Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Hobbit: Nem árul zsákbamacskát, azt kapod amit vársz, akinek az előző 4 tetszett annak ez is fog, főleg hogy szerintem jobb mint az előző.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A Frozen talán elmegy a lenti kínálatból, de valóban a nagy része szerinte is kuka.. ez van ez egy gyenge karácsony ilyen szempontbólIgor
Kislányos családoknak kézenfekvő választás. Minden szempontból egy tipikus Disney mesefilm: éneklős-ünnepis-kicsit Barbieworldös-aranyos. A klasszikusokat idézi.
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Elhunyt Peter O'Toole! 😕

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nyehehee... frappáns szóviccc 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Mindig gyöngyszem amikor a 4D-s szőke a tudós, aki azért bikiniben is billeg egy sort... 😀Collapo
Na, ezért nem lesz soha Sarki shark!
Ott a bikini nem lenne autentikus.laccoo74
nézd meg jobban a lavinacápa történetének rövid, itt vázolt krónikáját 😀Collapo
Azért a S/h/arkkörön jobban állnának a bimbók!
több mint 10 éve
Mindig gyöngyszem amikor a 4D-s szőke a tudós, aki azért bikiniben is billeg egy sort... 😀Collapo
Ott a bikini nem lenne autentikus.laccoo74
nézd meg jobban a lavinacápa történetének rövid, itt vázolt krónikáját 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Ott a bikini nem lenne autentikus.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
az alábbi lehetőségeket mind kihagynátok?

és ezek bármilyen kombinációja!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mindig gyöngyszem amikor a 4D-s szőke a tudós, aki azért bikiniben is billeg egy sort... 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Nekem ez a kedvencem a témában 😀😀
több mint 10 éve
Hány bőrt lehet még szerencsétlen jószágokról lehúzni?
több mint 10 éve
De az igazi majd a Felhőcápa lesz, amint levadássza a gyanútlan sárkányrepülőket és bázisugrókat, majd gyorsan visszaúszik egy cumulus humilisbe.Sobri Jóska
Megvan, Te írod ezeket a gyöngyszemeket... itt kérném, hogy a filmben a nagycsöcsű csajok lengessék csöcseiket tovább, esetleg fedetlenül is 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
De az igazi majd a Felhőcápa lesz, amint levadássza a gyanútlan sárkányrepülőket és bázisugrókat, majd gyorsan visszaúszik egy cumulus humilisbe.

több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 701 — Jó ötletnek tűnt!
Filmtörténet újabb gyöngyszeme. 😀Beki
Én a sharknado után ezen már meg se lepődök 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve

Filmtörténet újabb gyöngyszeme. 😀Beki
Aztakurva, valóban igaz a mondás, hogy mindig van lejjebb.Csak a 90210 szereplőit hiányolom.😛
több mint 10 éve
Kulavúdbantoxique
Ez egy elég érdekes elnevezés, ahhoz képest, hogy előtte 3 most megjelent hollywoodi filmet gyöngyszemnek nevezel (egyébként a Frozen egész jó, bár nem tudom miért lepődsz meg, hogy egy nem neked készült film nem tetszik)... Tudom én, hogy manapság ez a divat, de amíg ott gyártják a legtöbb jó filmet addig igazán nem tudok rá választ találni, hogy miért is Kulavúd. 😉Jughead
A felvetés jogos. Az olyan filmek miatt, mint mondjuk a The Family (2013). Van 3 zseniális színészed (Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Tommy Lee Jones) és egy hadsereg kipróbált karakterszinészed. Aztán fogsz egy középszerű forgatókönyvet (ilyen stábbal ez még nem is lenne akkora baj), egy Luc Bessont (az már nagyobb baj) és egy hihetetlenül gyenge csavart a plotba, amit a végére ki is tömsz egy rakat klisével. 😕 A végeredmény annyival jobb a tévénél, hogy nem szakítják meg 10 percenként 10 perc körömgombával.
A nagy számok törvénye miatt sok jó filmet is gyártott Hollywood, ezt nem vitatom! Mivel; ott van a pénz és a pénz miatt oda sereglik a tehetségek java része... ezért érthetetlen a számomra, hogy miért ragaszkodnak ennyire foggal-körömmel a trash-hez.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Filmtörténet újabb gyöngyszeme. 😀
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 205
Kulavúdbantoxique
Ez egy elég érdekes elnevezés, ahhoz képest, hogy előtte 3 most megjelent hollywoodi filmet gyöngyszemnek nevezel (egyébként a Frozen egész jó, bár nem tudom miért lepődsz meg, hogy egy nem neked készült film nem tetszik)... Tudom én, hogy manapság ez a divat, de amíg ott gyártják a legtöbb jó filmet addig igazán nem tudok rá választ találni, hogy miért is Kulavúd. 😉
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan
Mondjuk csak azért mert neked az animációs cuccok úgy kompletten nem jönnek át attól nem biztos, hogy le kéne szólni őket 😀
Mármint persze nem zavar a véleményed, de miután kb minden szegletét leszóltad, így arra a következtetésre jutottam, hogy neked komplett egésszel gondod van 😊Toca
Igen, ez így van! Azt azért kiemeltem, hogy szerintem (ha nem, akkor megteszem most)! Néha nem hiszem el, hogy nincs egyetlen amerikai rajzfilmgyártó sem, aki nem unja már a banánt. 😀toxique
Pixar? 😊
A Frozen talán elmegy a lenti kínálatból, de valóban a nagy része szerinte is kuka.. ez van ez egy gyenge karácsony ilyen szempontból.

Moziban sajnos ennyi, venni kell egy HDMI kábelt, és ott van a Kaze Tachinu 😉 ha már megvan mondjuk 9-10 éves a gyerkőc. Ha meg pici, akkor Totorót neki 😉

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nekem sem jött be a Sztálingrád, hosszú volt és csöpögős, de a CGI az nagyon ott volt. Csak kevés volt a csata. Pedig mennyire vártam basszus..
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
sztálingrád (2013)Ha modern orosz háborús filmet kellene mondanom, akkor a "9th company (roda 9.)"-t ajánlom.toxique
Érdemes megnézni a Purgatórium-ot is (grozniji csata).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
sztálingrád (2013)
A szegényes orosz/német tudásomat angol felirattal megtámogatva indultam neki az orosz filmgyártás legújabb háborús kalandjának. Puff neki... a német szöveget nem feliratozták az orosz nézőknek, hanem narrátorral olvastatták fel... ez egyszerre keltett nosztalgikus érzéseket a narráló vhs videókkal kapcsolatban és idegesített (kb a 2 órás játékidő felétől már csak idegesített).
Az első dolog, amit meg kell említeni, hogy a CGI technika többnyire lenyűgöző! Nagyszerűen teremtette meg a szükséges komor milliőt és a lassításokban is kiválóan működött, csupán az élő figurás képsorokkal veszett össze néhány harci jelenetben (ott nagyon érződött a műterem + gépterem felállás). A díszletek rendben vannak, az eszközök korhűek. Aki a látvány minőségétől fél, az ne tegye: abban hozza az elvártat.
A rendező, F. Bondarchuk tuti, hogy Cameron rajongó... és ez az egész látványvilágra, sőt, magának a filmnek a felépítésére is rányomta a bélyegét. Egy modern tragédából átkötve a narrátor édesanyján keresztül kapcsolódunk a történetbe, akit az orosz birodalom 5 részéről egymás mellé csapódott katona vesz a szárnyai alá egy romos épületben, amely állást (az átkelések fedezete miatt) mindenáron tartaniuk kell a Wermacht alakulataival szemben. Maroknyi, rosszul felszerelt orosz vs. pöffeszkedő ellenség felállás? Okés... nem! A forgatókönyv annyira amerikai, amennyire az "orosz környezetben" csak lehet (amerikai cég gyárt ciril betűs amerikai filmet). A háborús filmek rajongóit tuti ledöbbenti majd mindaz az aktuálpolitikai mismás, ami körüllengi az egészet. Ebbe nem igazán szeretnék belefolyni; mindenki döntse el maga, hogy mennyire idegesíti és piszkít bele a filmélményébe. A karakterek nagy része sajnos teátrális és statikus (szuperjó, szuperrossz, szuperáldozat, szuperáruló), ráadásul a karakterfejlődés a kiemelt szereplők többségénél nem értelmezhető, csak as-is, ráadásul a szinészi játék gyakran ellentétes a kifejezni kívánt érzelemmel és a karakterfejlődés irányával (mintha röhögve nyilvánítanánk részvétet). A tipikus amcsi filmes hibák is jelen vannak és szerves részei az egésznek. Például az éhező városiak és a katonák jól tápláltak, a lányok ápoltak és / vagy kifutóra készre sminkeltek... stb. Pont az nem érződik ki a filmből, aminek kellene (szenvedés a borzalmaktól, nyomorúság, hit, elkötelezettség). Mintha csak a narrálás és a lassítások lennének hivatottak minden érzelmi töltetről... mesélni? Tipikus... ez nem tipikus.
Összességében modern, látványos, teátrális, sok mindent próbál mondani és sok mindenkit próbál megszólítani, csak - sajnos - maga a film nem jó. De csak szerintem.
Ha modern orosz háborús filmet kellene mondanom, akkor a "9th company (roda 9.)"-t ajánlom.
több mint 10 éve
Mondjuk csak azért mert neked az animációs cuccok úgy kompletten nem jönnek át attól nem biztos, hogy le kéne szólni őket 😀
Mármint persze nem zavar a véleményed, de miután kb minden szegletét leszóltad, így arra a következtetésre jutottam, hogy neked komplett egésszel gondod van 😊Toca
Igen, ez így van! Azt azért kiemeltem, hogy szerintem (ha nem, akkor megteszem most)! Néha nem hiszem el, hogy nincs egyetlen amerikai rajzfilmgyártó sem, aki nem unja már a banánt. 😀
több mint 10 éve
Gatsby, nekem bejött a hangulata, tetszett a film, bár néhol kicsit lassú, de kerek egészet ad.
Wolverine, nos a képregény sztoriba beillik, megfelel, de annál azért gyengébb lett szerintem... azért nem volt rossz, csak jó se. 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!