Filmek
39 feliratkozó
több mint 4 éve
De mihez képest gyenge? Az előző kettőhöz az új trilógiában, vagy azokról is ez volt a vélemény és összességében ez a kialakult kép?én úgy ültem be, hogy ezer éve láttam a korábbi részeket, de így is élvezhető volt. bár tényleg csak egy "kiemelkedő látványba bújtatott jó esetben középszerű nosztalgia cunami".De lattam a filmeket, csak regen. Viszont azt olvastam, h talan az elsore itt sokban visszautalnak, igy nem art megnezni. Azert kerdezem, valaki latta e innen, hogy valoban meg kellene e lesnem legalabb az elsot.Az uj Jurassic valakinek megvolt? Ma nezem meg, erdekelne, hogy meg kellene e lesnem elotte a Jurassic Parkot? Valahol azt olvastam, sok a visszautalas.nem néztem még meg de ha nem láttad az előző 5 filmet soha akkor valszeg lesznek lukak 😊
Stez
ugye visszatér a régi szereplőgárda
majd szerdán megnézem, de felvagyok készülve egy jó esetben kiemelkedő látványba bújtatott jó esetben középszerű nosztalgia cunamira
Negritis
Stez
kristof
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
én úgy ültem be, hogy ezer éve láttam a korábbi részeket, de így is élvezhető volt. bár tényleg csak egy "kiemelkedő látványba bújtatott jó esetben középszerű nosztalgia cunami".De lattam a filmeket, csak regen. Viszont azt olvastam, h talan az elsore itt sokban visszautalnak, igy nem art megnezni. Azert kerdezem, valaki latta e innen, hogy valoban meg kellene e lesnem legalabb az elsot.Az uj Jurassic valakinek megvolt? Ma nezem meg, erdekelne, hogy meg kellene e lesnem elotte a Jurassic Parkot? Valahol azt olvastam, sok a visszautalas.nem néztem még meg de ha nem láttad az előző 5 filmet soha akkor valszeg lesznek lukak 😊
Stez
majd szerdán megnézem, de felvagyok készülve egy jó esetben kiemelkedő látványba bújtatott jó esetben középszerű nosztalgia cunamira
Negritis
Stez
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 4 éve
az első zseniális film szal bármikor megéri megnézni 😀De lattam a filmeket, csak regen. Viszont azt olvastam, h talan az elsore itt sokban visszautalnak, igy nem art megnezni. Azert kerdezem, valaki latta e innen, hogy valoban meg kellene e lesnem legalabb az elsot.Az uj Jurassic valakinek megvolt? Ma nezem meg, erdekelne, hogy meg kellene e lesnem elotte a Jurassic Parkot? Valahol azt olvastam, sok a visszautalas.nem néztem még meg de ha nem láttad az előző 5 filmet soha akkor valszeg lesznek lukak 😊
Stez
Negritis
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
De lattam a filmeket, csak regen. Viszont azt olvastam, h talan az elsore itt sokban visszautalnak, igy nem art megnezni. Azert kerdezem, valaki latta e innen, hogy valoban meg kellene e lesnem legalabb az elsot.Az uj Jurassic valakinek megvolt? Ma nezem meg, erdekelne, hogy meg kellene e lesnem elotte a Jurassic Parkot? Valahol azt olvastam, sok a visszautalas.nem néztem még meg de ha nem láttad az előző 5 filmet soha akkor valszeg lesznek lukak 😊
Stez
Negritis
több mint 4 éve
Az uj Jurassic valakinek megvolt? Ma nezem meg, erdekelne, hogy meg kellene e lesnem elotte a Jurassic Parkot? Valahol azt olvastam, sok a visszautalas.nem néztem még meg de ha nem láttad az előző 5 filmet soha akkor valszeg lesznek lukak 😊
Stez
több mint 4 éve
Az uj Jurassic valakinek megvolt? Ma nezem meg, erdekelne, hogy meg kellene e lesnem elotte a Jurassic Parkot? Valahol azt olvastam, sok a visszautalas.
több mint 4 éve
youtu.be/X0tOpBuYasIEz egy az egyben Black Panther trailer 😀
KeyG
Mondjuk Brosnan mint Dr. Fate az zseni.
Szerkesztette: Kenny
több mint 4 éve
Hihetelen, de 2 filmet is nagyon ajánlanék a Netflix-en.A last looks sztem nagyon gány volt
1. Mindent egy lapra.
Sokkal jobban szeretem Sandler-t drámai filmekben (Üres város, Gyémánt és most ez), mert a bolondot bárki el tudja játszani, de drámában vagy ahhoz hasonló filmekben nem mindenki nyújt maradandót. Kicsit hajaz a Blind side-ra, de megéri minden perce.
2. Last looks.
Hát ezen baromi jól szórakoztam, nem is értem hol volt eddig ez a Mel Gibson, ezzel a nagyon durva brit akcentussal? Szerintem sziporkázott a szerepben, ami mondjuk testhezálló is volt neki, gondolok itt a sok piára... 😀 Könnyed, laza, egyedi, nagyon tetszett, biztos, hogy megszerzem az itthoni polcra.
Nézzétek!
#JC6
több mint 4 éve
HustleJó, élvezetes film és jó ismerős arcokat látni. 😁
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Hihetelen, de 2 filmet is nagyon ajánlanék a Netflix-en.1. Mindent egy lapra.
Sokkal jobban szeretem Sandler-t drámai filmekben (Üres város, Gyémánt és most ez), mert a bolondot bárki el tudja játszani, de drámában vagy ahhoz hasonló filmekben nem mindenki nyújt maradandót. Kicsit hajaz a Blind side-ra, de megéri minden perce.
2. Last looks.
Hát ezen baromi jól szórakoztam, nem is értem hol volt eddig ez a Mel Gibson, ezzel a nagyon durva brit akcentussal? Szerintem sziporkázott a szerepben, ami mondjuk testhezálló is volt neki, gondolok itt a sok piára... 😀 Könnyed, laza, egyedi, nagyon tetszett, biztos, hogy megszerzem az itthoni polcra.
Nézzétek!
több mint 4 éve
telex.hu/kult/2022/06/08/joker-joaquin-phoenix-todd-phillips-forgatas-folytatasErre kíváncsi leszek.
több mint 4 éve
Rossz fiúk - teljesen jópofa kis mese, amolyan Olasz meló/Ocean's féle heist movie gyerekeknek, vicces is, de felnőttként is abszolút élvezhető volt 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Yep 😀az a fürtöske volt a BH90210-ből?Hé, Ian Ziering kíváló színész 😃Szerintem Chris Rocknal nemigen van nagyobb rasszista manapsag. Cserebe meg szinesznek annyira szar, mint a Sharknado-szintu csodak sztarjai.7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Rasszista
Valaszoljatok meg, szerintetek? Ad annyit a film, hogy akarcsak egyszer megnezze az ember?
Stez
#JC6
Stez
peach
slowmotion
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 4 éve
az a fürtöske volt a BH90210-ből?Hé, Ian Ziering kíváló színész 😃Szerintem Chris Rocknal nemigen van nagyobb rasszista manapsag. Cserebe meg szinesznek annyira szar, mint a Sharknado-szintu csodak sztarjai.7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Rasszista
Valaszoljatok meg, szerintetek? Ad annyit a film, hogy akarcsak egyszer megnezze az ember?
Stez
#JC6
Stez
peach
több mint 4 éve
Az 1-2 meg rendben volt, noha latvanyosat esett a 2. resz szinvonala, de siman nezheto volt. Aztan atment eroltetettbe az egesz.mármint a 2. résztől elszúrták? 😊Vegigneztem. Nem kellett volna. Rendkivul gagyi es ocska, egy ertelmetlen szemet volt. Kar, hogy igy elszurtak ezt a Saw-szeriat, jol indult.7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Ilyen miatt megallitani a filmet.nezd vegig🙂
Stez
YoungZeeZee
Stez
Negritis
több mint 4 éve
Hé, Ian Ziering kíváló színész 😃Szerintem Chris Rocknal nemigen van nagyobb rasszista manapsag. Cserebe meg szinesznek annyira szar, mint a Sharknado-szintu csodak sztarjai.7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Rasszista
Stez
#JC6
Stez
több mint 4 éve
mármint a 2. résztől elszúrták? 😊Vegigneztem. Nem kellett volna. Rendkivul gagyi es ocska, egy ertelmetlen szemet volt. Kar, hogy igy elszurtak ezt a Saw-szeriat, jol indult.7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Ilyen miatt megallitani a filmet.nezd vegig🙂
Stez
YoungZeeZee
Stez
több mint 4 éve
Vegigneztem. Nem kellett volna. Rendkivul gagyi es ocska, egy ertelmetlen szemet volt. Kar, hogy igy elszurtak ezt a Saw-szeriat, jol indult.7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Ilyen miatt megallitani a filmet.nezd vegig🙂
Stez
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Szerintem Chris Rocknal nemigen van nagyobb rasszista manapsag. Cserebe meg szinesznek annyira szar, mint a Sharknado-szintu csodak sztarjai.7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Rasszista
Stez
#JC6
több mint 4 éve
Jurassic World - World Dominionpont azt hozza, amit gondolnál, hogy hozni fog mind pro, mind kontra. én örültem, hogy 2,5 órára kikapcsolta az agyam, de fizetni biztos nem fizettem volna érte.
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 4 éve
7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Rasszista
Stez
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 988
7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Ilyen miatt megallitani a filmet.nezd vegig🙂
Stez
több mint 4 éve
7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Egyszer nézhető, többször nem
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
7 perc 42 masodpercnel jarok a Saw: Spiralban, igazabol ahogy meglattqm Chris Rock rendkivul irritalo kepet, kikapcsoltam es felettem magamnak a kerdes: kell ez nekem?Valaszoljatok meg, szerintetek? Ad annyit a film, hogy akarcsak egyszer megnezze az ember?