NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Remélhetőleg nem 😀 Valami meglepetést, csavart várok sötét oldalról, mert ez a mostani állapot gyengus, kell legalább 1 igazi sith a képbe, ha folytatni akarják a történetet.Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Ápr. 12.-én jön a film címe, bemutató szinte biztos a Dec. 19-20.
1 hét múlva amúgy elvileg megkapjuk az 1. trailert is a filmből. Abrams azt ígérte, a rajongók ledobják a hajukat majd a filmtől. Legyen így.
Chargers LT
warr_b
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Star Wars IX. infó:Mert annyira bosszantó és fos lesz? 😀
Ápr. 12.-én jön a film címe, bemutató szinte biztos a Dec. 19-20.
1 hét múlva amúgy elvileg megkapjuk az 1. trailert is a filmből. Abrams azt ígérte, a rajongók ledobják a hajukat majd a filmtől. Legyen így.
Chargers LT
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Star Wars IX. infó:Ápr. 12.-én jön a film címe, bemutató szinte biztos a Dec. 19-20.
több mint 5 éve
én meg szépen majd előtte héten eldöntöm mi lesz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Meg is halt az oldal
több mint 5 éve
Endgamere megnyílt a jegyvásárlás.3 percre rá vettem hatot 😀
hajrá
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Sisters BrothersTényleg fasza film, teljesen kiszámíthatatlan cselekmény, király egyedi megvalósítás, a 4 szereplő meg viszi a filmet.
kurvajó western
testvér dinamika, kevés szereplő
brutális alakítások és egy kellemes történet
Negritis
John C. Reillynak örülök sok a bugyuta vígjáték után egy komoly filmben tudta megmutatni. Joachint meg Jake-et tudtuk eddig is hogy zsenik.
több mint 5 éve
Sisters BrothersÉs az eredeti könyv is elég jó.
kurvajó western
Negritis
több mint 5 éve
Családi BunyóNagyon jó film!
Remek történetből lett mozifilm, de nem meglepő, mindig az élet írja a legjobb sztorikat. Ezt az igaz történetet ráadásul nagyon hűen készítették el a megtörtént események alapján.
Nagyon inspiráló az egész film, a lány története emberien van bemutatva. Látszik a filmben az angol hatás (szerencsére), és az angol kisvárosi élet is. Pont kellően humoros, főleg a szülők hozzák 😀
A női főszereplő Florence Pugh miatt meg +1 minden szempontból! 😊 Egyrészt nagyon ott van a csaj 😛, másrészt remekül alakít.
Simán ajánlom mindenkinek.
több mint 5 éve
youtu.be/lirlFGm0rCIEz inkább ripacskodás mint a tényleges Joker őrület....
Hát engem ez nem mozgazott meg semerre!
steelwolf
több mint 5 éve
Sisters Brotherskurvajó western
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
En azert is varom ezt, illetve azt, hogy ez a sok trailer mind atbaszas, hogy aztan jojjon a nezonek a wtf nagy meglepetes. Mondjuk en nekem oriasi boges lesz a mar koztudott nehany fohos halala/eltunese, abszolut kiemelkedo kedvencem Kapitany, de Downey Jr. nelkul sem tudom elkepzelni a Marvel univerzumot. De ugyanez volt Logannel, ugyhogy nem vagyok boldog, mert az oriasi kedvenceim szepen sorjaban eltunnek.
több mint 5 éve
En olyat is olvastam, hogy mindenki ezt hiszi, de nem is | Thanos lesz vegul a „fogonosz”, hanem Kronos. |Elég népszerű ez a teória, az igaz, hogy Th át áll. De a rendező páros elmondta, hogy az Endgame egy 23 filmnyi sorozatot zár majd le, ami kissé cáfolja ezt.
Stez
A bibi csak az, hogy a marvelesek kb mindig kamuznak a film előtt 😀 A marvel trailerekre is kifejezetten jellemző, hogy bevigyék az erdőbe az embert.
több mint 5 éve
En olyat is olvastam, hogy mindenki ezt hiszi, de nem is | Thanos lesz vegul a „fogonosz”, hanem Kronos. |
több mint 5 éve
Szerintem ez a snitt nem lesz a filmben.Wowowow 😀végén ahogy Tony, Thor és Kapitány sétálnak Thanos felé.. áá 😀
www.youtube.com/watch?v=rBe7IsF5m7M
Chargers LT
braxa88
több mint 5 éve
SHAZAMez egyszerre volt a legjobb és a legrosszabb superhero origin film valaha 😀
a családi vonal meg Billy története fasza nagyon, viszont mellette meg fut a főgonosz teljesen súlytalan és balfasz storylineja.
ez a tökéletes 5/10 film.
több mint 5 éve
Ránézésre az a képregényes csata lehet.Wowowow 😀végén ahogy Tony, Thor és Kapitány sétálnak Thanos felé.. áá 😀
Chargers LT
braxa88
Elég baszó mindenesetre.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Wowowow 😀végén ahogy Tony, Thor és Kapitány sétálnak Thanos felé.. áá 😀
Chargers LT
több mint 5 éve
Wowowow 😀www.youtube.com/watch?v=rBe7IsF5m7M
több mint 5 éve
Tegnap megvolt a Marvel Cap.Az elsőben szerintem nincs semmi, pl Coulson ügynök is kb Krí vérátömlesztésen esett át a SHIELD sorozatban. Fizikailag simán magyarázhatják azzal, hogy kibírja és kész, mert az ellenkezője nincs cáfolva. Ez olyan, hogy Peter Parker miért nem halt bele a egy szuperpók csípésébe...inkább szuperereje lett 😀
Nem volt rossz ,mondhatni tetszett a képi világa,hangulata. nem volt túl erőltetve a dolog,elég sablonos a történet,de ketten elviszik a filmet a hátukon. J L sajna súlytalan ebben a szerepben .
| azt hogy éli túl egy földi halando,hogy átmegy rajta a végtelen kő energiája? Mit keresett az eredeti Marvel a földön? |
Janek
A második: Ott akarta elrejteni a Krík elől a teseractot és felhasználni az erejét jó célra.
több mint 5 éve
Tegnap megvolt a Marvel Cap.Nem volt rossz ,mondhatni tetszett a képi világa,hangulata. nem volt túl erőltetve a dolog,elég sablonos a történet,de ketten elviszik a filmet a hátukon. J L sajna súlytalan ebben a szerepben .
| azt hogy éli túl egy földi halando,hogy átmegy rajta a végtelen kő energiája? Mit keresett az eredeti Marvel a földön? |