Filmek
40 feliratkozó
több mint 8 éve
kicsit off, de én pl nem látok SW-s reklámokat az oldalongondolom a google tolja, és mivel az elvileg az "igényekhez" igazodik, így mivel nem keresek napi 15x rá hogy dzsedáj, nekem nem dobja valszeg 😀
másik, hogy csak én használom bowl.one-ként? és fel se tűnt mikor váltottam 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Nem nézek tévét leszámítva a sport tv-s nfl meccseket, de nem ugyanarról beszélünk: az adblocker használata azzal a gyakorlattal egyenlő jelen esetben, ha a bowl.hu-n eltöltött idővel egyenlő műsoridőt rögzítenék, majd azokból minden reklámot - a termékmegjelenítésekkel együtt - kivágnék a megtekintés előtt. Itt az oldalon nincsenek szerintem rosszindulatú pop-up reklámok, csupán olyanok, melyek a honlap szerkezetéhez igazodnak, neadjisten néha akár relevánsak is (lásd Star Wars).gondolom a tv-nézés közben is hasonló módon jársz el.Totál off, de ez nem hagy nyugodni: Te becsülettel végignézed a reklámblokkot minden alkalommal?
baggio
Geeri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
gondolom a tv-nézés közben is hasonló módon jársz el.Totál off, de ez nem hagy nyugodni: Te becsülettel végignézed a reklámblokkot minden alkalommal?
baggio
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Igen, ahogy a filmforgalmazó vagy a zenei kiadó is forduljon fel, ha a torrentezők miatt maradnak el a bevételei, mert a fogyasztó szerint neki ezek ingyen járnak. Ha nem látod át, hogy egy általad sokat használt oldalon micsoda ellentmondás letiltani a reklámokat, mert "nem akarod azokat élvezni" (nem is azért vannak), akkor nincs miről beszélni, gondolom a tv-nézés közben is hasonló módon jársz el.Na de hogy ne offoljak teljesen, ajánlok mindenkinek egy nagyszerű filmet, aki még nem tiltotta le a képeket a bowl.hu-n:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
nyilván, hiszen az oldal működtetése is ingyen van, nem ez az egyetlen bevételi lehetősége a honlapok nagy többségének, de hát mindent a felhasználó kényelméértezt minden üzemeltetőnek el kell dönteni,anyagilag sikeres lesz avagy sem,illetve ennek a kockázatát.
baggio
Van más módszer is forrásokhoz jutni,de az,hogy számon kérjük a felhasználót miért nem élvezi a reklámokat az nincs a jó módszerek közt.
De ez itt off ha gondolod a többit PM-ben kifejtheted,nyitott vagyok
több mint 8 éve
nyilván, hiszen az oldal működtetése is ingyen van, nem ez az egyetlen bevételi lehetősége a honlapok nagy többségének, de hát mindent a felhasználó kényelméért
---
több mint 8 éve
Azt gondoltam csutortok hajnalban mar vetitik.nem kéne használni az adblockert itt az oldalon és akkor nem lenne félreértés 😉
En olyan januarra tervezem
Janek
kepfeltoltes.hu/151217/Screenshot__69__www.kepfeltoltes.hu_.png
---
több mint 8 éve
Én szombat este megyek. Érdekes egy hónapja még sokkal jobban be voltam sózva mint most, hogy már lőtávolban van...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Elirtak, az péntek hajnal..Egyelore 95% RT-n es 81% metacritic-on.. meg ha esik is ezekhez kepest, igeretes.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
én sztem karácsony előtt még vmikor megnézem, de annyira nem vonzCreed, Concussion,Trumpo meg nem is jön mozikba nálunk ahogy néztem 😕
több mint 8 éve
Azt gondoltam csutortok hajnalban mar vetitik.En olyan januarra tervezem
több mint 8 éve
Na kinek volt meg a sw?majd 24 óra múlva
Janek
több mint 8 éve
Tegnap volt a supertv2-n a prometheus. Nem láttam a bemutató óta kb szóval beneveztem rá. Az emlékeimben az volt, hogy ez egy elbaszott, túl gondolt alien előzmény block buster. Hát rohadtul nem az. Ez egy sci-fibe bujtatott szerzői film horror elemekkel, ami kielégíti a látvány orgiára vágyók igényeit is. Eközben a film igencsak érdekes kérdéseket tesz fel amikre válaszokat nem ad, azokat rábízza a nézőre, ill. utalásokat tesz melyek alapján a befogadó összerakhatja a képet. A film megnézése után rágugliztam a bibliai utalásokra ami már azt jelenti, hogy gondolkodásra késztetett a film ami mindenképpen arra mutat, hogy nem egyy sablon alkotásról van szó, sőt...most úgy vagyok vele, hogy várom a 2017-es folytatást 😊én előbb láttam a Prometheust mint rendesen az Alien filmeket
peach
számomra egy korrekt sci-fi volt amúgy, nem mozis, de várom az újat
több mint 8 éve
Tegnap volt a supertv2-n a prometheus. Nem láttam a bemutató óta kb szóval beneveztem rá. Az emlékeimben az volt, hogy ez egy elbaszott, túl gondolt alien előzmény block buster. Hát rohadtul nem az. Ez egy sci-fibe bujtatott szerzői film horror elemekkel, ami kielégíti a látvány orgiára vágyók igényeit is. Eközben a film igencsak érdekes kérdéseket tesz fel amikre válaszokat nem ad, azokat rábízza a nézőre, ill. utalásokat tesz melyek alapján a befogadó összerakhatja a képet. A film megnézése után rágugliztam a bibliai utalásokra ami már azt jelenti, hogy gondolkodásra késztetett a film ami mindenképpen arra mutat, hogy nem egyy sablon alkotásról van szó, sőt...most úgy vagyok vele, hogy várom a 2017-es folytatást 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
a filmszínészet alkonyawww.youtube.com/watch?v=o-nJpaCXL0k
---
több mint 8 éve
Közben kijött egy ilyen trailer is :www.youtube.com/watch?v=COvnHv42T-A
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Nem Corvinusos vagyok. Az ELTE-n tanulok sportszervező szakon, ott másodéves vagyok egyébként. Az MKT-t csak a szakmai fejlődés miatt csinálom. 😊Sziasztok!Off:
Remélem már ti is várjátok a Star Wars premiert, addig is engedjétek meg, hogy megosszak Veletek egy remeknek ígérkező eseményt amit diákszervezetünk csinál jövő héten szerdán.
Itt van az event
www.facebook.com/events/1703157116564661/
Itt tudtok regisztrálni
www.eventbrite.com/e/star-wars-corvinus-con-tickets-19878411865?aff=FBevent
Ha felkeltette az érdeklődéseteket mindenképpen gyertek el a Corvinusra szerdán, jó lesz! 😊
Laki
Milyen szakos/hanyad éves vagy?
Borbinho
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 8 éve
Sziasztok!Off:
Remélem már ti is várjátok a Star Wars premiert, addig is engedjétek meg, hogy megosszak Veletek egy remeknek ígérkező eseményt amit diákszervezetünk csinál jövő héten szerdán.
Itt van az event
Itt tudtok regisztrálni
Ha felkeltette az érdeklődéseteket mindenképpen gyertek el a Corvinusra szerdán, jó lesz! 😊
Laki
Milyen szakos/hanyad éves vagy?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Ha te azt tudnád, mennyire nem az 😊Sziasztok!és én még azt hittem, az MKT egy száraz, szakmai szervezet 😊
Remélem már ti is várjátok a Star Wars premiert, addig is engedjétek meg, hogy megosszak Veletek egy remeknek ígérkező eseményt amit diákszervezetünk csinál jövő héten szerdán.Laki
slowmotion
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 8 éve
nah vonaton megnéztem a Hotel Transylvania 2-tsokan szidják nekem nem volt gondom vele, aranyos kis film de semmi extra
jót mosolyogtam 1-2 résznél, de alapvetően kiszámítható volt
6/10
több mint 8 éve
Sziasztok!és én még azt hittem, az MKT egy száraz, szakmai szervezet 😊
Remélem már ti is várjátok a Star Wars premiert, addig is engedjétek meg, hogy megosszak Veletek egy remeknek ígérkező eseményt amit diákszervezetünk csinál jövő héten szerdán.Laki
több mint 8 éve
Sziasztok!Remélem már ti is várjátok a Star Wars premiert, addig is engedjétek meg, hogy megosszak Veletek egy remeknek ígérkező eseményt amit diákszervezetünk csinál jövő héten szerdán.
Itt van az event
Itt tudtok regisztrálni