NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Nekem az egyik kedvencem.Kapcsolgatás közben szúrtam ki egy régen látott filmet és legközelebb elkaptam az elejétől és meglepődtem, hogy az is Vajna Papáé. A reneszánsz ember volt az, jó film, de erre tényleg nem is emlékeztem.
NB2
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Glassszerintem a rózsaszín szobás jelenetig volt lebilincselő a film. utána oké volt, a szökéstől pedig elbalfaszodott nagyon. a fordulatok is kifejezetten gyengék lettek.
uh, egészen az utolsó előtti fordulatig | tetkó a kézen | tök jó volt
és sztem a végső konklúzióhoz nem is kellett
kár érte
Negritis
csalódás
több mint 5 éve
Glassuh, egészen az utolsó előtti fordulatig | tetkó a kézen | tök jó volt
és sztem a végső konklúzióhoz nem is kellett
kár érte
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Kapcsolgatás közben szúrtam ki egy régen látott filmet és legközelebb elkaptam az elejétől és meglepődtem, hogy az is Vajna Papáé. A reneszánsz ember volt az, jó film, de erre tényleg nem is emlékeztem.
több mint 5 éve
amivel nincs gond amíg nem jönnek a tárgyi tévedések 😀Alig nyitottam meg már ömlött is a nyál.index.hu/kultur/meghalt_andy_vajna/Egy párhuzamos univerzumban
Negritis
origo.hu/filmklub/20190120-meghalt-andy-vajna.html
r.baggio
Matthew99
"Andy Vajna Terminátor 2-je az amerikai filmgyártás egyik legnagyobb sikere"
az a Terminator 3 amit Andy papa producerkedett össze, az pedig közel sincs az első 2 részhez
és valljuk be bár a producerek fontosak, senki nem velük foglalkozik 1-1 film esetében
ha siker, ha bukás ritka hogy a producert emlegetík a rendező, író, színészek előtt
kedvencem ez:
"tavaly a TV2 csoport megelőzte riválisát"
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Alig nyitottam meg már ömlött is a nyál.index.hu/kultur/meghalt_andy_vajna/Egy párhuzamos univerzumban
Negritis
r.baggio
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
index.hu/kultur/meghalt_andy_vajna/Egy párhuzamos univerzumban
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
én seindex.hu/kultur/meghalt_andy_vajna/Én azt sem tudtam, hogy beteg volt.
Negritis
peach
viszont félő hogy mészárosék jönnek és visszatér a legsötétebb időszaka a magyar filmnek
több mint 5 éve
index.hu/kultur/meghalt_andy_vajna/Én azt sem tudtam, hogy beteg volt.
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
index.hu/kultur/meghalt_andy_vajna/
több mint 5 éve
ne is mond azt akarják holnap .... én persze a Mirai-t de az nincs műsoronEltékozolt 2 óra, mint az Aquaman.Ragadozo varosok.és brüsszelt megállítják végül? 😀
Fiam szerettek volna megnezni...
Ha ritka szar egy valami.
A torténet unalmas,a latvanyvilag sem olyan nagy dobas,a szereplők nullák (Smith ügynök vegkepp megmarad gonosznak?),tele megvalaszolatlan kerdesekkel a film.
Eltekozolt ket ora volt.
Janek
Negritis
Kenny
több mint 5 éve
az a sorosRagadozo varosok.és brüsszelt megállítják végül? 😀
A torténet unalmas,a latvanyvilag sem olyan nagy dobas,a szereplők nullák (Smith ügynök vegkepp megmarad gonosznak?),tele megvalaszolatlan kerdesekkel a film.
Eltekozolt ket ora volt.
Janek
Negritis
több mint 5 éve
Jonah Hex-ről most jött ki a bad movies rész 😀
több mint 5 éve
Hat igen, eleg furcsa eszrevetel. Szerintem a Justice League konkretan minden idok egyik legosszecsapottabb, semmitmondobb katyvasza, nulla melyseggel es jellemtelen karakterekkel, fos tortenettel. De a Suicide Squad sem sokkal jobb. A Jonah Hex meg a Green Lantern is elegge bohockodas regebbrol. Meg ahogy lattam, a Shazam is.lol 😀AquamanEzt még nem láttam, de a Batman v Superman, illetve a Justice League jobb, mint bármelyik Marvel film.
ha amber heard-t nem öltöztetik poison ivy-nak kevésbé zavart volna
teljesen korrekt marvel copy a DC-től
Negritis
Sobri Jóska
ez már nem az 'ízlések és pofonok' kategória 😀
braxa88
A Batman vs. Superman szerintem nem volt annyira gaz, de kiraly sem. De hogy nalam a DC a Marvel kozeleben sincs filmek tekinteteben, az is biztos.
több mint 5 éve
KeyG
9 509
Miért lenne az Aquaman, eltékozolt 2 óra?Eltékozolt 2 óra, mint az Aquaman.Ragadozo varosok.és brüsszelt megállítják végül? 😀
Eltekozolt ket ora volt.
Janek
Negritis
Kenny
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Brexitvégre egy nem 2.5 órás film
kiváncsi lennék mennyit módosítottak a dolgon, de elég korrekt film
szórakoztató, izgalmas és bár a politikus színészek nem igazán voltak jók
ez lényegében egy Cumberbatch one man show volt
több mint 5 éve
Eltékozolt 2 óra, mint az Aquaman.Ragadozo varosok.és brüsszelt megállítják végül? 😀
Eltekozolt ket ora volt.
Janek
Negritis
több mint 5 éve
Ragadozo varosok.és brüsszelt megállítják végül? 😀
Eltekozolt ket ora volt.
Janek
több mint 5 éve
Ragadozo varosok.A fegyvertelen katonában nem az 😊
Eltekozolt ket ora volt.
Janek
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
jolA Venom végén melyik karakter bőrébe bújik Woody Harrelson? Nem vagyok képben a képregényekkel, de nagyon bírom a palit, érdekelne kit fog alakítani.carnage/mészárszék ha jól rémlik
#JC6
Negritis
maga a venom nekem iszonyat gyenge
több mint 5 éve
A Venom végén melyik karakter bőrébe bújik Woody Harrelson? Nem vagyok képben a képregényekkel, de nagyon bírom a palit, érdekelne kit fog alakítani.carnage/mészárszék ha jól rémlik
#JC6
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A Venom végén melyik karakter bőrébe bújik Woody Harrelson? Nem vagyok képben a képregényekkel, de nagyon bírom a palit, érdekelne kit fog alakítani.
több mint 5 éve
a Marvel blockbustereket és akció vígjátékokat csinálAquamanEzt még nem láttam, de a Batman v Superman, a Wonder Woman illetve a Justice League jobb, mint bármelyik Marvel film.
Negritis
Egyikse Marvel copy, sötétebb a hangulat, kerekebbek a karakterek, izgibbek a történetek.
Divat a DC-t fikázni, a Marvelt szeretni, de szerintem a Marvel azért népszerűbb, mert minden filmje a saját maga kikacsintós komolytalansága, önparódiája is egyben (ezért ennek tökéletes példája és egyben csúcsterméke Deadpool illetve a Galaxis őrzői), az Infinity War-ig súlytalan kalandokkal, ellenfelekkel, komolyan nem vehető veszélyekkel.
Képregényben sose voltam oda a DC világáért, de filmen szerintem erősebb a Marvelnél. A Marvel viszont jobb képregényvígjátékokat csinál, azt el kell ismerni.
Sobri Jóska
és bár azt mondod mind ugyanaz ez nem teljesen igaz, van egy "váz" amire felépítik hogy sikeres legyen
de azután bőven vállalnak kockázatot
az a váz pedig nem feltétlen a marvel, inkább a könnyed akció vígjátékok váza
a DC meg sötétebb hangulat? izgibb karakterek?
a BvS-ben? martha-martha-martha ....
Justice League? nem elég h kurva drága még ocsmány is volt ergo elbukott mint blockbuster
ehhez jön az hogy nincs benne érdekes új karakter
Batman váltása nekem tetszett, de Gal Gadot eyecandy-vé vedlett
flash és cyborg érdektelen, Aquaman meg csak Momoa semmint superhero
jah és az egész megy a kukába csakhogy szopkodják superman faszát
több mint 5 éve
nem olvasom a képregényeket de akkor ez még -1 pont Schumacher-nekAquamanutálom a DC-s filmeket, de nehogymár emiatt húzd le 😀
Negritis
teljesen képregényhű.
braxa88
amúgy nem ezért húztam le teljesen korrekt popcorn film volt
valahol a Thor 1 szintjén
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
braxa88
12 534
lol 😀AquamanEzt még nem láttam, de a Batman v Superman, illetve a Justice League jobb, mint bármelyik Marvel film.
Negritis
Sobri Jóska
ez már nem az 'ízlések és pofonok' kategória 😀