NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
170
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
79
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
69
15
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Ellenség a kapuknálHa pedig már Sztálingrád, akkor a Sztálingrádot is, melyben német szemszögből van bemutatva a csata.
Nézzétek meg!
bár a történet banálisra van butítva mint az olyan divatos az USA-ban mégis roppant feszült és izgalmas a történet.
Aki szereti a háborús filmeket azoknak kötelezőJanek
Aki pedig szereti a durvább (valósághűbb?) háborús filmeket; Brest-i erőd, Jöjj és lásd!.
Viszont visszatérve boldogabb témákhoz:
Számtalanszor láttam már, de ez most megint meghozta a kedvem. 😊
több mint 11 éve
The East (2013): ez első Batmanglij (igen, őt így hívják) munka amit láttam. A film ami a Fight club című klasszikus egyfajta green verziójának és továbbgondolásának hat; egy anarchista környezetvédelmi csoport hadjáratát és egy privátkopónő megtérését mutatja be... Fight club-ra hajazó stilusban. A téma a hátán viszi a filmet, de a forgatókönyvet nem éreztem igazán jól kidolgozottnak; gyakran hatott olyan... "idegesítőfajta" hippimozinak. A többi eleme pedig éppen elég volt ahhoz, hogy ne nevezzem gyengének. Az továbbra is rejtély a számomra, hogy miért ábrázolnak kulivúdban majd minden környezetvédőt egy balos hipster anarchistának... talán azért, amiért minden nacionalistát punknak. Ennek ellenére ajánlom a filmet, mivel egy Elisyumnál pont 2x értelmesebb 😀 .King of the summer (2013): régivágású ifjúsági film a felnőtté válásról (neeem amerikai pite klón). Nosztalgiából nézhető! Most megyek és építek egy faházat az erdőbe... peace!
több mint 11 éve
Ritkán nézek norvég filmeket viszont ez nagyon bejött:Tetszett! Kösz a tippet!
Nagyon jól összerakott pörgős sztori csak ajánlani tudom. 😊Greengo
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
M1 16:45 Játékidő (Touchback) www.port.hu/jatekido_touchback/pls/tv/films.film_page?i_perf_id=28930744&i_topic_id=1
több mint 11 éve
Ellenség a kapuknálNézzétek meg!
bár a történet banálisra van butítva mint az olyan divatos az USA-ban mégis roppant feszült és izgalmas a történet.
Aki szereti a háborús filmeket azoknak kötelező
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A nagy nap. Meg ne nézzétek..De Niro who?
Katasztrófa...
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Igaz. Az amerikai rajzfilmek nagy baja az ötlettelen plot. Ugyanazt a nyomorult történetet forgatják ugyanazokkal a csavarokkal és poénokkal újra meg újra meg újra... nagyon kevés az egyedi hang, még kevesebb a jó ötlet és a CGI sincs mindig a helyzet magaslatán. Mellettük még pl. a Final Fantasy Advent Children-je (Nomura) is meglepően frissnek hat (2005ös)...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rég voltam itt, sorry, hogy nem olvasok vissza mindent, csak láttam pár filmet, hát ha valakinek jó tanács kell, mit nézzen meg, ha még nem látta😊 Vagy mit ne 😀42: számomra az év egyik legjobb filmje. Nem bírtam kivárni a szinkront, megnéztem kb. 85%-os angol tudással, felirat nélkül. Utána felirattal, majd szinkronosan 😊
10/10
Gondolkozz pasiaggyal: na mondom, újabb csajos film, tuti nem nézem meg. Hetekig szemeztem vele, aztán rászántam magam és nem bántam meg, oltári film, szinte ismeretlen szereplőkkel. Párszor elő fogom venni a jövőben 😊
10/8
Paing &Gain: semmit nem tudtam róla. Láttam a sok hirdetést, meg a trailert, amivel pár oldalon bombáztak, gondoltam valami jó kis akcióvígjáték. A végén kiderült, hogy nem. Szerintem brutálisan jó lett, nagyon bejött. Rock mint megtért keresztény? Kegyetlen 😀
10/8
Word War Z: egynek jó volt, eseménydús, látványos, nagy dolgokat nem vártam tőle. Kár, hogy még maguk a forgatókönyvírók sem tudják, honnan indult a "vírus" 😀 de majd kiderül a második részben, hujjuj, alig várom 😛
10/6.5
Személyiségtolvaj: voltak benne idegesítő részek, de valamiért tetszett, csak nem tudom megmondani miért. Esti kikapcsnak tökéletes, de nem ajánlatos egyedül nézni, mert lehet unalmasnak találod.
10/6
40 és annyi: na most kezdtem el rettegni a jövőtől, a rám váró dolgoktól. Kicsit hosszú, de ötletes, tetszett nagyon, viszont rettenetesen sok az obszcenitás. Ezért is pontoztam le.
10/5
Hot tube machine: nagyon nem jött be, sokáig bírtam, de 40 perc után tekerés, majd kuka.
10/2
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
flre ertettel.nem mondtam h szar😀.A sokkolt nyomasztott nem a film minositesere utal.Ez egy fajta pozitiv dolog.Viszont kategorikusan nem tudom kijelenteni.h jo es nezze meg mindenki.Egyszer mindenkepp latnom kell meg a lentebb a leirtak miatt.
több mint 11 éve
Miyazaki filmjeiből nekem A vadon hercegnője a TOP, tetszett nagyon a Chihiro és A vándorló palota is. A többi inkább ilyen gyerekeknek való mese (persze felnőtteknek is simán jó kikapcsolódás). Kon munkái már jobban bejönnek. A Paprika mindent visz, de a Millennium actress is remekmű vagy a Perfect Blue. 😊Paprika trailer:
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Cirio csodaorszagban...nem tudtam mi az.mondom rajzfilm kellemes 70-75perc..haaat nemHát.. én épp ezért kedvelem 😊 elég közhelyes ugyebár, de ezek olyan filmek hogy gyerekeknek/felnőtteknek egyaránt szólnak.. és nála szvsz abszolút nem elcsépelt ez a mondat. Ráadásul akár 6, akár 10, akár 14 éves a gyermek, szerintem megtalálja benne a "magáét".. de az tény, hogy oda kell figyelni és nincs minden 90 másodpercben egy poén az arcodba tolva. (Ezért becsültem nagyon pl. a WALL-E elejét, az első 45 perce ilyen szempontból remek volt - amerikai mércével már-már hallatlan.)
Igazabol nem tudtam hova rakni.Lehet a sokk miatt is mert nem erre szamitottam.a vegere megviselt a rajzfilm.vhol nyomaszto voltZoliMP
Mondjuk a korai filmjei azért aranyosabbak/könnyebbek.. a Lupin például habkönnyű szórakoztató rajzfilm, és totális kivétel ilyen szempontból, egy jó értelemben vett gag-parádé 😊 a Totorót akármilyen fiatal kisgyereknek odaadnám.. és valszeg a Kiki se vészes ilyen szempontból.
Amúgy is a japán animált filmek terén Miyazaki, hmm, hogyis fogalmazzak.. ő még mindig a spektrum naposabb oldalán helyezkedik el. 😊
Ott vannak ellenpontnak például a Satoshi Kon-féle "komolyabb" rajzfilmek, vagy mondjuk a Grave of the Fireflies.. amit kb. 12-14 éves korig senkinek nem engednék megmutatni, ott/utána viszont kb. mindenkinek.
Mellesleg egy Bambi/Szépség és a Szörnyeteg is tud elég sokkoló/nyomasztó lenni..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
Cirio csodaorszagban...nem tudtam mi az.mondom rajzfilm kellemes 70-75perc..haaat nemIgazabol nem tudtam hova rakni.Lehet a sokk miatt is mert nem erre szamitottam.a vegere megviselt a rajzfilm.vhol nyomaszto volt
több mint 11 éve
Visszavonul/nem rendez többet Hajaó Mijazaki 😥 Ez most nagyon elszomorított.. remélem hogy ezúttal is meggondolja magát mint a Mononoke után... és visszatér még, a 72 év nem kor, pláne Japánban. Még egy húszas tuti benne van! 😊
Bár nem láttam mindet (igaz talán csak kettő maradt ki: Kiki és Laputa), de szerintem azon kevés rendező közé tartozik, akik nem csináltak rossz/közepes filmet (és mondjuk háromnál többet rendeztek 😛) - lehet mondani, hogy ez animált filmeknél talán "könnyebb" - de ezzel a tétellel szívesen vitába szállok.. és akkor még mindig nyitott a kérdés, hogy rendezett-e más valaki több mint 10 ilyen minőségű "rajzfilmet"... nem nagyon hiszem:
Kaze Tachinu (2013)
Ponyo a tengerparti sziklán (2008)
A vándorló palota (2004)
Chihiro Szellemországban (2001)
A vadon hercegnője (1997)
Porco Rosso – A mesterpilóta (1992)
Kiki – A boszorkányfutár (1988)
Totoro – A varázserdő titka (1988)
Laputa – Az égi palota (1986)
Nauszika – A szél harcosai (1984)
Cagliostro vára (1979)
Kíváncsi vagyok ki "veszi át" a helyét, Hosoda, Kondo, vagy a fia esetleg? Nem tudom lehetséges-e ez egyáltalán 😕
Nagyon várom az új filmjét, lehet hogy újranézem a többit is, és Miyazaki-hetet (két hetet?) tartok... és előre tudom, hogy szegény gyerekeim is kénytelenek megnézni ezeket a darabokat 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
A "lens flaire" tényleg bay-ista 😊... bár! A többi inkább hatáskeltista-tucatfilmista -monumentalista 😊 (amivel nem is lenne baj, ha többnyire nem a semmitmondás és az igénytelenség takargatására használnák fel). A filmélmény mindenkinek más...pedig ott vannak a szokásos bayizmusok:A rendező személye se riasszon el senkit... mivel a film nem viseli magán a tipikus stílusjegyeit (pont ezért lett jó 😊 ?).toxiqueHa már remake-ek meg feldolgozások, Gatsby-t nézze akit nem zavar a "romantika", nagyon hangulatos cucc igen jó zenékkel... Tőlem ötöst kapott!Rataxesszerintem borzalmas, a soundtrack meg egyenesen a korszak meggyalázása
a pain&gain-t viszont tudom ajánlani, nagyon alacsonyan tartottam az elvárásaimat, de különösen kellemes meglepetés volt, és egyben fájó görbe tükörjjncaa
360 fokos lassú kameraforgatás a főhős feje körül? check.
robbanások? check.
lens flare? check.
buli miamiben? check?
kurva jó filmélmény? check yeah 😀briareos
több mint 11 éve
pedig ott vannak a szokásos bayizmusok:A rendező személye se riasszon el senkit... mivel a film nem viseli magán a tipikus stílusjegyeit (pont ezért lett jó 😊 ?).toxiqueHa már remake-ek meg feldolgozások, Gatsby-t nézze akit nem zavar a "romantika", nagyon hangulatos cucc igen jó zenékkel... Tőlem ötöst kapott!Rataxesszerintem borzalmas, a soundtrack meg egyenesen a korszak meggyalázása
a pain&gain-t viszont tudom ajánlani, nagyon alacsonyan tartottam az elvárásaimat, de különösen kellemes meglepetés volt, és egyben fájó görbe tükörjjncaa
360 fokos lassú kameraforgatás a főhős feje körül? check.
robbanások? check.
lens flare? check.
buli miamiben? check?
kurva jó filmélmény? check yeah 😀
több mint 11 éve
Ritkán nézek norvég filmeket viszont ez nagyon bejött:Nagyon jól összerakott pörgős sztori csak ajánlani tudom. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ivan csonkin közlegény hihetetlen élete és kalandjai (1994): Jiri Menzel elképesztő kis szatírája... ami még a mai magyar valóságnak is görbe tükröt állít 😀. Nekem tetszett...Nem egyszerű forma, 10-en éve adták talán a dunán...
www.youtube.com/watch?v=tKvviEKglyQtoxique
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ivan csonkin közlegény hihetetlen élete és kalandjai (1994): Jiri Menzel elképesztő kis szatírája... ami még a mai magyar valóságnak is görbe tükröt állít 😀. Nekem tetszett...www.youtube.com/watch?v=tKvviEKglyQ
több mint 11 éve
Így van, hihetetlen jó volt, végig prögős amit én nagyon imádok.A szemfényvesztők (Now you see me): talán a nyár egyik legszórakoztatóbb filmje lett. Nem egy korszakalkotó darab, de a - többségében - nagyszerű színészi alakításoknak köszönhetőenTényleg a nyár leszórakoztatóbb filmje, egy percig sem volt kínos nézni, sőt. Ritka, de pont azt kaptam, amit vártam. A feleségem szerint lehetett volna több trükk, de így is jó volt 😊Gyurma Pappa
minden hiba felett képesek vagyunk elsiklani. Varázslat.toxique
Végére nekem még hiányzott volna valami de messze legjobb film amit utóbbi időkben láttam.
több mint 11 éve
A szemfényvesztők (Now you see me): talán a nyár egyik legszórakoztatóbb filmje lett. Nem egy korszakalkotó darab, de a - többségében - nagyszerű színészi alakításoknak köszönhetőenTényleg a nyár leszórakoztatóbb filmje, egy percig sem volt kínos nézni, sőt. Ritka, de pont azt kaptam, amit vártam. A feleségem szerint lehetett volna több trükk, de így is jó volt 😊
minden hiba felett képesek vagyunk elsiklani. Varázslat.toxique
több mint 11 éve
A szemfényvesztők (Now you see me): talán a nyár egyik legszórakoztatóbb filmje lett. Nem egy korszakalkotó darab, de a - többségében - nagyszerű színészi alakításoknak köszönhetően minden hiba felett képesek vagyunk elsiklani. Varázslat.
több mint 11 éve
A rendező személye se riasszon el senkit... mivel a film nem viseli magán a tipikus stílusjegyeit (pont ezért lett jó 😊 ?).Ha már remake-ek meg feldolgozások, Gatsby-t nézze akit nem zavar a "romantika", nagyon hangulatos cucc igen jó zenékkel... Tőlem ötöst kapott!Rataxesszerintem borzalmas, a soundtrack meg egyenesen a korszak meggyalázása
több mint 11 éve
coolon ravasz az agy valami irgalmatlan szar szinkronnal.