NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Alelnökuh elég kemény volt, Bale epic volt
megéri megnézni
Alita
japán, eléggé de nekem ez kifejezetten tetszett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
En akkor kaptam volna agyfaszt, ha a total kamu Bohemian Rhapsody lesz a legjobb film. Oke, hogy Mercury oroksege (amit mondjuk szerintem szegyen, hogy kiforditottak Brian Mayek, nem kicsit bohocnak es mocsoknak beallitva Mercuryt, magukat meg szentnek), meg oke, hogy Malek oriasit alakitott, de ennyiben ki is merul az egesz.Sokat olvassák a fórumunkat, azért.
Az viszont a galan vegig erezheto volt, hogy kint megint gyuruzik ez a feher-fekete tema, nagyon ra volt kattanva mindenki.
Stez
több mint 5 éve
Mondjuk Farrellynek már 24 éve meg kellett volna kapnia 😀 És sajnálom hogy ennek a walesi születésű Balenek sem jött össze a díj, szintén egy egyiptomi miatt. De a Puskás-díjjal ellentétben azért ez megérdemelt volt, mert Malek nagyot játszott.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
spike lee hisztije priceless
több mint 5 éve
En akkor kaptam volna agyfaszt, ha a total kamu Bohemian Rhapsody lesz a legjobb film. Oke, hogy Mercury oroksege (amit mondjuk szerintem szegyen, hogy kiforditottak Brian Mayek, nem kicsit bohocnak es mocsoknak beallitva Mercuryt, magukat meg szentnek), meg oke, hogy Malek oriasit alakitott, de ennyiben ki is merul az egesz.Az viszont a galan vegig erezheto volt, hogy kint megint gyuruzik ez a feher-fekete tema, nagyon ra volt kattanva mindenki.
több mint 5 éve
Esetleg linket plstoxicpatat.com/2019/02/24/oscars-2019-live-stream-ace-stream/
dande
több mint 5 éve
Esetleg linket pls
több mint 5 éve
ozibozi
17 170
Lehet Kellene egy díj az animációs filmekhez hadonlóan ezeknek a filmeknek is lassan.
több mint 5 éve
Én szeretem a Marvelt és a Fekete Párduc is tetszett, de... Első fekete képregény hős, ahol mindenhol beharangozzák? Penge, Storm (X-menből) stb.Megérett a világ a pusztulásra.az ilyen csőlátáson csak nevetni tudok.
ozibozi
szóval nevetek 😀 😀
nyilván ne nyerjen egy film, ami termelt 2 milliárd dollárt, imádta a közönség és nagyon szépen nyúlt a fekete kultúrához. hanem kapjon mindent egy fekete fehér fos, amit leadnak 3 moziban és lát 312 ember ÉS MÉG ncore-ról se szedném le.
shawnka
+Marvel szinten is csak átlagostól jobb és tavaly jött ki az Avengers 3 is, ami számomra mérföldekkel jobb és kap 1 jelölést, míg a Black Panther 7-et... miről beszélünk? 😛
több mint 5 éve
Inkább az lesz nagy gáz, ha pl. a Kedvenc díj nélkül marad.
több mint 5 éve
ozibozi
17 170
Én láttam azt a filmet, és nem vagyok szomorú, hogy nem az én világom, sőt nevetek én is.
több mint 5 éve
Megérett a világ a pusztulásra.az ilyen csőlátáson csak nevetni tudok.
ozibozi
szóval nevetek 😀 😀
nyilván ne nyerjen egy film, ami termelt 2 milliárd dollárt, imádta a közönség és nagyon szépen nyúlt a fekete kultúrához. hanem kapjon mindent egy fekete fehér fos, amit leadnak 3 moziban és lát 312 ember ÉS MÉG ncore-ról se szedném le.
több mint 5 éve
ozibozi
17 170
Megérett a világ a pusztulásra.
több mint 5 éve
Sobri annyira a falra maszik tole, hogy a Black Panther mindent bezsebel itt tenyleg xd.
több mint 5 éve
Hátha nyer a Fekete Párduc, mi?Ha ez idén összejöni, jövőre Dobó Kata és a Kölcsönlakás is esélyes.
több mint 5 éve
valaki majd oscarhoz tud yt linket küldeni ?redditen nézz majd körül
köszi
Heisman Trophy
bár a szokásos nfl arcok is szokták adni (aclee, grandma, pasta)
több mint 5 éve
valaki majd oscarhoz tud yt linket küldeni ?moziverzum adja élőben, nincs olyanod?
köszi
Heisman Trophy
több mint 5 éve
valaki majd oscarhoz tud yt linket küldeni ?köszi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Imádom, mikor Párizsban tolják! Valahogy az egész film tökéletes nekem. Jó igaz, azért 3-4 évente elég megnézni, de mivel van már legalább 8 magyar ismétlőcsatorna valahol csak elkapja az ember😊Egyetértek...megunhatatlan akció, De Niro és Reno meg zseniális, pláne itt együtt. Az S8-as autós üldözés meg az egyik etalon azóta is.Ronin volt az egyik film amit vagy 5x megneztem fiatal koromban.Én vagy 25ször 😀 méltánytalanul alul értékelt alkotás ami kb olyan újítóan hatott az akciófilmes műfajra mint a die hard.
Janek
peach
Chargers LT
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 020
ALITA - A harc angyalaNem láttam még, de kíváncsivá tettél, hogy mit hoztak ki belőle.
...és mostantól az enyém 😊
Szerintem nagyon szuper a film, objektíven 7-8 pontot adnék rá, de amúgy filmbuzi szemmel 10/10 😀 Látszik, hogy ez egy 90-es évekbeli "forgatókönyv", vagyis akkori sztori, de már mai köntösben. Alitáról szól az egész, és ő meg kb tökéletes 😊 A szinkronja jó, a kitalált világ ötletes, és bár sok más/régebbi elemből merít, de ez nem hátránya. Waltz hozza a formát szokásosan! A cselekmény több szálon fut, de simán követhetőek, pedig sok a részlet, de azoik jól ki vannak dolgozva...ahogy az akció jelenetek is. Látszik, hogy Rodriguez rendezte végül, nem is baj ez, az ő akciói általában rohadt jók, még humorral is megkörítve. | Gondolok pl a "kocsmai" bunyóra, mint valami régi western, sörösüveg, mindenki mindenki ellen, stb 😀 | A romantikus szál szerintem pont kellett bele, anélkül egy rideg sci-fi egy cyborgról. Alita románca jól épül fel, ahogy a karaktere is kifogástalanul fejlődik. Meg ugye ő egy ember alapjában véve, szóval ez így helyes.
Plusz olyan drámák vannak benne, amelyek egy normál filmben nincsenek...azt is megkapjuk, hidegen és kíméletlenül.
Én imádtam, még a moziban újra megnézem majd, annyi szent. | És remélem lesz folytatása, mert ugye nagyon nincs vége, lezáratlan az egész, és Nova szerepében Edwart Norton a végén nagyon sejtelmes |
Chargers LT
Anno olvastam a mangát (Battle Angel Alita/ GUNNM), de aztán vmiért abbahagytam.
Mit mondjak, elég jó sztorija van, Alita sem egysíkú karakter és a múltja, ugyanúgy ahogy a világ is, jól fel van építve. Szóval van még anyag bőven amiből lehet meríteni.
több mint 5 éve
ALITA - A harc angyala...és mostantól az enyém 😊
Szerintem nagyon szuper a film, objektíven 7-8 pontot adnék rá, de amúgy filmbuzi szemmel 10/10 😀 Látszik, hogy ez egy 90-es évekbeli "forgatókönyv", vagyis akkori sztori, de már mai köntösben. Alitáról szól az egész, és ő meg kb tökéletes 😊 A szinkronja jó, a kitalált világ ötletes, és bár sok más/régebbi elemből merít, de ez nem hátránya. Waltz hozza a formát szokásosan! A cselekmény több szálon fut, de simán követhetőek, pedig sok a részlet, de azoik jól ki vannak dolgozva...ahogy az akció jelenetek is. Látszik, hogy Rodriguez rendezte végül, nem is baj ez, az ő akciói általában rohadt jók, még humorral is megkörítve. | Gondolok pl a "kocsmai" bunyóra, mint valami régi western, sörösüveg, mindenki mindenki ellen, stb 😀 | A romantikus szál szerintem pont kellett bele, anélkül egy rideg sci-fi egy cyborgról. Alita románca jól épül fel, ahogy a karaktere is kifogástalanul fejlődik. Meg ugye ő egy ember alapjában véve, szóval ez így helyes.
Plusz olyan drámák vannak benne, amelyek egy normál filmben nincsenek...azt is megkapjuk, hidegen és kíméletlenül.
Én imádtam, még a moziban újra megnézem majd, annyi szent. | És remélem lesz folytatása, mert ugye nagyon nincs vége, lezáratlan az egész, és Nova szerepében Edwart Norton a végén nagyon sejtelmes |
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Egyetértek...megunhatatlan akció, De Niro és Reno meg zseniális, pláne itt együtt. Az S8-as autós üldözés meg az egyik etalon azóta is.Ronin volt az egyik film amit vagy 5x megneztem fiatal koromban.Én vagy 25ször 😀 méltánytalanul alul értékelt alkotás ami kb olyan újítóan hatott az akciófilmes műfajra mint a die hard.
Janek
peach
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
2011es Priest-t kerülje aki tudja 😀
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
a magyar filmeket csak a helyszinek miatt birom megnezni.ez is perverz.amugy sztem nincs ji magyar film.Úgy hírlik, hogy kellően az lett igen 😊 😊dobo kata elso filmjenek a tv reklamjaban:"az elso 100.000 nezo kozott egy kolcsonlakast sorsolnak ki" haat ez mi😃remélem a film kellően szar lett
ZoliMP
van egy perverz vágyam megnézni 😀
Negritis
kristóf17