NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
154
27
18:30-tól, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tudnátok olyan max. 2 éves filmet ajánlani, amely nagy hatással van az emberre és úgymond a film végén még hosszú percekig gondolkozik vagy dolgozza fel az élményt/mondanivalót?
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Gravitáció: Na ezért találhatták fel a kanadaiak az IMAX-et, zseniális, káprázatos, félelmetes látvány. Sima 3d-ben is jó lehet, máshogy nem is érdemes mert nyilvánvalóan nem a sztori a lényeg. Támadjátok meg az IMAX-et mert maradandó élménylesz!
több mint 11 éve
Én meg maradok a sötétségben 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szellemzsaruk: förtelem.
több mint 11 éve
A történet 1950-ben játszódik. Igen én is úgy láttam, hogy egy Mi-6-os v. egy Mi-8-as lehetett az a helikopter, de mindazt tudjuk, hogy ezeket a gépeket csak a 60-as években rendszeresítették a hadseregekben.Tegnap este volt a Szökés című magyar történelmi dráma az m1-en.én csak fél percet láttam belőle, de tulajdonképpen mikor is játszódik a történet?
A recski munkatáborról, az ott zajló "életről" és persze a szökésről szólt a film.
Nagyon tetszett. Kiváló rendezői és stáb munka.danyly
azt hittem volna, hogy '56 körül valamikor, aztán néztem egyet, amikor egy Mi-8-asnak tűnő helikopter belibegett a képbe (az kicsit koridegennek tűnt nekem).slowmotion
Mivel a táborból senki sem szabadulhatott, létét sikerült teljesen titokban tartani. Mindössze kétszer volt sikeres szökési kísérlet a táborból. Az első alkalommal a megszökött rab átjutott Csehszlovákiába, de miután hírét vette, hogy családjának több tagját letartóztatták, föladta magát. A második alkalommal 1951. május 20-án nyolc rab szökött meg, úgy hogy az egyikük őrnek öltözött és úgy tettek, mintha külső munkára mennének. A csoport legtöbb tagját elfogták, azonban egyiküknek, Michnay Gyulának sikerült eljutnia Bécsig, és a Szabad Európa Rádióban beolvasta 600 rabtársa nevét. A Nyugat ekkor értesült a táborról, a hozzátartozók pedig innen tudhatták meg, hogy szeretteik még élnek.
Tehát vannak benne valós dolgok is, meg egy kis kitaláció is. De szerintem korrekt munka.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Tegnap este volt a Szökés című magyar történelmi dráma az m1-en.én csak fél percet láttam belőle, de tulajdonképpen mikor is játszódik a történet?
A recski munkatáborról, az ott zajló "életről" és persze a szökésről szólt a film.
Nagyon tetszett. Kiváló rendezői és stáb munka.danyly
azt hittem volna, hogy '56 körül valamikor, aztán néztem egyet, amikor egy Mi-8-asnak tűnő helikopter belibegett a képbe (az kicsit koridegennek tűnt nekem).
több mint 11 éve
Help pls. Most láttam csak a bìbor folyókat....SPOILER....és nem világos h mivan a két csajjal. Az egyiket elvitték és egy dbig odajárt az egyetemre aztán ő lett a hegyimentő az stimm. de a másik? meg miért csinált úgy az anyja mintha meghalt volna 10 éves korában? Nem értem teljesen 😊
több mint 11 éve
Tegnap este volt a Szökés című magyar történelmi dráma az m1-en. A recski munkatáborról, az ott zajló "életről" és persze a szökésről szólt a film.
Nagyon tetszett. Kiváló rendezői és stáb munka.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Olyan háborús filmeket keresek, amelyekben tisztán kivehetőek a fegyverropogások. Beszereztem egy jó kis házimozit, aztán reménykedek abban, hogy sok filmkészítő nem csak a látványvilágra ment rá, hanem ott vannak "hangilag" is.HBO mini-sorozatok: Az elit alakulat, A hős alakulat.
Tudnátok címeket mondani? 😊JC6
több mint 11 éve
dugo93
4 233
én kb 3 hete néztem meg a fejvadászokat és egyszerűen nem értem ezt a túlpontozást. nem rossz film, de egy fikarcnyit sem lóg ki felfelé az átlagból. egyszer nézős. nálam 10/6mostanában eléggé ráálltam a skandináv humorra (Zöld hentesek, Ádám almái, Zsernyákok, Jackpot), mit ajánlanátok még? 😊Dexxter TailorSkandinávra én is még ha nem is humor terén,de majd megnézem azokat is:
Fejvadászok: port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=121842
A vadászat: www.port.hu/a_vadaszat_jagten__the_hunt/pls/w/films.film_page?i_film_id=130602
A maga nemében mind2 zseniális.Kroos
több mint 11 éve
Nemtom, én még mindig arra várok, hogy vìgjáték cìmén valaki hozza minimum a sulihuligánok szintjét...
több mint 11 éve
megnéztem (sajnos) a Gyakornokok című förtelmet.kikapcsolt aggyal egész fogyaszható
Ti ne tegyétek !
Humortalan vígjáték,sablonos,béna, poénok nélküli unalmas történet.Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Gyerekek, olyan filmet láttam, hogy 10 percig némán bámultam magam elé, mikor már a stáblista is rég lepergett.Kösz a részletes kedvcsinálót.
Disconnect (2012)
Kegyetlenjó.JC6
Egyetlen vitathatatlan pozitívuma: nincs benne spoiler.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Gyerekek, olyan filmet láttam, hogy 10 percig némán bámultam magam elé, mikor már a stáblista is rég lepergett.Disconnect (2012)
Kegyetlenjó.
több mint 11 éve
mostanában eléggé ráálltam a skandináv humorra (Zöld hentesek, Ádám almái, Zsernyákok, Jackpot), mit ajánlanátok még? 😊Dexxter TailorSkandinávra én is még ha nem is humor terén,de majd megnézem azokat is:
Fejvadászok: port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=121842
A vadászat: www.port.hu/a_vadaszat_jagten__the_hunt/pls/w/films.film_page?i_film_id=130602
A maga nemében mind2 zseniális.
több mint 11 éve
Olyan háborús filmeket keresek, amelyekben tisztán kivehetőek a fegyverropogások. Beszereztem egy jó kis házimozit, aztán reménykedek abban, hogy sok filmkészítő nem csak a látványvilágra ment rá, hanem ott vannak "hangilag" is.pearl harbor
több mint 11 éve
Az olsen bandát 😀
több mint 11 éve
mostanában eléggé ráálltam a skandináv humorra (Zöld hentesek, Ádám almái, Zsernyákok, Jackpot), mit ajánlanátok még? 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mindenkinek köszönöm 😊
több mint 11 éve
Olyan háborús filmeket keresek, amelyekben tisztán kivehetőek a fegyverropogások. Beszereztem egy jó kis házimozitJC6U-571!!!
Hang Oscaros az is, és mikor körülötted robbannak szét az üveg műszerek az szenzációs.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
megnéztem (sajnos) a Gyakornokok című förtelmet.Azt ne mondd, hogy mást vártál 😊
Ti ne tegyétek !
Humortalan vígjáték,sablonos,béna, poénok nélküli unalmas történet.Janek
több mint 11 éve
megnéztem (sajnos) a Gyakornokok című förtelmet.Ti ne tegyétek !
Humortalan vígjáték,sablonos,béna, poénok nélküli unalmas történet.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Black Hawk Down erről híres, nem véletlen kapott Oscart legjobb hangért.
több mint 11 éve
pedig az nem is egy jó film 😊nem mintha a mostani star wars-ok érnének is valamit....
több mint 11 éve
Olyan háborús filmeket keresek, amelyekben tisztán kivehetőek a fegyverropogások. Beszereztem egy jó kis házimozit, aztán reménykedek abban, hogy sok filmkészítő nem csak a látványvilágra ment rá, hanem ott vannak "hangilag" is.Ryan közlegény megmentése. a film történetében először úgy használták ki a surround-ot, hogy a látvány és a hang abban az évben csak tisztességből lett meghirdetve az Oscar-díj átadáson.