NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
24
6
2:20, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Sztem a black hawk down is ott lesz.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
házimozihoz hang miatt:tengeralattjáró
gyűrűk ura
egy bogár élete
másvilág
és persze a star wars
több mint 11 éve
Olyan háborús filmeket keresek, amelyekben tisztán kivehetőek a fegyverropogások. Beszereztem egy jó kis házimozit, aztán reménykedek abban, hogy sok filmkészítő nem csak a látványvilágra ment rá, hanem ott vannak "hangilag" is.10 éve a haverom A nap könnyeiért volt oda. 😀 Hogy azt milyen fasza házimozival.
Tudnátok címeket mondani? 😊JC6
Ehhez hozzátartozik az, hogy akkor jött az a film, valamint, hogy haverom is olyan 10 éves lehetett kb. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Olyan háborús filmeket keresek, amelyekben tisztán kivehetőek a fegyverropogások. Beszereztem egy jó kis házimozit, aztán reménykedek abban, hogy sok filmkészítő nem csak a látványvilágra ment rá, hanem ott vannak "hangilag" is.Tudnátok címeket mondani? 😊
több mint 11 éve
Oh...bakker! 😕 😕 😕
több mint 11 éve
Valaki nem tudja véletlenül,hogy az Insidious 1. része le van szinkronizálva?dont
most megy mozikban a 2. rész...ZoliZoltán
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Valaki nem tudja véletlenül,hogy az Insidious 1. része le van szinkronizálva?most megy mozikban a 2. rész...
több mint 11 éve
És még akkor is kevés.ICE-T !! 😊
Nektek ki a legjobb gengszter színész?
Robert de Niro vagy Al?Janek
több mint 11 éve
King Arthur - (Clive Owen, Stellan Skarsgard)Sokkal jobban tetszett, mint gondoltam, persze imdb-n közepes értékelésű.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Chaz Palminterit is bìrom...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
R. Niro egy kicsivel jobb de ez csak egyéni dolog
több mint 11 éve
JéBé
7 035
És még akkor is kevés.Tony Montana.
Nektek ki a legjobb gengszter színész?
Robert de Niro vagy Al?Janek
több mint 11 éve
Joe Pesci 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
És még akkor is kevés.Nektek ki a legjobb gengszter színész?
Robert de Niro vagy Al?
több mint 11 éve
Captain Phillips. Hatalmas jóság, nagyon halivúd, de jogosan fogja a két főszereplő megkapni az oscar-jelöléseket.
több mint 11 éve
Múltkor ugyan belinkeltem, de itt a bővített trailer.Nem tűnik rossznak. Remélem, hogy maga a film is jó lesz és nem csak egy újabb CGI hakni WWII köntössel... az amerikai producer és terjesztés engem azért aggaszt (+ ami CGI cég) ebből a szempontból (mármint, hogy... a látványon kívül minden alulmúlja a várakozásokat). Meglátjuk.
Ez az a film, amit 100%, hogy egyből megveszek eredetiben, amint kijön.
JC6
több mint 11 éve
Múltkor ugyan belinkeltem, de itt a bővített trailer.| Akkor is az oroszok fognak nyerni. |
Ez az a film, amit 100%, hogy egyből megveszek eredetiben, amint kijön.
JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Múltkor ugyan belinkeltem, de itt a bővített trailer.Ez az a film, amit 100%, hogy egyből megveszek eredetiben, amint kijön.
több mint 11 éve
The Purge - A fejem fogtam... hol a nevetéstől, hol a szenvedéstől...catattackpedig az ötlet nagyon jó....annyi féle képpen lehetett volna jó filmet csinálni belőle,hogy most sem értem miért nem próbálták meg..
több mint 11 éve
catattack
3 520
The Purge - A fejem fogtam... hol a nevetéstől, hol a szenvedéstől...
több mint 11 éve
Gravitáció nekem hatalmas csalódás volt. Csak egy átlagos, jobb film szvsz. Oké, a látvány beteg, az ötlet nagyon jó, de a karakterek egy mesefilmben színvonalasabbak, és fele ennyire kiszámíthatók.| És ha nincs oxigén, akkor mi a francért kell beszélgetni? Ráadásul ilyen tipikus hollywoodi téma jön elő, hogy érezzünk már együtt. Hát nekem nem nagyon ment... |
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
dugo93
4 224
megnéztem az After earth-t. elég sok kritikát kapott, de szerintem egyszer bőven nézhető. 10/6
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
A magányos lovas.Nekem is tetszett. Nem mondom, hogy üűberelhetetlen, de én szeretem a hasonló kalandfilmeket. Egy 10/7-et ér nálam. Az egyszer biztos, hogy elég bolond film.
Sose voltam úgy filmmel, hogy nem tudtam hova tenni. Most eljött ez a pillanat is.
Nagyon bejött 😀 mégis olyan fura érzések kavarognak bennem 😀JC6