváló, meg Pacino is, talán hármójuk közül hangyafasznyival gyengébb a többieknél. jó komótosan halad a történet, de igazából csak a közepén ül le egy picit. az utolsó 30-45 perc viszont tökéletes. a közönség is normális volt, ezért kell artmozikba járni 😊fasza, de én maradok a netflixnél 😀
Löfli
Toldiban és Puskinban is volt már negatív tapasztalatom sajnos
Negritis
több mint 5 éve
Ha egy mozi megengedi, hogy együnk-igyunk a filmnézés közben akkor szerintem csak arra kell vigyázni, hogy kulturáltan, csöndben tedd!Túl sok mindenre nem emlékszem, de a lényege az volt, hogy az ember olyan filmre ül be ami igényli a közönség figyelmét, akár koncentrációját akkor ioyen előadásra bunkóság üdítőt szürcsölgetve és popcornt kajálva beülni.Kiru, és miket? Csak szimplán érdekességképpen. Nem vagyok egy pszicho, hogy ha valami nem tetszik, akkor azonnal shotgunt veszek elő, de azért vannak határok szerintem.Nekünk annó tanítottak média órán mozi etikettet pl...a közönség sűrűn hülyeMás téma, de nekem erről az ugrott be, amikor a Hatodik érzék alatt szerintem bruttó 7 perc volt, amikor a teremben ülők igen nagy százaléka nem csámcsogta kurva hangosan a pop-cornt…
jobb nekem itthon békében megnézni
Negritis
Lehet én vagyok a hülye, de szerintem tudni lehetett, hogy nem egy Féktelenül, hanem valami egész más, és szerintem nem oda való egyszerűen. Nyilván nem lettem emós halott az élmény miatt, de engem zavar az ilyen.
kishaszi
peach
kishaszi
Egyébként ennek evidensnek kéne lennie, de sajnos rohadtul nem az.
peach
több mint 5 éve
na tegnap Puskinban megnéztük az Irishmant, szerintem egyáltalán nem volt gáz a cgi fiatalítás, a sztori és a tálalása is zseniális, De Niro-t rég láttam ilyen jól játszani, Pesci is kiváló, meg Pacino is, talán hármójuk közül hangyafasznyival gyengébb a többieknél. jó komótosan halad a történet, de igazából csak a közepén ül le egy picit. az utolsó 30-45 perc viszont tökéletes. a közönség is normális volt, ezért kell artmozikba járni 😊fasza, de én maradok a netflixnél 😀
Löfli
Toldiban és Puskinban is volt már negatív tapasztalatom sajnos
több mint 5 éve
na tegnap Puskinban megnéztük az Irishmant, szerintem egyáltalán nem volt gáz a cgi fiatalítás, a sztori és a tálalása is zseniális, De Niro-t rég láttam ilyen jól játszani, Pesci is kiváló, meg Pacino is, talán hármójuk közül hangyafasznyival gyengébb a többieknél. jó komótosan halad a történet, de igazából csak a közepén ül le egy picit. az utolsó 30-45 perc viszont tökéletes. a közönség is normális volt, ezért kell artmozikba járni 😊
több mint 5 éve
Túl sok mindenre nem emlékszem, de a lényege az volt, hogy az ember olyan filmre ül be ami igényli a közönség figyelmét, akár koncentrációját akkor ioyen előadásra bunkóság üdítőt szürcsölgetve és popcornt kajálva beülni.Kiru, és miket? Csak szimplán érdekességképpen. Nem vagyok egy pszicho, hogy ha valami nem tetszik, akkor azonnal shotgunt veszek elő, de azért vannak határok szerintem.Nekünk annó tanítottak média órán mozi etikettet pl...a közönség sűrűn hülyeMás téma, de nekem erről az ugrott be, amikor a Hatodik érzék alatt szerintem bruttó 7 perc volt, amikor a teremben ülők igen nagy százaléka nem csámcsogta kurva hangosan a pop-cornt…
Negritis
Lehet én vagyok a hülye, de szerintem tudni lehetett, hogy nem egy Féktelenül, hanem valami egész más, és szerintem nem oda való egyszerűen. Nyilván nem lettem emós halott az élmény miatt, de engem zavar az ilyen.
kishaszi
peach
kishaszi
Egyébként ennek evidensnek kéne lennie, de sajnos rohadtul nem az.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Kiru, és miket? Csak szimplán érdekességképpen. Nem vagyok egy pszicho, hogy ha valami nem tetszik, akkor azonnal shotgunt veszek elő, de azért vannak határok szerintem.Nekünk annó tanítottak média órán mozi etikettet pl...a közönség sűrűn hülyeMás téma, de nekem erről az ugrott be, amikor a Hatodik érzék alatt szerintem bruttó 7 perc volt, amikor a teremben ülők igen nagy százaléka nem csámcsogta kurva hangosan a pop-cornt…
Negritis
kishaszi
peach
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Nekünk annó tanítottak média órán mozi etikettet pl...a közönség sűrűn hülyeMás téma, de nekem erről az ugrott be, amikor a Hatodik érzék alatt szerintem bruttó 7 perc volt, amikor a teremben ülők igen nagy százaléka nem csámcsogta kurva hangosan a pop-cornt…
Negritis
kishaszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
...a közönség sűrűn hülyeMás téma, de nekem erről az ugrott be, amikor a Hatodik érzék alatt szerintem bruttó 7 perc volt, amikor a teremben ülők igen nagy százaléka nem csámcsogta kurva hangosan a pop-cornt…
Negritis
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
aggódok hogy a fiatalítások mennyire fognak ülniTudom, hogy változnak a nézői szokások, de azért örülök, hogy a 2001 és a Keresztapa idejében nem volt Netflix 😀Az ír 209 perc???? Nem semmi!jah nem is nézem moziba, erre van a netflix
NB2
Negritis
Volt szerencsém látni mindkettőt nagyvásznon, legjobb filmes élményeim közé tartoznak, és remélem a ma esti Ír is az lesz 😊
Löfli
ahogy átjött ez klasszikus Keresztapa szerű film lesz ami 3 órában tud lassú lenni
a közönség sűrűn hülye
több mint 5 éve
27-tőlNetflixen is lesz?Az ír 209 perc???? Nem semmi!jah nem is nézem moziba, erre van a netflix
NB2
Negritis
Gergőbácsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
alapvetően Netflix film, mint a Roma meg még párNetflixen is lesz?Az ír 209 perc???? Nem semmi!jah nem is nézem moziba, erre van a netflix
NB2
Negritis
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Netflixen is lesz?Az ír 209 perc???? Nem semmi!jah nem is nézem moziba, erre van a netflix
NB2
Negritis
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.