Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Ba.mmeg mindenkit lájkolnak! Sigíccség!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Azért Bp-t és akár Sopront akár a többi "vidéki" várost fesleges egymáshoz hasonlítani...
több mint 13 éve
Jc figyeled mit indítottam el... 😀Amadeus91Minden 2. post értelmetlen zagyvaság, köszi 😀
több mint 13 éve
Jc figyeled mit indítottam el... 😀
több mint 13 éve
OhnePest! És debizony eza régijó monarchia, csak ránézek a pincérre s a mosolytalan faragatlanságából tudom, hogy biza ez a jóöreg kétfejű keselyű területe.

több mint 13 éve
Nem az éttermeknek szólt, hanem Wolfgangnak. Ami az este tizes vacsorázást illeti, azzal elnéztétek az országtáblát. Kérem a monarkia területén a szakács kilenckó hazamén, ez ittend nem taljánfőd. Vicaversa - próbálj meg délután kettőkor éttermezni itáliába, vagy hajnali kilenckor reggelizni francia nyelvterületen. Ha igazán szeszelni akartatok volna kerestek egy erdészetist. S émmég emlékszem este tíz után még a Stexbe is protekció kellett, hogy kihozzanak valami kaját. EjjjjjjJózsef!sutianapEnni akartunk, és valamiféle hangulatot, ami arra utal, hogy nem Csernobilban vagyunk 87-ben.
Én magyar vagyok, nem monark, és most is tudok Pesten (és 10 éve is tudtam) egy rakás helyet ahol tudok enni meleget, és mégannyit, ahova ha beülök, akkor élő emberek vesznek körül, némi zene, mosolygós lányok, egyfajta pozitív élővilág.
több mint 13 éve
Nem az éttermeknek szólt, hanem Wolfgangnak. Ami az este tizes vacsorázást illeti, azzal elnéztétek az országtáblát. Kérem a monarkia területén a szakács kilenckó hazamén, ez ittend nem taljánfőd. Vicaversa - próbálj meg délután kettőkor éttermezni itáliába, vagy hajnali kilenckor reggelizni francia nyelvterületen. Ha igazán szeszelni akartatok volna kerestek egy erdészetist. S émmég emlékszem este tíz után még a Stexbe is protekció kellett, hogy kihozzanak valami kaját. EjjjjjjJózsef!

több mint 13 éve
Egy volt csapattársam Sopronból jött Kecskemétre (apja edző lett anno a klubnál és hozta a családját), ő mesélte h 1 dolgot utált egyedül Sopronban azt h bármerre megy mindig szembe fúj a szél 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Én asszem értem primér szinten.Úgy dekódoltam, hogy a hely földrajzából kifolyólag este 10-kor már annyira elhatalmasodnak a szélviharok arrafelé, hogy ez indokolja, hogy minden vendéglátóipari egység zárórába torkolljon addigra.
Hát nem. Ezt semmi sem indokolja. Legyen bármekkora vihar is.
De még csak nem is volt.
több mint 13 éve
Hun?Szesz.catattack...sutianapMivan ?😀Toca

több mint 13 éve
Ahun én állok ott mindig, mindig fú a széél, kavarog a por és benne a remény, valami azt súgja, hogy ne várjak mán ráád, nem gyössz máán, nem gyössz máá - ahogy a slágerbe es van. Szóval Sopron szeles egy kissé, tehát az empatikusan megfogott világegyetem képe nem a társadalom kisugárzása, hanem egy környezeti tényező. Tehát ha a következő sarkon a pofádba rohan 123mal nem biztos, hogy oly ráérős mosolyok születnek.sutianapMivan ?😀
több mint 13 éve
Ahun én állok ott mindig, mindig fú a széél, kavarog a por és benne a remény, valami azt súgja, hogy ne várjak mán ráád, nem gyössz máán, nem gyössz máá - ahogy a slágerbe es van. Szóval Sopron szeles egy kissé, tehát az empatikusan megfogott világegyetem képe nem a társadalom kisugárzása, hanem egy környezeti tényező. Tehát ha a következő sarkon a pofádba rohan 123mal nem biztos, hogy oly ráérős mosolyok születnek.

több mint 13 éve
kevés olyan antipatikus hely van mint Sopron.Amadeus91Én pár éve lent dolgoztam a Volt fesztiválon. Lementünk kedden, szállodába becsekkoltunk, elintéztük amit el kellett, majd olyan este 10 felé visszamentünk a központba, hogy vacsizzunk valamit.
És itt szembesültünk azzal, hogy Sopron 2004-ben, este 10-kor bezárt.
Se egy étterem, se egy pub vagy bármi normál hely, ahova beülhetnénk, ehetnénk, effélék. Az utcákon senki, fények semmi, mint egy román falucska 1984-ben elsötétítéskor.
És mindez 1-2 nappal a Volt fesztivál nyitónapja elött.
Mint valami csóri falu, nem egy 60ezres turisztikai központ.
Ha ezt értetted antipatikuson akkor aláírtam.
több mint 13 éve
Már össze is költöztetek? 😀süssfelnap haggyámáááJC6kóstolgat minket figyeled?! még a végén lájkolom.Amadeus91
több mint 13 éve
süssfelnap haggyámáááJC6kóstolgat minket figyeled?! még a végén lájkolom.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
süssfelnap haggyámááá
több mint 13 éve
Mé nem vitted JC-t, te buta?!ridegek az emberek, nem tudom megfogalmazni. Mindenki zárkózott.Amadeus91kevés olyan antipatikus hely van mint Sopron.Amadeus91mert? 😀Asbee

több mint 13 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
De Amadeus nem vitt magával elég narkót, így nyilván nem jött be neki az élet.
több mint 13 éve
Én is csak párszor voltam de nekem is tetszett amit láttam. Maga a város kifejezetten szép.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
ridegek az emberek, nem tudom megfogalmazni. Mindenki zárkózott.kevés olyan antipatikus hely van mint Sopron.Amadeus91mert? 😀Asbee
több mint 13 éve
kevés olyan antipatikus hely van mint Sopron.Amadeus91mert? 😀
több mint 13 éve
kevés olyan antipatikus hely van mint Sopron.Amadeus91Nyáron jártam ott esküvőn, amennyit láttam belőle az nekem tetszett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...