Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 121 — The Mathematician
A komédia királya : (1982)

nem túl bonyolult film, de jól játszik azzal hogy mit a valóság és mit képzeleg a de Niro
Nekem tetszett, de néhol elég para vígjtátékhoz képest

8/10
Negritis
akkor vizsgáld meg a Guilty by Suspicion, (magyarul Feketelistán), és tisztább lesz a kép.
ozibozi
nem volt zavaros csak | mikor az elején hol az étteremben hol az anyja pincéjében van az kicsit szokatlan volt |
a parát meg arra értem, hogy | az elrablós jelenet sztem nem rosszabb mint egy b 80as évekbeli B krimi/thrillerben |

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
Az emberek szeretnek megbotránkozni, ennyi az egész. Plusz bejátszik, egy kis "ha az előző 3 alpári film sem tetszik, beülök a negyedikre is, hogy aztán elmondhassam, mennyivel alattam van az a szint" hozzáállás is.
Tony
Engem csak az érdekelt, mit tudtak kihozni a "Chevy Chase" remake-ből, ennyi. De van az a szint, amikor már tényleg sok a káromkodás, alpáriság, tuskóság, tahóság és gusztustalanság. Undorító. Ennyi. Van, akinek ez bejön és élvezi, van, akinek nagyon nem. Ez vagyok én. Azt hittem le lehet írni ide, hogy ha valami nem tetszik, vagy itt csak dicsérni lehet filmeket?
JC6
A Názáreti Jézus (Zeffirelli)

Komolykodó zombifilm egy szerencsétlen skizó fickóról, aki azt hiszi, hogy ő egy mindenható lény fia, és ezáltal ő is azt csinál, amit csak akar.
Persze a valóság helyreteszi, a zártosztályt megússza, a kivégzést nem.
Utána zombiként visszatér, de elmarad a várvavárt bosszúálós finálé, csak bénán csámborog kicsit, az ellenség is megússza, az árulón se vesz elégtételt.
A 6 óra egy ilyen zombisfilmnek kicsit hosszú, ráadásul a Zombieland ebben a témában sokkal eredetibb, önironikusabb, és szórakoztatóbb.

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 244

nem túl bonyolult film, de jól játszik azzal hogy mit a valóság és mit képzeleg a de Niro

8/10
Negritis
akkor vizsgáld meg a Guilty by Suspicion, (magyarul Feketelistán), és tisztább lesz a kép.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az emberek szeretnek megbotránkozni, ennyi az egész. Plusz bejátszik, egy kis "ha az előző 3 alpári film sem tetszik, beülök a negyedikre is, hogy aztán elmondhassam, mennyivel alattam van az a szint" hozzáállás is.
Tony
Engem csak az érdekelt, mit tudtak kihozni a "Chevy Chase" remake-ből, ennyi. De van az a szint, amikor már tényleg sok a káromkodás, alpáriság, tuskóság, tahóság és gusztustalanság. Undorító. Ennyi. Van, akinek ez bejön és élvezi, van, akinek nagyon nem. Ez vagyok én. Azt hittem le lehet írni ide, hogy ha valami nem tetszik, vagy itt csak dicsérni lehet filmeket?
több mint 10 éve

8/10

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
 www.youtube.com/watch?v=Qk-1TLVUPZk
baggio
Kíváncsi leszek hogy reagálja le a filmet majd az NFL...
iktriad
nem hiszem hogy nélkülük leforgott volna
Negritis
az elég valószínű. ha nem kérik, hogy ne valami fals ligába helyezzék el a sztorit (nem tették, mert ott a logo a trailer közepén), akkor valószínűleg nem is fogják nagyon támadni.
slowmotion
 www.nytimes.com/2015/09/02/sports/football/makers-of-sonys-concussion-film-tried-to-avoid-angering-nfl-emails-show.html
baggio
magyarán volt egy összekötő az NFL és a Sony között, és a film pont annyira lett lebutítva, hogy az NFL ne támadja meg.
(mivel a filmet az NFL-be helyezik el, gondolom a liga kérhetett elővéleményezési jogot a márkahasználatért cserébe)
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Vakáció: alpári, otromba és gusztustalan. Csak a szokásos, sz*r...
JC6
nem értem egyáltalán miért ülsz be ilyenekre, mit vártál?
pláne a Te világnézeteddel !??
yooker

Szerkesztette: Tony
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 344 — no es importante
baggio
iktriad
Negritis
az elég valószínű. ha nem kérik, hogy ne valami fals ligába helyezzék el a sztorit (nem tették, mert ott a logo a trailer közepén), akkor valószínűleg nem is fogják nagyon támadni.
slowmotion
 www.nytimes.com/2015/09/02/sports/football/makers-of-sonys-concussion-film-tried-to-avoid-angering-nfl-emails-show.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
JC6
yooker
mit zavar az téged? azt hittem le lehet ide írni a véleményem. urambocsá...
JC6
Öregasszony kihívja a rendőrséget, hogy a szomszédban örökké dugnak, és őt módfelett zavarja a látvány.
Rendőr kimegy, és nem érti, hogy hol a gond, nem tapasztal semmi megbotránkoztatót.
- Jöjjön csak be a konyhába, mindjárt meglátja.
Rendőr bemegy, de nem lát semmit.
- Álljon csak fel erre az asztalra. - mondja az öregasszony.
Rendőr feláll, de nem lát semmit.
- Tegye rá a hokedlit.
- Semmit se látok néne. - így a rendőr.
- Na, akkor még erre feltesszük a kissámlit, és úgy ha elég magasra nyújtozkodik, átlát a kisablakon, be a szomszédba, és láthatja, hogy most is mit paráználkodnak össze.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
JC6
yooker
mit zavar az téged? azt hittem le lehet ide írni a véleményem. urambocsá...
több mint 10 éve
a vakációval kapcsolatban érdekel hogy mennyire tartották meg a Chevy Chase vonalat
vagy elmentek a trailer alapján lévő Hangover irányba teljesen

jah igen, ha gusztustalan/otromba engem nem zavar

a Nagyfiúk 1/2vel is jól elvoltam bár nem mozi kategória egyik se

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
JC6
több mint 10 éve
baggio
iktriad
Negritis
több mint 10 éve
baggio
iktriad

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 651 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
baggio
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Én kb 95-öt lattam belőle.
De a lista ismerete elott megvolt kb a fele

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 244
..
slowmotion
nem voltam egy nagy filmes úgyhogy elkezdtem puzsér 100as listáját, hogy művelődjek kicsit ilyen téren is. Szégyen szemre csak kb 15-öt láttam belőlük, de már ugyanannyit bepótoltam.
eddig még rossz filmmel nem találkoztam onnan ( példának okáért az Oldboy, a Kutyaszorítóban, a Gyűlölet és a 12 dühös ember is hajlik a 10-es felé), de ez a film, na ez mindent vitt, egy héten belül ma néztem negyedszer.
eaglesmcnabb
jó lista, érdemes böngészni szvsz (még ami nem tetszett róla, azt sem sajnáltam hogy megnéztem) általában
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
..
slowmotion
nem voltam egy nagy filmes úgyhogy elkezdtem puzsér 100as listáját, hogy művelődjek kicsit ilyen téren is. Szégyen szemre csak kb 15-öt láttam belőlük, de már ugyanannyit bepótoltam.
eddig még rossz filmmel nem találkoztam onnan ( példának okáért az Oldboy, a Kutyaszorítóban, a Gyűlölet és a 12 dühös ember is hajlik a 10-es felé), de ez a film, na ez mindent vitt, egy héten belül ma néztem negyedszer.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Gran Torino. 10/10.

Aki még nem látta az azonnal nézze meg!
eaglesmcnabb
| azé' elég kemény volt, amikor kiderült, hogy még csóri hmongoknak is van külön bandájuk Ámerikában... bár már régen volt, amikor láttam. ültünk vagy tízen (se) az Urániában... |
több mint 10 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
R.I.P. Wes Craven :/

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
Gran Torino. 10/10.

Aki még nem látta az azonnal nézze meg!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 344 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
 geekologie.com/2015/08/learning-by-looking-infographic-of-all-t.php
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
A burok

Hát ó nagy unalmas egy film....egyszer meg lehet nézni 10/6