NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
30
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
ugyanúgy elkezdtem tartani ettől a filmtől mint a Disney Star Wars-októl.Van egy - viszonylag - normálisan felépített, "dark" Batman karakter és egy sikeres trilógia, ami még a szkeptikusokat is meggyőzte arról, hogy egy superhero filmet igen is meg lehet normálisan csinálni. De Hollywood ezt nem engedheti! El kell kúrni... a lehető legszigorúbb módon.Affleck lesz Batman a Batman vs Supermanben...Magától a film ötletétől sírni kell.Shawn84
sírás vagy nevetés?
együtt mindkettő?Kenny
Engem nem Affleck személye aggaszt elsősorban, hanem a koncepció...toxique
több mint 11 éve
Van egy - viszonylag - normálisan felépített, "dark" Batman karakter és egy sikeres trilógia, ami még a szkeptikusokat is meggyőzte arról, hogy egy superhero filmet igen is meg lehet normálisan csinálni. De Hollywood ezt nem engedheti! El kell kúrni... a lehető legszigorúbb módon.Affleck lesz Batman a Batman vs Supermanben...Magától a film ötletétől sírni kell.Shawn84
sírás vagy nevetés?
együtt mindkettő?Kenny
Engem nem Affleck személye aggaszt elsősorban, hanem a koncepció...
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Affleck lesz Batman a Batman vs Supermanben...Magától a film ötletétől sírni kell.
sírás vagy nevetés?
együtt mindkettő?Kenny
több mint 11 éve
Affleck lesz Batman a Batman vs Supermanben...A Lotus Forma1-es csapat szerint Raikönnen jobb Batman lenne.
sírás vagy nevetés?
együtt mindkettő?Kenny
több mint 11 éve
Affleck lesz Batman a Batman vs Supermanben...sírás vagy nevetés?
együtt mindkettő?
több mint 11 éve
Szeptember végére egy krimis dráma Hugh Jackmantől:jónak tűnik, csak nehogy megint a kedves kollega vagy legjobb barát a rosszfiú "fordulatot" süssék el benne
süti
a végén....
több mint 11 éve
Pain&Gain. Michael Bay bebizonyította, hogy képes olyan filmet készíteni, ami kevésbé teátrális módon, eltúlzott effektek nélkül mesél el egy valóságszagú eseményt (nem a valóságtartamot firtatom, hanem a tálalást). Ez a mozi nem úszik a nyálban. A sok felejthető, kaptafamozi után ez nagyon meglepett. Főleg az, hogy nem éppen drámai kvalitású emberkékkel forgatott egy... szatírikus drámát (ráfogjuk)? A forgatókönyv nagyon jól bánik a karakterekkel amire a rendezés csak ráerősít... szóval, ez a Michael Bay film csupa meglepetés volt - lehet azért fogott meg, mert nem igazán Bay-stílusú (teljesen másat vártam). Nálam 10/7. Két órát megér az életünkből.Biztos, hogy ez egy Michael Bay film?
több mint 11 éve
Igen, ezt már láttam egy jó éve szerintem, és ez is nagyon elgondolkodtató...Vrijbloedmegnéztem anno mikor sobri ajánlotta és utána erre bukkantam rá! nem ez a téma , de doku és elég ütős! fiatalkorúak börtöne még rendszerváltás előtt..
Bebukottak : www.youtube.com/watch?v=J4PSioh4EScyooker
több mint 11 éve
Vrijbloedmegnéztem anno mikor sobri ajánlotta és utána erre bukkantam rá! nem ez a téma , de doku és elég ütős! fiatalkorúak börtöne még rendszerváltás előtt..
Bebukottak : www.youtube.com/watch?v=J4PSioh4ESc
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Szerintem is nagyon ott van. Elég egyedi módon visz vászonra egy egyébként borzalmas történetet. Hihetetlenül abszurd, Bay is érezte hogy nem elég a film elején elsütni hogy this is a true story,a grillezős jelenetnél hajlamos lenne az ember erről megfeledkezni. Az is tetszett hogy nem akar a film óriási bölcsességet levonni a dologból. "Az egyetlen dololg amiben nem találták őket bűnösnek az az egyetlen dolog volt amiben a leginkább bűnösek, hogy idióta, hülye faszok voltak"számomra nem volt kiemelkedő alkotás a pain & gain. nem izgultam, nem nevettem (egyszer kétszer megmosolyogtam egy egy szituációt), de nem is untam (valószínűleg megnézem még) - úgyhogy osztályzatként én a maximális 5-ből én 3 csillagot adnék rá. ellenben a film zenéi nagyon jók (pl. coolio - gangsta paradise, stb)Nekem rohadtul bejött. A végét kicsit túl húzták, és ott már kevesebb volt a poén is de egyébként szétröhögtem.Shawn84
a film eleji rövid zene pedig óriási. 2 napja hallgatom. "my name is daniel lugo and i believe in fitness"
Ventura
index.hu/bulvar/florida03022/
több mint 11 éve
www.vulture.com/2013/08/jj-abramss-mystery-trailer-is-for-a-book.html
ez mi ez lesz? annyit tudni, hogy Bad Roboték csinálják...shawnka
több mint 11 éve
dugo93
4 224
tegnap megnéztem a Hasadást...gyorsan le is töröltem. bár a filmre nem mondanám h rossz volt. az első kb egy óra kifejezetten tetszett. DE ami utána volt... ilyen undorító dolgokhoz még az én gyomrom is kevés. ettől függetlenül, lehet hogy ilyesmi reakciók lennének bezárva egy földalatti bunkerbe. elég durván bemutatták a saját elképzeléseiket a készítők. azt sajnálom a filmből, hogy ami igazán érdekelt volna a történetben, az ki sem derült.
több mint 11 éve
számomra nem volt kiemelkedő alkotás a pain & gain. nem izgultam, nem nevettem (egyszer kétszer megmosolyogtam egy egy szituációt), de nem is untam (valószínűleg megnézem még) - úgyhogy osztályzatként én a maximális 5-ből én 3 csillagot adnék rá. ellenben a film zenéi nagyon jók (pl. coolio - gangsta paradise, stb)Gangsta's Paradise... pont múltkor hallottam, aztán elgondolkodtam, hogy de régen is volt '95...
a film eleji rövid zene pedig óriási. 2 napja hallgatom. "my name is daniel lugo and i believe in fitness"Ventura
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
számomra nem volt kiemelkedő alkotás a pain & gain. nem izgultam, nem nevettem (egyszer kétszer megmosolyogtam egy egy szituációt), de nem is untam (valószínűleg megnézem még) - úgyhogy osztályzatként én a maximális 5-ből én 3 csillagot adnék rá. ellenben a film zenéi nagyon jók (pl. coolio - gangsta paradise, stb)Nekem rohadtul bejött. A végét kicsit túl húzták, és ott már kevesebb volt a poén is de egyébként szétröhögtem.
a film eleji rövid zene pedig óriási. 2 napja hallgatom. "my name is daniel lugo and i believe in fitness"
Ventura
több mint 11 éve
számomra nem volt kiemelkedő alkotás a pain & gain. nem izgultam, nem nevettem (egyszer kétszer megmosolyogtam egy egy szituációt), de nem is untam (valószínűleg megnézem még) - úgyhogy osztályzatként én a maximális 5-ből én 3 csillagot adnék rá. ellenben a film zenéi nagyon jók (pl. coolio - gangsta paradise, stb)a film eleji rövid zene pedig óriási. 2 napja hallgatom. "my name is daniel lugo and i believe in fitness"
több mint 11 éve
A soundtrack album pedig külön 10 pont.
JayB
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Most jutottam el az Into the Wild-ig a filmes bakancslistámon. Miért vártam vele ennyit? Csodálatos film, olyasmi ami nem csak abban a két órában köti le az az agyadat hanem utána napokig ott motoszkál a fejben. Emile Hirsch pedig parádés színész, kár hogy sok gyenge filmben játszik. A soundtrack album pedig külön 10 pont. több mint 11 éve
ez mi ez lesz? annyit tudni, hogy Bad Roboték csinálják...
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
nem mondtam h parades szineszi telesitmeny.a filmre irtam h jo!😀
több mint 11 éve
K.S. mindenhol jó de ott semmi extrat nem játszott.Nálam az a közönséges bűnözők ahol parádés
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
haaat ha kevin spacey akkor david gayle elete.Leirasod alapjan tetszeni fog.erdekes tema.jo sztori.
több mint 11 éve
John Doe pedig a legokosabb őrült .Kevin Spaceynek ez a csúcsalakítása az amerikai szépség mellett. 😀 😀 Zseniális, a hideg futkos mindig a hátamon tőle. 😀
Évente megnézem és mindig felfedezek benne valamit ami új vagy újnak tűnik.
Amúgy beugrott,hogy Cage jó volt még a veszett a világban is,bár azt nem sokan ismerik szerintem.Janek
Kb én is, mindig ad valami pluszt. 😀
Bizony-bizony. Bírom Lynch filmjeit, a veszett a világ még szerintem az ismertebb filmjei közé tartozik, és könnyebben fogyasztható, mint a többi műve. 😀
több mint 11 éve
John Doe pedig a legokosabb őrült .Évente megnézem és mindig felfedezek benne valamit ami új vagy újnak tűnik.
Amúgy beugrott,hogy Cage jó volt még a veszett a világban is,bár azt nem sokan ismerik szerintem.
több mint 11 éve
Ha fura is vagy, tudd, nem vagy ezzel egyedül. 😀 😀 Rám mindig furán néznek emiatt. 😀Én szinte csak az ilyeneket szeretem/értékelem igazán.Újra megnéztem a N.Cage főszereplésével(egyetlen normális alakítása) a Las Vegas végállomás című filmet.Nagyon szeretem ezt a filmet. 😀 Mindig is szerettem az ilyen nyomasztó, elég reménytelen filmeket. 😀 :/
Nyomasztó végig a film hisz két lecsúszott ember küzdelmét látjuk illetve azt,hogy a társadalom is ahol tud beléjük rúg ,nincs segítő kéz és ezzel tisztában is vannak.
Egymásnak sem tudnak segíteni bármennyire is szeretik egymást.
Egy igazán jó film arról mire képes az ember a drogok hatására illetve a drog mire képes.Janek
Holnap lehet megnézem én is. 😀Vrijbloed
Illetve ez marad meg bennem legjobban évekre.
sok olyan film van amit ha megnézel akkor nem vidáman ugrasz ki a fotelból nekem mégis kedvencek.
Lehet én vagyok a fura?
😊
Ajánlom még (bár akkor tuti láttad) a rekviemet isJanek
Nemcsak filmekben, hanem könyvekben is szeretem azt, amikor nincs happy end a végén, vagy nem mentik meg a főhőst, stb. Igen, lehet én is ezért, mert ez hagy nyomot bennem, ez késztet mélyebb elgondolásra, elmélkedésre, stb.
Láttam, persze, hogy. 😀
Pl az egyik kedvenc filmem a Hetedik. 😀