Filmek
39 feliratkozó
több mint 8 éve
most konkrétan a 2 kiscsaj leszbi vonala zavar? szal 2 kb jelentéktelen mellékszereplőről beszélünkahol az egyiknél már az első részben is meg volt ez szellőztetve?! és nincs is túltolva sztem legalábbis
a káromkodás meg, engem nem zavar
de én jó magyarhoz méltóan képes vagyok önismétlés nélkül 15-20 percet káromkodni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Negri: láttam az első DP-t, de annyira ültek néhol a poénok, hogy attól a pár - keresztény lelkemet bántó - jelenettől eltekintve nem akadtam ki.Most viszont eszméletlenül zavart a rengeteg káromkodás. Nem hiszem el hogy az angol nyelvben ilyen szinten káromkodnak a filmben, képtelenség. Ebből a “szögből” nézve a magyar ritka gusztustalan nyelv. Minden második mondata valamelyik szereplőnek egy gusztustalanság volt. Ez titeket egyáltalán nem zavar? Annyira érdekelne a véleményetek. Szerintem tönkre vágja a filmet, 40 perc után élvezhetetlenné is tette és nagyon vártam a végét.
A hab a tortán a lezbi vonal volt. Hihetetlen ez a meleg/lezbi/gender nyomukas Hollywood-ban... persze ez itt nem sokakat zavar.
több mint 8 éve
de ha végignézted tudod hogy ők az életben is ilyen értelmi képességekkel bírtakEnnyi retardált idiótát hogy sikerült összeszedni a képernyőre?😊 Tonya és csapata (sajnos vele együtt) full kreténekből állt.Én Tonya...Én is mostanában néztem, de szerintem egyszer simán jó volt. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy egyáltalán nem ismertem a sztorit és nem is hallottam korábban Tonyáról (alig voltam több mint 1 éves a lillehammeri olimpia idején 😀), ami azért jót tett a film élvezhetőségének, mivel azt hittem egy (elég rövid) ideig, hogy valami #americandreamcometrue típusú film lesz. Hát aztán végül nagyon nem 😀
Néztem néztem aztán beugrott: ez olyan mint a Roncsfilm csak unalmasabb ...
Janek
Arra a gyökér dagadékra (aki a képernyőidejének felében biztos épp zabált) pedig nincsenek szavak 😀 😀
Gorcsev
Mindazonáltal továbbra is tartom, hogy pontozásos sportágat még véletlenül sem nézek.
NB2
amúgy asszem van ESPN 30 for 30 is a sztoriból az is megér egy nézést
több mint 8 éve
Ennyi retardált idiótát hogy sikerült összeszedni a képernyőre?😊 Tonya és csapata (sajnos vele együtt) full kreténekből állt.Én Tonya...Én is mostanában néztem, de szerintem egyszer simán jó volt. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy egyáltalán nem ismertem a sztorit és nem is hallottam korábban Tonyáról (alig voltam több mint 1 éves a lillehammeri olimpia idején 😀), ami azért jót tett a film élvezhetőségének, mivel azt hittem egy (elég rövid) ideig, hogy valami #americandreamcometrue típusú film lesz. Hát aztán végül nagyon nem 😀
Janek
Arra a gyökér dagadékra (aki a képernyőidejének felében biztos épp zabált) pedig nincsenek szavak 😀 😀
Gorcsev
Mindazonáltal továbbra is tartom, hogy pontozásos sportágat még véletlenül sem nézek.
több mint 8 éve
Erre azért nem számít az ember, amikor munka közben benéz a Film topikba 😀Hogy már egy Deadpool folytatásban is lezbik vannak, asszem eljött a vég...Ja, én is utálom a leszbiket, mivel rútul diszkriminálva vagyok általuk.
#JC6
dm.damcdn.net/pics/wp-content/uploads/2015/04/three-naked-lesbians.jpg
Sobri Jóska
Szerencsére nem nagyon látnak rá a monitoromra
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 8 éve
Azért én még tudom támogatni ezt a mai világban már "fura" felfogást, hogy kibírnék egy filmet/sorozatot kötelező meleg/lezbi szereplő nélkül. Mondjuk szerencsére a Deadpool számomra TOP 10 leggyengébb filmek között van, így elengedtem a kettőt már.
több mint 8 éve
én csak azt furcsállom hogy megnézte a 2-t, nem emlékszem hogy az 1ről mi volt a véleményede az is kicsit meredeknek rémlik számára
több mint 8 éve
Dehát tudod, hogy JC6 álszent prűd hitgyülis, aki a saját gyerekeit is jászólban nemzette egy Németh Sándor maszkban, bősz imádkozás közepette úgy, hogy utána napokig vezekelt, és a fizetése egy részét a szektának adományozta, mert véletlenül élvezte a koituszt.Hogy már egy Deadpool folytatásban is lezbik vannak, asszem eljött a vég...láttad az első részt? sztem semmivel nem "rosszabb" mint az hogy Wade-t seggbeteszi az asszony
#JC6
főleg 2018ban
Negritis
Pfuj leszbik, pfuj melegek, brrrr, micsoda istentelenség...
több mint 8 éve
Hogy már egy Deadpool folytatásban is lezbik vannak, asszem eljött a vég...láttad az első részt? sztem semmivel nem "rosszabb" mint az hogy Wade-t seggbeteszi az asszony
#JC6
főleg 2018ban
több mint 8 éve
Hogy már egy Deadpool folytatásban is lezbik vannak, asszem eljött a vég...Ja, én is utálom a leszbiket, mivel rútul diszkriminálva vagyok általuk.
#JC6
dm.damcdn.net/pics/wp-content/uploads/2015/04/three-naked-lesbians.jpg
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hogy már egy Deadpool folytatásban is lezbik vannak, asszem eljött a vég...
több mint 8 éve
En sem szedtem szet, de az a jelenet a vegen pont annyira hosszu volt, hogy sajnos valoszinuleg el is arulta a film sztorijat. Szvsz Riot, de lehet, neked van igazad, ebben a reszeben nem vagyok otthon.nem szedtem szét a trailert pont ezért, bár számomra elsőre mészárszéknek tűnikEn meg azt, hogy a kibaszott jo trailer azert ut, mert mindent beletoltak, a film pedig mar nem fog tudni ujat mutatni.nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
www.youtube.com/watch?v=xLCn88bfW1o
Negritis
kristóf17
Az meg tipikusan meh, hogy a trailer vegebe sikerult benyomni azt a kepkockat, amivel lelottek kb. az egesz tortenetet, | a csunya gonosz vallalati bacsi meghulyul es sajat magabol csinal kurva gonosz bacsit, es lesz belole Riot, a jo szuperhos bacsi pedig megallitja, mert ennek igy kell lennie | .
Stez
| valamint ugye elvileg a comic guruk szerint ez valszeg valami symbiote wars adaptáció lesz
szóval jön Scream, Phage, Riot, Lasher, and Agony
Aztán lehet ez az egész úgy lesz h az utódok nem is Venomtól hanem mészárszéktől származnak |
én mindenestre várom
Negritis
Mindenesetre a trailer nekem nagyon utott, tulsagosan is, ezert felek, hogy ellottek mindent benne, talan pont azert is, mert az elso trailerekben meg semmit, aztan ment is a hiszti. De varos lett a film nagyon szamomra.
több mint 8 éve
lényegében egy kb nem scifi alien remake, és brutális mindenkinek javaslom| Ahogy belemászik a dög reynoldsba a mai napig kísért. | Utoljára tizenévesen az alientől paráztam úgy filmtől mint ettől. Igaz, hogy klisé film, de nagyon profin összerakva.az a baj h nem vagyok benne biztos, sőt bízom benne hogy nemNem kell felni a Sony elkurja!nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
Toca
a Life-nál éreztem hasonlóan a trailerek után és az sztem kurvajó volt
Negritis
peach
több mint 8 éve
nem szedtem szét a trailert pont ezért, bár számomra elsőre mészárszéknek tűnikEn meg azt, hogy a kibaszott jo trailer azert ut, mert mindent beletoltak, a film pedig mar nem fog tudni ujat mutatni.nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
Az meg tipikusan meh, hogy a trailer vegebe sikerult benyomni azt a kepkockat, amivel lelottek kb. az egesz tortenetet, | a csunya gonosz vallalati bacsi meghulyul es sajat magabol csinal kurva gonosz bacsit, es lesz belole Riot, a jo szuperhos bacsi pedig megallitja, mert ennek igy kell lennie | .
Stez
| valamint ugye elvileg a comic guruk szerint ez valszeg valami symbiote wars adaptáció lesz
szóval jön Scream, Phage, Riot, Lasher, and Agony
Aztán lehet ez az egész úgy lesz h az utódok nem is Venomtól hanem mészárszéktől származnak |
én mindenestre várom
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
| Ahogy belemászik a dög reynoldsba a mai napig kísért. | Utoljára tizenévesen az alientől paráztam úgy filmtől mint ettől. Igaz, hogy klisé film, de nagyon profin összerakva.az a baj h nem vagyok benne biztos, sőt bízom benne hogy nemNem kell felni a Sony elkurja!nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
Toca
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
En meg azt, hogy a kibaszott jo trailer azert ut, mert mindent beletoltak, a film pedig mar nem fog tudni ujat mutatni.nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
több mint 8 éve
az a baj h nem vagyok benne biztos, sőt bízom benne hogy nemNem kell felni a Sony elkurja!nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
Toca
több mint 8 éve
Nem kell felni a Sony elkurja!nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
kristóf17
több mint 8 éve
nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezAjjajj. Én kicsit félek, hogy ebből mi lesz. "Kis" túlzást érzek.
Negritis
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nekem is bejött a Tonya, sokat röhögtem. Szerintem jó film.
több mint 8 éve
Én Tonya...Én is mostanában néztem, de szerintem egyszer simán jó volt. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy egyáltalán nem ismertem a sztorit és nem is hallottam korábban Tonyáról (alig voltam több mint 1 éves a lillehammeri olimpia idején 😀), ami azért jót tett a film élvezhetőségének, mivel azt hittem egy (elég rövid) ideig, hogy valami #americandreamcometrue típusú film lesz. Hát aztán végül nagyon nem 😀
Janek
Szerkesztette: Gorcsev
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 8 éve
Én Tonya...Néztem néztem aztán beugrott: ez olyan mint a Roncsfilm csak unalmasabb ...
több mint 8 éve
az év hírefilmbuzi.hu/archives/2018/07/25/jon-a-deadwood-film/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
nemtom hogy hype vagy aggódás az erősebb mindenestre ha a tónust nem tolják el jó lehet ezwww.youtube.com/watch?v=xLCn88bfW1o
több mint 8 éve
Sobri belinkeli a könyvet, 3...2...1 😀az én bibliám szerint biztos nem, mert OBJEKTÍV szempontok alapján mozgóképelemzésileg nettó nézhetetlen a film a Matthew által említett dolog okánÍzlésről akarsz vitatkozni? Vagy baggio bibliája szerint strange a nyerő? 😊Ready player one, pacific rim 2 - hopnap nem fogok emlékezni, az előbbi k9nkrétan annyira idegesített, hogy alig bírtam végignézni.A top Marvel film a Doctor Strange.
Black panther - a végtelen háború és a tél katonája után bekocogott a harmadik helyre a dobogómon a polgárháború és a galaxis örzői mellé. Az avatar óta nem láttam ilyen faszán megálmodott és kivitelezett fantasy világot mint wakanda, michael b. jordan meg egyik legjobb főellenség evör.
Fargo - kár, hogy csak most pótoltam, de nem ez lesz a kedvenc coen filmem.
peach
Nem láttad vagy nem értetted? 😛
Sobri Jóska
peach
r.baggio