NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
leírtam hogy nem elvárás a hibátlan akciófilm, de ebben az elejétől valahogy annyira szembetűnő a sok hülyeség hogy ez most kibukott..lehet hogy csak éppen ilyen formában voltunk de ez van..valamelyik nap elkezdtük nézni a ConAir-tnem tudom ertelmezni ezt a hozzaszolast.mutass 10 olyan filmet amiben nincsen nevetseges, lehetetlen dolog.Sot sorozatot is mutathatsz.ez szorakoztato ipar.sokan elfelejtik ezek a filmek nem a valosagot mutatjak be es hozongenek h a szereplo miert ezt csinalta miert nem azt. de kepesek vagyunk sajat osszeeskuves elmeleteket gyartani h a harry potter a star wars galaxisban jatszodik.agyrem.bakket igy irtak meg es kesz.Ha leulok nezni egy filmet akkor nem gondolkodom tul hagyom h menjen es nem hibakat keresek.
itthon...pár perc után felváltva kezdtük el bemondogatni a különböző blődségeket a végére már totál kész voltunk annyit röhögtünk a sok marhaságon ami van benne!ok nem dokufilm persze és az akciókban sok ilyen van de ez a mennyiség valahogy erősen átlagon felülinek tűnt...a zárójelenet amikor a városra zuhannak , na onnantól különösen parádés!😊
komolyan érdemes egyszer ilyen szemmel is megnézni mint nagyon jó vígjáték
yooker
ezzel az erovel kuka az osszes szuperhosos film stb..
ZoliMP
több mint 5 éve
A konerrel nem az a baj, hogy vanank benne hibák, hanem az, hogy akciófilmnek készült. Annak gyatra, és az izmoshosszúhajú Cage is a legrosszabb formáját hozza.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
valamelyik nap elkezdtük nézni a ConAir-tnem tudom ertelmezni ezt a hozzaszolast.mutass 10 olyan filmet amiben nincsen nevetseges, lehetetlen dolog.Sot sorozatot is mutathatsz.ez szorakoztato ipar.sokan elfelejtik ezek a filmek nem a valosagot mutatjak be es hozongenek h a szereplo miert ezt csinalta miert nem azt. de kepesek vagyunk sajat osszeeskuves elmeleteket gyartani h a harry potter a star wars galaxisban jatszodik.agyrem.bakket igy irtak meg es kesz.Ha leulok nezni egy filmet akkor nem gondolkodom tul hagyom h menjen es nem hibakat keresek.
itthon...pár perc után felváltva kezdtük el bemondogatni a különböző blődségeket a végére már totál kész voltunk annyit röhögtünk a sok marhaságon ami van benne!ok nem dokufilm persze és az akciókban sok ilyen van de ez a mennyiség valahogy erősen átlagon felülinek tűnt...a zárójelenet amikor a városra zuhannak , na onnantól különösen parádés!😊
yooker
ezzel az erovel kuka az osszes szuperhosos film stb..
több mint 5 éve
Én a mérges pókok végébé néztem bele. Ha tudtam volna, hogy pont az általam emlegetett Kari Wuhrer van benne...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
valamelyik nap elkezdtük nézni a ConAir-t itthon...pár perc után felváltva kezdtük el bemondogatni a különböző blődségeket a végére már totál kész voltunk annyit röhögtünk a sok marhaságon ami van benne!ok nem dokufilm persze és az akciókban sok ilyen van de ez a mennyiség valahogy erősen átlagon felülinek tűnt...a zárójelenet amikor a városra zuhannak , na onnantól különösen parádés!😊
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=oO3YmT2d-8kwww.youtube.com/watch?v=Wn9y4aSptgQHa 9 éves fiukkal kell mozizni akkor Marvel captain v Alita ?inkább Az Utolsó Cserkész.
Janek
Duff
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=Wn9y4aSptgQHa 9 éves fiukkal kell mozizni akkor Marvel captain v Alita ?inkább Az Utolsó Cserkész.
Janek
Duff
több mint 5 éve
😀 😀 😀 Óriási.Green Bookforgatás alatt rászóltak ha salátát evett.
Kimondottan kellemes, jó humorú tanulságos film volt. Nem volt túlhúzva a téma, de jelentése volt, elgondolkodtatott és még halálra szórakoztatott is. Nagyon jól játszott Mortensen.
Egyébként a szerep kedvéért hízott így el, vagy mostanság ilyen testalkattal futkározik? 😊
kristóf17
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Green Bookforgatás alatt rászóltak ha salátát evett.
Kimondottan kellemes, jó humorú tanulságos film volt. Nem volt túlhúzva a téma, de jelentése volt, elgondolkodtatott és még halálra szórakoztatott is. Nagyon jól játszott Mortensen.
Egyébként a szerep kedvéért hízott így el, vagy mostanság ilyen testalkattal futkározik? 😊
kristóf17
több mint 5 éve
Duff
3 133
Ha 9 éves fiukkal kell mozizni akkor Marvel captain v Alita ?inkább Az Utolsó Cserkész.
Janek
több mint 5 éve
Green BookKimondottan kellemes, jó humorú tanulságos film volt. Nem volt túlhúzva a téma, de jelentése volt, elgondolkodtatott és még halálra szórakoztatott is. Nagyon jól játszott Mortensen.
több mint 5 éve
dugo93
4 225
Na végre megvolt a Searching. Tényleg elég ütős krimi, ami végig odaszegez a képernyőhöz és mindig elbizonytalanít, hogy jó irányba indultak-e a nyomozással. 8/10
több mint 5 éve
++ Alita nagyon jó, de nem véletlen 16+-osHa 9 éves fiukkal kell mozizni akkor Marvel captain v Alita ?marvel kapitány
Janek
az egyikben űrlényekről van szó
a másikban emberek és félig gép emberek kerülnek feldarabolásra
Negritis
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ha 9 éves fiukkal kell mozizni akkor Marvel captain v Alita ?marvel kapitány
Janek
az egyikben űrlényekről van szó
a másikban emberek és félig gép emberek kerülnek feldarabolásra
több mint 5 éve
Ha 9 éves fiukkal kell mozizni akkor Marvel captain v Alita ?
több mint 5 éve
Most néztem meg a Free Solo -t, hát mit mondjak, az ágyban fekve is kapaszkodtam.Jogosan nyert szerintem. De amugy a faszinak sok maszasarol keszult film, ha ennyire tetszett, biztos tetszene a tobbi is.
Maga a film azért jó szerintem, mert nincs mesterséges hangulatkeltés, drámai zene, hatásvadász narrátor, stb... hanem hagyja hogy a néző magától jöjjön rá, hogy ez valami nagyon durva dolog. Ténylegesen dokumentum film, fölösleges sallangok nélkül. Nekem bejött. Nem tudom az Oscar mennyire reális, mert nem ismerem a versenyző filmeket, de akit a legkisebb mértékben is érdekel a mászás, annak mindenképp ajánlom.
Jan
több mint 5 éve
Most néztem meg a Free Solo -t, hát mit mondjak, az ágyban fekve is kapaszkodtam. Maga a film azért jó szerintem, mert nincs mesterséges hangulatkeltés, drámai zene, hatásvadász narrátor, stb... hanem hagyja hogy a néző magától jöjjön rá, hogy ez valami nagyon durva dolog. Ténylegesen dokumentum film, fölösleges sallangok nélkül. Nekem bejött. Nem tudom az Oscar mennyire reális, mert nem ismerem a versenyző filmeket, de akit a legkisebb mértékben is érdekel a mászás, annak mindenképp ajánlom.
több mint 5 éve
A hentes, a kurva, es a felszemu tudtok linket, ahol online meglehet nezni?engem is érdekelne, sajna nem tudtam elmenni megnézni
Vrij6
több mint 5 éve
A hentes, a kurva, es a felszemu tudtok linket, ahol online meglehet nezni?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Fuuu ez tényleg nagyon zoral.Punisher után/mellett a legjobb Netflix Marvel sori.A Hangyánál még sajnos nem tartok. (De most nagyon kíváncsivá tettél 🤔mert nekem alapba valahogy nem szimpatikus a Hangya de ez pusztán előítélet részemről,szóval ez simán valtozhat megnézés után )Elkezdtem nézni sorban úgy ahogy itt van (sorozatok,filmek,kisfilmek) a Marvel univerzumot és azt kell mondanom kurva király 😊😃!!!akkor van egy jó hírem
De épp most fejeztem be A GALAXIS ŐRZŐIT és eddig ez mindent vissz ! Egyszerűen a Mordály zseniállis karakter !
Nagyon rég nevettem ennyit mint most a filmen.
Szóval nekem eddig ez a kedvencem a Marvel univerzumban.
De a sorozatok is jók nagyon.
Rózsa Sándor (betyár)
úgy néz ki a 3. részt ugyanaz rendezi mégis mint az első 2-t 😀
mondjuk nekem talán az Ant Man film a kedvencem még úgyis hogy nem azt tartom a legjobbnak, messze
viszont az hogy végre nem skybeam, világ megmentés van hanem a földön maradunk
és persze egy heist movie alapvetően imádom
Negritis
De apropó most a Daredevil jönn az első évad.A kronologiai sorrendben. Az milyen ?????
Véllemény ??
Rózsa Sándor (betyár)
Raven17
több mint 5 éve
Triple FrontierAmilyen hangulatos az előzetes, olyan langyos a film! Ezzel a castingal ez harmatgyenge, kár érte!
több mint 5 éve
Punisher után/mellett a legjobb Netflix Marvel sori.A Hangyánál még sajnos nem tartok. (De most nagyon kíváncsivá tettél 🤔mert nekem alapba valahogy nem szimpatikus a Hangya de ez pusztán előítélet részemről,szóval ez simán valtozhat megnézés után )Elkezdtem nézni sorban úgy ahogy itt van (sorozatok,filmek,kisfilmek) a Marvel univerzumot és azt kell mondanom kurva király 😊😃!!!akkor van egy jó hírem
De épp most fejeztem be A GALAXIS ŐRZŐIT és eddig ez mindent vissz ! Egyszerűen a Mordály zseniállis karakter !
Rózsa Sándor (betyár)
mondjuk nekem talán az Ant Man film a kedvencem még úgyis hogy nem azt tartom a legjobbnak, messze
Negritis
De apropó most a Daredevil jönn az első évad.A kronologiai sorrendben. Az milyen ?????
Véllemény ??
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A Hangyánál még sajnos nem tartok. (De most nagyon kíváncsivá tettél 🤔mert nekem alapba valahogy nem szimpatikus a Hangya de ez pusztán előítélet részemről,szóval ez simán valtozhat megnézés után )Elkezdtem nézni sorban úgy ahogy itt van (sorozatok,filmek,kisfilmek) a Marvel univerzumot és azt kell mondanom kurva király 😊😃!!!akkor van egy jó hírem
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Vélemény ??
több mint 5 éve
Elkezdtem nézni sorban úgy ahogy itt van (sorozatok,filmek,kisfilmek) a Marvel univerzumot és azt kell mondanom kurva király 😊😃!!!akkor van egy jó hírem
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Elkezdtem nézni sorban úgy ahogy itt van (sorozatok,filmek,kisfilmek) a Marvel univerzumot és azt kell mondanom kurva király 😊😃!!!De épp most fejeztem be A GALAXIS ŐRZŐIT és eddig ez mindent vissz ! Egyszerűen a Mordály zseniállis karakter !