NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Èn az első rèsz òta a hatàsa alatt vagyok😛
több mint 10 éve
Jöttök itt az Avatárral, a SW7-tel meg a legújabb dinós filmmel, amikor most ért véget a Film! Sharknado 3!!! Szavakkal leírhatatlan, mindenki nézze meg!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Szerintem nem kár.Es ezzel is csak az Avatar bevetelenek 54.6%-nal tart 😉IgorVárjuk meg a SW7-et és ha azt is lenyomja, akkor igazad volt és kész, addig meg kár Avatarozni folyton. 😀
Tán egyedül az SW univerzum képes legyőzni a modern Pocahontast ööö vagyis az Avatart, addig kár bármit is hasonlítgatni hozzá. 😊Tony
Pont az ilyen filmek mutatják meg, hogy az Avatar kb 2.8 milliárdja mennyire brutális, és megdönthetetlennek tűnő rekord. És mennyire kiugró, egyedi, ritka dolog, hogy egy film ennyit hozzon.
És pont ettől lesz durva, hogy a Star Wars 7 agyonvágja, Igor meg egy hétig (na jó, egy napig) azért dolgozik, mert ezt nem hitte el nekem. :p
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Es ezzel is csak az Avatar bevetelenek 54.6%-nal tart 😉IgorVárjuk meg a SW7-et és ha azt is lenyomja, akkor igazad volt és kész, addig meg kár Avatarozni folyton. 😀
Tán egyedül az SW univerzum képes legyőzni a modern Pocahontast ööö vagyis az Avatart, addig kár bármit is hasonlítgatni hozzá. 😊
több mint 10 éve
Es ezzel is csak az Avatar bevetelenek 54.6%-nal tart 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Az Ant-Man viccesebb lett a guardiansnél. A winter soldier és a gotg mellett simán odaér a phase2 legjobbjai közé.
több mint 10 éve
baszogattam távkapcsot, és belefutottam a cinemaxon egy kisstúdiós görög nagyon erősen szimbolista filmbe Xenia (Görög vendégszeretet) címmelérdekes volt, kicsit megdöbbentem, hogy ilyen művészfilmeket ledobnak tévében
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Legutóbbi 3 filmélmény: Összeomlás, Egy kosaras naplója, Játsz/MaHmmm, mind a 3-at ajánlom, aki esetleg még nem látta. 😀
több mint 10 éve
Jurassic World megvolt.Szórakoztató volt, élveztem a filmet, ez a Dominous Rex elég állatra sikeredett, viszont nekem ez a dinoszaurusz-idomítás már nagyon sok volt.
Nemááá. 😀 És ennek hála már az elejétől kezdve tudni lehetett, hogy lesz vége a cirkusznak. Egy kicsit több ötletet vártam volna.
több mint 10 éve
Szerintem boven a gyengebb filmjei koze tartozik.. 😕Ryan közlegény megmentése?iktriadmondok öt jó filmet tőle, Forrest Gump (egyértelmű csúcspont), Halálsoron, Számkivetett, a lentebb említett Kárhozat útja és talán a Kapj el, ha tudsz.Nagyreszt egyertve veled (nincs akkora range-e mint egy-ket legendanak, lasd Day-Lewis v Oldman), de:
Da Vinci kód és egyéb pótlékokkal nem foglalkozom. A fő problémám vele, hogy szinte mindig azt a tipikus keleti-parti értelmiségit láttam benne, akármelyik filmjét is néztem, leszámítva a Gump-ot.gamerkr
- League of Their Own (Jimmy Dugankent remek, a film ugye soso)
- Philadelphia (tudom, ertelmisegi megint.. de ez egy viszonylag melyebb portre, sokfele allapotot/erzelmi szituaciot megjar benne)
-Ladykillers (a film borzalom, de itt is lubickol Hanks a szerepben)
Cloud Atlas/Big pedig honourable mentionkent.Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Ryan közlegény megmentése?mondok öt jó filmet tőle, Forrest Gump (egyértelmű csúcspont), Halálsoron, Számkivetett, a lentebb említett Kárhozat útja és talán a Kapj el, ha tudsz.Nagyreszt egyertve veled (nincs akkora range-e mint egy-ket legendanak, lasd Day-Lewis v Oldman), de:
Da Vinci kód és egyéb pótlékokkal nem foglalkozom. A fő problémám vele, hogy szinte mindig azt a tipikus keleti-parti értelmiségit láttam benne, akármelyik filmjét is néztem, leszámítva a Gump-ot.gamerkr
- Philadelphia (tudom, ertelmisegi megint.. de ez egy viszonylag melyebb portre, sokfele allapotot/erzelmi szituaciot megjar benne)
Cloud Atlas/Big pedig honourable mentionkent.Igor
több mint 10 éve
mondok öt jó filmet tőle, Forrest Gump (egyértelmű csúcspont), Halálsoron, Számkivetett, a lentebb említett Kárhozat útja és talán a Kapj el, ha tudsz.Nagyreszt egyertve veled (nincs akkora range-e mint egy-ket legendanak, lasd Day-Lewis v Oldman), de:
Cloud Atlas/Big pedig honourable mentionkent.
több mint 10 éve
A legénybúcsú kihagyásával bármelyik tom hanks féle lista komolytalan 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
mondok öt jó filmet tőle, Forrest Gump (egyértelmű csúcspont), Halálsoron, Számkivetett, a lentebb említett Kárhozat útja és talán a Kapj el, ha tudsz. Da Vinci kód és egyéb pótlékokkal nem foglalkozom. A fő problémám vele, hogy szinte mindig azt a tipikus keleti-parti értelmiségit láttam benne, akármelyik filmjét is néztem, leszámítva a Gump-ot.
több mint 10 éve
én se szeretem a filmjeit alapvetően, de nem nagyon tudok olyanról ahol az alakítása nem hozta volna az elvárt szintet (sőt)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Tom Hanks szerepválasztásaira valóban nem lehet azt mondani, hogy izgalmasak lennénnek, de azt állítani, hogy kevés jó alakítása van sztem kicsit meredek...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kárhozat útja:bizony jó kis movie, Tom Hanks (talán kevés) jó alakításai közé tartozik.
Attól függetlenül hogy a nagyobb "fordulatok" eléggé kiszámíthatóak azért ez egy jó kis film!
A hangulat , az apróbb részletek nagyon magával ragadóak és a színészek(kivéve talán a fiát alakító srác) is igen jók!Paul Newman különösen tetszett !
A gengszter és a dráma műfajt kedvelőinek is tudom ajánlani!yooker
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Most neztem meg a "Something the Lord made" c. filmet. Reg lattam ilyen jot. Aki szereti a megtortent sztorikat, mindenkepp potolja.ulpianusEgynek jó. Aranykezű sebész megvan? Na az már valami 😊
több mint 10 éve
Kárhozat útja:Attól függetlenül hogy a nagyobb "fordulatok" eléggé kiszámíthatóak azért ez egy jó kis film!
A hangulat , az apróbb részletek nagyon magával ragadóak és a színészek(kivéve talán a fiát alakító srác) is igen jók!Paul Newman különösen tetszett !
A gengszter és a dráma műfajt kedvelőinek is tudom ajánlani!
több mint 10 éve
Elég jóra sikeredett trailer alapján suicide squad.Kennyaztán kiderül, de Will Smith? 😊 remélem Margot hozza a zakkant Harley Quinnt és nem egy sima ribit kreáltak belőle
több mint 10 éve
Scorsese: Lidérces órákbeteg egy film, de imádom.
Nem nagyon ismert filmje, illetve legalábbis megeszem a kalapom, ha sokan ismernék, de érdemes megnézni, nekem nagyon tetszett. 😀 Nem egy megszokott film.Vrijbloed
több mint 10 éve
Elég jóra sikeredett trailer alapján suicide squad.