NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
62
8
2:15, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Igor írta, hogy nem talált feliratos verziót, ilyen hogy lehet? Én sokat járok moziban havonta egyszer legalább, de ha úgy van akkor akár hetente is, de kb. 2 éve nem voltam szinkronos filmen. Minden fontosabb filmet adnak feliratosan itt Debrecenben a Cinema Cityben ez máshol nem így van? Vagy mi csak azért vagyunk ilye kitüntetett helyzetben mert az egyetem miatt a város tele van külföldi diákokkal?érdekes mert pl a Szegedi Cinema City nem hoz be minden normálisabb filmet feliratosan
Ja és a Mad Max... Letépi az arcodat és hiába fáj mégis élvezed. Nem lehet nem imádni ezt a darálást.
Oh what a film, what a lovely film!!Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Igor írta, hogy nem talált feliratos verziót, ilyen hogy lehet? Én sokat járok moziban havonta egyszer legalább, de ha úgy van akkor akár hetente is, de kb. 2 éve nem voltam szinkronos filmen. Minden fontosabb filmet adnak feliratosan itt Debrecenben a Cinema Cityben ez máshol nem így van? Vagy mi csak azért vagyunk ilye kitüntetett helyzetben mert az egyetem miatt a város tele van külföldi diákokkal?JugheadÉn ezért nem néztem a Gone Girlt moziban, pedig pesti vagyok. Amúgy lehet benne valami. Attól függ mennyi rá a kereslet. Itt Pesten pl. általában a MOM Parkban mennek feliratosan vagy a művész mozikban. De néha, igaz ritkán, még ott sem. A forgalmazót kell ilyenkor okolni.
több mint 10 éve
Igor írta, hogy nem talált feliratos verziót, ilyen hogy lehet? Én sokat járok moziban havonta egyszer legalább, de ha úgy van akkor akár hetente is, de kb. 2 éve nem voltam szinkronos filmen. Minden fontosabb filmet adnak feliratosan itt Debrecenben a Cinema Cityben ez máshol nem így van? Vagy mi csak azért vagyunk ilye kitüntetett helyzetben mert az egyetem miatt a város tele van külföldi diákokkal?Ja és a Mad Max... Letépi az arcodat és hiába fáj mégis élvezed. Nem lehet nem imádni ezt a darálást.
Oh what a film, what a lovely film!!
több mint 10 éve
Nem tudom volt -e már , de sztem mindent visz :Én bírom az ilyet. Nyilvánvaló paródia, egyben amolyan nosztalgia a régi akciófilmekre. Kicstarteren dobták össze rá a pénzt, szerintem megérdemelték. Blood Dragon filmes megvalósításban.
www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M
Na és persze a soundtrack is alapmű : www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbYGreengo
több mint 10 éve
Shaun, the Sheep movie a virágboltban! Ez kötelező, az új Kurt Cobain dokufilmet viszont csak a témára fogékonyaknak ajánlom 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nah Mad MAx megnézveegész korrekt kis film, nem kiemelkedő de végig a székbe szögez
kikapcsolódásnak ajánlom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
amerikai mesterlövészA társai szerint a filmmel ellentétben mikor csóri lelövöldözte a gyerekeket, pont nem tudta utólag, hogy volt-e náluk valami vagy nem. Bárki bekattant volna...vlsz még egy érzékeny texasi is...
Engem annyira nem fogott meg hosszú volt és sokszor unalmas nem ismertem a történetet a vége meglepő de addig elég kiszámítható.
A szokásos amerikai hős maszlag már nem is érdekel nem tudom ,hogy ezt mennyire eszik meg kint,hogy minden arab egy vérengző állat az usa katonái pedig faszagyerekek....Janek
több mint 10 éve
Nem tudom volt -e már , de sztem mindent visz :Na és persze a soundtrack is alapmű : www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbY

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Egyebkent igen, mert Metacritic >>> imdb 😊Igoregyébként tudtad hogy fizimiskára kiköpött Nemes Jeles László vagy! 😊
több mint 10 éve
Eddig kimaradt az életemből a 127 óra, de valami oltári jó ez a film. Danny Boyle most sem okozott csalódást.
több mint 10 éve
Egyebkent igen, mert Metacritic >>> imdb 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Komolyan nem akar senki ingyenmoziba menni? 😀RataxesÉn hibám, hogy felhoztam az imdb-t. 😕
Egyébként érdekes válaszok születtek, a Sobri által listázott között tényleg van olyan, ami nekem sincs ellenemre. Szóval megkövetem magam.
több mint 10 éve
Komolyan nem akar senki ingyenmoziba menni? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
19:00-ra nyertem két jegyem a Poltergeist 3d-s vetítésére, de úgy tűnik hogy partner híján nem fogok felmenni rá Tatabányáról (persze pont ma vagyok szabin), úgyhogy elképzelhető hogy felajánlom... Érdekelne valakit?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
amerikai mesterlövészEngem annyira nem fogott meg hosszú volt és sokszor unalmas nem ismertem a történetet a vége meglepő de addig elég kiszámítható.
A szokásos amerikai hős maszlag már nem is érdekel nem tudom ,hogy ezt mennyire eszik meg kint,hogy minden arab egy vérengző állat az usa katonái pedig faszagyerekek....
több mint 10 éve
a könyv miatt isÉs érdekességképpen pár top250-es film, ami szerintem egyáltalán nem kiemelkedő, még csak nem is jó:A Princess Bride angol kulturkorben joval nepszerubb/ismertebb, reszben a csomo hires idezete miatt..
Harry Potter 2. (8.0), The Princess Bride (8.1), Into the Wild (8.1).Sobri Jóska
Ettol fuggetlenul szerintem remek kombinacioja a tundermeseknek, es ugyanakkor sajat/a mufaj szatirajanak is egyben.Igor

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
És érdekességképpen pár top250-es film, ami szerintem egyáltalán nem kiemelkedő, még csak nem is jó:A Princess Bride angol kulturkorben joval nepszerubb/ismertebb, reszben a csomo hires idezete miatt..
Harry Potter 2. (8.0), The Princess Bride (8.1), Into the Wild (8.1).Sobri Jóska
Ettol fuggetlenul szerintem remek kombinacioja a tundermeseknek, es ugyanakkor sajat/a mufaj szatirajanak is egyben.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Nekem is van olyan tipus amit nem szeretek/ritkan nezek (pl "ijesztegetos", szivrohamra epito horror, kepregenyfilmek), de akkor inkabb nem nyilatkozom es nem ertekelek egy olyan jellegu filmet.Kurosawatol nehez rosszat ajanlani 😊 talan csak a Kagemusha volt nekem csalodas a 10+ filmbol.
több mint 10 éve
Hát ja, de ő legalább megnézte azt, egy másik srác a podcastből úgy volt vele, hogy semmit nem veszít, ha nem ismeri Kuroszavát, helyette inkább halálos iramban darát tartott... 😊 amúgy a Rashomon mellett pl. ugyanez igaz A testőrre is, azt bátran ajánlanám most is bárkinek (az ún. "folytatásával" együtt)a filmbarátok podcastben pl. Freddy teljes természetességgel vallotta be, hogy 10-ből ötös osztályzatot adott A vihar kapujában-ra, mert bár összességében tetszett neki, érezhetően túl régies hatású volt...baggioInnentol a "filmbarat" kifejezes hasznalatara meltatlan es jogosulatlan az uriember.
Plane hogy a Rashomon (velemenyem szerintem), egeszen idotallo film.. technikai/latvany szempontbol is.Igor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
a filmbarátok podcastben pl. Freddy teljes természetességgel vallotta be, hogy 10-ből ötös osztályzatot adott A vihar kapujában-ra, mert bár összességében tetszett neki, érezhetően túl régies hatású volt...baggioInnentol a "filmbarat" kifejezes hasznalatara meltatlan es jogosulatlan az uriember.
Plane hogy a Rashomon (velemenyem szerintem), egeszen idotallo film.. technikai/latvany szempontbol is.
több mint 10 éve
Mad MaxÉn leszek az ellentábor.
Rengeteg következetlenség, önellentmondás, annyira sok, hogy nem is részletezem.
Bugyuta, 1.0-ás történet, életszerűtlenül elnagyolt, nevetséges karakterek, kiszámítható sztori, nevetséges motivációk, ostoba elhalálozások, súlytalan befejezés.
Az "autósüldözések" valóban látványosak, de döbbenetes, hogy ennyi egy film. Mint egy látványos videoklip, semmi több.
3/10
több mint 10 éve
Lehet próbálkozni. 😀
(nekem bejött, de én beteg vagyok. 😀)
Nyilván kell hozzá, az Amerikai Psycho meg a Mechanikus Narancs előismerete.
több mint 10 éve
Megvolt a Mad Max - Fury Road. Na, kb. így kell akciófilmet rendezni.nagyon jól szórakoztam, 4dx-ben néztük, ez is hozzátett az élményhez, de akkor is rohadtul bejött. Nem voltam mad max fan, de ezek után megnézem az előző részeit is. Látványos, nagyon pörgős, ötletes, ajánlom!
9.75 / 10
Én kb. 5 évente ülök be moziba Hollywood-ban gyártott akciófilmre, mert a 2000-es években elkezdődött tendenciák (sőt talán 90-es évek második fele is már) nagyon nem tetszenek, de ez a film most nagyon bejött.. és kellett egy 5-10 perc kint a szabadban is, hogy lejöjjön a vigyor a számról a film után.
Működik a képi világ, a zene teljesen okés, a színészekkel nincs gond.. és az akció (CGI-mentes akció) olyan, hogy megnyalja mind a tíz ujját az ember.
Két apróság zavart, ebből az egyik a "magyar beszélő" dolog.. de ez ellen nehéz mit tenni, nem láttam hogy adnák valahol feliratosan.
| A másik apróság: egy icipicit hosszúnak éreztem a középső részét / a lassú 2. "tételt", ott is volt egy-egy igencsak erős pillanat, az öreg néni a táskával pl.. de itt volt némi töltelék-érzésem. Lehet hogy csak azért mert túl telített volt az akció.. és persze kellett a lassú rész, szó se róla, de talán itt, ezt a 20 percet nem éreztem 10/10-esnek.
Hardytól talán kicsit még több keménységet / "szélsőségességet" vártam egyik-másik korábbi filmje után - az persze várható volt hogy a film nem ad neki sok lehetőséget, hogy megmutassa milyen remek színész - de kicsit "szótlanabb" lett a figura mint amit én vártam volna. Ettől független ez nem negatívum, alapvetően ez a megközelítés is tetszett. | Igor
Jelmezek, járgányok, zene(!) nagyon együtt van!
több mint 10 éve
szvsz azért általában a torrent oldalakon elég jó támpontot nyújt az imdb 6 több mint 10 éve
Most jutottam el odáig, hogy megnézem a Gone Girlt....szerintem egész egyszerűen zseniális.Fogd meg a viharsziget végét, és húzd rá az egész filmre.
Végig magával ragad és várod, hogy mi lesz a következő lépés, nagyon eltalálták szerintem.