Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
 index.hu/tech/2012/11/16/a_frontvonalrol_osztanak_meg_kepeket_a_katonak/
Azoknak, akik a képeken mosolyognak és élvezettel várják, hogy mehessenek vért ontani, őszintén kívánom, hogy nyaljon vissza a fagyi. Remélem akkor is ilyen vidámak lesztek, mikor netán majd zsákban viszik haza őket. Gusztustalan.

Reggel a Kossuth rádióban Gázából jelentkezett be az egyik On The Spot-os riporter(asszem Cseke Eszter a neve). Mondta, hogy a szemük láttára vitte le a tolmácsuk gyerekének a kezét egy repesz. Biztos ők is a terroristák fedezékei voltak, vagy szándékosan mentek a terroristák közelébe, hogy ezáltal is rossz színben tüntessék fel a dicső Izraelt. A cselekmények arányosságát jól mutatja, hogy az eddigi hírek szerint 23 palesztin és 3 izraeli áldozat van. Ha bevonulnak, biztosan sokat fog "javulni" még az arány. És mindezt valószínűleg pusztán azért, mert Izraelban választás közeledik... sok mindent elárul róluk, ha ezzel lehet arrafele választást nyerni. Inkább nem is akarnám ezt most minősíteni, nem akarok esetleg olyanokat is megbántani vele, akik nem szolgáltak rá. Dub
Nem szeretem izraelt, nem ertek egyet veluk, remelem egyszer osszefog az arabvilag es jol megszivatja oket,de most ezekkel a kepekkel mi a baj? Katonak nem erezhetik jol magukat harc elott? Sehol nem lattam hogy az jonne le hogy hu megUnk vegre gyilkolni egyszeruen jol ereztek magukat. Megha zsidok is ezt nem sajnalom toluk.Toca
érdekes nekem a legjobb barátom konkrétan zsidó és ő mondta pont most az előbb, hogy Tel-Avivra is hullott civilekre rakéta. Richtig csak a zsidózás megy, az arabok meg szentek.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Azoknak, akik a képeken mosolyognak és élvezettel várják, hogy mehessenek vért ontani, őszintén kívánom, hogy nyaljon vissza a fagyi. Remélem akkor is ilyen vidámak lesztek, mikor netán majd zsákban viszik haza őket. Gusztustalan.

Reggel a Kossuth rádióban Gázából jelentkezett be az egyik On The Spot-os riporter(asszem Cseke Eszter a neve). Mondta, hogy a szemük láttára vitte le a tolmácsuk gyerekének a kezét egy repesz. Biztos ők is a terroristák fedezékei voltak, vagy szándékosan mentek a terroristák közelébe, hogy ezáltal is rossz színben tüntessék fel a dicső Izraelt. A cselekmények arányosságát jól mutatja, hogy az eddigi hírek szerint 23 palesztin és 3 izraeli áldozat van. Ha bevonulnak, biztosan sokat fog "javulni" még az arány. És mindezt valószínűleg pusztán azért, mert Izraelban választás közeledik... sok mindent elárul róluk, ha ezzel lehet arrafele választást nyerni. Inkább nem is akarnám ezt most minősíteni, nem akarok esetleg olyanokat is megbántani vele, akik nem szolgáltak rá. Dub
Nem szeretem izraelt, nem ertek egyet veluk, remelem egyszer osszefog az arabvilag es jol megszivatja oket,de most ezekkel a kepekkel mi a baj? Katonak nem erezhetik jol magukat harc elott? Sehol nem lattam hogy az jonne le hogy hu megUnk vegre gyilkolni egyszeruen jol ereztek magukat. Megha zsidok is ezt nem sajnalom toluk.Toca
A "we are coming for you gaza" képaláírás húzott fel.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 287 — Vikings fan

Nem szeretem izraelt, nem ertek egyet veluk, remelem egyszer osszefog az arabvilag es jol megszivatja oket,de most ezekkel a kepekkel mi a baj? Katonak nem erezhetik jol magukat harc elott? Sehol nem lattam hogy az jonne le hogy hu megUnk vegre gyilkolni egyszeruen jol ereztek magukat. Megha zsidok is ezt nem sajnalom toluk.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Ez az új nemzedékes videó mindennek a legalja
 morgasjoga.blog.hu/2012/11/14/reklamfilm_az_uj_nemzedeknek_az_uj_nemzedekroljjncaa
megnéztem én is, hát az előző "kapualjába hányós, rossz vágány mellett futós" még tetszett is, legalább jópofa volt (fasza romantikus film lehetne belőle), ez szimplán szar. Mint az a metrós techno.

ez a videó meg rlz, benne van minden (zene szám)
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019

Reggel a Kossuth rádióban Gázából jelentkezett be az egyik On The Spot-os riporter(asszem Cseke Eszter a neve). Mondta, hogy a szemük láttára vitte le a tolmácsuk gyerekének a kezét egy repesz. Biztos ők is a terroristák fedezékei voltak, vagy szándékosan mentek a terroristák közelébe, hogy ezáltal is rossz színben tüntessék fel a dicső Izraelt. A cselekmények arányosságát jól mutatja, hogy az eddigi hírek szerint 23 palesztin és 3 izraeli áldozat van. Ha bevonulnak, biztosan sokat fog "javulni" még az arány. És mindezt valószínűleg pusztán azért, mert Izraelban választás közeledik... sok mindent elárul róluk, ha ezzel lehet arrafele választást nyerni. Inkább nem is akarnám ezt most minősíteni, nem akarok esetleg olyanokat is megbántani vele, akik nem szolgáltak rá.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 389 — #neverpunt
Két hete cserélték az UPC médiaboxot, mert előfizettem HD csomagra, de csak gond van ezzel a cuccal. A régi tök jól ment, ez meg el se indul, ha elindul akkor kikapcsol, vagy épp a távirányító nem működik. Az időt is csak akkor írja ki, ha kedve van hozzá. Már forr az agyvizem, készülődök estére...Wirtschaftsteil
Isten hozott a UPC-nél. 😀
Lényeg a lényeg, érdemes sokszor visszaállítani a gyári beállításokat, és kitartóan hívogatni őket, hogy onnan is kezdjenek vele valamit, ekkor általában egész rendbe szokott jönni.süti
Sok rosszat hallottam a UPC-ről, a nettel 6 év alatt 0 probléma volt, ellenben a tévé... Ahogy bejött a digis adás, váltottunk rá, az első box iszonyat hangos volt és kikapcsolva is zabálta az áramot.
Végül lecserélték egy csendes, környezetbarát fajtára.

Viszont lett véve HD TV, hát tegyünk mellé HD Boxot ESPN-nel, HBO HD kíséretében. Az ehhez tartozó boxba csak valami harmadik szaki tudott életet lehelni. Kiderült hogy véletlenül a régi boxhoz rendelték az új box adatait a központban.
Ahogy helyretették a HD-t, azzal párhuzamosan a "régi" (kb. 6-7 éves) tévéhez használt régi box meghalt. Az is elvett pár percet az életemből, mire működőképes állapotba került.

Felbuzdulva a technika vívmányain és beletörődve a rapszodikus időbeosztásomba, úgy döntöttem hogy nem szórakozom a Trónok harca sorozatban történő megnézésével, hanem majd ha lement mind, akkor két szabad délután alatt ledarálom az egészet, ami az HBO on demand szolgáltatásából két gombnyomás.
Pillanat alatt lelohadt a lelkesedésem, amikor az elvileg HD tartalom képpontok helyett csempényi nagyságú mozaikokból összeállva jelent meg a tévén. Átvonultam az "SD" tévéhez, ahol persze pixeleknek nyoma se volt, az egész tökéletesen jött át.

Bár ez lehet hogy az HBO és nem a szolgáltató hibája, nem tudom.

Ja, és a HD box a mai napig produkálja azt a tünetet, hogy HD-csatornára váltva nagy ívből tesz arra, hogy a boxon milyen hangbeállítás volt éppen, a tévén beállított hangerőn kezd üvölteni :/

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
Ez az új nemzedékes videó mindennek a legalja
 morgasjoga.blog.hu/2012/11/14/reklamfilm_az_uj_nemzedeknek_az_uj_nemzedekrol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan
Nálunk itt a gyarmatokon sem egyszerű a helyzet. Még a déli harangszó is csak délután háromra ér ide.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
...sutianap
Mivan ?😀Toca
Szesz.catattack
nem, ez a default setting 😊

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Mindenhol van hangoskodás, ahol vannak vendéglátóipari egységek, mivel a dohányosok ki lettek zavarva az utcákra. VI., VII.kerület, legérintettebb ilyen szempontból, de mindenhova jut bőven.
De ez legalább ad egyfajta feelinget az utcáknak, nekem bejön. 😊Sobri Jóska
Nem a mi korosztályunkkal van a gond, a kerületben is a nyuggerek reklamálnak. Kb 400 m-rel a 3. nagy lépcsőház jelentette fel a kolit mert hogy hangos a zene. Kimentünk megnéztük egy kukkot nem lehet hallani ott, de azért a rendőrség megbaszta a rendezőket... Mindig van egy nagyi aki épp boltból hazafele felháborodik aztán perlekedik ez van.Toca
Legjobb: pécsi rendezvényünk kiplakátolva, majd rendezvény ELŐTT!!! egy nappal megérkeznek a rendőrök, hogy bejelentést kaptak a zaj miatt. Kiderült, hogy az egyik nyugger mama elnézte a dátumot a plakáton, hogy mikor kell feljelentenie... 😀somoskovig
Lépcsőházba kiplakátolva a rendezvény, kék kihúzó filccel írta rá vki szó szerint az alábbi üzenetet: "10h-kor híjjuk a rendőrséget!"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 182 — Chiefs GM
Mindenhol van hangoskodás, ahol vannak vendéglátóipari egységek, mivel a dohányosok ki lettek zavarva az utcákra. VI., VII.kerület, legérintettebb ilyen szempontból, de mindenhova jut bőven.
Nem a mi korosztályunkkal van a gond, a kerületben is a nyuggerek reklamálnak. Kb 400 m-rel a 3. nagy lépcsőház jelentette fel a kolit mert hogy hangos a zene. Kimentünk megnéztük egy kukkot nem lehet hallani ott, de azért a rendőrség megbaszta a rendezőket... Mindig van egy nagyi aki épp boltból hazafele felháborodik aztán perlekedik ez van.Toca
Legjobb: pécsi rendezvényünk kiplakátolva, majd rendezvény ELŐTT!!! egy nappal megérkeznek a rendőrök, hogy bejelentést kaptak a zaj miatt. Kiderült, hogy az egyik nyugger mama elnézte a dátumot a plakáton, hogy mikor kell feljelentenie... 😀

több mint 13 éve
Nem a mi korosztályunkkal van a gond, a kerületben is a nyuggerek reklamálnak. Kb 400 m-rel a 3. nagy lépcsőház jelentette fel a kolit mert hogy hangos a zene. Kimentünk megnéztük egy kukkot nem lehet hallani ott, de azért a rendőrség megbaszta a rendezőket... Mindig van egy nagyi aki épp boltból hazafele felháborodik aztán perlekedik ez van.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
De ez legalább ad egyfajta feelinget az utcáknak, nekem bejön. 😊

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
A 10 óra lehet rendeletileg is.
A helyiek általában nem szokták szeretni a tovább nyitva tartó helyeket a lakásuk közelében, főleg, ha italt is lehet ott kapni.Atari
A poén hogy elvileg 10 után 11.kerületben sem lehet szeszesitalt árusítani (se boltba sekocsmában). A kerületről meg annyit hogy az összes BME-s koli és még jó pár másik koli van itt, nem beszélve az albikról mivel hogy a BME és ELTE épületei is részben itt találhatóak.
De ettől még az önkormányzat kitalálta ezt,így legalább nem a kocsmákban isznak az emberek hanem az utcákon hangoskodnak 😀Toca
Ezt tapasztalni. 😀 Szintén XI. kerület. 😀
több mint 13 éve
...Asbee
Köszönöm az autentikus megerősítést. 😊

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
De pl. kaposvári, zalaegerszegi ismerősök azt mondják, hogy náluk még ennyi sincs...Asbee
ilyen téren kanizsán a legbesztebb, itt még szombat este sincs élet...

|
több mint 13 éve
A helyiek általában nem szokták szeretni a tovább nyitva tartó helyeket a lakásuk közelében, főleg, ha italt is lehet ott kapni.Atari
A poén hogy elvileg 10 után 11.kerületben sem lehet szeszesitalt árusítani (se boltba sekocsmában). A kerületről meg annyit hogy az összes BME-s koli és még jó pár másik koli van itt, nem beszélve az albikról mivel hogy a BME és ELTE épületei is részben itt találhatóak.
De ettől még az önkormányzat kitalálta ezt,így legalább nem a kocsmákban isznak az emberek hanem az utcákon hangoskodnak 😀Toca
Meraz egyetemi területen nincs hatalma az önkorinak, úgyhogy szabhatja.sutianap
Egyetemi terület már rég zárva van 😀 És ott nincs is senki 😀 Kolikba meg nem feltétlen szűrődik ki.
Azért faszság mert kocsma helyett most éppen utcán isznak ami nem tudom kiszerint halkabb,de ő biztos fentlakik a hegyekben...
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Meraz egyetemi területen nincs hatalma az önkorinak, úgyhogy szabhatja.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
De ettől még az önkormányzat kitalálta ezt,így legalább nem a kocsmákban isznak az emberek hanem az utcákon hangoskodnak 😀
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
A helyiek általában nem szokták szeretni a tovább nyitva tartó helyeket a lakásuk közelében, főleg, ha italt is lehet ott kapni.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nem tudom miért mindenki a bort mondja, mikor van itt sörgyár is 😛 😀 Amúgy nem feltétlenül az éttermek, kocsmák hibája, hogy hétköznap minden bezár 10-kor. 3 vendégért felesleges kinyitni. Egyszerűen ilyenek az emberek. Nem mennek sehova, nem is lehet csinálni semmit. Leginkább nyugdíj közelében lehet jó Sopron, mikor az ember szépen nyugisan elvan, felmegy a Lőverekbe, ott az erdő amitől még jobban megnyugszik, átmegy Ausztriába stb...Nekem ez rohadtul nem bejövős, ezért is untam rá itt mindenre és ezért lépnék lehetőleg minél előbb Bp-re. Persze emiatt meg sokan furcsán néznek rám, gimis osztályfőnököm pl. nem is értette miről beszélek.
Egyedül a VOLT fesztivál van ami ér valamit és ennyi. Focit régen szétbaszták, női kosár nem izgat, annyira férfi se, már a sport sem vonzó. Hétköznap ugyebár semmi, max egyetemistáknak, hétvégén pedig van 2-3 hely ahová beülhetünk és elhőzönghetünk. De pl. kaposvári, zalaegerszegi ismerősök azt mondják, hogy náluk még ennyi sincs...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Ja, smég egy amit meg kell érteni, az a borvidékek anatómiája, tehát úgy mentél le Sopronba, hogy nem volt meg egy pince vagy tanya címe, kontaktja, spanja, semmije? Vendéglőzni akartál egy borvidéken? Mindenki kinn banzájozott a pinyóba!sutianap
Dolgozni mentem, és nem iszom bort.
De rájöttem ám, hogy az antipatikuson pöccentél be.
Némileg jogos is. 😛
Sobri Jóska
Főleg, hogy ott van a patikamúzeum is! 😉 de nem azon pöcögtem, hanem, hogy beteszi a patáját valahová, azt egyből szar, annyira über, hogy inkább nem is írom le.

több mint 13 éve
Ja, smég egy amit meg kell érteni, az a borvidékek anatómiája, tehát úgy mentél le Sopronba, hogy nem volt meg egy pince vagy tanya címe, kontaktja, spanja, semmije? Vendéglőzni akartál egy borvidéken? Mindenki kinn banzájozott a pinyóba!sutianap
Dolgozni mentem, és nem iszom bort.
De rájöttem ám, hogy az antipatikuson pöccentél be.
Némileg jogos is. 😛

több mint 13 éve
Ja, smég egy amit meg kell érteni, az a borvidékek anatómiája, tehát úgy mentél le Sopronba, hogy nem volt meg egy pince vagy tanya címe, kontaktja, spanja, semmije? Vendéglőzni akartál egy borvidéken? Mindenki kinn banzájozott a pinyóba!

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
betegek vagytok mind... 😀

|