Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
😀 😀 😀 😀 😀Endgame hossza 3óra2perc. kevés 😊aha, előre tudom hogy milyen nehéz lesz kibírni 😀
braxa88
vagy azért mert fogyasztok folyadékot vagy azért mert nem 😀
Negritis
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Endgame hossza 3óra2perc. kevés 😊aha, előre tudom hogy milyen nehéz lesz kibírni 😀
braxa88
Negritis
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=FLtnts6i2UI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Előtte 2 órával szarrá iszom magamat, előtte másfél perces megkönnyebbülés, film felétől meg lehet újra inni. 😀 Nálam ez lesz a terv így elsőre. Imádom a hosszú filmeket.Endgame hossza 3óra2perc. kevés 😊aha, előre tudom hogy milyen nehéz lesz kibírni 😀
braxa88
Negritis
több mint 5 éve
Endgame hossza 3óra2perc. kevés 😊aha, előre tudom hogy milyen nehéz lesz kibírni 😀
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Endgame hossza 3óra2perc. kevés 😊
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=VQVcxsYFD88Én ezt már 2-szer végignéztem! 😁
Jó szórakozást hozzá!
Vrij6
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=VQVcxsYFD88Jó szórakozást hozzá!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
m.youtube.com/watch?v=tAcftIUE6MQ
több mint 5 éve
Engem picit aggaszt, hogy GoT-osok (nem kéne túlkeverni a szálakat feltétlen, inkább valami Firefly-féleségnek örülnék Mandalorianokkal, de az Old Republic korszakban.. ahol mindkét oldal (Jedi/Sith) inkább mellékszereplő, mint fő), meg hát még mindig a Disney-ről beszélünk ugye... de hát reményhal.Firefly az nagy kedvenc.
szerk: tudom h van ez is, de itt meg a szereplőgárda aggaszt...
en.wikipedia.org/wiki/The_Mandalorian
Igor
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ha Régi Köztársaság, akkor remélem lesz olyan sztori, amiben Vitiate és Revan is szerepel, 2 legjobb karakter szvsz a korból.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Engem picit aggaszt, hogy GoT-osok (nem kéne túlkeverni a szálakat feltétlen, inkább valami Firefly-féleségnek örülnék Mandalorianokkal, de az Old Republic korszakban.. ahol mindkét oldal (Jedi/Sith) inkább mellékszereplő, mint fő), meg hát még mindig a Disney-ről beszélünk ugye... de hát reményhal.szerk: tudom h van ez is, de itt meg a szereplőgárda aggaszt...
en.wikipedia.org/wiki/The_Mandalorian
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
izgalmas pletykaNa ez hatalmas királyság lenne, a GoT készítői pedig minőséget is adnának. Végre egy zseniális ötlet, ami amúgy nem új dolog, mert a rajongók régóta akarnak egy OldRep filmet, sőt, trilógia még jobb lenne, hiszen ez az időszak több 1000 év 😀 És százféle történetet filmre lehetne vinni, hiszen anno ezer számra szaladgáltak a Jedik, Sithek (amíg el nem jött a kettő szabálya), több háború is volt, és olyan dolgokat be lehetne mutatni, mint a Korriban (bolygó), ami a Sithek otthona, Darth Raven és Darth Malak történetét, Darth Bane-t, aki a kettő szabályának megalkotója, stb...😊
filmbuzi.hu/archives/2019/03/20/a-nagy-star-wars-pletyka-old-republic/
r.baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
izgalmas pletykafilmbuzi.hu/archives/2019/03/20/a-nagy-star-wars-pletyka-old-republic/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Jaja, Walker, a texasi kampó!Nem, Walker a texasi kohó az alapmű!Medicopter 117 volt az igazi 😛 😀Elsöpör a népharag úgy látom..bocs hogy a lelkekbe gázoltam egyszerűen egy másik szemüveg volt rajtam Na!😀Ne erts felre minket. Attol fuggetlenul, hogy tetszik a Conair valakinek vagy nem es irtad, hogy nem dokumentum filmet varsz egy akciofilmtol, de en a Filmektol nem varok realis dolgokat. Szoval a fennakadast nem ertjuk / ertettem
yooker
Pedig amúgy egy tök jó akciófilm, nem tudom mi a problémád vele. A mai képregénnyel átitatott CGI-al turbózott folytatásos pénzgyártó borzalmak után meg pláne.Ne is mondd, engem annyira zavar ez a tulzott monumentalitas, robbanas, tuzharc es melle 150 oranyi mellekszalak. Kinek van erre ideje?Ujrakezdes, remake, remakeremakeje .....
flzoli
Nevetni fogtok, a Cobra 11 neha meg mindig lenyugoz, hogy milyen preciz kaszkador dolgok vannak benne. Pedig biztosra veszem, hogy a cobra 11 nem a top kategoria ez ugyben 😀
ZoliMP
warr_b
csebi
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Most néztem meg a Free Solo -t, hát mit mondjak, az ágyban fekve is kapaszkodtam.Egészen elképesztő és hihetetlen a csávó. Én komolyan nem hiszem el hogy egy ember így ilyen falon képes felmászni. emberfeletti teljesítmény. Az hogy 700méter függeszkedés, mászás után egy fél centis "peremen" húzza fel magát egy ujjal. áá ez vicc ez amber 😀
Maga a film azért jó szerintem, mert nincs mesterséges hangulatkeltés, drámai zene, hatásvadász narrátor, stb... hanem hagyja hogy a néző magától jöjjön rá, hogy ez valami nagyon durva dolog. Ténylegesen dokumentum film, fölösleges sallangok nélkül. Nekem bejött. Nem tudom az Oscar mennyire reális, mert nem ismerem a versenyző filmeket, de akit a legkisebb mértékben is érdekel a mászás, annak mindenképp ajánlom.
Jan
A film nem rossz, kicsit hosszú, de a mászás miatt megéri megnézni
több mint 5 éve
Nem, Walker a texasi kohó az alapmű!Medicopter 117 volt az igazi 😛 😀Elsöpör a népharag úgy látom..bocs hogy a lelkekbe gázoltam egyszerűen egy másik szemüveg volt rajtam Na!😀Ne erts felre minket. Attol fuggetlenul, hogy tetszik a Conair valakinek vagy nem es irtad, hogy nem dokumentum filmet varsz egy akciofilmtol, de en a Filmektol nem varok realis dolgokat. Szoval a fennakadast nem ertjuk / ertettem
yooker
Pedig amúgy egy tök jó akciófilm, nem tudom mi a problémád vele. A mai képregénnyel átitatott CGI-al turbózott folytatásos pénzgyártó borzalmak után meg pláne.Ne is mondd, engem annyira zavar ez a tulzott monumentalitas, robbanas, tuzharc es melle 150 oranyi mellekszalak. Kinek van erre ideje?Ujrakezdes, remake, remakeremakeje .....
flzoli
Nevetni fogtok, a Cobra 11 neha meg mindig lenyugoz, hogy milyen preciz kaszkador dolgok vannak benne. Pedig biztosra veszem, hogy a cobra 11 nem a top kategoria ez ugyben 😀
ZoliMP
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Én a dallason pörgök most a jocky tévén 😀Medicopter 117 volt az igazi 😛 😀Elsöpör a népharag úgy látom..bocs hogy a lelkekbe gázoltam egyszerűen egy másik szemüveg volt rajtam Na!😀Ne erts felre minket. Attol fuggetlenul, hogy tetszik a Conair valakinek vagy nem es irtad, hogy nem dokumentum filmet varsz egy akciofilmtol, de en a Filmektol nem varok realis dolgokat. Szoval a fennakadast nem ertjuk / ertettem
yooker
flzoli
ZoliMP
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=2_x2C4L6quA
több mint 5 éve
Medicopter 117 volt az igazi 😛 😀Elsöpör a népharag úgy látom..bocs hogy a lelkekbe gázoltam egyszerűen egy másik szemüveg volt rajtam Na!😀Ne erts felre minket. Attol fuggetlenul, hogy tetszik a Conair valakinek vagy nem es irtad, hogy nem dokumentum filmet varsz egy akciofilmtol, de en a Filmektol nem varok realis dolgokat. Szoval a fennakadast nem ertjuk / ertettem
yooker
flzoli
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
Elsöpör a népharag úgy látom..bocs hogy a lelkekbe gázoltam egyszerűen egy másik szemüveg volt rajtam Na!😀Ne erts felre minket. Attol fuggetlenul, hogy tetszik a Conair valakinek vagy nem es irtad, hogy nem dokumentum filmet varsz egy akciofilmtol, de en a Filmektol nem varok realis dolgokat. Szoval a fennakadast nem ertjuk / ertettem
yooker
flzoli
több mint 5 éve
Elsöpör a népharag úgy látom..bocs hogy a lelkekbe gázoltam egyszerűen egy másik szemüveg volt rajtam Na!😀
több mint 5 éve
Szerintem is nagyon jó kis múvi, bármikor meg lehet nézni 😊valamelyik nap elkezdtük nézni a ConAir-tPedig amúgy egy tök jó akciófilm, nem tudom mi a problémád vele. A mai képregénnyel átitatott CGI-al turbózott folytatásos pénzgyártó borzalmak után meg pláne.
itthon...pár perc után felváltva kezdtük el bemondogatni a különböző blődségeket a végére már totál kész voltunk annyit röhögtünk a sok marhaságon ami van benne!ok nem dokufilm persze és az akciókban sok ilyen van de ez a mennyiség valahogy erősen átlagon felülinek tűnt...a zárójelenet amikor a városra zuhannak , na onnantól különösen parádés!😊
komolyan érdemes egyszer ilyen szemmel is megnézni mint nagyon jó vígjáték
yooker
Malkovich, Buscemi baromi jól eltalálták a karaktert, Cusack és Cage meg a szokásos formáját nyomja.
flzoli
több mint 5 éve
valamelyik nap elkezdtük nézni a ConAir-tPedig amúgy egy tök jó akciófilm, nem tudom mi a problémád vele. A mai képregénnyel átitatott CGI-al turbózott folytatásos pénzgyártó borzalmak után meg pláne.
itthon...pár perc után felváltva kezdtük el bemondogatni a különböző blődségeket a végére már totál kész voltunk annyit röhögtünk a sok marhaságon ami van benne!ok nem dokufilm persze és az akciókban sok ilyen van de ez a mennyiség valahogy erősen átlagon felülinek tűnt...a zárójelenet amikor a városra zuhannak , na onnantól különösen parádés!😊
komolyan érdemes egyszer ilyen szemmel is megnézni mint nagyon jó vígjáték
yooker
Malkovich, Buscemi baromi jól eltalálták a karaktert, Cusack és Cage meg a szokásos formáját nyomja.