Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 378 — Vikings fan
Mondjuk csak azért mert neked az animációs cuccok úgy kompletten nem jönnek át attól nem biztos, hogy le kéne szólni őket 😀
Mármint persze nem zavar a véleményed, de miután kb minden szegletét leszóltad, így arra a következtetésre jutottam, hogy neked komplett egésszel gondod van 😊
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A mostanában látott filmtermésből pár gyöngyszem:
- Captain Phillips. Tom Hanks neve - javarészt - garancia a nézhető filmekre és ez esetben sincs másképpen. Nem egy korszakalkotó mozi, de a lejtő egyszerűségű plot előnyeit maximálisan kihasználva vállalható drámát készítettek. Nekem tetszett!
- Lecume des jours (tajtékos napok). Egy egyszerű szerelmi dráma köré épített mesevilág. Bizonyíték arra, hogy a szájbarágós szöveg rovására kihangsúlyozott látványvilággal is mennyi érzelmet lehet közvetíteni. A könyvhöz még nem volt szerencsém, de el fogom olvasni!
- Thor2: a látvány mellett végre van valami igazi "fordulat" a plotban (+ a metrós poén). Egyébként; a szokásos. Maxipózolós... sőt! Maxicsajos! Plusz egy kicsit nyálas és nagyon sablonos is. Öööö csajmozi? 😛 Fuckyeahh!!! A látvány bejött. Összességében; a film - a Bosszúállókhoz hasonlóan - valami csoda folytán egyben van, de ahhoz - a képregénymozik szintjén - nem ér fel. Ajánlom!
- Prisoners (Fogságban): a torkosborznak van drámai oldala? Van! De azért várod, hogy Jackman papa mikor ölti ki adamantium karmait és karmolkodja le az egész bagázst! 😊 Egy picit nyúlós-málós, néhol már-már toporgós... ám lekötött, és ez a lényeg! Ajánlom!

Nézhető össznépi szórakozás:
- A szokásos akciózásos élményt kínálja a paletta újabb nagyöreg-mozija, az Escape Plan (szupercella): a popkorneksön rajongóknak kötelező, de mások számára is élvezhető! A Machete Kills és a Homefront (Harcban élve - zseniális, nemde?) már kisebb szegmensnek szól, de diszkrét alkoholfogyasztás közben, akár szélesebb körben is vállalható. A vígjátékok közül a Were the Millers (családi üzelmek) nyújthat valami pluszt a csépelt poénok világából. A Gravitáció csak moziban élvezhető (más platformon unalmas), de ott megéri perkálni a látványért (mert az élmény megfizethetetlen 😊 )!

Amit (szerintem) kerülj el:
Az idei ünnepi rajzfilmkínálat újabb mélységeket mutat az igénytelenségből. A Justin and the Knights of Valour (nálunk csak nemes egyszerűséggel: Justin lovag) forgatókönyvben, míg a saving santa (mikulás mentőakció) már animációs gyártástechnológia terén is... igénytelen? A tyúbon igényesebb amatőr 3percesek vannak (tömegével!) feltöltve. A Turbo az a Repcsik, ami a beszélő kocsik csak repülőben. A legalja. Kulavúban már 20 éve ugyanazt a 2-3 gyermekeknek szóló rajzfilmplotot erőltetik, amik már akkor is igénytelenek voltak, és amiktől egybefolyik minden... schrek vagy motkány? Justin lovag, sárkányszelidítő kölykök vagy beszélő autók? Tökmindegy. A kulivúdiaknak a gyermekek csak hülye felnőttek... akiknek az elméje egy szemetesbödön. Egyértelműen neem a dzsangától lesznek a kölykök retardáltak. A Frozen (jégvarázs) és a Free Birds (pulykaland) sem kecsegtet sok jóval, annak ellenére, hogy a Frozen animációs csapata a Tangled és a Wreck-it Ralph után lehetne akár még... középszerű is? Ami borzasztó.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
The way way back (Az első igazi nyár):
Igazából úgy indultam neki a filmnek, hogy nem volt más, ami újabb alkotás lett volna és ne néztem volna eddig meg. 😀

Szóval: igazából a filmet felfoghatjuk egy unalmas tinifilmnek, amelyben egy lúzer srácnak minden összejön egy nyáron, DE nem számítottam arra, hogy éjfél körül is simán leköt a film.
| Főhősünk nagyszerűen alakította az otthonülős, lúzer srácot, aki csak édesanyja kedvéért hajlandó a nő új pasijával elmenni nyaralni.
A történet az elején tökéletes képet mutat a beharangozott srácról, aki nehezen alkalmazkodik az új környezethet. Volt itt egy kancsl rásózott srác, idegesítő testvér menő barátokkal stb.
Különösen tetszett a filmben fordulópontot hozó rész, amikor a strandon táncoló brigádtól akarta a kartont a srác begyűjteni. Ahelyett, hogy megalázták volna inkább "megdolgoztatták" és a végén taps volt a jutalma. Ezután a szomszéd lányával ahogy alakulnak a dolgok+anyja pasija mással kavar, anyja vívódása stb.
|

Tehát összegezve egy elsőre unalmas tinifilmnek induló alkotásból, egy eléggé kalandos és fordulóponttal tüzdelt történet kerekedik, amely az ember figyelmét végig igényli.
Viszont, ahogy írtam kétféle értékelés lehet a mű szempontjából, ez az én véleményem.Beki
Mar irtam korabban en is velemenyt a filmrol, egyetertek Veled, pozitiv csalodas volt, a foszereplo srac is jol jatszott, viszont a filmet ennek ellenere is egyertelmuen Rockwell vitte el a hatan. Nelkule egyebkent nagyon lagymatag lett volna az egesz. Pont kellett hozza, hogy meg a vegig komor hangulat mellett is siman tudj rohogni, es ne a komorsag ragadjon magaval, hanem vegul ugy kapcsold ki a tv-t, hogy elvezted a filmet, jokat derultel rajta es azert osszessegeben vidam lettel tole. 😊Stez
Igen, Rockwell is nagyon kellett hozzá, főleg a poénos részek előtt, ahogy fapofával elő tudta készíteni a dolgokat az volt a jó húzás. 😊
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
The way way back (Az első igazi nyár):
Igazából úgy indultam neki a filmnek, hogy nem volt más, ami újabb alkotás lett volna és ne néztem volna eddig meg. 😀

Szóval: igazából a filmet felfoghatjuk egy unalmas tinifilmnek, amelyben egy lúzer srácnak minden összejön egy nyáron, DE nem számítottam arra, hogy éjfél körül is simán leköt a film.
| Főhősünk nagyszerűen alakította az otthonülős, lúzer srácot, aki csak édesanyja kedvéért hajlandó a nő új pasijával elmenni nyaralni.
A történet az elején tökéletes képet mutat a beharangozott srácról, aki nehezen alkalmazkodik az új környezethet. Volt itt egy kancsl rásózott srác, idegesítő testvér menő barátokkal stb.
Különösen tetszett a filmben fordulópontot hozó rész, amikor a strandon táncoló brigádtól akarta a kartont a srác begyűjteni. Ahelyett, hogy megalázták volna inkább "megdolgoztatták" és a végén taps volt a jutalma. Ezután a szomszéd lányával ahogy alakulnak a dolgok+anyja pasija mással kavar, anyja vívódása stb.
|

Tehát összegezve egy elsőre unalmas tinifilmnek induló alkotásból, egy eléggé kalandos és fordulóponttal tüzdelt történet kerekedik, amely az ember figyelmét végig igényli.
Viszont, ahogy írtam kétféle értékelés lehet a mű szempontjából, ez az én véleményem.Beki
Mar irtam korabban en is velemenyt a filmrol, egyetertek Veled, pozitiv csalodas volt, a foszereplo srac is jol jatszott, viszont a filmet ennek ellenere is egyertelmuen Rockwell vitte el a hatan. Nelkule egyebkent nagyon lagymatag lett volna az egesz. Pont kellett hozza, hogy meg a vegig komor hangulat mellett is siman tudj rohogni, es ne a komorsag ragadjon magaval, hanem vegul ugy kapcsold ki a tv-t, hogy elvezted a filmet, jokat derultel rajta es azert osszessegeben vidam lettel tole. 😊

En egyebkent harmadik klikkre vagtam bele normalisan, elso ket alkalommal az elso 2-3 percig jutottam el, amikor meg a kocsiban osztja az eszt Carrell. Ott valahogy azt gondoltam, hogy ez kinszenvedes lesz. Harmadszorra vegul gondoltam, maximum alszom rajta egy jot es ravettem magam, nem bantam meg azert. 😊 Nem egy mualkotas, igazabol semmi kulonos, de a manapsag kijovo sok szar kozott teljesen pozitiv meglepetes volt.
Mondjuk ezek azok a filmek, amikben pozitivan csalodik az ember, hiszen sokat alapbol nem var tole, igy nagyot nem koppanhat. 😀

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527

Ez lenne a Csontdaráló eredetije?laccoo74
Ez. Nem olyan jó mint a Sandleres.Shawn84
Que???
Sokkal jobb 😛

Nem mintha sznob lennék, van egy-két Sandler film amit kifejezetten bírok, de ez a gyengébbek közt van..Igor
Nem azt írtam, hogy a Sandler film jó, csak hogy ennél jobb. Ebben ugyanis tök érdektelenek a karakterek és kb kétszer mosolyodtam el, semmi több. Pedig bírom a régi cuccost de ez nem volt jó.Shawn84
Persze,más a műfaj... az eredeti nem egy blődli komédiának készült... de mindegy, ízlések/pofonok.Igor
De az is vígjáték műfajban indult. Csak akkor más volt a humor. Sandler humora meg külön kategória.
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan

Que???
Sokkal jobb 😛

Nem mintha sznob lennék, van egy-két Sandler film amit kifejezetten bírok, de ez a gyengébbek közt van..Igor
Nem azt írtam, hogy a Sandler film jó, csak hogy ennél jobb. Ebben ugyanis tök érdektelenek a karakterek és kb kétszer mosolyodtam el, semmi több. Pedig bírom a régi cuccost de ez nem volt jó.Shawn84
Persze,más a műfaj... az eredeti nem egy blődli komédiának készült... de mindegy, ízlések/pofonok.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve

Que???
Sokkal jobb 😛

Nem azt írtam, hogy a Sandler film jó, csak hogy ennél jobb. Ebben ugyanis tök érdektelenek a karakterek és kb kétszer mosolyodtam el, semmi több. Pedig bírom a régi cuccost de ez nem volt jó.
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan

Que???
Sokkal jobb 😛

Nem mintha sznob lennék, van egy-két Sandler film amit kifejezetten bírok, de ez a gyengébbek közt van..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
 n.port.hu/biutiful/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=111205&i_city_id=3372&i_county_id=1
Ez az

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Ha már latin vonal...
Biuitful
AGI szerintem eddigi leggyengébb filmje ami azért nagyon ütös es odaver lelkileg!
Ha nem spoilerezek akkor is el kell mondjam mennyire meggyötri a lelked az emberi nyomorúság,balsors amit itt kapsz.
Kicsit sok mindenből de ez nem a korcs szerelmek....
Van itt minden misztikum,emberi lélek,szenvedés,fájdalom már már túl sok is .....
Igazi pokoljárás ami után virágos menet a szürke hétköznap...
J Bardem a hátán viszi a filmet de nála ez alap .
Buli előtt ne nézd meg!

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 632 — Cowboys fan
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀catattack
azé' BSTH mellé nem fér ám be minden jöttment film 😊
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nem mai darab az biztos.Köszi a választ, akkor nem kutatok utána.
több mint 10 éve

Ez. Nem olyan jó mint a Sandleres.
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Ez lenne a Csontdaráló eredetije?
több mint 10 éve
Ezek szerint nem gyakran nézel Film+-ot 😀 Azért ez minőségi élmény volt, még ha maga a film nem is annyira jó.Shawn84
Aláírom, hogy drágább a produkció, mint ami a Film+-on meg szokott fordulni, de a sztori oda való. Maga az ötlet nagyon tetszik, de a sztori...catattack
Azt mondják a 2. részben jobban ráfekszenek. Egy Del Toro pedig nem is engedhet meg magának sok ilyen gyenge történetet. Mondjuk lehet, hogy ez is jónak indult, csak a stúdió kilúgozta.
több mint 10 éve
catattack 3 520
Ezek szerint nem gyakran nézel Film+-ot 😀 Azért ez minőségi élmény volt, még ha maga a film nem is annyira jó.Shawn84
Aláírom, hogy drágább a produkció, mint ami a Film+-on meg szokott fordulni, de a sztori oda való. Maga az ötlet nagyon tetszik, de a sztori...
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
szerintem ezen a listán is találsz még olyat, amit nem láttál:

THE 25 BEST FILMS OF 2013: A VIDEO COUNTDOWN
 vimeo.com/80862133

(a #1 telitalálat és college foci is van benne!)baggio
25 best films of 2013? LOL, ez vicc. egyik film rosszabb, mint a másik (persze vannak jók, na de hogy ezek a legjobbak..?)
ha lesz időm, leírom az én listám. egyébként szívesen venném a ti listátokat is. nem mintha valami nagy filmesguru lennék, de ezek közül nem egy hozott le az életemről...JC6
a videót nem azért tettem be, hogy egy olyan szubjektív listán vitatkozzunk, aminél mondjuk meg lennék lepve, ha a 25-ből bárki is 10-nél több filmet látott volna, hanem mert egész jól van megcsinálva, és biztos van közte olyan új cím, mely felkelti valaki érdeklődéstbaggio
Erre a célra meg is felel, de két dolgot nem értek. A Wolf of Wall Street 25-én jelenik meg, hogy lehet a listán? Illetve bármilyen szubjektív is, hogy lehet a Rusht kihagyni??? 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Ezt látta valaki? Vélemény?
több mint 10 éve
Ezek szerint nem gyakran nézel Film+-ot 😀 Azért ez minőségi élmény volt, még ha maga a film nem is annyira jó.
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
tipikus moziélmény kategória,egyszer nézhető többször nem. ha nem moziban nézed akkor egy elég jó házimozi kell hozzá hogy átadja az élményt.

Viszont amit láttam tegnap az a The Devils Double.Saddam fiának az életéről szól,hát elég kemény kis film(igaz nem mai de mostanában futottam bele).

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 855 — a new hope (again)
sztem kifejezetten fasza volt a nagy robotok meg a 100 méteres dögök végett.... a storyt meg a főszereplő csávót inkább hagyjuk.... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
catattack 3 520
Ez a Pacific Rim elég Film+ kategória... 😀
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Hol Greengoooo, hooooooooooooooool? 😊)))JC6
itt:  kickass.to/usearch/stalingrad%202013/ 😊
Annyit hypeoltad, hogy már szinte napi szinten kerestem. 😊 Mikulásra pont jól időzítették.....azért remélem lesz hozzá magyar felirat .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hol Greengoooo, hooooooooooooooool? 😊)))
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Nem kell tovább várni. 😊 Már beszerezhető a Stalingrad :

E-A-G-L-E-S EAGLES !