NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
9
5
2:20, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Na nem volt mozi helyette itthon megnéztük a Leon a profit ki tudja hányszor is láttam.Világörökség része nálam
több mint 11 éve
Gravitáció tényleg jó?JanekIsmerősöm megnézte, de nem úgy jött haza, hogy elájult volna, ha nem kérdezek rá, szerintem nem is mesél róla. Így is csak annyit mondott, hogy megnézni meglehet, de nem érti mi az őrület körülötte.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A magányos lovas.Sose voltam úgy filmmel, hogy nem tudtam hova tenni. Most eljött ez a pillanat is.
Nagyon bejött 😀 mégis olyan fura érzések kavarognak bennem 😀
több mint 11 éve
Ha jól láttam az ajánlót akkor 16.05-kor RTL-en Menekülés a győzelemben, Stallonéval, Pelével... Helyszín: Hidegkuti-stadion 😊eaglesmcnabb
" A film több mint egy tucat nemzetközileg is jegyzett focistát vonultatott fel. Pelén túl két további világbajnok jött Budapestre forgatni. Az angol Bobby Moore (1966-kapitány) és az argentin Osvaldo Ardiles (1978) is szerepelt a filmben. A filmbeli két csapat a valóságban is két csapat játékosaiból merített. A németeket nagyrészt az MTK-VM akkori labdarúgói adták. Így lett szereplője a mozinaka jelenlegi magyar szövetségi kapitányEgervári Sándor is, aki azóta többször mesélte el, hogy csak hosszas noszogatásra merte keményen megrúgni Pelét. " ittforgott.blog.hu/2013/04/02/ket_felidonyi_hollywood_az_mtk-palyan
több mint 11 éve
Ha jól láttam az ajánlót akkor 16.05-kor RTL-en Menekülés a győzelemben, Stallonéval, Pelével... Helyszín: Hidegkuti-stadion 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
nagyon tetszik, mikor Shakespeare műveket állítanak modern környezetbe úgy, hogy az eredeti nyelvezetét egy az egyben meghagyják, a Coriolanus után tudom ajánlani ezt a filmet is:(Sok hűhó semmiért)
az Avengerst is jegyző Joss Whedon rendezte 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Gravitáció tényleg jó?Janekjaja, nálam eddig év filmélménye 😊
több mint 11 éve
Before Midnight: Zseniális! Tökéletes záródarabja a trilógiának, Delpy és Hawke még mindig egészen elképesztő együtt és nagyon működtek a hosszú snittek ebben a részben is. Amitől előzetesen féltem, hogy a félig-meddig beleerőltetett görög szereplők nagyon ki fognak lógni, az sem jött be, pont meg volt a helyük ott a film közepén szerintem.
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
The Pursuit of Happyness (2006): megkönnyeztem a végére, pedig nem szokásom. zseniális, will smith talán legjobbja.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
A befejezést elhibázottnak tartottam. Nem éreztem szükségét plusz magyarázatra. Semmit nem tett hozzá a filmélményhez, inkább csak elvett belőle. Nem nagyon volt mit, mert szerintem erősen túlgondolták és túlcsavarták a sztorit. Jó volt az alapötlet, de a megvalósításon elvérzett.Valakinek sikerült megfejteni a Transz-t? Kérem segítsen! A közepén elkezdtem hihetetlenül kíváncsi lenni, hogy most hogy is lesz ez, erre a vége egy nagy katyvasz, vagy csak egyszerűen becsapás, hogy valahogy vége is legyen már a mozinak...GeeriNekem van 2-3 elméletem ami szerintem stimmel, de még újra kell néznem sztem.Rajna
több mint 11 éve
Peter Parker was just an attractive, intelligent, likable, athletic, well-dressed, teenage...loser!Megnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!catattackÉn baromi nagyot csalódtam benne. Egy max közepes film szerintem. Az elejét leszámítva nem tudtam rajta izgulni.Shawn84
screen junkies rules! everytime! 😀toxique
több mint 11 éve
Nekem is van pár, de akárhogy csavarom a dolgot mindig logikai buktató a vége. 😀Valakinek sikerült megfejteni a Transz-t? Kérem segítsen! A közepén elkezdtem hihetetlenül kíváncsi lenni, hogy most hogy is lesz ez, erre a vége egy nagy katyvasz, vagy csak egyszerűen becsapás, hogy valahogy vége is legyen már a mozinak...GeeriNekem van 2-3 elméletem ami szerintem stimmel, de még újra kell néznem sztem.Rajna
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Valakinek sikerült megfejteni a Transz-t? Kérem segítsen! A közepén elkezdtem hihetetlenül kíváncsi lenni, hogy most hogy is lesz ez, erre a vége egy nagy katyvasz, vagy csak egyszerűen becsapás, hogy valahogy vége is legyen már a mozinak...GeeriNekem van 2-3 elméletem ami szerintem stimmel, de még újra kell néznem sztem.
több mint 11 éve
Valakinek sikerült megfejteni a Transz-t? Kérem segítsen! A közepén elkezdtem hihetetlenül kíváncsi lenni, hogy most hogy is lesz ez, erre a vége egy nagy katyvasz, vagy csak egyszerűen becsapás, hogy valahogy vége is legyen már a mozinak...
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
húhú, gyerekek, mindenki az IMAX-be! Gravity valami brutális filmélmény volt... és nem csak azért mert kb olyan látványvilága van, mint az Avatarnak, hanem kb végig a székhez ragad, annyira feszült és pörgős. 9,5/10.
több mint 11 éve
Megnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!catattackÉn baromi nagyot csalódtam benne. Egy max közepes film szerintem. Az elejét leszámítva nem tudtam rajta izgulni.Shawn84
screen junkies rules! everytime! 😀
több mint 11 éve
A kényszerleszálllás sem a jobbak közé való...az első félóra még elég fasza, az uvccsó 20 is elmegy a maga orbitális kliséjével, de h közben minek kellett több mint egy órát nézni a büdös nagy semmit azt nem értem. Jobbat vártam, max egyszer nézős...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Én kb. minden horror filmmel így vagyok, de ennél én is ezt éreztem amit írtok. Feléig megvolt a tempó aztán kipukkadt a sztorival együtt. 😊az eleje még "érdekes" volt....ugy a felétől viszont átcsapott valami paródia szerű dologba...mi konkrétan szarrá röhögtük magunkat rajtathebekeMegnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!catattackÉn baromi nagyot csalódtam benne. Egy max közepes film szerintem. Az elejét leszámítva nem tudtam rajta izgulni.Shawn84
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
az eleje még "érdekes" volt....ugy a felétől viszont átcsapott valami paródia szerű dologba...mi konkrétan szarrá röhögtük magunkat rajtaMegnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!catattackÉn baromi nagyot csalódtam benne. Egy max közepes film szerintem. Az elejét leszámítva nem tudtam rajta izgulni.Shawn84
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Megnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!catattackÉn baromi nagyot csalódtam benne. Egy max közepes film szerintem. Az elejét leszámítva nem tudtam rajta izgulni.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Megnéztem a World WarZ-t! Kibaszottul tetszett. Rögtön beindult a sztori. Anno nagyon sokat játszottam survival horror játékkal, tisztára az a feeling.... A gyógyszer gyár atmoszférája különösen tetszett!
több mint 11 éve
Ajánlom mindenkinek az Enter the Void című filmet. Elképesztő (és nem csak a látványvilágában).
több mint 11 éve
Jó lesz a folytatás is:Stephen Fry játssza majd őt, szóval nem aggódom. Nagyon jól néz ki az előzetes.
Az a durva, hogy ennyire sikerül visszaadni a könyvben elképzelt látvány világot.
Beornre külön kíváncsi leszek, hogy sikerül majd megoldani.süti