Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Fruitvale Station... igaz történetet dolgoz fel, és azt gondolom mindenkinek meg kell néznie legalább egyszer...

több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Eljutottam én is a Pain and Gainig.

Nagyon kellemeset csalódtam. Azt hittem tipikus amerikai tömegfilm lesz, de végre nem elcsépelt fingós poénok voltak benne és hasonlók. Nagyon emlékeztetett a Bad boys 2-re. Örülnék neki ha Bay ilyen filmekből többet csinálna.

több mint 10 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
Szemfényvesztők. Nekem nagyon nagyon tetszett de ebben a sztoriban még ennél is több volt, nem hozták ki belőle a maximumot. Az első egy óra az parádés, a végét szúrták el.JayB
Szerintem se volt rossz,d e voltak benne nagyon unalmas részek, főleg a közepén. pedig nagyon jól indult.
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szemfényvesztők. Nekem nagyon nagyon tetszett de ebben a sztoriban még ennél is több volt, nem hozták ki belőle a maximumot. Az első egy óra az parádés, a végét szúrták el.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
2014 Shop Stop 3!!! 😀 XD
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Smaug pusztaságának, hogy lett vége ?
Csak kíváncsi vagyok hány oldal jut a könyvből az utolsó részre.
süti
Ó van még benne anyag. Bár én is azt hittem, hogy van hátra 20 perc, aztán kurvára nem 😀
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Más nem nagyon jut eszembe az utóbbi 1 évből az ismerteken kívül (pl. Másnaposok 5 ezer)JC6
esetleg még a Gyakornokokkristof
inkább egy villát szúrj a szemedbe

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Förtelmes főnökökkel kezdj szerintem, Aniston abban a legjobb, meg van benne pár sírva röhögős rész 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Más nem nagyon jut eszembe az utóbbi 1 évből az ismerteken kívül (pl. Másnaposok 5 ezer)JC6
esetleg még a Gyakornokokkristof
Azt is meglesem. 😊
több mint 10 éve
Elhajlási engedély
Förtelmes főnökök
JC6
Terhes társaságWester
Terhes társaság meg volt már. Másik kettőre rákeresek. Köszi.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
esetleg még a Gyakornokok
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 701 — Jó ötletnek tűnt!
A héten megnéztem a Családi üzelmeket, meg a Női szerveket. Nagyon bejött mindkettő. Valami hasonló kaliberű filmet ajánlana valaki. Most valahogy ilyenekre vágyom.GRAFI
Elhajlási engedély
Förtelmes főnökök

Terhes társaság

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A héten megnéztem a Családi üzelmeket, meg a Női szerveket. Nagyon bejött mindkettő. Valami hasonló kaliberű filmet ajánlana valaki. Most valahogy ilyenekre vágyom.GRAFI
Elhajlási engedély
Förtelmes főnökök

Más nem nagyon jut eszembe az utóbbi 1 évből az ismerteken kívül (pl. Másnaposok 5 ezer)
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Kiakad a badass-méter:

😀

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
A héten megnéztem a Családi üzelmeket, meg a Női szerveket. Nagyon bejött mindkettő. Valami hasonló kaliberű filmet ajánlana valaki. Most valahogy ilyenekre vágyom.
több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Smaug pusztaságának, hogy lett vége ?
Csak kíváncsi vagyok hány oldal jut a könyvből az utolsó részre.

Nekem eddig tetszik amit művelnek a sorozattal. Nyilván nem lehet olyan korszakalkotó, mint az eredeti, de egész korrekten illeszkedik a mostani viszonyokhoz, mindezt úgy, hogy megtartja az előd értékeit.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
2 kaliber.
Bejött!
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Lenne egy kérdésem a Jagten (2012-es című film kapcsán ( www.imdb.com/title/tt2106476/):
| A film végén mire mindenki elfelejti úgymond a történteket (1 évet ugrunk ugye a végén) Mikkelsen fia megkapja a nagyapja fegyverét és indul a vadászat. Mikkelsent majdnem lelövik a végén, de ki volt az, vagy milyen alak rajzolódott ki a végén? Hallucinált esetleg? Vagy volt utalás rá, hogy a srác nagyapja jópárszor elhibázott vadakat erre lett volna utalás? | Beki
már valaki kérdezte (asszem Janek) ezt akkor is írtam sztem azt jelenti hogy : | figyelmeztetik hogy rajta tartják azért a szemüket | yooker
| Ohh, értem. Minden világosabb lenne, ha a Mikkelsenre rálövő férfi alakja kirajzolódott volna. | Beki
| nem feltétlen ! jelképezheti ez nem csak egy egyén hanem akár az "arctalan" közösség üzenetét is... |
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lenne egy kérdésem a Jagten (2012-es című film kapcsán ( www.imdb.com/title/tt2106476/):
| A film végén mire mindenki elfelejti úgymond a történteket (1 évet ugrunk ugye a végén) Mikkelsen fia megkapja a nagyapja fegyverét és indul a vadászat. Mikkelsent majdnem lelövik a végén, de ki volt az, vagy milyen alak rajzolódott ki a végén? Hallucinált esetleg? Vagy volt utalás rá, hogy a srác nagyapja jópárszor elhibázott vadakat erre lett volna utalás? | Beki
már valaki kérdezte (asszem Janek) ezt akkor is írtam sztem azt jelenti hogy : | figyelmeztetik hogy rajta tartják azért a szemüket | yooker
| Ohh, értem. Minden világosabb lenne, ha a Mikkelsenre rálövő férfi alakja kirajzolódott volna. |
több mint 10 éve
már valaki kérdezte (asszem Janek) ezt akkor is írtam sztem azt jelenti hogy : | figyelmeztetik hogy rajta tartják azért a szemüket |
több mint 10 éve
Nekem sem jött be a Sztálingrád, hosszú volt és csöpögős, de a CGI az nagyon ott volt. Csak kevés volt a csata. Pedig mennyire vártam basszus..JC6
a csöpögősség már a spoileren is látszott sajnos...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
| A film végén mire mindenki elfelejti úgymond a történteket (1 évet ugrunk ugye a végén) Mikkelsen fia megkapja a nagyapja fegyverét és indul a vadászat. Mikkelsent majdnem lelövik a végén, de ki volt az, vagy milyen alak rajzolódott ki a végén? Hallucinált esetleg? Vagy volt utalás rá, hogy a srác nagyapja jópárszor elhibázott vadakat erre lett volna utalás? |
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
3 oldalra vissza nem láttam (bár mintha pont én írtam volna már róla 😀), szóóval...

Moonrise kingdom... nekem bejött, nem kell CGI, meg blast egy jó filmhez 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Hobbit: Nem árul zsákbamacskát, azt kapod amit vársz, akinek az előző 4 tetszett annak ez is fog, főleg hogy szerintem jobb mint az előző.JayB
Nekem a film első félórája volt kuka. Minden mondat valami hihetetlen szájbarágós nagyotmondás volt. Aztán viszont beindult a sztori, és jó karakterek tűnnek fel, igaz mélységük közelében sincs a Gyűrűk ura filmekben látottaktól. Viszont néha volt pár olyan gagyin megoldott vágás, ami nálam film+ színvonalat idézett.
Mondjuk azért az durva, hogy Legolas mennyivel öregebb. Mint ahogy az is, hogy a törpök milyen minőségi talicskát használnak 😀

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
Démonok között

Az utolsó giccses 5 percet leszámítva, nagyon kellemes csalódás volt. Aki kedveli az ilyen "igaz történet"/ördögűzés cuccosokat az megnézheti.