NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
128
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
67
11
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
56
13
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
horrorra akadva 5...aki szereti a morbid humort az feltétlenül nézze meg 😀 bár ezzel most nem mondtam semmi újat
a végén van egy kis nfl-es vonatkoztatás is 😀
parodizálják a fekete hattyút, a majmok bolygóját és a paanormal activityt...
nekem tetszett 😀
több mint 11 éve
dunán kabosgyula, iszonyat nagy színész
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
szerintem borzalmas, a soundtrack meg egyenesen a korszak meggyalázásaIgazából erre a trackre gondoltam ami vissza-vissza köszön különböző verziókban az egész filmben, meg valahogy nekem nagyon passzol ehhez a fényűző idilli feelinghez, ami megfogott a filmben 😊
jjncaa
De vsz. ez is igen jól sikerült:
www.youtube.com/watch?v=yoj2I6ZJLx8
Gondolom Neked főként az ilyen rappes meg elektronikus betétek voltak ellenszenvesek.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Szórakoztató azért, csak az az érzésem, hogy kiherélték a filmet nagyon. Blomkamp tuti nem ilyennek akarta, csak a stúdió pofázott bele. Egy rendezői verziót kéne megnézni ahol nem szaroznak a korhatárral.Percről-percre kiszámítható volt. Ha már egyszer beülök egy ilyen típusúra, szórakoztasson. Tipikus lóvéfilm, csak éppen az élvezeti faktort felejtették ki belőle.berger90Meg ne nézzétek az Elysiumot, ha kedves az ízlésetek!berger90Rég késő. De ennyire azért nem szar, csak közepes film. A várakozásokhoz képest gyenge.Shawn84
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Percről-percre kiszámítható volt. Ha már egyszer beülök egy ilyen típusúra, szórakoztasson. Tipikus lóvéfilm, csak éppen az élvezeti faktort felejtették ki belőle.Meg ne nézzétek az Elysiumot, ha kedves az ízlésetek!berger90Rég késő. De ennyire azért nem szar, csak közepes film. A várakozásokhoz képest gyenge.Shawn84
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Meg ne nézzétek az Elysiumot, ha kedves az ízlésetek!berger90Rég késő. De ennyire azért nem szar, csak közepes film. A várakozásokhoz képest gyenge.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Meg ne nézzétek az Elysiumot, ha kedves az ízlésetek!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ha már remake-ek meg feldolgozások, Gatsby-t nézze akit nem zavar a "romantika", nagyon hangulatos cucc igen jó zenékkel... Tőlem ötöst kapott!Rataxesszerintem borzalmas, a soundtrack meg egyenesen a korszak meggyalázása
a pain&gain-t viszont tudom ajánlani, nagyon alacsonyan tartottam az elvárásaimat, de különösen kellemes meglepetés volt, és egyben fájó görbe tükör
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
DC megfogja alkotni a magas kis Avengers kompaniajat. Nolan féle Batman jó, de nehezen képbebozható így muszáj volt valami mást kitalálni.DC-nél eddig azért elég fejetlenség volt a filmjeikkel itt az idő hogy összefogják mint a Marvel.
Aflecket nem értem amúgy mért utálják ennyire kurvajó színész volt szerintem jó lesz.
A kérdés az, hogy mennyire tudnak új történetet kitalálni Batman es Superman köré.
több mint 11 éve
Fél óra múlva Éretlenek a Dunán, nájsz 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ha már remake-ek meg feldolgozások, Gatsby-t nézze akit nem zavar a "romantika", nagyon hangulatos cucc igen jó zenékkel... Tőlem ötöst kapott!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nem is a végkimenetel a lényeg, mert az döntetlen lesz.Hanem az a rengeteg kaland és izgalom, míg odáig eljut a néző. 😉
Amúgyis, ha pl. Superman rossz erők hálójába kerül, ki állítsa meg, és hozza vissza a jó oldalra?
A Macskanő? Vagy a Villám?
A DC-nél ez a 2 markáns karakter van, Superman és Batman.
Vagy igazolják le John McClane-t? 😊
Valaki írta, hogy a Nolan-trilógia után minek eröltetni Batman-t, az kerek, egész.
Hollywood nem műalkot, hanem pénztgyárt.
Egy komplett kerek egész filmet is újraforgat, ha az sikeres volt (lásd Totall Recall, A postás mindig kétszer csenget, Szökés, True Grit, 12 dühös ember, etc.) új szereplőkkel, új bevételek reményében.
Kutyát nem érdekli a művészeti kompozíció vagy az örökkévalóság.
A birkát lenyírják, újranő, lenyírják, újranő, lenyírják, bele a végtelenbe és tovább.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Na ha ezzel a szar kővel jönnek, az egész egysíkú előre kitalálható felesleges pénzkidobás lesz. Márpedig sok újat nem nagyon lehet ellene kitalálni.Egyáltalán mit fog csinálni batman superman ellen?süti
dobálni fog rá hálót?Janek
több mint 11 éve
braxa88
12 534
daredevil = batman? hmmm...
több mint 11 éve
igenez az egy segít.
nézzük fordítva kő nélkül
több mint 11 éve
Egyáltalán mit fog csinálni batman superman ellen?
több mint 11 éve
hát nem ,de ketten sem sok eséllyel tudnának mit kezdeni vele...Egyáltalán mit fog csinálni batman superman ellen?Te kevered a pókemberrel 😀Toca
Nem is értem ,hogy lehet egy igazi superhero ellen egy tornász gazdagsrác
több mint 11 éve
Egyáltalán mit fog csinálni batman superman ellen?Te kevered a pókemberrel 😀
több mint 11 éve
Egyáltalán mit fog csinálni batman superman ellen?dobálni fog rá hálót?
több mint 11 éve
Viszont ez nem jelenti azt, hogy maga a Batman jelenség ne kerülhetne vászonra egy másik elgondolásban. Affleck denevérembere teljesen más lesz, mint akár Bale-é, akár Keatoné, akár Clooney-é. Kilmert nem is említem inkább. Nekem nagyon tetszik, hogy bondosítják az embert. Erre pont azért van szükség, mert a DC-WB kooperáció is meg akarja csinálni a maga kis univerzumát, viszont a Nolan által vászonra vetett világ ebbe nem fér bele. Viszont az össznépi filmes DC dzsembori meg nem létezhet Batman karaktere nélkül, ezért is elengedhetetlen a változás. A választás meg kitűnő, mert a picit idősebb, megfáradt, cinikus, de azért még bőven formában lévő Batként simán zseniális lesz Ben. Nézzétek csak meg az Arkham játékokat.shawnkaAz Arkham játékok világa kifejezetten kemény és dark-os, így a vásznon nem mernék erre a vonalra mérget venni a karikák és a kötelező gagyi miatt (példának ott a sok elszúrt videójáték adaptáció).
Nem igazán vagyok oda én sem a képregényadaptációkért, de a képregényekért voltam - így tudom, hogy nagyon sok korszaka volt pl. a Batman franchise-nak is (a készítők személyétől függően). Csak arra gondoltam, hogy végre volt egy olyan franchise, amit levettek egy picit a futószalagról és elkezdtek vele valami újat (normális párbeszédek, karakterfejlődés, egy fokkal konzekvensebb történet, gondolatok... ilyesmi). Amit nem csak a szuperkockák vagy az... "erre fogékonyak" tudnak élvezni, hanem a kevésbé kockák vagy a kikockultak is. Egyébként; igazad lehet ebben a Nolan-szelidítésben, mert az Acélember kifejezetten minőségi visszalépés volt a Batman trilógiához képest és ha igazad lesz, akkor az egész visszatompul majd a Joel Schummacher-féle mélységekbe... kár lesz érte.
több mint 11 éve
Fassbender lett volna a legjobb megoldás,mindegy így is meg fogom nézni.KennyFassbender Assassin's Creedezik
több mint 11 éve
Fassbender lett volna a legjobb megoldás,mindegy így is meg fogom nézni.
több mint 11 éve
Azért kezeljétek a helyén a Nolan-féle trilógiát. Batman egy eladható brand, de az a sorozat le lett zárva. Annyira szájbarágva, hogy ilyet azért kevés film enged meg magának. Pont az lett volna a legrosszabb döntés, ha mindenképpen Bale Wayne karakterét akarnák továbbvinni. Annak vége.Nem olvasok képregényeket, így ezeket sem ismerem, de Toxique véleményéhez csatlakoznék. Volt egy jó Batman trilógia, amit én nagyon szeretek, és azok után egy ilyen új szereplős Supermanes keverés elég rosszul hangzik. Persze megnézzük ha elkészül, és lehet, hogy majd tetszik is, de egyelőre nekem ez még inkább csak vicces koncepció. Affleck neve azért garancia a minőségre, de jobb szeretném ha Nolan jobban belefolyna ebbe a filmbe mint az Acélemberbe.Shawn84pedig az egyik legjobb DC képregényen alapszik.shawnkaAffleck lesz Batman a Batman vs Supermanben...Magától a film ötletétől sírni kell.Shawn84
sírás vagy nevetés?
együtt mindkettő?Kenny
Viszont ez nem jelenti azt, hogy maga a Batman jelenség ne kerülhetne vászonra egy másik elgondolásban. Affleck denevérembere teljesen más lesz, mint akár Bale-é, akár Keatoné, akár Clooney-é. Kilmert nem is említem inkább. Nekem nagyon tetszik, hogy bondosítják az embert. Erre pont azért van szükség, mert a DC-WB kooperáció is meg akarja csinálni a maga kis univerzumát, viszont a Nolan által vászonra vetett világ ebbe nem fér bele. Viszont az össznépi filmes DC dzsembori meg nem létezhet Batman karaktere nélkül, ezért is elengedhetetlen a változás. A választás meg kitűnő, mert a picit idősebb, megfáradt, cinikus, de azért még bőven formában lévő Batként simán zseniális lesz Ben. Nézzétek csak meg az Arkham játékokat.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nem olvasok képregényeket, így ezeket sem ismerem, de Toxique véleményéhez csatlakoznék. Volt egy jó Batman trilógia, amit én nagyon szeretek, és azok után egy ilyen új szereplős Supermanes keverés elég rosszul hangzik. Persze megnézzük ha elkészül, és lehet, hogy majd tetszik is, de egyelőre nekem ez még inkább csak vicces koncepció. Affleck neve azért garancia a minőségre, de jobb szeretném ha Nolan jobban belefolyna ebbe a filmbe mint az Acélemberbe.pedig az egyik legjobb DC képregényen alapszik.shawnkaAffleck lesz Batman a Batman vs Supermanben...Magától a film ötletétől sírni kell.Shawn84
sírás vagy nevetés?
együtt mindkettő?Kenny
több mint 11 éve
pedig az egyik legjobb DC képregényen alapszik.Affleck lesz Batman a Batman vs Supermanben...Magától a film ötletétől sírni kell.Shawn84
sírás vagy nevetés?
együtt mindkettő?Kenny