Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
vimeo.com/82333429a jelszó "vilmos" érdemes rászánni azt a negyed órát 😊
több mint 10 éve
de, az origo filmklub :pcsak ilyen filmekre nem mondja közben szinte senki, hogy az:A Wall street farkasát sikerült tegnap megtekinteni moziban. Aki teheti azonnal menjen el és nézze meg, mert egyértelműen az év filmje!SebiiEzt már hallottuk idén párszor 😊 pl. Gravity, Rush, 12 Years a Slave
De egyébként ez az év vége egész jónak néz ki. Én egyiket sem láttam még, szóval az Oscar előtti időszak elég faszának néz ki film szempontból nekem 😊Shawn84
baggio
több mint 10 éve
mer imádom Kevin Smitht és az eddigi kb 6 filmje is sok egyhuzamban 😀oszt mé?😊ZoliZoltán2014 Shop Stop 3!!! 😀 XDZoliZoltánneee, én félek 😀Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
oszt mé?😊2014 Shop Stop 3!!! 😀 XDZoliZoltánneee, én félek 😀Negritis
több mint 10 éve
csak ilyen filmekre nem mondja közben szinte senki, hogy az:A Wall street farkasát sikerült tegnap megtekinteni moziban. Aki teheti azonnal menjen el és nézze meg, mert egyértelműen az év filmje!SebiiEzt már hallottuk idén párszor 😊 pl. Gravity, Rush, 12 Years a Slave
De egyébként ez az év vége egész jónak néz ki. Én egyiket sem láttam még, szóval az Oscar előtti időszak elég faszának néz ki film szempontból nekem 😊Shawn84
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
A Wall street farkasát sikerült tegnap megtekinteni moziban. Aki teheti azonnal menjen el és nézze meg, mert egyértelműen az év filmje!SebiiEzt már hallozzuk idén párszor 😊 pl. Gravity, Rush, 12 Years a Slave
De egyébként ez az év vége egész jónak néz ki. Én egyiket sem láttam még, szóval az Oscar előtti időszak elég faszának néz ki film szempontból nekem 😊
több mint 10 éve
Sebii
3 534
A Wall street farkasát sikerült tegnap megtekinteni moziban. Aki teheti azonnal menjen el és nézze meg, mert egyértelműen az év filmje!
több mint 10 éve
Megnéztem a kick/ass 2-t. Hát nem igazán értem, miért voltak/vannak oda érte.
több mint 10 éve
Hát ez a Családi üzelmek valami kúrvajó, szerintem az elmúlt évek legjobb vígjátéka. Sokkal jobban bejött, mint mondjuk a Másnaposok.DuffTeljes mértékben egyetértek. Hatalmas film, jó karakterekkel, jó alakításokkal. Ha nem láttad még, ajánlom a Női szervek-et is. Nálam hasonló élmény volt.
több mint 10 éve
Na igen, de akkor is botor dolog összehasonlítani két filmet, melyek gyökere ennyire más.Nem. De úgy gondolom, hogy ha a filmről beszélünk, akkor a könyvek ismerete lényegtelen. A könyv olvasási élményt ad, teljes egészében megmozgatja a fantáziát, míg a film egy kész koncepcióként "csupán" egy audiovizuális élményt nyújt (úgy értem, hogy soha nem lehet olyan mély és "egyénre szabott" platform, mint a könyv). Nagyon nehezen összevethetőek. A történeti hűségen (akár kronológiai, akár mondanivalójában) kívül nem látok több fogódzót a kettő között.Gondolom olvastad a 2 könyvet.Nekem nagyon-nagyon terjengős ez a mese is. Pont annyival történik több a Hobbit trilógia első részében a Gyűrűk ura első részénél, hogy ne mondhassam rá: pont olyan unalmas volt. A második felvonás már itt is mozgalmasabb, de a 3. rész végére tuti kiderül majd, hogy ezt a filmtrilógiát is lazán belepaszírozhatták volna 2x130 percbe 😛.toxiqueSmaug pusztaságának, hogy lett vége ?Ó van még benne anyag. Bár én is azt hittem, hogy van hátra 20 perc, aztán kurvára nem 😀shawnka
Csak kíváncsi vagyok hány oldal jut a könyvből az utolsó részre.
süti
A Gyűrűk ura cirka 1500 oldal, a Hobbit jó esetben, nagy betűkkel szedve 200.
Míg a LoTR-nél a filmek elvettek az eredeti történetből, addig a Hobbitnál hozzátesznek.
Merész dolog összehasonlítani, nem csoda ha ilyen gyérül sikerül csak.Sobri Jóska
Olvasva a megjegyzésed; nem csoda, hogy a Hobbit-ban a már bevált elemeket próbálják beépíteni. Azért még messze van - színvonalában - egy "fergeteges chickflick-től" 😊...toxique
Persze össze lehet vetni a Casablancát is az Amerikai pitével, csak felesleges, más műfaj.
Ahogy más egy eposz és egy mesécske adaptációját is összehasonlítani.
Bár az mentségedre szolgáljon, ha a filmeket önmagukban nézed, nem törődve az eredeti könyvekkel, csak arra alapozva, hogy "ugyanaz a rendező, hasonló a téma", akkor jogosan várod el ugyanazt a szinvonalat.
Pedig én már a Babó (én még így olvastam anno) beharangozásakor nem értettem, hogy egy sima spinoff-szerűség (jó esetben 90 perc) helyett minek lesz vagy 8-9 óra.
Persze, a $$$$$$$ miatt, de egyébként teljesen felesleges.
több mint 10 éve
A könyv olvasási élményt ad, teljes egészében megmozgatja a fantáziát, míg a film egy kész koncepcióként "csupán" egy audiovizuális élményt nyújt (úgy értem, hogy soha nem lehet olyan mély és "egyénre szabott" platform, mint a könyv).toxiqueHa holmi hobbitokat tekintünk a filmművészet csimborasszójának, akkor vélhetően igazad van, ellenben léteznek ennél sokkal komplexebb alkotások is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem. De úgy gondolom, hogy ha a filmről beszélünk, akkor a könyvek ismerete lényegtelen. A könyv olvasási élményt ad, teljes egészében megmozgatja a fantáziát, míg a film egy kész koncepcióként "csupán" egy audiovizuális élményt nyújt (úgy értem, hogy soha nem lehet olyan mély és "egyénre szabott" platform, mint a könyv). Nagyon nehezen összevethetőek. A történeti hűségen (akár kronológiai, akár mondanivalójában) kívül nem látok több fogódzót a kettő között.Gondolom olvastad a 2 könyvet.Nekem nagyon-nagyon terjengős ez a mese is. Pont annyival történik több a Hobbit trilógia első részében a Gyűrűk ura első részénél, hogy ne mondhassam rá: pont olyan unalmas volt. A második felvonás már itt is mozgalmasabb, de a 3. rész végére tuti kiderül majd, hogy ezt a filmtrilógiát is lazán belepaszírozhatták volna 2x130 percbe 😛.toxiqueSmaug pusztaságának, hogy lett vége ?Ó van még benne anyag. Bár én is azt hittem, hogy van hátra 20 perc, aztán kurvára nem 😀shawnka
süti
Míg a LoTR-nél a filmek elvettek az eredeti történetből, addig a Hobbitnál hozzátesznek.
Merész dolog összehasonlítani, nem csoda ha ilyen gyérül sikerül csak.Sobri Jóska
Olvasva a megjegyzésed; nem csoda, hogy a Hobbit-ban a már bevált elemeket próbálják beépíteni. Azért még messze van - színvonalában - egy "fergeteges chickflick-től" 😊...
több mint 10 éve
Duff
3 133
Hát ez a Családi üzelmek valami kúrvajó, szerintem az elmúlt évek legjobb vígjátéka. Sokkal jobban bejött, mint mondjuk a Másnaposok.
több mint 10 éve
Gondolom olvastad a 2 könyvet.Nekem nagyon-nagyon terjengős ez a mese is. Pont annyival történik több a Hobbit trilógia első részében a Gyűrűk ura első részénél, hogy ne mondhassam rá: pont olyan unalmas volt. A második felvonás már itt is mozgalmasabb, de a 3. rész végére tuti kiderül majd, hogy ezt a filmtrilógiát is lazán belepaszírozhatták volna 2x130 percbe 😛.toxiqueSmaug pusztaságának, hogy lett vége ?Ó van még benne anyag. Bár én is azt hittem, hogy van hátra 20 perc, aztán kurvára nem 😀shawnka
süti
Merész dolog összehasonlítani, nem csoda ha ilyen gyérül sikerül csak.
több mint 10 éve
Nekem nagyon-nagyon terjengős ez a mese is. Pont annyival történik több a Hobbit trilógia első részében a Gyűrűk ura első részénél, hogy ne mondhassam rá: pont olyan unalmas volt. A második felvonás már itt is mozgalmasabb, de a 3. rész végére tuti kiderül majd, hogy ezt a filmtrilógiát is lazán belepaszírozhatták volna 2x130 percbe 😛.Smaug pusztaságának, hogy lett vége ?Ó van még benne anyag. Bár én is azt hittem, hogy van hátra 20 perc, aztán kurvára nem 😀shawnka
süti
több mint 10 éve
2014 Shop Stop 3!!! 😀 XDZoliZoltánneee, én félek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Igen😊Kedvenc színészem újabb megrázó és emlékezetes alakítását láthattam a Serpico című szuper filmben! Bepótoltam még tőle a Sea of Love (1989) mozit is, az is jó volt, de kívételesen nem klasszikus.😊 Olyan 10/7 mondjuk.zavi27Pacino?slowmotion
több mint 10 éve
Kedvenc színészem újabb megrázó és emlékezetes alakítását láthattam a Serpico című szuper filmben! Bepótoltam még tőle a Sea of Love (1989) mozit is, az is jó volt, de kívételesen nem klasszikus.😊 Olyan 10/7 mondjuk.zavi27Pacino?
több mint 10 éve
Kedvenc színészem újabb megrázó és emlékezetes alakítását láthattam a Serpico című szuper filmben! Bepótoltam még tőle a Sea of Love (1989) mozit is, az is jó volt, de kívételesen nem klasszikus.😊 Olyan 10/7 mondjuk.
több mint 10 éve
Erről a hírről lemaradtam, nem hiszem hogy 8+-os IMDB film lesz, de bízok benne, hogy (a trailer alapján is látványosan eltúlzott karakterábrázolások ellenére) valamennyire sikerül egy kellemes insider filmet csinálni, és nem csak egy elcseszett nfl promo az egész 😊
több mint 10 éve
UnforgivenAlap! 😊
www.imdb.com/title/tt0105695/?ref_=nv_sr_2
meggyötör,elemészt ,gombócot gyúr a gyomrodba mert bizony rájössz,hogy az élet nem játék ,elvenni másét nehéz és visszafordíthatatlan dolog ami felemészt.
Spagettin nevelkedett nemzedéket ver pofán a film,megmutatja,hogy az ember fél a haláltól és ez így természetes.Janek
és már 20 éves ez a film is basszus...
több mint 10 éve
Ez bizony! Köszszeretnék letölteni egy filmet de nem jut eszembe a címe! igaz történet alapján készült egy halászhajó baleset egyetlenNem ez az bácsi?
túlélőjéről szól asszem idei és norvég vagy dán!
???yooker
port.hu/dermeszto_melyseg_djupidthe_deep/pls/fi/films.film_page?i_film_id=140437catattack
több mint 10 éve
Unforgivenwww.imdb.com/title/tt0105695/?ref_=nv_sr_2
meggyötör,elemészt ,gombócot gyúr a gyomrodba mert bizony rájössz,hogy az élet nem játék ,elvenni másét nehéz és visszafordíthatatlan dolog ami felemészt.
Spagettin nevelkedett nemzedéket ver pofán a film,megmutatja,hogy az ember fél a haláltól és ez így természetes.
több mint 10 éve
catattack
3 520
szeretnék letölteni egy filmet de nem jut eszembe a címe! igaz történet alapján készült egy halászhajó baleset egyetlenNem ez az bácsi?
túlélőjéről szól asszem idei és norvég vagy dán!
???yooker
port.hu/dermeszto_melyseg_djupidthe_deep/pls/fi/films.film_page?i_film_id=140437
több mint 10 éve
szeretnék letölteni egy filmet de nem jut eszembe a címe! igaz történet alapján készült egy halászhajó baleset egyetlentúlélőjéről szól asszem idei és norvég vagy dán!
???