Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
letöltöttem mind2-t és sztem meg is nézemA színészek jók és Nichols nyilván tud rendezni, de igazából a történetnek nem elég a 2 óra / nem erre a médiumra találták ki... szóval egynek elmegy, de pl a MASH jobban működik filmként szvsz.jah közbe láttam hogy van egy 2019es mini sorozat is22 csapdája film milyen? tudom hogy van könyv isa filmet nem tudom, de a minisorozat rohadt jó volt 😀
Negritis
Löfli
de sztem a '70es Alan Arkin filmet is megnézem
Negritis
Egy mini-seriesként (6-10 óra) esetleg működne,
Igor
a korona korlátozásokkal kapcsolatba merült fel hogy
azért hogy megvédjük az emberek egészségét lényegében kicsit fel kell áldozni azt 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A színészek jók és Nichols nyilván tud rendezni, de igazából a történetnek nem elég a 2 óra / nem erre a médiumra találták ki... szóval egynek elmegy, de pl a MASH jobban működik filmként szvsz.jah közbe láttam hogy van egy 2019es mini sorozat is22 csapdája film milyen? tudom hogy van könyv isa filmet nem tudom, de a minisorozat rohadt jó volt 😀
Negritis
Löfli
Negritis
Egy mini-seriesként (6-10 óra) esetleg működne,
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Nekem az nagyon nem jött be. De ez nem mérvadó 😊jah közbe láttam hogy van egy 2019es mini sorozat is22 csapdája film milyen? tudom hogy van könyv isa filmet nem tudom, de a minisorozat rohadt jó volt 😀
Negritis
Löfli
Negritis
több mint 5 éve
jah közbe láttam hogy van egy 2019es mini sorozat is22 csapdája film milyen? tudom hogy van könyv isa filmet nem tudom, de a minisorozat rohadt jó volt 😀
Negritis
Löfli
több mint 5 éve
22 csapdája film milyen? tudom hogy van könyv isa filmet nem tudom, de a minisorozat rohadt jó volt 😀
Negritis

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
22 csapdája film milyen? tudom hogy van könyv is
több mint 5 éve
nem vagyok nagy horror rajongó alapvetően, de egy próbát megér 😀A légyha már Cronenberg, a fia Brandon csinált egy kurvajó testhorrort Possessor címen, kb az év egyik legjobbja, olyan zsigeri élményt nyújt. nem ajánlanám mindenkinek, mert tényleg totál elmebaj, de a te ízlésedet a kommentjeidből ismerem valamennyire 😊
sozoatrokban ugye előkerült Cronenberg és végre pótoltam
hihetetlen hogy a jól megcsinált praktikus effektek mennyivel időtállóbbak mint a CG
Goldblum zseniális, és bár a romantikus szál kicsit a semmiből jön, ettől függetlenül igazi klassziku
és végre ezt is láttam 😀
Negritis
https://www.imdb.com/title/tt5918982/
Löfli
több mint 5 éve
King Shark érdekes karakter, a Flash sorozatban ugye ilyen:Az Assault on Arkham nálam All-Time Favourite.Tényleg jó kis film volt.
empty taxi
Ez mennyire egy hülye karakter. 😊
Sobri Jóska

A Harley Quinn sorozatban meg ő Harley IT-sa 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az Assault on Arkham nálam All-Time Favourite.Tényleg jó kis film volt.
empty taxi

Ez mennyire egy hülye karakter. 😊
több mint 5 éve
A légyha már Cronenberg, a fia Brandon csinált egy kurvajó testhorrort Possessor címen, kb az év egyik legjobbja, olyan zsigeri élményt nyújt. nem ajánlanám mindenkinek, mert tényleg totál elmebaj, de a te ízlésedet a kommentjeidből ismerem valamennyire 😊
sozoatrokban ugye előkerült Cronenberg és végre pótoltam
hihetetlen hogy a jól megcsinált praktikus effektek mennyivel időtállóbbak mint a CG
Goldblum zseniális, és bár a romantikus szál kicsit a semmiből jön, ettől függetlenül igazi klassziku
és végre ezt is láttam 😀
Negritis
https://www.imdb.com/title/tt5918982/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=pKbalJMP4EU
több mint 5 éve
A tanú mellett a legtöbb idézet innen maradt meg a köztudatban. Kívülről mond bárki ebből is párat.
több mint 5 éve
youtu.be/tH6uX1_1_yglehet másnak jobban tetszik mint nekem
több mint 5 éve
Az Assault on Arkham nálam All-Time Favourite.engem is érdekelnek a vélemények:Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Az animációs filmek azon kevés kategória közé tartozik amiben a DC jobb, mint a Marvel. Aránylag sokat láttam, szal ha mondasz címeket lehet tudok segíteni 😊
Ezek mennyire bugyuták? Látott valaki párat?
Sobri Jóska
empty taxi
www.puliwood.hu/hirek/kilenc-dc-animacios-filmmel-bovult-az-hbo-go-kinalata-286945.html
a Killing Joke-ról tudom hogy felemás lett
Negritis
A Hush jó.
A Return of the Joker picit fura sztori, de nekem tetszett.
A Batman és Harley Quinn meg a Hell to Pay nem rossz, de elmennek ilyen Marveles poénkodásba.
A Dark Knightok a normál Nolan-féle filmekhez képest gyengék.
A Caped Crusadersnél szarabb DC-animáció nincs.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Én is ráéheztem valami klasszikusra, így a Ne bántsátok a feketerigót volt az esti mozi. Jó volt, de azért vicces, hogy 50-60 éve mennyire más volt a mozi... mondjuk színészi játékról kb nem beszélhetünk, holott Peck a kor egyik legnagyobbja volt, akkor ez az alakítás Oscart ért 🙂
Amúgy a témája és mondanivalója ma is nagyon aktuális...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
engem is érdekelnek a vélemények:Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Az animációs filmek azon kevés kategória közé tartozik amiben a DC jobb, mint a Marvel. Aránylag sokat láttam, szal ha mondasz címeket lehet tudok segíteni 😊
Sobri Jóska
empty taxi
www.puliwood.hu/hirek/kilenc-dc-animacios-filmmel-bovult-az-hbo-go-kinalata-286945.html
a Killing Joke-ról tudom hogy felemás lett
több mint 5 éve
Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Az animációs filmek azon kevés kategória közé tartozik amiben a DC jobb, mint a Marvel. Aránylag sokat láttam, szal ha mondasz címeket lehet tudok segíteni 😊
Sobri Jóska

Madden hates me.
több mint 5 éve
elvileg a dcu animation cuccok jók szoktak lenni, de nemtom ezek milyenekDehát azt már láttam. 😊Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Joker felszopók
Sobri Jóska
sutianap
Igaz, az is most jött be vasárnap.
Szóval szumma: szarok, időpocsákolás.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Dehát azt már láttam. 😊Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Joker felszopók
Sobri Jóska
sutianap
Igaz, az is most jött be vasárnap.
Szóval szumma: szarok, időpocsákolás.
több mint 5 éve
Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Joker felszopók
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Az HboGo-ra bejött egy csomó 70-90 perces Batman/DCU animációs film.Ezek mennyire bugyuták? Látott valaki párat?
több mint 5 éve
A légysozoatrokban ugye előkerült Cronenberg és végre pótoltam
és végre ezt is láttam 😀
több mint 5 éve
Nekem a charlie sheenes a kedvencem, de csak valszeg azért mert gyerekkoromban rongyosra néztem vhs-en. Amúgy parádés a szereposztása 😊Ugyanez. Majd pár évvel később a Vasálarcost. 😀
peach
Plusz ha már "kardos film" akkor A koppányi aga testamentuma a best. 😀
több mint 5 éve
Egy orosz börtönből szöktek így meg a valóságban, ahogy ők a filmben 😉
több mint 5 éve
egyik legnagyobb kedvencem a film (messze nem a legjobb, de ez kit érdekel? 😀)youtu.be/quC8ZIHWaLQ