NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
122
11
19:00
RedZone week 12
60
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
54
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
48
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Igen. A Drive jobban bejött ennél (ha már Gosling lesz az új Bronson).Only God Forgives (2013): úgy gondolom, hogy Gosling lesz az új Charles Bronson. Ám ez a mozi most nem sikerült úgy, mint anno a Drive.toxiqueSzarabb mint a Drive? Hát azért azt nehezen tudom elhinni, elég kevés olyan van .Toca
több mint 11 éve
Only God Forgives (2013): úgy gondolom, hogy Gosling lesz az új Charles Bronson. Ám ez a mozi most nem sikerült úgy, mint anno a Drive.toxiqueSzarabb mint a Drive? Hát azért azt nehezen tudom elhinni, elég kevés olyan van .
több mint 11 éve
Only God Forgives (2013): úgy gondolom, hogy Gosling lesz az új Charles Bronson. Ám ez a mozi most nem sikerült úgy, mint anno a Drive.
több mint 11 éve
trance-transzMi akkor a jó? 😊 főleg az idei felhozatalból nem igen emlékszem jobb komoly filmre.
Ekkora egy hulladékot rég láttam grat Janek!
Szerencsére nem moziban de inkább kisszéket faragtam volna ...Janek
több mint 11 éve
azért régen sandler nem volt ilyen szar.Én márcsak emiatt sem tudok rá sosem haragudni:
www.youtube.com/watch?v=3I6qHBE_7aM
több mint 11 éve
Nagyfiúk 2, Tipikus Adam Sandler film és az emberiségnek igen is szüksége van ilyen filmekre. Baromira elszórakoztatott arra a két órára.JayBTipikus élvezhetetlen sz@r. 1000 másik igényesebb vígjáték van, amelyek tényleg jók, hogy megalkották őket, és kellenek az emberiségnek. Ez az ótvar szar szemét nem tartozik közéjük.
Nyugi, ez nem ellened szól, de számomra ez minősíthetetlen sz@r volt. Sajna az ilyen szarra van ma igény...
Jah, pontozom is: 10-ből sima 1-es.
több mint 11 éve
Mostanában hullanak az olasz karakterszínészek, mintha valami végső leszámolás lenne a Tattaglia családban.Sobri Jóskabiztos sergio leone casting van
több mint 11 éve
Én csak azt nem értem, hogy tudsz nekiállni részegen egy ilyen filmnek? Még a Macska-jaj-t elhiszem, de ez? 😀Shawn84Minden filmnek részegen állok neki 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Én csak azt nem értem, hogy tudsz nekiállni részegen egy ilyen filmnek? Még a Macska-jaj-t elhiszem, de ez? 😀trance-transzPedig mindenhol istenítik a filmet... Nálam az volt a baj vele hogy már akkor be voltam baszva amikor elkezdtem nézni, így értelemszerűen elveszítettem a fonalat a vége felé. De a hangulata így is megfogott.Rataxes
több mint 11 éve
trance-transzPedig mindenhol istenítik a filmet... Nálam az volt a baj vele hogy már akkor be voltam baszva amikor elkezdtem nézni, így értelemszerűen elveszítettem a fonalat a vége felé. De a hangulata így is megfogott.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Keresve se tudtam volna ekkora hulladékokat összeválogatni.catattackEgy "Warm Bodies" + Heat (női szervek?) kombó azért bepróbálkozna a keresetlen hulladékok kategória fődíjára. Ez a különleges elegy... nos, ha 2 számjegyű az IQ-d, akkor 2 perces etapokban garantáltan letéped az arcodról a hámrétegeket 😕 (pörgess! pörgess az életedért!).
több mint 11 éve
trance-transzEkkora egy hulladékot rég láttam grat Janek!
Szerencsére nem moziban de inkább kisszéket faragtam volna ...
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Nagyfiúk 2, Tipikus Adam Sandler film és az emberiségnek igen is szüksége van ilyen filmekre. Baromira elszórakoztatott arra a két órára.
több mint 11 éve
Én is épp most lestem meg a G.I. Joe 2-t.bizony, én pár napja álltam neki, de háromszor aludtam bele egyhuzamban 😀 mondjuk a tank király volt a végén.
Egy hét alatt sikerült, 20 perces etapokban, de ekkora silány fost is rég láttam.
Az első rész azért nem volt olyan tré, de ez...
Szerintem Tatum is azért nyíratta ki magát az elején, hogy ne kelljen sokat fáradnia ezzel a rakás szarral. 😀
Egyébként manapság valahogy Willis is baromira eltalálja, hogy mihez nem szabadna a nevét adnia.. 😀Stez
több mint 11 éve
Mostanában hullanak az olasz karakterszínészek, mintha valami végső leszámolás lenne a Tattaglia családban.
több mint 11 éve
RIP Dennis Farina. 😕több mint 11 éve
Én is épp most lestem meg a G.I. Joe 2-t.Egy hét alatt sikerült, 20 perces etapokban, de ekkora silány fost is rég láttam.
Az első rész azért nem volt olyan tré, de ez...
Szerintem Tatum is azért nyíratta ki magát az elején, hogy ne kelljen sokat fáradnia ezzel a rakás szarral. 😀
Egyébként manapság valahogy Willis is baromira eltalálja, hogy mihez nem szabadna a nevét adnia.. 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
A mai napi termésem:- Mama
Ijesztgetős horror kategória, kör, átok egyveleg, nulla újdonság nulla sztori
- Savages
Erőt kellett vennem magamon, hogy az első 10 percben ne kapcsoljam ki! 😀
Akkora fos a sztori, hogy kínomba már röhögtem rajta... Del Toronak van egy két jelenete, ami jó. Travolta is elment benne...
- G.I. Joe: Retaliation
Az elsőt nem láttam, de nem is fogom megnézni. A sztori a változatosság kedvéért egy nulla. Ilyen sivár forgatókönyvet összehozni már művészet!
Keresve se tudtam volna ekkora hulladékokat összeválogatni.
több mint 11 éve
Tegnap láttam a BúcsúkoncertetHihetetlen jó film persze aki az akciót szereti az ne nézzem meg.
Akit érdekel az emberi kapcsolatok,érzelmek,lemondások,szenvedélyek és valamennyire is nyitott a zene felé az feltétlen.
a 4 tag nagyon el van találva az érzelmek jól ki vannak bontva de nem annyira,hogy ne kelljen neked is egy kicsit megdolgozni a lelked.
Ajánlott nagyon
több mint 11 éve
Pacific Rimről shawnka előtt másfél órával jöttem ki tegnap, véleményem hasonló 😀 Agykikapcsolós látványpopcorn, nem kell nagy sztorira számítani, és nem csalódik az ember, ennyi, csak élvezd a showt. Elején meglepődtem mondjuk h egy perc alatt lezavarták a felvezetést, de nem volt gáz szerintem.
Előtte a Szellemzsarukat néztem meg 4-től úgy, hogy semmit nem tudtam róla, csak havarom nagyon akarta, és akkor már toltunk egy duplamozit, de egész jó volt, pozitívan csalódtam, nevetgéltem is rajta, szóval tetszett.
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
catattack
3 520
SOS!!Hagyjad! Sorted!
Mi a címe annak a drogos filmnek, amelyikben a srác keresi a bátyja gyilkosát?
Buliznak benne mindig és összejön a bátyja csajával.catattack
OFF:
Ezért kerestem:
több mint 11 éve
catattack
3 520
SOS!!Mi a címe annak a drogos filmnek, amelyikben a srác keresi a bátyja gyilkosát?
Buliznak benne mindig és összejön a bátyja csajával.
több mint 11 éve
Most jutottam el a Furious 6-ig, a végéért megérte végig nézni, nagyot lestem, és végre beépítve a Tokyo drift is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Most jöttem ki a Pacific Rimről.Köszönöm, hogy újra 4 éves lehettem.