Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
ozibozi
17 167
Ha nem láttad az eredetit, akkor egész vállalható az a BUÉk. Csak ott a HA...
több mint 5 éve
a Buék elvileg nem lett annyira szar remake (a teljesen idegenek kb a mai napig megy a mozikba)1945Tényleg jó film, szomorú hogy milyen kevesen ismerik és milyen kevesen nézték meg mozikban.
Lassú, ám rendkívül katartikus magyar film. A fényképezés és a rendezés parádés, és a színészi játék sem vesz el az élményből, ha már sokat nem is ad hozzá.
empty taxi
Az olyan filmeket mint a Kölcsönlakás vagy a BÚÉK meg tolják az arcunkba...
braxa88
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
braxa88
12 534
1945Tényleg jó film, szomorú hogy milyen kevesen ismerik és milyen kevesen nézték meg mozikban.
Lassú, ám rendkívül katartikus magyar film. A fényképezés és a rendezés parádés, és a színészi játék sem vesz el az élményből, ha már sokat nem is ad hozzá.
empty taxi
Az olyan filmeket mint a Kölcsönlakás vagy a BÚÉK meg tolják az arcunkba...
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
1945Lassú, ám rendkívül katartikus magyar film. A fényképezés és a rendezés parádés, és a színészi játék sem vesz el az élményből, ha már sokat nem is ad hozzá.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az utóbbi évek legjobb drámája!Szerintem távolról sem, nagyon erősen túlhype-olt valami...
www.youtube.com/watch?v=w-tMpKhloTc
steelwolf
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Az amúgy igen király Spiderverse filmben Peter Porker, azaz pókdisznó is volt, na ezek után nem hiszem, hogy egy kis marvel-sw crossovert ne lehetne megoldani 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Azért te is megnéznéd mondjuk Darth Plagueist Mordály és Groot ellen. 😉Biztos lennének ilyenek, de azok se nem fanok, se nem rajongók 😀 Inkább koca mozisok, akik popcornt majszolva beülnének, aztán a parkolóig kiérve már el is felejtették a filmet.A képregény és SW fanok simán kikelnének önmagukból, én pl velük együtt mennék felgyújtani a Disney stúdiótSzerintem meg nyálcsorgatva mennének a teltházas előadások hetekig a világon.
Chargers LT
És mint tudjuk csak ez számít, semmi más.
Kenny
Chargers LT
Az meg, hogy mi mikor játszódik, a képregényekben se volt probléma, jöttek-mentek a dimenziók között, Forge is visszaküldte Logant, vagy majd átszambáznak a Limbón, esetleg Rachel Summers a Főnix-erővel veszi kézbe a dolgokat, és akkor máris találkozhat bárki bárkivel, hiszen végtelen valóság van.
több mint 5 éve
Biztos lennének ilyenek, de azok se nem fanok, se nem rajongók 😀 Inkább koca mozisok, akik popcornt majszolva beülnének, aztán a parkolóig kiérve már el is felejtették a filmet.A képregény és SW fanok simán kikelnének önmagukból, én pl velük együtt mennék felgyújtani a Disney stúdiótSzerintem meg nyálcsorgatva mennének a teltházas előadások hetekig a világon.
Chargers LT
Kenny
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
A képregény és SW fanok simán kikelnének önmagukból, én pl velük együtt mennék felgyújtani a Disney stúdiótSzerintem meg nyálcsorgatva mennének a teltházas előadások hetekig a világon.
Chargers LT
több mint 5 éve
Azért ne vicceljünk 😀 Szerintem csak poénból lehet ilyet írni. Pont a héten néztem crossover podcastot, és erről mondták azt, hogy kb elképzelhetetlen.Nem feltétlenül. Pl. Dr. Strange el tud jutni bármilyen dimenzióba és időbe, ha a Marvelnél és a Disneynél azt akarják. 😉Van benne ráció, de csak úgy, hogy ha a jelenkorba helyezik a star wars idősíkjátÉn nem poénból írtam.Felbukkan az Enterprise. Abrams különben is rendezett Treket és Warst is, most jöhet a crossover. Az Első Rend meg beolvad a Borgba. Vagy fordítva.Teletabik.Megérkeznek a Bosszúállók .Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Ápr. 12.-én jön a film címe, bemutató szinte biztos a Dec. 19-20.
1 hét múlva amúgy elvileg megkapjuk az 1. trailert is a filmből. Abrams azt ígérte, a rajongók ledobják a hajukat majd a filmtől. Legyen így.
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
Sobri Jóska
empty taxi
iktriad
A Disney előbb-utóbb összenyitja a Marvel és a Star Wars univerzumot.
Sobri Jóska
peach
iktriad
A képregény és SW fanok simán kikelnének önmagukból, én pl velük együtt mennék felgyújtani a Disney stúdiót 😀 És technikailag is több meredek dolgot kellene áthidalni időben, térben. Logikai bukfencekkel lenne tele az egész kb.
De a legfőbb érv, ami miatt nem lesz ilyen, hogy totális értelmetlen baromság lenne összeszűrni. A SW univerzum kb 10.000 évet ölel fel, a képregények meg kb. napjainkban játszódnak. És 2 fejős tehénből gazdaságilag sem csinálnak 1et.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Nem feltétlenül. Pl. Dr. Strange el tud jutni bármilyen dimenzióba és időbe, ha a Marvelnél és a Disneynél azt akarják. 😉Van benne ráció, de csak úgy, hogy ha a jelenkorba helyezik a star wars idősíkjátÉn nem poénból írtam.Felbukkan az Enterprise. Abrams különben is rendezett Treket és Warst is, most jöhet a crossover. Az Első Rend meg beolvad a Borgba. Vagy fordítva.Teletabik.Megérkeznek a Bosszúállók .Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
1 hét múlva amúgy elvileg megkapjuk az 1. trailert is a filmből. Abrams azt ígérte, a rajongók ledobják a hajukat majd a filmtől. Legyen így.
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
Sobri Jóska
empty taxi
iktriad
Sobri Jóska
peach
több mint 5 éve
Van benne ráció, de csak úgy, hogy ha a jelenkorba helyezik a star wars idősíkjátÉn nem poénból írtam.Felbukkan az Enterprise. Abrams különben is rendezett Treket és Warst is, most jöhet a crossover. Az Első Rend meg beolvad a Borgba. Vagy fordítva.Teletabik.Megérkeznek a Bosszúállók .Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
Sobri Jóska
empty taxi
iktriad
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Akkor Logan meg epp jokor tette taccsra magat, Kapitanyek is a legjobbkor lepnek le. Okos flotasok ezek.
több mint 5 éve
Én nem poénból írtam.Felbukkan az Enterprise. Abrams különben is rendezett Treket és Warst is, most jöhet a crossover. Az Első Rend meg beolvad a Borgba. Vagy fordítva.Teletabik.Megérkeznek a Bosszúállók .Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
Sobri Jóska
empty taxi
iktriad
több mint 5 éve
Felbukkan az Enterprise. Abrams különben is rendezett Treket és Warst is, most jöhet a crossover. Az Első Rend meg beolvad a Borgba. Vagy fordítva.Teletabik.Megérkeznek a Bosszúállók .Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 5 éve
Endgamere megnyílt a jegyvásárlás.csütörtök reggel feliratosan jesz
hajrá
braxa88
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=b_FHM5LDHLwTeletabik.Megérkeznek a Bosszúállók .Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
Sobri Jóska
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Teletabik.Megérkeznek a Bosszúállók .Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ott, bizony. És viszi a nőt!Kennynek minden szava arany.A Retroshockos Kennyvel értek egyet, ezt a mostani Skywalkeres vonalat hagyni kellene már a francba. Más korszak, más történet. Kellene valami friss.Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
Bálesz
És ott a szörny!
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Kennynek minden szava arany.A Retroshockos Kennyvel értek egyet, ezt a mostani Skywalkeres vonalat hagyni kellene már a francba. Más korszak, más történet. Kellene valami friss.Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
Bálesz
És ott a szörny!
több mint 5 éve
A Retroshockos Kennyvel értek egyet, ezt a mostani Skywalkeres vonalat hagyni kellene már a francba. Más korszak, más történet. Kellene valami friss.Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
több mint 5 éve
Vagy az Alienek....és ha már Alien. Idén 40 éves az első rész. Ennek örömére a FOX elkészített egy 6 részes minisorozatot amit hetente mutatnak majd be. Itt is az első epizód:
warr_b
illetve itt olvashattok bővebben a megjelenő részekről és azok időpontjairól:
port.hu/cikk/tv/veres-es-felelmetes-trailert-kapott-az-uj-alien-sorozat/article-58476?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link&fbclid=IwAR3cycvdctuFA7D14cKmKlY1xLiBN_GLhXJGUN4rW_Oje3NxQuRQOksJOzk
+ az első teaser:
www.youtube.com/watch?v=q8C8OPS3avo
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Vagy az Alienek.Megérkeznek a Bosszúállók .Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Chargers LT
warr_b
Chargers LT
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Megérkeznek a Bosszúállók .Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Chargers LT
warr_b
Chargers LT