Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Filmek

39 feliratkozó

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 686
kár hogy minden filmje szar
vagy ami jó az nem miatta (Esőember)
braxa88
utolsó szamuráj vagy interjú a vámpírral is jó

Edge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategória
r.baggio
csak a második MI filmet láttam 😊
nem mondom hogy nem lenne jó vagy nézhető, de engem nem érdekel
Negritis
Pont a magasan leggyengébbet 😃
peach
Fuh, azt nem is tudom h a 3-at lattam-e.
Melyikhez keszult a Metallica klip? A kettohoz?
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 16 095 — a new hope (again)
braxa88

Edge of tomorrow, Jack Reacher, MI filmek szerintem mind bőven nézhető kategória
r.baggio
Negritis
Pont a magasan leggyengébbet 😃

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 392 — The Mathematician
braxa88

r.baggio

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 686
Mi a baj az Oblivionnal?
dugo93
szar színészi játék
blőd forgató könyv és egy szánalmas fordulat
ez önmagában nem lenne akkor gond, de hót komolyan veszi magát és közbe isteníti a szkientológust
Negritis
Nemtom, en elvoltam az Oblivionnal, bar tul nagy nyomot nem hagyott bennem.

En birom Cruiset, a legtobb filmje vallalhato es sikeres, gyakorlatilag azon keves arc egyike akinek a neve beviszi a nezot a moziba.

Gyerekkent sokszor nem is azt neztuk h mi a film sztorija, hanem h ki jatszik benne.

Anno meg Sam Neil is be tudott vonzani az Event Horizonra, a Jurassic Park miatt.

Raadasul Cruise a Top Gunnal igencsak kilotte magat es a trailerekbol itelve jol nyultak hozza a TG2-hoz.
Bar a cheesy, kikacsintos, nosztalgiazos jelenetekbol remelem nem lesz sok.

Mindegy, jov heten kiderul, akkor megyek moziba megnezni.
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 262 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.
JéBé
Nekem ennyi elég is hogy ne nézzem meg 😊
Negritis
Minden hulyeseget felreteve, nem tudok mast mondani aki ekkora jelenseg a vasznon.
JéBé
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Uj Top Gun Tob Gunabb a Top Gunnal. Mindent megad amit varsz tole, Tom Cruise baszki meg mindig Tom Cruise.
JéBé
Negritis
Minden hulyeseget felreteve, nem tudok mast mondani aki ekkora jelenseg a vasznon.
JéBé
pedig volt az a faszi is, nem jut eszembe a neve, aki a Trópusi viharban a menedzser volt. azt mondták, csinálnak egy spinoffot, de nem lett belőle semmi.
slowmotion
Les akit az univerzum szólított meg Grossman

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 471 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
én sem bírom a csávót, de ez az akciófilmes vonal egész jól áll neki, az M:I filmek meg kifejezetten jók a 4. rész óta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Mi a baj az Oblivionnal?
dugo93
szar színészi játék
blőd forgató könyv és egy szánalmas fordulat
ez önmagában nem lenne akkor gond, de hót komolyan veszi magát és közbe isteníti a szkientológust

több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 784
JéBé
Negritis
JéBé
engem az oblivionnal kiégetett teljesen azóta bármilyen filmje jön nem nézem meg,
Moonfall szintű faszság az a film
kicsit "büszkeségből is" mert pl a Múmia érdekelt volna, bármilyen rossz is lett
1-2 régebbi filmjére úgy emlékszem szerettem is, de nem hiányoznak azok amiket azóta tolt (holnap határán maybe)
Negritis
Mi a baj az Oblivionnal?

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
JéBé
Negritis
JéBé
pedig volt az a faszi is, nem jut eszembe a neve, aki a Trópusi viharban a menedzser volt. azt mondták, csinálnak egy spinoffot, de nem lett belőle semmi.
több mint 4 éve
JéBé
Negritis
JéBé
engem az oblivionnal kiégetett teljesen azóta bármilyen filmje jön nem nézem meg,
Moonfall szintű faszság az a film
kicsit "büszkeségből is" mert pl a Múmia érdekelt volna, bármilyen rossz is lett
1-2 régebbi filmjére úgy emlékszem szerettem is, de nem hiányoznak azok amiket azóta tolt (holnap határán maybe)

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
JéBé
Negritis
JéBé
Mekkora, sámlival 170 centi? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
JéBé Green Bay Packers 8 237
JéBé
Negritis
több mint 4 éve
JéBé

több mint 4 éve
JéBé Green Bay Packers 8 237
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 407 — NFL bracket champion '26
RIP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 50 039 — Whoops, looks like something went wrong.
Butler engem is idegesitett. De az a helyzet, hogy Butler az a szinesz, akit kezdetben faszanak lattam, akadtak jo filmjei, de az utobbi evekben mar irrital, egesz egyszeruen minden filmjeben ugyanazt tolja, egysiku, kicsit ilyen Nicholas Cage-feelingem van tole, a filmjei manapsag jobbara inkabb konkretan gagyik.

Ezt a filmet sem o huzza, meg ha a jo zsaru, siralmas ferj szerepet azert hozza. A bankrablok viszont siman viszik a hatukon az egeszet. A bankos jelenetek elvezhetoek, az akciok is, foleg a vegen, amit emlitesz te is. Semmi ujat nem ad, de megis siman jo.

Kicsit az Inside Manre utott a film sok eleme, csak mas befejezessel.
Stez
Na az a film nagyon tetszett, pedig a fsz-t nem bírom 😃
Illetve múltkor láttam a Man on ledge-t, az is bejött.
Láttad már?
Na meg a Tolvajok városa 😃
#JC6
Igen, lattam oket. Azok is jok voltak abszolut. 🙂

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 373
Butler engem is idegesitett. De az a helyzet, hogy Butler az a szinesz, akit kezdetben faszanak lattam, akadtak jo filmjei, de az utobbi evekben mar irrital, egesz egyszeruen minden filmjeben ugyanazt tolja, egysiku, kicsit ilyen Nicholas Cage-feelingem van tole, a filmjei manapsag jobbara inkabb konkretan gagyik.

Ezt a filmet sem o huzza, meg ha a jo zsaru, siralmas ferj szerepet azert hozza. A bankrablok viszont siman viszik a hatukon az egeszet. A bankos jelenetek elvezhetoek, az akciok is, foleg a vegen, amit emlitesz te is. Semmi ujat nem ad, de megis siman jo.

Stez
Na az a film nagyon tetszett, pedig a fsz-t nem bírom 😃
Illetve múltkor láttam a Man on ledge-t, az is bejött.
Láttad már?
Na meg a Tolvajok városa 😃
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Moonfall:
Halle Berry az egyetlen nő akinek jól áll a rövid haj, de hosszabb hajjal szebb. 😊
Ezzel mindent elmondtam a filmről, igaz tudtam, hogy elbaszták már korábbi infókból.
Egy estés film, popcorn kóla és szia.
KeyG
Azért ott van Charlize Theron is, pedig nem szeretem a szőkéket 😁

Na és persze az örök és csodálatos Audrey Hepburn.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 480
Moonfall:
Halle Berry az egyetlen nő akinek jól áll a rövid haj, de hosszabb hajjal szebb. 😊
Ezzel mindent elmondtam a filmről, igaz tudtam, hogy elbaszták már korábbi infókból.
Egy estés film, popcorn kóla és szia.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 50 039 — Whoops, looks like something went wrong.
Eza Gengszterzsaruk eskuszom jo film.
Mondjuk az mas kerdes, hogy Schreiber karaktere olyan badass, hogy a 20. perctol a rosszfiuknak drukkoltam. 😀

De amugy abszolut jo volt, kellemes csalodas.
Stez
Fuh engem nagyon kicsinált a szerepével a kamuangol Butler. Irreális. Viszont amikor meghúzza a ravaszt a csávesz a motorháztetőn a végén, na akkor a szomszéd nem foglalta imába nevem, max hangerő DBS.... 😀
Zúzááááááááááááááás
#JC6

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 373
Eza Gengszterzsaruk eskuszom jo film.
Mondjuk az mas kerdes, hogy Schreiber karaktere olyan badass, hogy a 20. perctol a rosszfiuknak drukkoltam. 😀

De amugy abszolut jo volt, kellemes csalodas.
Stez
Fuh engem nagyon kicsinált a szerepével a kamuangol Butler. Irreális. Viszont amikor meghúzza a ravaszt a csávesz a motorháztetőn a végén, na akkor a szomszéd nem foglalta imába nevem, max hangerő DBS.... 😀
Zúzááááááááááááááás
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 204 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én úgy vélem, hogyha valamiből lehetett volna egy GoT-szerűen sikeres akárhányévados sci-fi sorozatot csinálni, az a Dűne. Az alapkönyv is már simán elbír két évadot, évadonkét tíz 60 perces epizóddal, nem is beszélve (az általam egyébként nem kedvelt), teljes agymenéses folytatásokról.
Kihagyták ezt a ziccert.
Sobri Jóska
Szerintem is sorozatban lett volna / lenne az igazi. Még hatalmas költségvetés se kéne, mert űrjelenet alig kell bele, és a gyűrűférgen kívül nincs más mint sivatag meg cirkoruha emberekkel.

Készült egyébként egy három részes minisorozat is már, a 2000-es évek elején belőle. Azt láttad? Nagyjából egy filmtrilógia hosszúságú, háromszor másfél-két órás. Hat óra, és az is csak a regény első részét dolgozza fel, talán a legjobb adaptáció az összes eddigi közül. A "jó"-t relative értem. Egyébként Csehországban forgatták, de amerikai produkció.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)