NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
kiváncsi lennék Olivia Coleman mire kapta az oszkárt, mer nekem A kedvenc alapján nem tűnt felColman.
Negritis
Az összes idei jelölt közül ő hasonlít legjobban Sigourney Weaverre.
több mint 5 éve
kiváncsi lennék Olivia Coleman mire kapta az oszkárt, mer nekem A kedvenc alapján nem tűnt fel
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Így neveld a sárkányodat 3:Azta basszus !!!!!!Köszönöm szépen az ötletet ha itt most te nem írod nem nézem meg az Így Neveld a sárkányodat.
uh, az egyik ha nem a legjobb trilógia amit valaha láttam
tökéletes lezárás, rendesen karakter fejlődés amit szeretnék
kár hogy a toy story 4 nyeri az oscar-t
Negritis
Eddig az első két részt látva nagyon szuper kis mese.
több mint 5 éve
Szerintem nem kusza, de dögunalom.Csak a kíváncsiság miatt. Valaki írja már le, hogy mi a nagy baj a Zodiákussal, ami miatt ennyien gondolják rossz filmnek.Rettenetesen unalmas, vontatott, kusza és zagyva.
| Ugye nem amiatt, hogy a végén nem derül ki pontosan, hogy ki a gyilkos? |
dugo93
warr_b
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Nekem a Zodiac nagy csalódás volt.Szerintem a Zodiac alulértékelt, én nagyon kedvelem. Ettől függetlenül, a Hetediknek ott lenne a helye.Nem futottam bele még ebbe a listába, de érdekes: Zodiac felfért de a Hetedik nem?! 😊Akartam írni, hogy minden idők egyik legalulértékeltebb filmje... pedig nem, mert kapott elég hype-ot 😊 mégis valahogy az én fejemben így maradt meg, nem tudom miért..Az ember gyermekeAmikor kijött, a moziban láttam, kb 1 teljes napra teljesen hazavágta a hangulatomat.
2006-os. Az utopia sorozat kommentjeinel emlitettek, szoval megneztem.
Kb az utopia egyfajta "folytatasa" is lehetne, attol fuggetlenul, hogy a sorozat vagy 10 evvel kesobb forgattak. A film folyik, de olyan nagy megoldast, magyarazatot nem ad, szoval a hatteret inkabb az emlitett sorozatbol ultettem at.
Ilyeszto, hogy 2006-ban milyen apokaliptikus jovot festettek le. Bevandolras, gyulolet stb....Mai fejjel a mai korulmenyekkel osszeegyeztetve es kicsit gondolkodni rajta nem egy kellemes elmeny.
ZoliMP
iktriad
De lásd pl hol van a listán/milyen filmek fölött..
en.wikipedia.org/wiki/BBC%27s_100_Greatest_Films_of_the_21st_Century
| PS: Mulholland Drive?? Really??? |
Igor
gamerkr
dugo93
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Például.mert olyan értelmes mint bármelyik Cuarón blöffSzerb film.Ezek mind mély emberi érzésekről és sorsokról szólnak !Apropó tudtok még ajánlani ezekhez a filmekhez hasonló alkotásokat ??de miben hasonlítson? legyen színes pl? 😊
Életrevalok
Zöld könyv
Bakancslista
Az ember akit Uvénak hívtak
A 100 éves ember aki kimászott az ablakon és eltűnt
A Bíró
Szerelmünk lapjai
Mielőtt megismertelek
Választúton
Rózsa Sándor (betyár)
Ádám almái
Josszi
És utána még másnap is agyalsz a film mondanivalóján 😊
De lehet persze színes is 😜
Rózsa Sándor (betyár)
Még következő héten is agyalsz a film mondanivalóján.
Sobri Jóska
nincs benne semmi
Negritis
De ha megnézi Rózsa kolléga, agyalni fog, azt garantálom.
több mint 5 éve
😁Szerb film.Ezek mind mély emberi érzésekről és sorsokról szólnak !Apropó tudtok még ajánlani ezekhez a filmekhez hasonló alkotásokat ??de miben hasonlítson? legyen színes pl? 😊
Életrevalok
Zöld könyv
Bakancslista
A Bíró
Szerelmünk lapjai
Mielőtt megismertelek
Választúton
Rózsa Sándor (betyár)
Ádám almái
Josszi
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Vagy a Mártírok.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
mert olyan értelmes mint bármelyik Cuarón blöffSzerb film.Ezek mind mély emberi érzésekről és sorsokról szólnak !Apropó tudtok még ajánlani ezekhez a filmekhez hasonló alkotásokat ??de miben hasonlítson? legyen színes pl? 😊
Életrevalok
Zöld könyv
Bakancslista
A Bíró
Szerelmünk lapjai
Mielőtt megismertelek
Választúton
Rózsa Sándor (betyár)
Ádám almái
Josszi
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
nincs benne semmi
több mint 5 éve
Szerb film.Ezek mind mély emberi érzésekről és sorsokról szólnak !Apropó tudtok még ajánlani ezekhez a filmekhez hasonló alkotásokat ??de miben hasonlítson? legyen színes pl? 😊
Életrevalok
Zöld könyv
Bakancslista
A Bíró
Szerelmünk lapjai
Mielőtt megismertelek
Választúton
Rózsa Sándor (betyár)
Ádám almái
Josszi
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Azért az utóbbi fél napban felsorolt filmek olyanok, hogy nem szerdán este 9-kor egy 10 órás túlóra után kell nézni. Hangulat kell hozzá. Pl nekem a Halálsoron talált be rosszkor és azóta sem visz rá a lélek, hogy mégegyszer megnézzem. De ellenpélda is van: Életrevalól. Karácsonyi szünetben hulla kipihentem volt meg, nagyot király volt!
több mint 5 éve
7 élet. Egyik személyes kedvencem, amit keveset emlegetnek. Halálsoron, ha nem láttad, bár ez őrült klasszikus és alap, szóval meglepne, ha nem.
több mint 5 éve
Wind River
több mint 5 éve
Eszembe jutott még egy: Jámbor Jack
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
és tényleg, mea culpa (:Srácok... 21st_Century, ott van a linkben.Szerintem a Zodiac alulértékelt, én nagyon kedvelem. Ettől függetlenül, a Hetediknek ott lenne a helye.Nem futottam bele még ebbe a listába, de érdekes: Zodiac felfért de a Hetedik nem?! 😊Akartam írni, hogy minden idők egyik legalulértékeltebb filmje... pedig nem, mert kapott elég hype-ot 😊 mégis valahogy az én fejemben így maradt meg, nem tudom miért..Az ember gyermekeAmikor kijött, a moziban láttam, kb 1 teljes napra teljesen hazavágta a hangulatomat.
Kb az utopia egyfajta "folytatasa" is lehetne, attol fuggetlenul, hogy a sorozat vagy 10 evvel kesobb forgattak. A film folyik, de olyan nagy megoldast, magyarazatot nem ad, szoval a hatteret inkabb az emlitett sorozatbol ultettem at.
Ilyeszto, hogy 2006-ban milyen apokaliptikus jovot festettek le. Bevandolras, gyulolet stb....Mai fejjel a mai korulmenyekkel osszeegyeztetve es kicsit gondolkodni rajta nem egy kellemes elmeny.
ZoliMP
iktriad
Igor
gamerkr
dugo93
Igor
több mint 5 éve
A boldogság nyomábanRemény rabjai ❤😊Ezek mind mély emberi érzésekről és sorsokról szólnak !Apropó tudtok még ajánlani ezekhez a filmekhez hasonló alkotásokat ??de miben hasonlítson? legyen színes pl? 😊
Életrevalok
Zöld könyv
Bakancslista
A Bíró
Szerelmünk lapjai
Mielőtt megismertelek
Választúton
Rózsa Sándor (betyár)
Ádám almái
Josszi
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Remény rabjai ❤😊Ezek mind mély emberi érzésekről és sorsokról szólnak !Apropó tudtok még ajánlani ezekhez a filmekhez hasonló alkotásokat ??de miben hasonlítson? legyen színes pl? 😊
Életrevalok
Zöld könyv
Bakancslista
A Bíró
Szerelmünk lapjai
Mielőtt megismertelek
Választúton
Rózsa Sándor (betyár)
Ádám almái
Josszi
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezek mind mély emberi érzésekről és sorsokról szólnak !Apropó tudtok még ajánlani ezekhez a filmekhez hasonló alkotásokat ??de miben hasonlítson? legyen színes pl? 😊
Életrevalok
Zöld könyv
Bakancslista
A Bíró
Szerelmünk lapjai
Mielőtt megismertelek
Választúton
Rózsa Sándor (betyár)
Ádám almái
Josszi
több mint 5 éve
Josszi
3 367
Apropó tudtok még ajánlani ezekhez a filmekhez hasonló alkotásokat ??de miben hasonlítson? legyen színes pl? 😊
Életrevalok
Zöld könyv
Bakancslista
A Bíró
Szerelmünk lapjai
Mielőtt megismertelek
Választúton
Rózsa Sándor (betyár)
Ádám almái
The Amazing Racoon
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
a zöld könyv kapcsán a Miss Daisy söfőrjét hallottam emlegetveKöszi ezeket meg nem is láttam 😊
sztem a Man from Earth is érdekelhet
Negritis
Miss Daisy sofőrje az már most nagyon várós ! Este meg is nézem.
több mint 5 éve
a zöld könyv kapcsán a Miss Daisy söfőrjét hallottam emlegetvesztem a Man from Earth is érdekelhet
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Apropó tudtok még ajánlani ezekhez a filmekhez hasonló alkotásokat ??Életrevalok
Zöld könyv
Bakancslista
A Bíró
Szerelmünk lapjai
Mielőtt megismertelek
Választúton
több mint 5 éve
Így neveld a sárkányodat 3:uh, az egyik ha nem a legjobb trilógia amit valaha láttam
tökéletes lezárás, rendesen karakter fejlődés amit szeretnék
kár hogy a toy story 4 nyeri az oscar-t
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az nagyon bomba film volt 😉👌Életrevalók? 😁Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz .Egyszerűen zseniális alkotás.Van olyan jó, mint a Csupasz pisztoly vagy a Különben dühbe jövünk?
A színészek játéka ,a történét , az emberi kapcsolatok bemutátása ,a poénok minden telitalálat.
A ZÖLD KÖNYV !!!!!!
(Csak is szigórúan eredeti nyelven szabad megtekinteni.)
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
steelwolf
több mint 5 éve
Mondjuk 2000 után eleve nem készültek jó filmek... 😀Srácok... 21st_Century, ott van a linkben.Szerintem a Zodiac alulértékelt, én nagyon kedvelem. Ettől függetlenül, a Hetediknek ott lenne a helye.Nem futottam bele még ebbe a listába, de érdekes: Zodiac felfért de a Hetedik nem?! 😊Akartam írni, hogy minden idők egyik legalulértékeltebb filmje... pedig nem, mert kapott elég hype-ot 😊 mégis valahogy az én fejemben így maradt meg, nem tudom miért..Az ember gyermekeAmikor kijött, a moziban láttam, kb 1 teljes napra teljesen hazavágta a hangulatomat.
ZoliMP
iktriad
Igor
gamerkr
dugo93
Igor
több mint 5 éve
Srácok... 21st_Century, ott van a linkben.Szerintem a Zodiac alulértékelt, én nagyon kedvelem. Ettől függetlenül, a Hetediknek ott lenne a helye.Nem futottam bele még ebbe a listába, de érdekes: Zodiac felfért de a Hetedik nem?! 😊Akartam írni, hogy minden idők egyik legalulértékeltebb filmje... pedig nem, mert kapott elég hype-ot 😊 mégis valahogy az én fejemben így maradt meg, nem tudom miért..Az ember gyermekeAmikor kijött, a moziban láttam, kb 1 teljes napra teljesen hazavágta a hangulatomat.
ZoliMP
iktriad
Igor
gamerkr
dugo93
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)